2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar gittim bugün bende doktora, cumartesi günü sadece keseyi görmüştük bugün yolk kesesini ve bebeği gördüm 4 günde bukadar değişim inanılmaz bir mucize Ama kalp atışını duyamadık
Kac haftalik olunca gordunuz bebegi canim ben 4+6 da keseyi gordum simdi bebegi gormek icin gidicem. Seninki karnindan gozuktumu

Bulantılarımı soyeldim doktora normal dedi
Olur dedi azda olsa ye dedi prilama devm etdedi öyle iste

İlk gititigimde kese vardi bebek yoktu aynen
Simdi gördük bebegi ilkdefa ve atisi gorduk
Evet aynı durumdayız canım benim adete göre aslında 7 hafta olmuştum ama ultrasona göre 6 çıkmıştı ama birşey demedi doktor gayet iyi annesi dedi sana 3 demiş bak bana 5 hafta sonra gel dedi ya kafayı yerim 5 hafta nasıl geçecek insan sürekli gidip görmek istiyor

sorma ya anlamadim bnada önemli olan kalpatisi ve iyi dedi duyduk dedi

Benimde yarin randevum var bende 6+5 bugun. Acaba karindan gorunurmu senin nasil oldu muayene, malum bu virusten dolayi tesirginlik var biraz
Görünür canım kese baya baya büyümüş oluyor zaten bebek de minicik ama görünüyor :) Hiç tedirgin olma maskeni tak kolonyanı al hastanede de sürekli dezenfektan kullan bişey olmaz Allah on izniyle

Kızlar nasılsınız 12.hafta da 2li test için çağırdı Dr ve usg için... Ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

KizLar 2hafta once 5arti 5dedi yanlismi olctu simdi 6hafta 6gunlukdedi kalpatisini duyduk
Herşey yolunda dedi anlamadım
Doktorun ölçümü farkedebiliyor ilk haftalarda 1mm bile günler koyuyor araya çok takmayın şimdi başka doktora başka ultrasona girseniz çok farklı öıkar emin olun

Kızlar nasılsınız 12.hafta da 2li test için çağırdı Dr ve usg için... Ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırın Sonuca göre kan testine karar verirsiniz yüzde yüz olmadığı için eğer risk çıkarsa hamilelik anneye zehir olabiliyor ama sorun varsa da annenin kendini hazırlaması açısından iyi bence bunlrı düşünüp karar verebilirsiniz.. yine de hiçbir test yüzde yüz değil

anladım cnm kalpatiisni duydum iyi dedi doktor
Kesenin şekline çevresine bebeğin kalp atış düzenine bakıp sağlıklı olduğuna karar veriyor doktorlar her hafta farklı sonuç öıkar zaten o yüzden arayı açın 3 4 haftada bir gidin doktora ben önceki hamileliğimde her hafta gidiyordum riskli gruptayım diye her hafta farklı çıkıyordu insanı strese sokuyor bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…