3Haftasonra çağırdı cnmense kalınlığı ve burun kemiğine baktırın Sonuca göre kan testine karar verirsiniz yüzde yüz olmadığı için eğer risk çıkarsa hamilelik anneye zehir olabiliyor ama sorun varsa da annenin kendini hazırlaması açısından iyi bence bunlrı düşünüp karar verebilirsiniz.. yine de hiçbir test yüzde yüz değil
Kesenin şekline çevresine bebeğin kalp atış düzenine bakıp sağlıklı olduğuna karar veriyor doktorlar her hafta farklı sonuç öıkar zaten o yüzden arayı açın 3 4 haftada bir gidin doktora ben önceki hamileliğimde her hafta gidiyordum riskli gruptayım diye her hafta farklı çıkıyordu insanı strese sokuyor bu durum
Çok geçmiş olsun canım hamilelikde bağışıklık sistemimiz zayıflıyo o yüzden bi yerler patlak veriyo malesef dünden beri karanfil koyuyorum baya iyi geldi canım 12. Haftadan sonra yaptırabiliyoruz dişlerimizi öncesi riskliymiş teşekkür ederim ilgin içinCanım benim de çok fena diş ağrım oldu 6. Haftadaydım herhalde. Bir de 20lik dişetiöyle bir ağrıyordu ki hep öyle devam edecek sandım çenemi bile ağrıtıyordu . Biraz araştırdım arada bir alevlenip sonra sönermiş bu ağrılar hamileyken önemli olan iltihap olmamamasını sağlamakmış. Çok bişey değdirmemeye çalıştım oraya sıcak yemek vs. Fırça falan çok değdirmedim. Tuzlu suyla gargara yaptım ve karanfil koydum. 3 -4 gün sonra kendiliğinden hafifledi Allah a şükür.
Kese fasulyeye benziyor ama sola mı yakın sağamı oraya çözemedim bilen arkadaşlar var maşşalah cnm benim hakında hayırlısı olsunKizlar nasil sizce
Hayır transvajinal ultrasonla bnm gittiğim hastanede 12 haftadan önce normal usg yapılmıyormuş transvajinal bakılıyorKarnindan mi gozuktu canim
sagolcnm bende anlamadim cokKese fasulyeye benziyor ama sola mı yakın sağamı oraya çözemedim bilen arkadaşlar var maşşalah cnm benim hakında hayırlısı olsun
Saga gibi sankiKese fasulyeye benziyor ama sola mı yakın sağamı oraya çözemedim bilen arkadaşlar var maşşalah cnm benim hakında hayırlısı olsun
Ben erkeğe benzettim hem yeri hemde ince uzun oluşu bence erkek gibi kızlar daha tombik oluyor bu dönemdeKizlar nasil sizce
saglikli olsunda cnm inşllahBen erkeğe benzettim hem yeri hemde ince uzun oluşu bence erkek gibi kızlar daha tombik oluyor bu dönemde
Bende erkeğe benzettim canım kızın vardı dimi senin :)saglikli olsunda cnm inşllah
Sagolasin
yokcnm ilkcocukolck nasibseBende erkeğe benzettim canım kızın vardı dimi senin :)
Pardon canım karıştırdım Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallahyokcnm ilkcocukolck nasibse
AmincnmPardon canım karıştırdım Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Evet canim hayirla sağlıkla insallah görmüşsün bebegini kalbini dinlemişsiniz maşallah benimde bugun bulantim ilac sayesinde dayanılır oldu ama pek uyku yapiyor sende de öyle oluyor mu ben bugun gunduz de aldim ilaçtan geceki yeterli gelmedi dun sadece gecekiyle durdum bugun duramadim arada aklima cinsiyet takılıyor bir an önce şu bi kac hafta gecsede cinsiyetleri ogrensek istiyorum icime çok fazla kız doğuyor benimsaglikli olsunda cnm inşllah
Sagolasin
hayırlısı olsuncnm ialc bneide mahvetti doktor azgeliese gunicjnde 1tanedahaaldediEvet canim hayirla sağlıkla insallah görmüşsün bebegini kalbini dinlemişsiniz maşallah benimde bugun bulantim ilac sayesinde dayanılır oldu ama pek uyku yapiyor sende de öyle oluyor mu ben bugun gunduz de aldim ilaçtan geceki yeterli gelmedi dun sadece gecekiyle durdum bugun duramadim arada aklima cinsiyet takılıyor bir an önce şu bi kac hafta gecsede cinsiyetleri ogrensek istiyorum icime çok fazla kız doğuyor benim
Evet tam kesmiyor bulantıyı ama dayanilir hale getirdi yoksa hala benimde ağzımdaki o kötü tat bitmiyor bi de dis eti iltihabı oluşmuş ağzımda onunnicinde dr a gitmem gerekecek senin miden de ağrı mi yapıyorhayırlısı olsuncnm ialc bneide mahvetti doktor azgeliese gunicjnde 1tanedahaaldedi
Benim mide agrım devam eksili eksli devam ediyir nolck bilemedim
Tesekurler canimHayır transvajinal ultrasonla bnm gittiğim hastanede 12 haftadan önce normal usg yapılmıyormuş transvajinal bakılıyor
Amin inşallah canım benim çok sevindimBen kalp atisini duydum cnm darısı basima
Transvajinalle cok baktirmayin oda zararliymis bende kalp atisi icin sadece 1 defa baktirmistimHayır transvajinal ultrasonla bnm gittiğim hastanede 12 haftadan önce normal usg yapılmıyormuş transvajinal bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?