2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım kalp atışını dinletti rahatladım çok şükür yerleşme kanaması olabilirmiş daha gelmez artık inşallah ilaç da vermedi yine yoğun şekilde olursa gel dedi teşekkür ederim
Iyi bari gözün aydın olsun canım arada olabilir zaten yoğun sekilde olmasin yeter rahim buyiyor ya o zamanda oyle kılcal damarlardan kanama olabiliyormus az yeterki adet olur gibi yogun olmasin

maşallah diyim yemene nazar değmesin. Bir an önce şu 3 ayı sağlıkla atlatırız inş

Bence sen ekimdede dogum yapabilorsin bak demedi deme sezeyen olursan daha once aliyolar
canim bebek saglikli olmasa mutlaka bir belirti gosterirdi mutlaka merak ediyosundur insallah randevunu iptal etmezlerde seninde icin rahatlar

maşallah diyim yemene nazar değmesin. Bir an önce şu 3 ayı sağlıkla atlatırız inş
İnşallah canım ilk üç ayı bir sağ salim atlatsak daha rah at olur sanırım ben sadece akşam yemeğini az yiyebiliyorum. Yavaş yavaş bir yere kadar. Az kaldı bakalım daha kolay günler gelecek

İnşallah canım ilk üç ayı bir sağ salim atlatsak daha rah at olur sanırım ben sadece akşam yemeğini az yiyebiliyorum. Yavaş yavaş bir yere kadar. Az kaldı bakalım daha kolay günler gelecek

Sağlıkla Al kuzum kucağına

Çok sevindimm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…