Canım kalp atışını dinletti rahatladım çok şükür yerleşme kanaması olabilirmiş daha gelmez artık inşallah ilaç da vermedi yine yoğun şekilde olursa gel dedi teşekkür ederim
Iyi bari gözün aydın olsun canım arada olabilir zaten yoğun sekilde olmasin yeter rahim buyiyor ya o zamanda oyle kılcal damarlardan kanama olabiliyormus az yeterki adet olur gibi yogun olmasin
O zaman üç gün sonra 8 İ bitiriyorum demek bu. 24 nisanda on haftalık olarak mı kontrole gidicem ben ayyy ultrason görüntüsüne ona göre bakayım teşekkür ederim
Canım benim muhtemelen ilaç tetikliyor. Progestan alıyorum iki tane sabah akşam. Ara öğünler ihmal etmemeye çalışıyorum. Bazem, ceviz ve leblebi yiyorum. Onlar rahatlatıyor biraz. Bir de acıkmayı beklemiyorum yemek için. Sürekli yiyorum
Sanırım bebeğin duruşu, cihazın kalitesi ve doktorun uzmanlığı ile doğru orantılı erken öğrenmemiz :)
Doktor haftaya için randevu verdi bana hem ikili teste hem de cinsiyete bakarız dedi. Yani 13. hafta oluyor. Bakalım eğer öğrenebilirsem yazarım buraya :)
Yurtdışında olan benim canım 10+1 olduk hiç muayene edilmedim etmiyorlar 12. Hafta ve 20. Hafta usg bakıyolarmış sadece 12. Hafta randevumu da iptal ettiler. 20. Haftaya kadar evde yaptığım testle duruyor olacağım yani eğer onuda iptal ederlerse itiraz etme hakkım bile yok direk doğuma gidermişim. Sabır taşı olsa çatlar diye düşünüyorum büyük haksızlık ama elimden de bişi gelmiyor maalesef
İnşallah canım ilk üç ayı bir sağ salim atlatsak daha rah at olur sanırım ben sadece akşam yemeğini az yiyebiliyorum. Yavaş yavaş bir yere kadar. Az kaldı bakalım daha kolay günler gelecek
İnşallah canım ilk üç ayı bir sağ salim atlatsak daha rah at olur sanırım ben sadece akşam yemeğini az yiyebiliyorum. Yavaş yavaş bir yere kadar. Az kaldı bakalım daha kolay günler gelecek ☺
Selam kızlar bende doktordan geldim bebişimi hördüm çok şükür kalp atımı var ama henüz çok küçük dinlemek için dedi 1 hafta geriden geliyormuş geöen haftada öyleydi büyük ihtimal geç döllenme dedi herşey yolunda görünüyor 3 hafta sonra gel artık net resmini veririz dedi çok şükür
Canım hem alttan hem karnımdan baktılar rahmim kapalıymış kanama yok dedi ilaç da yazmadı yine kanama olursa gel dedi yerleşme kanaması olabilirmiş sen naptın canım gittin mi doktora