2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
3Haftasonra çağırdı cnm

Çok geçmiş olsun canım hamilelikde bağışıklık sistemimiz zayıflıyo o yüzden bi yerler patlak veriyo malesef dünden beri karanfil koyuyorum baya iyi geldi canım 12. Haftadan sonra yaptırabiliyoruz dişlerimizi öncesi riskliymiş teşekkür ederim ilgin için

saglikli olsunda cnm inşllah
Sagolasin
Evet canim hayirla sağlıkla insallah görmüşsün bebegini kalbini dinlemişsiniz maşallah benimde bugun bulantim ilac sayesinde dayanılır oldu ama pek uyku yapiyor sende de öyle oluyor mu ben bugun gunduz de aldim ilaçtan geceki yeterli gelmedi dun sadece gecekiyle durdum bugun duramadim arada aklima cinsiyet takılıyor bir an önce şu bi kac hafta gecsede cinsiyetleri ogrensek istiyorum icime çok fazla kız doğuyor benim

hayırlısı olsuncnm ialc bneide mahvetti doktor azgeliese gunicjnde 1tanedahaaldedi
Benim mide agrım devam eksili eksli devam ediyir nolck bilemedim

hayırlısı olsuncnm ialc bneide mahvetti doktor azgeliese gunicjnde 1tanedahaaldedi
Benim mide agrım devam eksili eksli devam ediyir nolck bilemedim
Evet tam kesmiyor bulantıyı ama dayanilir hale getirdi yoksa hala benimde ağzımdaki o kötü tat bitmiyor bi de dis eti iltihabı oluşmuş ağzımda onunnicinde dr a gitmem gerekecek senin miden de ağrı mi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…