2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aniskosu ayaz bebek giyincede popusundan foto cek gurbuz oglanim gule gule giyinsin.. bayildim rengine yaaa aldigim takim olmasa bi bundan bide n11 dogal natural olan kizinkinden alicamda yeter aldiklarim daga para harcayamam ama insanin ici gidiyor ne tatli ben griye bayilirim birde

Yaa cok iyi etmissinizz bir daha cocugum olursa bende kendi ailem disimda kocamada demicem herkese supriz olsun.. ozellikle kocama Adam iki cocuktan sinra 3. Sunu duyunca zaten bomba olurlr herhalde kayinvalide kimseye demicem dedigi halde teyze anneanne dayilari herkes ogrendi... e komsularinada binzahmet dememis yaz boyu hastanelerde donemedim bi dahakine kimseye demicem.. abimler bile cok sonra ogrendi ablamlarda ama kocamin tum sulalesi ogrendi.. ilk torun iki tane biri kiz biri erkek solen oldu sanki onlara.. amann neyse

En azından eşinin tarafın kuzum.. benim kendi ailem yapmıyor . Üzülüyorum,eziliyorum bende ama ne yapayım böyleler . Kimseden birşey beklemezsen sorun kalmıyor. Sende bekleme ...

Ben 2014te evlendim. 2017de kizim dogdu. Kizima doguma 4 takim pijama aldim. 1 tanesinin altlığı saglam kaldi. Yuh artik ne diyim kadina bak :/
Yaa canım öyle daha arkadaşlar diyorlar ev araba arkadaş kinseye ihitiyacım yok ama benim kocam sağolsun onu çok seviyorum

Merhaba sendika indirimi dahil fiyat mı bu acaba bende savaştayım ama Doğum ücretlerini soramadım bi
Merhaba valla sorduğumda bu fiyatı söylediler tabi refakatçi ücreti ek yatış günü veya o anki eklentiler için şu an birşey diyemeyiz dediler siz hangi Dr gidiyorsunuz sivasta

Çanta alırken arabaya asılan aparatlılardan almak daha mantıklı değil mi? Doğum yapmış anneler cevaplar mısınız
Bende bugün bundan sipariş verdim alt açması ve askı aparatı da var tecrübem yok ama sanırım kullanışlıdır

Merhaba valla sorduğumda bu fiyatı söylediler tabi refakatçi ücreti ek yatış günü veya o anki eklentiler için şu an birşey diyemeyiz dediler siz hangi Dr gidiyorsunuz sivasta
Sultan hanıma gidiyorum. İkinci çocuğum olacak hayırlısıyla ilkinde Gültekin beyle sultan hanıma beraber gitmiştim en son Doğum için sultan hanımı seçmiştim.bu hamileliğimde sadece sultan hanıma gidiyorum

Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıcakla kucağına al

Çanta alırken arabaya asılan aparatlılardan almak daha mantıklı değil mi? Doğum yapmış anneler cevaplar mısınız
Kesinlikle çok mantıklı. Oğlumda pahalı birşey almıştım. Sonra kardeşime verdim. Şimdi de uygun fiyatlı birşey aldım. Askı kısımlarına da dikkat ettim açıkçası

Kizlar bende de aynı durum geçen hafta daha net hissediyordum bu hafta çok azaldi daha hafif hissediyorum neden bilmiyorum

Istedigin alt acmayi koy yine de kaza olabiliyor, alt acma olmadan bi kere bile bezlemedik ama annemin koltuklarina işemesine engel olmadi. Ha annemin de umrunda değil bi tanecik torunu var, temizliyor kadıncağız. Ama cocuk bu kazalar illa olacak, oyle yok efendim dagitir vs demesi hos degil diye dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…