- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
İnşallah canım teşekkür ederim bilgin için rahatladım Allah korusun bebişlerimizi İnşallahIyi bari gözün aydın olsun canım arada olabilir zaten yoğun sekilde olmasin yeter rahim buyiyor ya o zamanda oyle kılcal damarlardan kanama olabiliyormus az yeterki adet olur gibi yogun olmasin
İyi canım maşallahGittim canım bebeğim 8 mm olmuş senin bugün söyledi mi ne kadar olmuş boyu
Sende bebeğinde iyi ol canım gerisi önemsizİyi canım maşallah
yok canım söylemedi acilde telaşla sadece kalp atışına ve kanama varmı diye baktı bende soramadım altdan baktı bide ekranı bile göremedim
Bence sen ekimdede dogum yapabilorsin bak demedi deme sezeyen olursan daha once aliyolar
canim bebek saglikli olmasa mutlaka bir belirti gosterirdi mutlaka merak ediyosundur insallah randevunu iptal etmezlerde seninde icin rahatlar
Gözün aydın canım çok sevindim kalplerini dinlemene. Endişeliydin leke var diye. Fotoğraf verdi öi doktor?Gittim ççok şükür ikisininde kalp atışını duydum bebekleri gördüm çok küçükler ama daha çok şükür bugünedeİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Canim 7 +4 Demek, 7. Haftan bitmiş 8. Haftanın içindesin demek, yani 8 haftalik oluyor bebişKızlar ben 7+4 teyim, ama burada açıklamada 8 hafta gösteriyor. 7. Hafta olmayacak mı?
Canim 7 +4 Demek, 7. Haftan bitmiş 8. Haftanın içindesin demek, yani 8 haftalik oluyor bebiş
Henüz bebek aldığımız yemeklerden değil bizden besleniyor sahurda ve iftarda bol su içerek ve güzel beslenerek tutacağım inşallah zaten 3. Ayda vitamin başlayacağım dedi dr vitaminlerimi de alırım bakarim zor oluyor ki sanmıyorum arada yerim ama ben mesela şu anda da hep kusuyorum beslenemedigim günler çok oluyor ama bebekte sıkıntı olmaz diyor dr 20 haftaya kadar diğer oğlumda bir yedim bir tuttum hic sorun yaşamadım bünyesine güvenmeyen öyle de yapabilirKafama takilan bir baska konuda ramazan geliyor oruc tutmamizda sakinca var mi acaba,
Evet evet verdi ikisininde ayrı ayrı ama yazılanları anlamıyorm pekGözün aydın canım çok sevindim kalplerini dinlemene. Endişeliydin leke var diye. Fotoğraf verdi öi doktor?
İnşallah canım benim Hepimiz Allaha emanetizSende bebeğinde iyi ol canım gerisi önemsiz
gözünaydın canım maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinGittim ççok şükür ikisininde kalp atışını duydum bebekleri gördüm çok küçükler ama daha çok şükür bugünedeİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
benim kanama degildi cnm lekelenme ydi.10 gun sürmüştüİnşallah canım teşekkür ederim senin kanaman ne kadar sürdü benim sabah 2 damla geldi daha gelmedi çok şükür inşallah gelmez daha sol kasığım da batıyo arada şimdi
Amin hepimiz sağlıkla alalım inşallahgözünaydın canım maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Günaydın. Benimki önce 2 hafta arayla 2 kere çağırdı 6+5 ve 8+4 de gittim şimdi 4 hafta sonra ikili teste ondan 4 hafta sonra bana gel dedi yani ayda bire çekmiş olduKızlar bende Dr den geldim güzel geçti 12ye bir daha çağırdı sizin Dr ler ne kadr sıklıkla çağırıyor benim ki neredeyse 3hagtada bir çağırıyor?!
Sizlerde ne var ne yok 9hafta 4günlüğğz biz 27mm olmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?