2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kizlar ozellikle ikinci hamileligi olanlara sormak istiyorum. Benim yarin 9+0 yani kk'ya gore 10. Haftasi olmus olacak. Cogunlukla bulantilar da 12. Haftadan sonra kayboluyor deniyor ya yani sizce kk.de 12. Hafta yazdiginda mi kaybolacak 2 hafta sonra, yoksa 3 hafta sonra mi olur. O kadar caresizim ki bunu kovaliyorum

Evet tam kesmiyor bulantıyı ama dayanilir hale getirdi yoksa hala benimde ağzımdaki o kötü tat bitmiyor bi de dis eti iltihabı oluşmuş ağzımda onunnicinde dr a gitmem gerekecek senin miden de ağrı mi yapıyor
midem yapıyor agri kusma yok amA bulantı devamm

Bünyeyle alakalı bence illa 12.hafta gelince bitecek diye düşünmüyorum canım . Bende bulantı ve kusmadan muzdarip olan birisi olarak temennim 12.haftaya geldiğimde azalması yada bitmesi çünkü 13.haftaya girmek 2. tremester döneme geçiş artık.

Ben hiç bulantı yaşamadım ama bünyeye göre değişiyor ne zaman biteceği kimi 9 ay çeker kimi 10 haftada biter kimi 12 kimi 16

benim işk iki hamilelikte hiç ne bulantı ne koku hassasiyeti oldu bunda işk defa hem koku hem bulantı çekiyprum 10 hafta doldu sata göre son birkaç gündür azaldı ama hala devam

Benim ilk hamileliğim bugün 9+2 yim işk defa bugün öğürecek derecede bulantım oldu. Bnm bulantım daha yeni başladı yani. Bence bulantı işi kişiden kişiye göre değişiyor. Belki 12. Haftaya gelmeden bitecek bulantın bilemeyiz ki

En erken 12+0 gibi bitiyor canim yani 13. Haftaya girince ama genelde 14 16 hafta sürüyor benim 3. Hamileliğim ilkinde 20 hafta ikincide 12 13 hafta sürdü bu üçüncü de 10 hafta doluyor daha bulanti devam inşallah artik azalır ama 10. Haftada bhcg en yuksek seviyeye ulaştığı icin daha artmıyor 10. Haftada zirve yapiyor sonra azalıyor hormonla birlikte

Benimde 7.haftalarda basladi cok sukur 10.haftada sona erdi

Merhaba canım rabbim kısmet ederse aralık annesi olucam.arada sizin gruba da bakıyorum.benim oğlumda 8. Haftada başlamış 16.hafta da bir anda bitmişti.bunda daha 5. Haftadan başladı.bunyeden bünyeye fark var

Merhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?

Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin vücut sağlıklı olmayan gebeliği sonlandırıyormuş demekki sağlıklı değildi üzme kendini allah sana sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..

eğer iki kaybın olursa genetik test yaptır kan pıhtılaşması vs olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…