2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok teşekkür ederim öyle bi umut veriyorsunuz ki sağolun, rabbim yaşatmak isterse yaşatırdı tabi, sız araştırdınız mi sepeb? Kürtaj dan sonra ne kdar beklediniz? s
Araştırmadım zaten bir oğlum var. Bir daha çocuk istemiyorum dedim çünkü oğlum da tüp bebekti çok zorlu süreçlerden geçmiştim yıllar önce. Sonra kendiliğimden hamile kaldım ve kalbi durdu. Şimdi yine hamile kaldım doktora anlatınca coraspirin başladı. İnşallah bu sefer sıkıntı olmaz bakalım.Sen kalp atışlarını kaç haftalıkken duymuştun o zaman bir sıkıntı var mıydı?

Bende 2018 de yaptırdım özelde 1 haftada geldi sonuç genetik test yaptırdım bende.. yerine göre farklılık gösteriyor olabilir belki.. İstanbul’da Mecidiyeköy’de yaptırmıştım ben genetiks diye bir yer

Bende genetiks de yaptırdım. Allah Allah belki değişiklik vardır bilemedim. Tüp bebek merkezi aracılığıyla yaptırmıştım. Nese ha öle ha böle gelio sonuç nasılsa

Kizlar dun ve bugun kahverengi akinti gibi biseyler oluyor , normal midir cok korkuyorum, ne bulanti, ne agri hicbirseyim yok, ins sorun yoktur bebegimde yarin gidicem kontrole
Canım geçen cuma günü bende yaşadım aynısını doktora gittim hemen şükür bebğim iyi keseden iyi bu haftalarda olabiliyormuş böyle şeyler bide daha önceden olan akıntı olabiliyormuş ihmal etme doktora git yinede ben şuan iğne ve progestan kullanıyorum cuma tekrar iğnem var kontrolüm var

Merhaba.. ben de cuma gunu 9+4 gunluk bebegimin kalbinin bir gun once durdugunu ogrendim. Tam kalbinin durdugu aksam bulantilarim kesilmisti. Bebegim genetik teste gitti 2 ay kdr sonra sonuc gelecek. Tup bebekti ve genetik bir hastalik mi bar diye bakilacak. Bende kan pihtilasmasi da var ve surekli ignemi de kullandim. Ama nasip Uzulme demek sacma. Uzul arkadasim... ama akilli uzulmek lazim gececek

Kizlar dun ve bugun kahverengi akinti gibi biseyler oluyor , normal midir cok korkuyorum, ne bulanti, ne agri hicbirseyim yok, ins sorun yoktur bebegimde yarin gidicem kontrole
Geçen hafta doktora gitmeden önce benimde kahverengi lekenmem oldu iç çamaşırıma gelmişti sordum. kırmızı olmadığı sürece endişe etme olabilir normal dedi. Yarın gidicekmişsin zaten stres yapma iyidir bebeğin

sorma ya anlamadim bnada önemli olan kalpatisi ve iyi dedi duyduk dedi
bende ilk keseyi gördüğümde doktor 5 haftalık falan ama bebeği görmeden tam haftayı söylemeyiz dedi 14 gün sonra tekrar çağırdı 6+3 cıkmstı ultrasonda canımm yumurtlama haftamda döllenme olmuş benm meğersem adet tarihiyle değill gayet normal bi durum öyle cıkması haftası kafan karısmasın hic

Sagolcnm aynne senle ayni durumdayım
Kalb atisini duyduk şükür

Canım üzüldümm ömrü yokmuş öyle diyelim pıhtılaşma yapar ama iğnenide kullanmıssın önlemini almıssın neden olmus Rabbim insallah doğal yolla verir unutturur acısını

Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm ilk bebeginmiydi rabbim insallah en kisa zamanda yine verir sağlıklı hayırlı ömürlü kurtaj oldun mu

Ins randevu 15 de o saate kadar nasil durucam bilmiyorum

Canım başın sagolsun ömrü yokmuş üzüldüm çok kanama bi belirti bsey vermedimi

Cok uzuldum, Allah sabir ve guc versin, saglikli degilmis demekki, surec cok uzun herseyde bir hayir vardir, Allahim en kisa zamanda yeniden nasip etsin, bende hep ayni korkuyu tasiyorum, Allaha emanetiz ,

Canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah Çok zor bir süreç, ilk gebelikse araştırman daha iyi olur kesinlikle baktır, rabbimin vardır bir bildiği, belki ileride daha büyük sıkıntı olacaktı. İnşallah ikinci bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Cok uzuldum, Allah sabir ve guc versin, saglikli degilmis demekki, surec cok uzun herseyde bir hayir vardir, Allahim en kisa zamanda yeniden nasip etsin, bende hep ayni korkuyu tasiyorum, Allaha emanetiz ,
Çok sağolun Allah razı olsun, rabbim yaşatmasın

Amin, inşallah Bir sonraki çok sağlıklı olur inşallah

Canim kacinci bebegin senin Rabbim hepimizin gonlune gore versin ben ruyalarimda hep erkek cocugu dunde mavi beyaz ayakkabilar gordum ama icime kiz doguyo bende merak ediyorum saglikli olsunlarda

Suyun tadini bile ozledim herkese gore degosiyo o en kisa zamanda gecer insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…