2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyi bari gözün aydın olsun canım arada olabilir zaten yoğun sekilde olmasin yeter rahim buyiyor ya o zamanda oyle kılcal damarlardan kanama olabiliyormus az yeterki adet olur gibi yogun olmasin
İnşallah canım teşekkür ederim bilgin için rahatladım Allah korusun bebişlerimizi İnşallah

Bence sen ekimdede dogum yapabilorsin bak demedi deme sezeyen olursan daha once aliyolar

canim bebek saglikli olmasa mutlaka bir belirti gosterirdi mutlaka merak ediyosundur insallah randevunu iptal etmezlerde seninde icin rahatlar

bakalım hayırlısı ya ki kilomda azıcık fazla o yüzden sezeryan olabilir evet. Nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin çiçeğim. Bu kararı o'na bıraktık :)

Gittim ççok şükür ikisininde kalp atışını duydum bebekleri gördüm çok küçükler ama daha çok şükür bugünede İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Gözün aydın canım çok sevindim kalplerini dinlemene. Endişeliydin leke var diye. Fotoğraf verdi öi doktor?

Kafama takilan bir baska konuda ramazan geliyor oruc tutmamizda sakinca var mi acaba,
Henüz bebek aldığımız yemeklerden değil bizden besleniyor sahurda ve iftarda bol su içerek ve güzel beslenerek tutacağım inşallah zaten 3. Ayda vitamin başlayacağım dedi dr vitaminlerimi de alırım bakarim zor oluyor ki sanmıyorum arada yerim ama ben mesela şu anda da hep kusuyorum beslenemedigim günler çok oluyor ama bebekte sıkıntı olmaz diyor dr 20 haftaya kadar diğer oğlumda bir yedim bir tuttum hic sorun yaşamadım bünyesine güvenmeyen öyle de yapabilir

günaydın herkesebugün bizim kontrol günümüz

oruç ilk gebeliğimde tutmadım o zaman 8.ayıma denk gelmişti. süre de baya uzundu yaz ayında zorlanırım dedim. bunda da tutmayı düşünmüyorum. çok halsiz ve susuz kalmak da iyi değil. sonuçta muafız. Allah izin verirse borçlarımı tutarım sonra.

hayirli sabahlar bu arada kizlar ..bu arda nasipse insallah bende ramazan da oruçlarımi tutacagim.doktorada sordum ilk 3 ay sizden besleniyor zaten dedi cok iyi kaliteli bol su icip sahurda da iyi beskenirsen sikinti olmaz tutabilirsin dedi.bende deneme amacli berat kandili gecen tuttum oruc sikinti olmafi guzrl gecti zaten midem surekli bulandigi icin cok bisey yiyemiyorum ana kaliteli beslenmeyi ve bol suyu kesinlikle ihmal etme dedi.doktora maalesef henuz gidemiycem galiba 12. haftada cinsiyet ogrenmeye gidecegim bu gidişle ..

Kızlar bende Dr den geldim güzel geçti 12ye bir daha çağırdı sizin Dr ler ne kadr sıklıkla çağırıyor benim ki neredeyse 3hagtada bir çağırıyor?!
Sizlerde ne var ne yok 9hafta 4günlüğğz biz 27mm olmusuz

Günaydın. Benimki önce 2 hafta arayla 2 kere çağırdı 6+5 ve 8+4 de gittim şimdi 4 hafta sonra ikili teste ondan 4 hafta sonra bana gel dedi yani ayda bire çekmiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…