AYNEN yazdir inan rahatlatiyorDr arkadas var ona yazdırayım bari canım o kadar fark ediyorsa benim dr um bilmiyorum ben yazamam dedi
Iyi bari gözün aydın olsun canım arada olabilir zaten yoğun sekilde olmasin yeter rahim buyiyor ya o zamanda oyle kılcal damarlardan kanama olabiliyormus az yeterki adet olur gibi yogun olmasinCanım kalp atışını dinletti rahatladım çok şükür yerleşme kanaması olabilirmiş daha gelmez artık inşallah ilaç da vermedi yine yoğun şekilde olursa gel dedi teşekkür ederim
Gelirsiniz gelirsinizBizde bi an evvel o güzel haftalara geliriz inşallah
O zaman üç gün sonra 8 İ bitiriyorum demek bu. 24 nisanda on haftalık olarak mı kontrole gidicem ben7. Haftayı bitirip 8in içindesiniz. O yüzden 8. Hafta olarak gözüküyor .yani 7. Haftaya bitireli 4 gün olmuş
Canım benim muhtemelen ilaç tetikliyor. Progestan alıyorum iki tane sabah akşam. Ara öğünler ihmal etmemeye çalışıyorum. Bazem, ceviz ve leblebi yiyorum. Onlar rahatlatıyor biraz. Bir de acıkmayı beklemiyorum yemek için. Sürekli yiyorum
Bence sen ekimdede dogum yapabilorsin bak demedi deme sezeyen olursan daha once aliyolarSanırım bebeğin duruşu, cihazın kalitesi ve doktorun uzmanlığı ile doğru orantılı erken öğrenmemiz :)
Doktor haftaya için randevu verdi bana hem ikili teste hem de cinsiyete bakarız dedi. Yani 13. hafta oluyor. Bakalım eğer öğrenebilirsem yazarım buraya :)
canim bebek saglikli olmasa mutlaka bir belirti gosterirdi mutlaka merak ediyosundur insallah randevunu iptal etmezlerde seninde icin rahatlarYurtdışında olan benim canım 10+1 olduk hiç muayene edilmedim etmiyorlar 12. Hafta ve 20. Hafta usg bakıyolarmış sadece 12. Hafta randevumu da iptal ettiler. 20. Haftaya kadar evde yaptığım testle duruyor olacağım yanieğer onuda iptal ederlerse itiraz etme hakkım bile yok direk doğuma gidermişim. Sabır taşı olsa çatlar diye düşünüyorum büyük haksızlık ama elimden de bişi gelmiyor maalesef
İnşallah canım ilk üç ayı bir sağ salim atlatsak daha rah at olur sanırımmaşallah diyim yemene nazar değmesin. Bir an önce şu 3 ayı sağlıkla atlatırız inş
İnşallah canım ilk üç ayı bir sağ salim atlatsak daha rah at olur sanırımben sadece akşam yemeğini az yiyebiliyorum. Yavaş yavaş bir yere kadar. Az kaldı bakalım daha kolay günler gelecek ☺
Çok sevindimm canımmSelam kızlar bende doktordan geldim bebişimi hördüm çok şükür kalp atımı var ama henüz çok küçük dinlemek için dedi 1 hafta geriden geliyormuş geöen haftada öyleydi büyük ihtimal geç döllenme dedi herşey yolunda görünüyor 3 hafta sonra gel artık net resmini veririz dedi çok şükür
Gittim canım bebeğim 8 mm olmuş senin bugün söyledi mi ne kadar olmuş boyuCanım hem alttan hem karnımdan baktılar rahmim kapalıymış kanama yok dedi ilaç da yazmadı yine kanama olursa gel dedi yerleşme kanaması olabilirmiş sen naptın canım gittin mi doktora
Canim seninki grrideydi degilmi cok endiselemisdin gozunaysinnKızlar şükürler olsun kalbini duydum bebeğiminAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Sağol canım evet normalde suan 7+2 deyim canım bugün gittim 6+6 olmuştu şükür gelişmiş birazCanim seninki grrideydi degilmi cok endiselemisdin gozunaysinn
hadi gozunaydinSağol canım evet normalde suan 7+2 deyim canım bugün gittim 6+6 olmuştu şükür gelişmiş biraz
Gittim ççok şükür ikisininde kalp atışını duydum bebekleri gördüm çok küçükler ama daha çok şükür bugünedeBirpdrci cnm sende bugün gidecektin die hatırlıyorum nasıl geçti kontrol
Canım esim şimdi almış geliyor prilam gece iki adet icip yatinca yarina hemen etkisi baslar miAYNEN yazdir inan rahatlatiyor
Bugün ılkdefa yemek yedım
başlıyor cnmCanım esim şimdi almış geliyor prilam gece iki adet icip yatinca yarina hemen etkisi baslar mi
Benim bulantim tamgecmedi ama eskisi gibi degil ilkdefa yemek yedim resmenbaşlıyor cnm
Ay insallah şu anda ölüyorum yeterli gelmezse gun icinde de mi içmem gerekiyorbaşlıyor cnm
Prospektüsünde rahatlatmazsa gün içinde de tek tek iki kere daha alinabilir diyorBenim bulantim tamgecmedi ama eskisi gibi degil ilkdefa yemek yedim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?