- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bende basladim nequik dolapta var icmiyodum.. sutude sade savmiom bari nesguikli kandirim kendimiBende nesquikli iciyorm sutu :) dun 528 gram cikti benim bebis
Mart’ın ikiz anneleri çok şanslı maşallah
Aniskosu ayaz bebek giyincede popusundan foto cek gurbuz oglanim gule gule giyinsin.. bayildim rengine yaaa
Yaa cok iyi etmissinizz bir daha cocugum olursa bende kendi ailem disimda kocamada demicem herkese supriz olsun.. ozellikle kocamaİlk gebeligimde ikizdi onları kaybettim.
Bu defa tekrar paylaşmak istemedim, Kayiplarim olsa bile onlar o gözle bakmiyor canım, sürekli ikizlere hamile kalıyor diye nazar ederler diye söylemedim☺
Duyunca hepsi şok olacak ama hiç takmıyorum.
Sadece benim Ailem biliyor onlarada eşim söyledi.
En azından eşinin tarafın kuzum.. benim kendi ailem yapmıyor . Üzülüyorum,eziliyorum bende ama ne yapayım böyleler . Kimseden birşey beklemezsen sorun kalmıyor. Sende bekleme ...Kızlar bebişinize yakinlarinizdan biseyler alinmaya basladimi ? Benim annem ve anneannem bide kiz kardesim nevresim takimi aldilar, yorganinu diktiler, bi takim elbise ve battaniye aldilar fakat esimun tarafi sıfır. Bi çöp dahi alsalar havalari ucucam ama yok. Kaynanam kendi kiz kardesi hamile benden 1 bucuk ay önde ona aldi bana almadi daha hic bisey. Cok mutsuzum boyle olunca hamileligin keyfina varamiyorumyorgan dikersin demistim gecenlerde. Ben kimse icin kendimi yoramam dedi sonrada saka frlan filan dedi. Ben ilk gelinim ve buda ilk torun daha heyecanli olmasini beklerdim cok uzuluyorum. Aglayip duruyorum zaten hassasiz bu zamanlar
Yaa canım öyle daha arkadaşlar diyorlar ev araba arkadaş kinseye ihitiyacım yok ama benim kocam sağolsun onu çok seviyorumBen 2014te evlendim. 2017de kizim dogdu. Kizima doguma 4 takim pijama aldim. 1 tanesinin altlığı saglam kaldi. Yuh artik ne diyim kadina bak :/
Merhaba sendika indirimi dahil fiyat mı bu acaba bende savaştayım ama Doğum ücretlerini soramadım biBende Sivas medicana da yapacağım büyük ihtimal canım normal 2700 sezeryan 2900dediler tabi yükselecek iş sana fiyat ne dediler
Saglikli olsun minnoşlarimizda mühim olan oEn azından eşinin tarafın kuzum.. benim kendi ailem yapmıyor . Üzülüyorum,eziliyorum bende ama ne yapayım böyleler . Kimseden birşey beklemezsen sorun kalmıyor. Sende bekleme ...
Pipipet :))) e bebek in kendi islak mendil markasında var :))Erkek bebeklerin bez degisimi sirasinda, agzimiza yuzumuze cis yapmasinlar die kullanilan bi sey varmis. Nedir o bilen var mi ?
Merhaba valla sorduğumda bu fiyatı söylediler tabi refakatçi ücreti ek yatış günü veya o anki eklentiler için şu an birşey diyemeyiz dediler siz hangi Dr gidiyorsunuz sivastaMerhaba sendika indirimi dahil fiyat mı bu acaba bende savaştayım ama Doğum ücretlerini soramadım bi
Çanta alırken arabaya asılan aparatlılardan almak daha mantıklı değil mi? Doğum yapmış anneler cevaplar mısınız
Sultan hanıma gidiyorum. İkinci çocuğum olacak hayırlısıyla ilkinde Gültekin beyle sultan hanıma beraber gitmiştim en son Doğum için sultan hanımı seçmiştim.bu hamileliğimde sadece sultan hanıma gidiyorumMerhaba valla sorduğumda bu fiyatı söylediler tabi refakatçi ücreti ek yatış günü veya o anki eklentiler için şu an birşey diyemeyiz dediler siz hangi Dr gidiyorsunuz sivasta
Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıcakla kucağına alSultan hanıma gidiyorum. İkinci çocuğum olacak hayırlısıyla ilkinde Gültekin beyle sultan hanıma beraber gitmiştim en son Doğum için sultan hanımı seçmiştim.bu hamileliğimde sadece sultan hanıma gidiyorum
Siz hangi doktora gidiyorsunuzHayırlısı olsun inşallah canım sağlıcakla kucağına al
Kerime nazlı ve levent beyeSiz hangi doktora gidiyorsunuz
Kesinlikle çok mantıklı. Oğlumda pahalı birşey almıştım. Sonra kardeşime verdim. Şimdi de uygun fiyatlı birşey aldım. Askı kısımlarına da dikkat ettim açıkçasıÇanta alırken arabaya asılan aparatlılardan almak daha mantıklı değil mi? Doğum yapmış anneler cevaplar mısınız
Hangi hastane cnmSultan hanıma gidiyorum. İkinci çocuğum olacak hayırlısıyla ilkinde Gültekin beyle sultan hanıma beraber gitmiştim en son Doğum için sultan hanımı seçmiştim.bu hamileliğimde sadece sultan hanıma gidiyorum
Kizlar bende de aynı durum geçen hafta daha net hissediyordum bu hafta çok azaldi daha hafif hissediyorum neden bilmiyorumInşallah öyledir şimdi mesajınızı okuyunca benimde içim biraz daha rahatladı. Bende öyle düşündüm ya yukarı çıkıyor ya da büyüyor diye ama insanin içine yine kuşku doğuyor işteamin inşaallah hepimiz sağ-salim kavuşalım genişlerimize,
Istedigin alt acmayi koy yine de kaza olabiliyor, alt acma olmadan bi kere bile bezlemedik ama annemin koltuklarina işemesine engel olmadi. Ha annemin de umrunda değil bi tanecik torunu var, temizliyor kadıncağız. Ama cocuk bu kazalar illa olacak, oyle yok efendim dagitir vs demesi hos degil diye dedim.Ayy bende karsiyim titizim isemesib kimse koltuklarima..kimseninde koltuguna cocugumun isesib istemem.. heryere alt acma sizdirmaz visey sermeye ozen gosteririm.. abimin cocuklarida isemekten annemde silmekten gordukce cikdiriyorum... yani biliosun bu cocuk iseyebikir adi ustunde cocuk... cok rahat annelerde var kimse kusura bakmasin.. bir olur iki olur ama.. olmaz yani..kendi koltugunada isemesin yataginada mumkunse.. burda anne baba onemli.. cocuk gunahsiz melek yani ..
E bebekte arattım ama bulamadım rica etsem görselini koyabilir misinizPipipet :))) e bebek in kendi islak mendil markasında var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?