2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ayrıntılı usg için hangi doktorlara gideceğimizi paylaşalım mı ? Ben medipol mega hastanesinden dr Ahmet Tayyar dan randevu almayı düşünüyorum ama Rıza Madazlı ve Recep Has ın isimlerini çok duydum kararsız kaldım ...
Merhaba
Beni doktorum Perinatalog aynı zamanda Cem Batukan 18.haftamda detaylı ultrasonumu yaptı bir daha ki ay geldiğinde tekrar beyin ve kalbi inceleriz dedi

Hastaneye giderken kalin ve ince 2 adet istiyolarmis.pazen ,orgu battaniye gotururum diye dusunuyorum.ameliyathane soguk oluyormus

Eklentiler

• Screenshot_20200706-152143_Chrome.webp
    Screenshot_20200706-152143_Chrome.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20200706-152125_Chrome.webp
    Screenshot_20200706-152125_Chrome.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200706_151609.webp
    20200706_151609.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 45
Sanirim benimde dogumum ekimin sonuna dogru olacak senin ne zaman canim?aslinda benim demek istedigim cogu kisi alisveris icin eylulu bekleyecekmis suanki kiyafetler inceymis benimde demek istedigim yeni dogan kiyafetler genelde standart

olabiliyormus canim birde emdirdikten sonra bebek tum sutu bosaltamayabiliyor sen onu emdikten sonra bosaltiyorsun bosalttigin gogusunden sonra yeni sut olusuyormus bebek uyanincada diger gogsunden emziriyorsun ben alacam
Evet canım haklısın. Facede bi grupta Bazıları İhtiyaç olursa pompa alın falan diye yorum yapmış bazılarına gerek kalmıyor demişler sizlere de fikir sorayım dedim. Çünkü daha ilk gebeliğim ne duysak alıyoruz eşimle 😂😂 ben chicco cam yenidoğan biberon almıştım. Eşim de anne göğsüne benziyor diye yorumları okuyup bu biberondan almıs
CA90B178-484D-4DB1-B604-99DD577F47D6.webp

Canım Rıza Madazlı Cerrahpaşa nın doktoru ama Nişantaşı’nda muayenehanesi var ... Recep bey e de arkadaşım geçen aylarda gitti çok memnun kalmıştı ... benim de ikili testim yaştan dolayı riskli çıktı, medipol den Ahmet Tayyar I çok övdüler ve orda çalışan yakınlarım olduğu için fiyatta da indirim yapıldı... Rıza bey in muayenesi 800 TL dediler , Recep has a da arkadaşım 650 ye gitmişti ...
Karıştırmışım tam tersiymiş doktorların çalıştığı hastaneler ben recep hocaya 900 e gidicem yarın muayenehanesi şişlide kredi kartı olursa 980 dediler rıza hocanınkini bilmiorum

Annemde kalıyordum bir haftadır o yüzden doğru dürüst giremedim. Stres yapmamaya çalışıyorum ama ufaktan korkuyorum. Birde gidiceğim profun muayenesinden aradılar sabah kadın bir konuşuo valla gerginlikten midem bulandı. Allah yardımcım olsun inşAllah kötü bişi çıkmaz
Rabbim yardımcın olsun canım ama şimdiden korkma hep olumluyu düşün hep güzel düşün. Kadının dediklerini boşver. O muayeneye girip doktorun diyecekleri önemli ki inanamıyorum herşey yolunda olacak☺🥰

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş herhangi bir sıkıntı yaşamazsın kuzum. Evet diplerde yaşayan balıklar çok tehlikeli olabiliyormuş yazdıklarım dışında birde mezgit denizin çöpçüsü denildiği için o da tehlikeli. Ben genelde hem doktora hem diyetisyenden onay alarak yiyorum. Genelde levrek somon çupra oluyor.
Ama söyleye söyleye canımı çektirdiniz akşama çipura aldırcam adama 😂

Karıştırmışım tam tersiymiş doktorların çalıştığı hastaneler ben recep hocaya 900 e gidicem yarın muayenehanesi şişlide kredi kartı olursa 980 dediler rıza hocanınkini bilmiorum
Recep bey sağlık çalışanlarına biraz indirim yapıyormuş o yüzden arkadaşım uygun fiyata gitmiş canım ..

Merhabalar 13+6haftalihiz ilk doktor erkek gibi ama kordon olabilir kesin değil dedi sonra hiç göstermedi bugün ikili test sonucunda tekrar baktı yok döndü arkasını yok size diyor😁 neyse ikili test sonucumu yorumlayabilir varmı aranızda başka bir dok.yapti testi kendi dok.randevjma daha var

Eklentiler

• file_2020_03_29_2148104481335462234.webp
    file_2020_03_29_2148104481335462234.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 47
  • file_2020_28_14_3893799175610915541.webp
    file_2020_28_14_3893799175610915541.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 47
Bugün sabah tetenoz aşısı oldum kolum çok ağrıyor 😥😣😣 buzda koyuyorum ama kolumu kaldıramıyorum acıyo ne yapabilirim başka
Acıyor 2. Gun ozellikle ben cuma vuruldum hala Aciyor buz da koyduydum ama pek etkisi olmadi bugun cok azaldı artık

Rabbim yardımcın olsun canım ama şimdiden korkma hep olumluyu düşün hep güzel düşün. Kadının dediklerini boşver. O muayeneye girip doktorun diyecekleri önemli ki inanamıyorum herşey yolunda olacak☺🥰
İnşAllah kuzum bakalım yarın ne diyecek doktor iyi düşünelim iyi olsun kesinlikle haklısın
Recep bey sağlık çalışanlarına biraz indirim yapıyormuş o yüzden arkadaşım uygun fiyata gitmiş canım ..
Anladım kuzu meslektaşlarına indirim yapması çok normal doktorun. Ben 900 vermeye razıyım yeterki güzel bakılsın ikili tarama için koç üniye gitmiştim ordaki doktor çok pimpirikliydi çok uzun ve güzel baktı usg de

Kızlar ayrıntılı usg için hangi doktorlara gideceğimizi paylaşalım mı ? Ben medipol mega hastanesinden dr Ahmet Tayyar dan randevu almayı düşünüyorum ama Rıza Madazlı ve Recep Has ın isimlerini çok duydum kararsız kaldım ...
Bende esenler medipole gidiyorum ama detayli icin cerrahpasada tanidigim var sagolsun yarin sabah randevumu alicak 20+1 im zaten fiyati bilmiorum henuz doktorun adi profesor ALI BENIAN 200 civari duydum fiyatini bakalim sabah randevu bilgimle birlikte fiyatida soylicek

Yürüyüş mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum canım ama maden suyunu deneyeceğim bakalım azalacak mı ağrılar.Ben de masaj aleti alsam iyi olacak eşime yazık bana masaj yapmaktan elleri ağrıyor onunda😂
Bnde ondan aldım yapası gelmiyo kavga ediyo diye aletle daha rahat oldu bimden almştm 20 tl ye hemde 😂🤗

Allahim ücretler ne fazla oyle buyuk şehir zormus ya bizim 220+330
=550 detaylı ücreti sanirim adanada kizlar iyi sonuClarla gelirsiniz umarim.

Kizlar asiri sıcak yuruyemiyorum ben 😭 bir de kansızlık basladi ya egzersiz kapasitem azalmış yatmak bilE yoruyor. İns havalar serinlerse kan değerlerimi de toplarsam hic olmazsa evde pilates yaparım en azından haftasonlari

Back
X