Araştırmadım zaten bir oğlum var. Bir daha çocuk istemiyorum dedim çünkü oğlum da tüp bebekti çok zorlu süreçlerden geçmiştim yıllar önce. Sonra kendiliğimden hamile kaldım ve kalbi durdu. Şimdi yine hamile kaldım doktora anlatınca coraspirin başladı. İnşallah bu sefer sıkıntı olmaz bakalım.Sen kalp atışlarını kaç haftalıkken duymuştun o zaman bir sıkıntı var mıydı?Çok teşekkür ederim öyle bi umut veriyorsunuz ki sağolun, rabbim yaşatmak isterse yaşatırdı tabi, sız araştırdınız mi sepeb? Kürtaj dan sonra ne kdar beklediniz? s
Bende 2018 de yaptırdım özelde 1 haftada geldi sonuç genetik test yaptırdım bende.. yerine göre farklılık gösteriyor olabilir belki.. İstanbul’da Mecidiyeköy’de yaptırmıştım ben genetiks diye bir yerBende yaptırdım genetik test ama 40 gün sonuç bekledim farklı testler mi var acaba özelde yaptırdım eşimle ikimizin hatta ikinci transferim için özellikle o testin sonucunu bekledik. 2018 senesinde yapıldı testim
Bende genetiks de yaptırdım. Allah Allah belki değişiklik vardır bilemedim. Tüp bebek merkezi aracılığıyla yaptırmıştım. Nese ha öle ha böle gelio sonuç nasılsaBende 2018 de yaptırdım özelde 1 haftada geldi sonuç genetik test yaptırdım bende.. yerine göre farklılık gösteriyor olabilir belki.. İstanbul’da Mecidiyeköy’de yaptırmıştım ben genetiks diye bir yer
Canım geçen cuma günü bende yaşadım aynısını doktora gittim hemen şükür bebğim iyi keseden iyi bu haftalarda olabiliyormuş böyle şeyler bide daha önceden olan akıntı olabiliyormuş ihmal etme doktora git yinede ben şuan iğne ve progestan kullanıyorum cuma tekrar iğnem var kontrolüm varKizlar dun ve bugun kahverengi akinti gibi biseyler oluyor , normal midir cok korkuyorum, ne bulanti, ne agri hicbirseyim yok, ins sorun yoktur bebegimde yarin gidicem kontrole
5+3 de bebeği ve yolk kesesini gördük canımKac haftalik olunca gordunuz bebegi canim ben 4+6 da keseyi gordum simdi bebegi gormek icin gidicem. Seninki karnindan gozuktumu
Merhaba.. ben de cuma gunu 9+4 gunluk bebegimin kalbinin bir gun once durdugunu ogrendim. Tam kalbinin durdugu aksam bulantilarim kesilmisti. Bebegim genetik teste gitti 2 ay kdr sonra sonuc gelecek. Tup bebekti ve genetik bir hastalik mi bar diye bakilacak. Bende kan pihtilasmasi da var ve surekli ignemi de kullandim. Ama nasipMerhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
Geçen hafta doktora gitmeden önce benimde kahverengi lekenmem oldu iç çamaşırıma gelmişti sordum. kırmızı olmadığı sürece endişe etme olabilir normal dedi. Yarın gidicekmişsin zaten stres yapma iyidir bebeğinKizlar dun ve bugun kahverengi akinti gibi biseyler oluyor , normal midir cok korkuyorum, ne bulanti, ne agri hicbirseyim yok, ins sorun yoktur bebegimde yarin gidicem kontrole
bende ilk keseyi gördüğümde doktor 5 haftalık falan ama bebeği görmeden tam haftayı söylemeyiz dedi 14 gün sonra tekrar çağırdı 6+3 cıkmstı ultrasonda canımm yumurtlama haftamda döllenme olmuş benm meğersem adet tarihiyle değill gayet normal bi durum öyle cıkması haftası kafan karısmasın hicsorma ya anlamadim bnada önemli olan kalpatisi ve iyi dedi duyduk dedi
Sagolcnm aynne senle ayni durumdayımbende ilk keseyi gördüğümde doktor 5 haftalık falan ama bebeği görmeden tam haftayı söylemeyiz dedi 14 gün sonra tekrar çağırdı 6+3 cıkmstı ultrasonda canımm yumurtlama haftamda döllenme olmuş benm meğersem adet tarihiyle değill gayet normal bi durum öyle cıkması haftası kafan karısmasın hic
Canım üzüldümmMerhaba.. ben de cuma gunu 9+4 gunluk bebegimin kalbinin bir gun once durdugunu ogrendim. Tam kalbinin durdugu aksam bulantilarim kesilmisti. Bebegim genetik teste gitti 2 ay kdr sonra sonuc gelecek. Tup bebekti ve genetik bir hastalik mi bar diye bakilacak. Bende kan pihtilasmasi da var ve surekli ignemi de kullandim. Ama nasipUzulme demek sacma. Uzul arkadasim... ama akilli uzulmek lazim gececek
Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm ilk bebeginmiydi rabbim insallah en kisa zamanda yine verir sağlıklı hayırlı ömürlü kurtaj oldun muMerhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
Ins randevu 15 de o saate kadar nasil durucam bilmiyorumGeçen hafta doktora gitmeden önce benimde kahverengi lekenmem oldu iç çamaşırıma gelmişti sordum. kırmızı olmadığı sürece endişe etme olabilir normal dedi. Yarın gidicekmişsin zaten stres yapma iyidir bebeğin
Canım başın sagolsun ömrü yokmuş üzüldüm çok kanama bi belirti bsey vermedimiMerhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
Cok uzuldum, Allah sabir ve guc versin, saglikli degilmis demekki, surec cok uzun herseyde bir hayir vardir, Allahim en kisa zamanda yeniden nasip etsin, bende hep ayni korkuyu tasiyorum, Allaha emanetiz ,Merhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
Ağzından bal damlıyor, inş sona erer yakında, öğürmekten ve ağlamaktan telef oldum. Yataktan kalkamıyorumBenimde 7.haftalarda basladi cok sukur 10.haftada sona erdi
Canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahMerhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
Fasulye gibi ama saga daha yakin gibi geldi bana keseye gore oglan saga yakinligiyla kiz :) sagliklisi olsun bende keseye gore formda bakiyodun uzun keseleri gorunce cok sasirdim ya muz gibi olanlar varKizlar nasil sizce
Çok sağolun Allah razı olsun, rabbim yaşatmasınCok uzuldum, Allah sabir ve guc versin, saglikli degilmis demekki, surec cok uzun herseyde bir hayir vardir, Allahim en kisa zamanda yeniden nasip etsin, bende hep ayni korkuyu tasiyorum, Allaha emanetiz ,
Amin, inşallahCanım benim rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahÇok zor bir süreç, ilk gebelikse araştırman daha iyi olur kesinlikle baktır, rabbimin vardır bir bildiği, belki ileride daha büyük sıkıntı olacaktı. İnşallah ikinci bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Canim kacinci bebegin senin Rabbim hepimizin gonlune gore versin ben ruyalarimda hep erkek cocugu dunde mavi beyaz ayakkabilar gordum ama icime kiz doguyo bende merak ediyorum saglikli olsunlardaEvet canim hayirla sağlıkla insallah görmüşsün bebegini kalbini dinlemişsiniz maşallah benimde bugun bulantim ilac sayesinde dayanılır oldu ama pek uyku yapiyor sende de öyle oluyor mu ben bugun gunduz de aldim ilaçtan geceki yeterli gelmedi dun sadece gecekiyle durdum bugun duramadim arada aklima cinsiyet takılıyor bir an önce şu bi kac hafta gecsede cinsiyetleri ogrensek istiyorum icime çok fazla kız doğuyor benim
Suyun tadini bile ozledim herkese gore degosiyo o en kisa zamanda gecer insallahSelam kizlar ozellikle ikinci hamileligi olanlara sormak istiyorum. Benim yarin 9+0 yani kk'ya gore 10. Haftasi olmus olacak. Cogunlukla bulantilar da 12. Haftadan sonra kayboluyor deniyor ya yani sizce kk.de 12. Hafta yazdiginda mi kaybolacak 2 hafta sonra, yoksa 3 hafta sonra mi olur. O kadar caresizim ki bunu kovaliyorum
Merhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
/QUOTE]
Canim benim kayiplarimda oldu Rabbim en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin cok arastirildi bisey bulunamadi sonra onlem olarak igne kulaniyorum simdi
Kizlar dun ve bugun kahverengi akinti gibi biseyler oluyor , normal midir cok korkuyorum, ne bulanti, ne agri hicbirseyim yok, ins sorun yoktur bebegimde yarin gidicem kontrole
Canim ben dHil bi kac arkadasta yasadik ayni durumlari insallah bisey olmaz yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?