Cnm ben tam 6ayini doldurduktan sonra vermeye basladim gelissin bagirsaklari iyice zaten omur boyu yiyecekler anne sutu aliyorsa birak doya doya icsin bebis
Canim 3 gunun sonunda tekrar denedim ve taş☺ naptim biliyomusun bu sefer koy sutu getirttim dr oyle dedi birde bildik biri herneyse sutu cok kaynattim 2 kez falan kabardi sondu ve sık sık kepce yardimiyla karistirip kepceyle alip yukardan biraktim anlatabildim mi adi ne cikaramadim suan

sonra altini kapatip mayalayacagim tencereye koydum sogumasini bekledim kaynadigi gibi kap degistir bu arada . Parmagimla kontrol yapip isiyi tutturunca bir kaseye bir kepce sutu aldim mayayi koydum yaklasik (500-600 litreye 1yemek kasigi gibi )iyice karistirdim sonra tencerenin kenarindan yavasca mayali sutu diger sute ekledim soguk olmayan odaya ve kimilamiycak sabit bir yere once sofra bezi sonra 2battaniyeye sıkica sardim ve sabaha kadar hic ellemedim ve bir actim oncekilerden de iyi olmustu cnm umarim sende tutturursun bende bu ayarimu bozmam ins yoksa yogurt makinesi alicam deliriyorum cunku
Cnm hic verme yaa benimki 6.ayini 5gun gecmisti 8600 cikti dr kilosu cok fazla bende 2 ogun mama veriyordum hic verme dedi ek gida icinde 6yi bekle gerek yok hatta surekli besliyom diye kizdi qslinda standart yiyor ama anlamadim valla