- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Ben de 8. Haftada gittim en son. Ve 12. Haftada çağırdı. Aslında çok merak ediyorum bebeğimi ama ins sıkıntısız olsun da bekleyelim. Ilk cocugumda ikili testi yaptırdım. Bunda da nasipse düşünüyorum inS.Kızlar nasılsınız12.hafta da 2li test için çağırdı Dr ve usg için... Ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
MaşallahKızlar buda benim bebişim bugün gittim yorumlayın bakalim kiz mi erkek mi
Merhaba cinsiyetten anlamıyorum ama crlniz kaç ve kaç haftalıksınız acabaKızlar buda benim bebişim bugün gittim yorumlayın bakalim kiz mi erkek mi
Maşallahburda kac hafta kaç günlük? Cinsiyet noktasında hiç bi fikrim yok
9+3 günlük kızlarMerhaba cinsiyetten anlamıyorum ama crlniz kaç ve kaç haftalıksınız acaba
Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin inşallah. Belirtin falan yokmuydu hiç.Merhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
Bende ilkinde yaptırdım. Bunda emin değilim... Tarama testi netice de bir bağlayıcılığı yok... Yapılmaz ise bir sakıncası yok. Bu nedenle karar veremedim. Kızımda de kontrolu için 8dr gezen ben her haltı yaptıran ben bunda çok şükür rahatım ve kızı daki gereksiz para israfı ve zaman kaybını bunda da yasamak istemiyorum. Düşüncelerim bu yönde... Artık bakalım zaman 8mayısa kadar çok varBen de 8. Haftada gittim en son. Ve 12. Haftada çağırdı. Aslında çok merak ediyorum bebeğimi ama ins sıkıntısız olsun da bekleyelim. Ilk cocugumda ikili testi yaptırdım. Bunda da nasipse düşünüyorum inS.
Çok sağol dileklerin için, ilk kayıpta da yaparlar mı test? Bir de bu testler anneyi çok yoruyomuş diye duyduk bi doktordan hemen yapılmasını o da tavsiye etmedi, neden yoruyo sadece kan alınıp genetiğe gönderilmiyor mu? Siz de mi böyle Bı durum yaşadınız veya yakınınız?Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin vücut sağlıklı olmayan gebeliği sonlandırıyormuş demekki sağlıklı değildi üzme kendini allah sana sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..
eğer iki kaybın olursa genetik test yaptır kan pıhtılaşması vs olabilir..
Çok geçmiş olsun sakın neden arayıp kendini yıpratma hayırlısı böyleymiş de. Ben 2 yıl önce yaşadım çok kötü bir deneyim çok ağladım ama Allah öyle nasip ettiyse yapacak birşey yok dedim ve toparlandım.Merhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
Çok teşekkür ederim sağolun, Hiç Bi belirttim olmadıÇok geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin inşallah. Belirtin falan yokmuydu hiç.
Benim ilk gebeliğimde 12de hiç bir sey im yoktu hatta 11de yoktuSelam kizlar ozellikle ikinci hamileligi olanlara sormak istiyorum. Benim yarin 9+0 yani kk'ya gore 10. Haftasi olmus olacak. Cogunlukla bulantilar da 12. Haftadan sonra kayboluyor deniyor ya yani sizce kk.de 12. Hafta yazdiginda mi kaybolacak 2 hafta sonra, yoksa 3 hafta sonra mi olur. O kadar caresizim ki bunu kovaliyorum
Çok teşekkür ederim öyle bi umut veriyorsunuz ki sağolun, rabbim yaşatmak isterse yaşatırdı tabi, sız araştırdınız mi sepeb? Kürtaj dan sonra ne kdar beklediniz? sÇok geçmiş olsun sakın neden arayıp kendini yıpratma hayırlısı böyleymiş de. Ben 2 yıl önce yaşadım çok kötü bir deneyim çok ağladım ama Allah öyle nasip ettiyse yapacak birşey yok dedim ve toparlandım.
Çok geçmis olsun canım Allah hayırlısını versin bende 2019 temmuzda düsük yaptım sebep hicbir doktor söylemiyor sağlıksız gebeliktir diyorlar üzme kendini muhim olan senin sağlığın Allah yakın zamanda saģlıkla versin inslhhÇok teşekkür ederim öyle bi umut veriyorsunuz ki sağolun, rabbim yaşatmak isterse yaşatırdı tabi, sız araştırdınız mi sepeb? Kürtaj dan sonra ne kdar beklediniz? s
Allahim sabir versin canim bir arkadasimda 2.5 aylik ikizlerini kaybetmisti kan pihtilaşmasi cikmişti daha sonraki hamileliginde kan sulandirici igne kullandi suan bir tane oglu var bi arastirin birde genetige gonderin doktorunuzla konuşun altta yatan mutlaka bir sebep vardir bi agriniz falan oldumuMerhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
Çok sağolun, hayır hiç ağrım olmadı, yarın kürtaj yapalım dedi, evet genetiğe gönfericez inşallahAllahim sabir versin canim bir arkadasimda 2.5 aylik ikizlerini kaybetmisti kan pihtilaşmasi cikmişti daha sonraki hamileliginde kan sulandirici igne kullandi suan bir tane oglu var bi arastirin birde genetige gonderin doktorunuzla konuşun altta yatan mutlaka bir sebep vardir bi agriniz falan oldumu
Canım bende ilk düşükten sonra yapıldı genetik test. Benim tüp bebekti belki ondan yapıldı. Yoracak ne var onu anlamadım kan veriosun 40 gün sonuç bekliyorsun. Bende 2 kere düşük yaptım çok zor Allah yardım etsin. Ama Kurban olduğum Allahım o kadar büyükki hiç beklemediğin anda nasibinde varsa veriyor tekrarÇok sağol dileklerin için, ilk kayıpta da yaparlar mı test? Bir de bu testler anneyi çok yoruyomuş diye duyduk bi doktordan hemen yapılmasını o da tavsiye etmedi, neden yoruyo sadece kan alınıp genetiğe gönderilmiyor mu? Siz de mi böyle Bı durum yaşadınız veya yakınınız?
Canım bakalım allah hayırlısını nasip etsin inşallahRabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bende çin takvimine bakmistim kiz gorunuyordu bakalim cok sabirsizim
Canım bu haftada nub teorisi var ama ben 7 haftalık haliyle falan yapabilirim9+3 günlük kızlarcrl 2.61 cm
Canım ben senin kadar şanslı olamadım malesef.. ilk bebeğimde 30 haftalıkken kan pıhtılaşmasından dolayı preeklampsi geçirdim bebeğim 5 gün yaşadı ve kaybettim.. 2. Hamile kalınca test yaptım ve görmüş olduk..Çok sağol dileklerin için, ilk kayıpta da yaparlar mı test? Bir de bu testler anneyi çok yoruyomuş diye duyduk bi doktordan hemen yapılmasını o da tavsiye etmedi, neden yoruyo sadece kan alınıp genetiğe gönderilmiyor mu? Siz de mi böyle Bı durum yaşadınız veya yakınınız?
Merhabalar herkese, bugun 10 haftalık olması gereken bebeğimin 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj yapılacak,doktor bu dönemde böyle durumların iyice arttığını söyledı, sebebini bilmiyoruz,yaşayan, deneyimleyen var mı benim gbi olan? O kdar ihtiyacı oluyo ki insanın bi umuda, varsa paylaşabilir mi benimle?
Bende yaptırdım genetik test ama 40 gün sonuç bekledim farklı testler mi var acaba özelde yaptırdım eşimle ikimizin hatta ikinci transferim için özellikle o testin sonucunu bekledik. 2018 senesinde yapıldı testimCanım bakalım allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Canım bu haftada nub teorisi var ama ben 7 haftalık haliyle falan yapabilirim
Canım ben senin kadar şanslı olamadım malesef.. ilk bebeğimde 30 haftalıkken kan pıhtılaşmasından dolayı preeklampsi geçirdim bebeğim 5 gün yaşadı ve kaybettim.. 2. Hamile kalınca test yaptım ve görmüş olduk..
Şimdi şöyle bir durum var senin bebeğin erken haftada kalbi durduğu için sağlıksız olma ihtimali daha yüksek o yüzden tavsiye etmiyor doktorlar.. test sadece tek sefer kan veriyorsun 1 haftaya çöküyor sonucu. Seni yıpratacak bişey yok aslında ama dediğim gibi tamamen sağlıklı olma ihtimalin çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?