2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar catlaklar icin ne kullanicaz, ben son dnmlerde 5 kilo falan almistim ustune gebelik sanki sisiyorum hizlica, vucudum kasiniyor bacaklarim ve karnim cok catliycam galiba
çatlaklar için erken canım. karnın şişmesi 11.haftalardan itibaren başlıyor.
ben burts bee nin çatlak kremini alacağım. önceki gebeliğimde bio oil kullandım yine de karın bölgemde çatlaklar oldu. bu sefer dediğim kremi kullanacağım yorumları çok iyi.

Bulantim geçse de keske bende artık böyle şeyler düşünsem hamileligimden birşey anlasam

Herkese iyi akşamlar kızlar.
bugün bebelerini gören herkese maşAllah. Ben kendi kendime nazar ettim bugün midem bulanıyor bi ufak. Çatlak için ben şuan bebe yağı kullanıyorum ama karnım çıkmaya başlayınca lierac yada mustela alacağım sanırım. Bir arkadaşım bio oil kullandı çok memnun kaldı ama ben kararsızım. Birde aslında aktarda yağ yapılıyormuş falan onuda kullanan çok var ama biz öle şanslıyız ki aktarlar falan kapalı bakalım şimdilik bebe yağı yeter heralde

markası ne

bio oil fena değildi evet bende kullandım ilk gebeliğimde. lierac da kullandım işe yaramadı. kozmetik içerikli ürün lierac. o yüzden bio oili tercih edebilirsin. bütçen uygunsa burts bees öneririm ben.

yalnız bu çatlama işi biraz da vücutla alakalı. ne yaparsak yapalım vücut müsaitse çatlıyor her türlü.

evet o vücutla alakalı kısmına katılıyorum. Ben sanırım biraz şanslıyım çünkü bu sene 15 kilo verdim yaklaşık 3-4 beden inceldim sadece bir bacağımın içinde bir tane çatlak oldu. İnşAllah hamileliktede aynısı olur. Burts bees e bakıcam tavsiyen için çok mersi

tesekkurler bende burts bees bakiyim, catlamaya musaitim bende hatta basende kilo alip vermeye baglj olarak olusan ince catlaklarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…