2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar nasılsınız 12.hafta da 2li test için çağırdı Dr ve usg için... Ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben de 8. Haftada gittim en son. Ve 12. Haftada çağırdı. Aslında çok merak ediyorum bebeğimi ama ins sıkıntısız olsun da bekleyelim. Ilk cocugumda ikili testi yaptırdım. Bunda da nasipse düşünüyorum inS.

Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin inşallah. Belirtin falan yokmuydu hiç.

Bende ilkinde yaptırdım. Bunda emin değilim... Tarama testi netice de bir bağlayıcılığı yok... Yapılmaz ise bir sakıncası yok. Bu nedenle karar veremedim. Kızımda de kontrolu için 8dr gezen ben her haltı yaptıran ben bunda çok şükür rahatım ve kızı daki gereksiz para israfı ve zaman kaybını bunda da yasamak istemiyorum. Düşüncelerim bu yönde... Artık bakalım zaman 8mayısa kadar çok var

Çok sağol dileklerin için, ilk kayıpta da yaparlar mı test? Bir de bu testler anneyi çok yoruyomuş diye duyduk bi doktordan hemen yapılmasını o da tavsiye etmedi, neden yoruyo sadece kan alınıp genetiğe gönderilmiyor mu? Siz de mi böyle Bı durum yaşadınız veya yakınınız?

Çok geçmiş olsun sakın neden arayıp kendini yıpratma hayırlısı böyleymiş de. Ben 2 yıl önce yaşadım çok kötü bir deneyim çok ağladım ama Allah öyle nasip ettiyse yapacak birşey yok dedim ve toparlandım.

Benim ilk gebeliğimde 12de hiç bir sey im yoktu hatta 11de yoktu 8de baslamıstı bulantılar

Çok teşekkür ederim öyle bi umut veriyorsunuz ki sağolun, rabbim yaşatmak isterse yaşatırdı tabi, sız araştırdınız mi sepeb? Kürtaj dan sonra ne kdar beklediniz? s

Çok teşekkür ederim öyle bi umut veriyorsunuz ki sağolun, rabbim yaşatmak isterse yaşatırdı tabi, sız araştırdınız mi sepeb? Kürtaj dan sonra ne kdar beklediniz? s
Çok geçmis olsun canım Allah hayırlısını versin bende 2019 temmuzda düsük yaptım sebep hicbir doktor söylemiyor sağlıksız gebeliktir diyorlar üzme kendini muhim olan senin sağlığın Allah yakın zamanda saģlıkla versin inslhh

Allahim sabir versin canim bir arkadasimda 2.5 aylik ikizlerini kaybetmisti kan pihtilaşmasi cikmişti daha sonraki hamileliginde kan sulandirici igne kullandi suan bir tane oglu var bi arastirin birde genetige gonderin doktorunuzla konuşun altta yatan mutlaka bir sebep vardir bi agriniz falan oldumu

Çok sağolun, hayır hiç ağrım olmadı, yarın kürtaj yapalım dedi, evet genetiğe gönfericez inşallah

Kizlar dun ve bugun kahverengi akinti gibi biseyler oluyor , normal midir cok korkuyorum, ne bulanti, ne agri hicbirseyim yok, ins sorun yoktur bebegimde yarin gidicem kontrole

Canım bende ilk düşükten sonra yapıldı genetik test. Benim tüp bebekti belki ondan yapıldı. Yoracak ne var onu anlamadım kan veriosun 40 gün sonuç bekliyorsun. Bende 2 kere düşük yaptım çok zor Allah yardım etsin. Ama Kurban olduğum Allahım o kadar büyükki hiç beklemediğin anda nasibinde varsa veriyor tekrar

Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bende çin takvimine bakmistim kiz gorunuyordu bakalim cok sabirsizim
Canım bakalım allah hayırlısını nasip etsin inşallah
9+3 günlük kızlar crl 2.61 cm
Canım bu haftada nub teorisi var ama ben 7 haftalık haliyle falan yapabilirim
Canım ben senin kadar şanslı olamadım malesef.. ilk bebeğimde 30 haftalıkken kan pıhtılaşmasından dolayı preeklampsi geçirdim bebeğim 5 gün yaşadı ve kaybettim.. 2. Hamile kalınca test yaptım ve görmüş olduk..

Şimdi şöyle bir durum var senin bebeğin erken haftada kalbi durduğu için sağlıksız olma ihtimali daha yüksek o yüzden tavsiye etmiyor doktorlar.. test sadece tek sefer kan veriyorsun 1 haftaya çöküyor sonucu. Seni yıpratacak bişey yok aslında ama dediğim gibi tamamen sağlıklı olma ihtimalin çok yüksek

Geçmiş olsun. Rabbim sabır,dayanma gücü, dirayet versin inşallah.
Lütfen umutlu olun. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bende yaptırdım genetik test ama 40 gün sonuç bekledim farklı testler mi var acaba özelde yaptırdım eşimle ikimizin hatta ikinci transferim için özellikle o testin sonucunu bekledik. 2018 senesinde yapıldı testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…