bana gece yatmadan 2tabedediAy insallah şu anda ölüyorum yeterli gelmezse gun icinde de mi içmem gerekiyor
Evet fayda görmezsem artırayım degilmi simdi iki tane aldım hemen etkisi başlasın diye 60 lirada para vermiş inşallah fayda ederbana gece yatmadan 2tabededi
Ben busbaahda ictim ama sen kendin karra ver
Prospektusunde birgunde enfazla 4tane alabilrisin yazıyordu
Sağol canımhadi gozunaydin
çatlaklar için erken canım. karnın şişmesi 11.haftalardan itibaren başlıyor.Kizlar catlaklar icin ne kullanicaz, ben son dnmlerde 5 kilo falan almistim ustune gebelik sanki sisiyorum hizlica, vucudum kasiniyor bacaklarim ve karnim cok catliycam galiba
Bulantim geçse de keske bende artık böyle şeyler düşünsem hamileligimden birşey anlasamçatlaklar için erken canım. karnın şişmesi 11.haftalardan itibaren başlıyor.
ben burts bee nin çatlak kremini alacağım. önceki gebeliğimde bio oil kullandım yine de karın bölgemde çatlaklar oldu. bu sefer dediğim kremi kullanacağım
markası neçatlaklar için erken canım. karnın şişmesi 11.haftalardan itibaren başlıyor.
ben burts bee nin çatlak kremini alacağım. önceki gebeliğimde bio oil kullandım yine de karın bölgemde çatlaklar oldu. bu sefer dediğim kremi kullanacağım yorumları çok iyi.
ben de aynı durumdayım canım. yaptığım yemeği kusuyorun. sürekli öğürme hali. çok fena değilim yine yiyip içiyorum ama öğürne hali kusturuyor hep.Bulantim geçse de keske bende artık böyle şeyler düşünsem hamileligimden birşey anlasam
burts bees mama bees diye geçiyor. bşraz fiyatı var ama en çok tercih ediken lierac krem doğal değilken bu krem yzde yüz doğalmarkası ne
bio oil fena değildi evet bende kullandım ilk gebeliğimde. lierac da kullandım işe yaramadı. kozmetik içerikli ürün lierac. o yüzden bio oili tercih edebilirsin. bütçen uygunsa burts bees öneririm ben.Herkese iyi akşamlar kızlar.
bugün bebelerini gören herkese maşAllah. Ben kendi kendime nazar ettim bugün midem bulanıyor bi ufak. Çatlak için ben şuan bebe yağı kullanıyorum ama karnım çıkmaya başlayınca lierac yada mustela alacağım sanırım. Bir arkadaşım bio oil kullandı çok memnun kaldı ama ben kararsızım. Birde aslında aktarda yağ yapılıyormuş falan onuda kullanan çok var ama biz öle şanslıyız ki aktarlar falan kapalıbakalım şimdilik bebe yağı yeter heralde
Nereden bulabiliriz acababurts bees mama bees diye geçiyor. bşraz fiyatı var ama en çok tercih ediken lierac krem doğal değilken bu krem yzde yüz doğal
Benim normaldede cok çatlıyor yaaburts bees mama bees diye geçiyor. bşraz fiyatı var ama en çok tercih ediken lierac krem doğal değilken bu krem yzde yüz doğal
ben internetten alacağım. trendyolda var.Nereden bulabiliriz acaba
tsekkurlerben internetten alacağım. trendyolda var.
evet o vücutla alakalı kısmına katılıyorum. Ben sanırım biraz şanslıyım çünkü bu sene 15 kilo verdim yaklaşık 3-4 beden inceldim sadece bir bacağımın içinde bir tane çatlak oldu. İnşAllah hamileliktede aynısı olur. Burts bees e bakıcam tavsiyen için çok mersibio oil fena değildi evet bende kullandım ilk gebeliğimde. lierac da kullandım işe yaramadı. kozmetik içerikli ürün lierac. o yüzden bio oili tercih edebilirsin. bütçen uygunsa burts bees öneririm ben.
yalnız bu çatlama işi biraz da vücutla alakalı. ne yaparsak yapalım vücut müsaitse çatlıyor her türlü.
Hamile gibi degilde hasta gibiyiz valla kizim diyoki anne ne zaman canin biseyler isteyecek diyoBulantim geçse de keske bende artık böyle şeyler düşünsem hamileligimden birşey anlasam
Aynen böyle söylüyorum bende hamile gibi degil sürekli hasta gibi hissediyorumHamile gibi degilde hasta gibiyiz valla kizim diyoki anne ne zaman canin biseyler isteyecek diyo
Benim ilk kizim Ramazana denk geldi tutamadim halada borcum var keske bunda bigun tutup bigun tutmasam ona bile raziyim sonra cok zor tutuluyoKafama takilan bir baska konuda ramazan geliyor oruc tutmamizda sakinca var mi acaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?