E bebekte arattım ama bulamadım rica etsem görselini koyabilir misiniz
Bende sütü sade icemiyorum diye bu kucuk okul sutleri oluyoya kakaolu onlardan aliyodum sonra toz nesquik geldi aklima ondan aliyorum laktozsuz sut aliyorum miss gibi yatmadan once iciyorum esim cok guluyo bana cocuk gibi sut iciyorm dyeBende basladim nequik dolapta var icmiyodum.. sutude sade savmiom bari nesguikli kandirim kendimi
Gecmis olsun canim, ben dogumdan sonra hormonal degisimden dolayi urtiker sorunu yasadim. Tedavisi baya uzun surdu ama gecti çok sukur. Ihmal etme cildiyeye git mutlaka, belki hormonlardandir bisey cikmaz ama en azindan aklinda soru isareti kalmaz.Sağol kuzum doktor gebe olduğun için bir şey yapamıyorum şuan kortizonlu ilaçlar veriliyor normalde ama gebelikte olmuyor. Neden olduğu ve ne tetikledi onunla ilgili de cildiyeye git dedi. Anlıycağın şuan çözüm yok
Asma aparati oluyor genelde iclerinde ben alirken vardi ama interntten sipars verrsenz olmayabiliyoKesinlikle çok mantıklı. Oğlumda pahalı birşey almıştım. Sonra kardeşime verdim. Şimdi de uygun fiyatlı birşey aldım. Askı kısımlarına da dikkat ettim açıkçası
Ahaha portakal suyunu ben sizin icin test ederim kizlarKomsum bi sey istedi onu yaptimyemek gibi diyim. Simdi kimsenin cani cekmesin.
Bu arada sormussun ya, erken dogumu mu onler die, hayir. Bebege kilo aldiran seyleri yazmis arkadas
Kefir, ceviz, kaşar, süt, muz.
Hatta 24 ten sonra taze sıkılmis portakal suyunun da bebege kilo aldirdigini okumustum. Tabi seker vs yoksa. Sen de deneyebilirsin canim
Yarasin fistik. Hem rastgele bi yerde degil doktorlarin paylasim yaptigi bi yerde okudum. Illa ki faydasini gorursun. Afiyet olsunAhaha portakal suyunu ben sizin icin test ederim kizlarnormalde hayatta aramazdim ama bu hamilelikte surekli canim taze sıkılmış portakal suyu cekiyor, su an icin pek bi fark yok bebede ama 24ten sonra bakalim degisecek mi
Cok cok saol valla bulamamistim ara ara.Pipipet :))) e bebek in kendi islak mendil markasında var :))
Sivas medicanaHangi hastane cnm
Tabi aynen.. ben rahat olan annelerin yapisina karsiyim.. cocuklar isemis mi afedersin kirmis mi dokmus mu?? Ya torunlari icin dedelern anneannelerin babannelerin canlarini feda edecegini dusunerek yaziyorum ama ben sesten hoslanmayan biriyim sahsen.. cocuktur bu altinada kaciriri oraya burayada yapar ama devamli isemesi tuhaf.. sen alirsin onlemini sizdirmis olur onu anlarim... cocuk tv karsisinda tv izlerken uyuyakalmis saatlerce sn durmus telefonuna bakarsan cocugun sen huyunu biliyosun ( size demiyorum bunuIstedigin alt acmayi koy yine de kaza olabiliyor, alt acma olmadan bi kere bile bezlemedik ama annemin koltuklarina işemesine engel olmadi. Ha annemin de umrunda değil bi tanecik torunu var, temizliyor kadıncağız. Ama cocuk bu kazalar illa olacak, oyle yok efendim dagitir vs demesi hos degil diye dedim.
Devlet hastanesinde Ayhan beye iyi diyorlarKerime nazlı ve levent beye
Bi kac gun once buna bakıyordum ben de, sadece islak mendilden cikiyormus, anneme dedim evde bi suru havlu var kumas var ne diye dert ediosun dedi. Ertesi gun kameradan gosteriyor bana 8 tane yaptım yeter mi diyeCok cok saol valla bulamamistim ara ara.
Valla canım sana şöyle söyliyim ben bacaktan vuramıyom eşim kızıyor artık bacaktan yap diye ama istemsizce sanki bacaktan vurunca bebeğe gitmicekmiş gibi bi his oluyor o yüzden göbekten devamKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben hala göbekten vuruyorum. Bugün vururken korktum bebeğe birşey olur mu diye?
Alla alla niye korkuyosun doktorun vermiyormu sana?? Demekki kullanman gerekiyorki veriyor dr. Benim kanamamdan sonra doktor kesti kan sulandirici isini ... bebegin beslenmesi ve aylik gelisimide normal olunca uzun suredir kullanmiyorum.. ama sen tup bebeklimisin tatlim?? Eger igne bebege batar duye dusunuyosann oooo kuzucuk o igne kisa dibine kadar sokamiyisun can yakiyo zaten.. ama kisacik insulin ignesi gibi.. canini sikma hocbiseycik olmaz... kolunada yapabilirsin ustten yada bacaginaKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben hala göbekten vuruyorum. Bugün vururken korktum bebeğe birşey olur mu diye?
Ayyy ondan almak lazimmPipipet :))) e bebek in kendi islak mendil markasında var :))
Tabi canim o apayri bi konu. Bu aralar cisten baya muzadaripim zaten, bizim kiz kreste ogle uykusunu birakti, eve gelirken yolda uyuyakaliyor bazi gunler. Cise gitmeden uyuduğu için de yatağına birakiveriyor, 2 kat alez seriyorum ikisini de yas aliyorum. Sansliysak yapmadan önce oturtuyoruz tuvalete ama bazen oyle kutuk gibi uyuyor ki yok yani. Cisli carsaf yikamaktan icim sisti, bi de oglan gelince cisli sayisi ikiye çıkacak.Tabi aynen.. ben rahat olan annelerin yapisina karsiyim.. cocuklar isemis mi afedersin kirmis mi dokmus mu?? Ya torunlari icin dedelern anneannelerin babannelerin canlarini feda edecegini dusunerek yaziyorum ama ben sesten hoslanmayan biriyim sahsen.. cocuktur bu altinada kaciriri oraya burayada yapar ama devamli isemesi tuhaf.. sen alirsin onlemini sizdirmis olur onu anlarim... cocuk tv karsisinda tv izlerken uyuyakalmis saatlerce sn durmus telefonuna bakarsan cocugun sen huyunu biliyosun ( size demiyorum bunu) cocugunun e altina kacirsalar kaynanam ne der bilemiyorum ama bi kac kere olsa ven mahcup olurum kendimi biliyorum ondan devamli peslerinde olurum... isi gucude yemegi temizligi kim yaparsa yapsin pek ilgilenmek istemem cocuklarimla ilgilenirim..
Yaa seninki apayriTabi canim o apayri bi konu. Bu aralar cisten baya muzadaripim zaten, bizim kiz kreste ogle uykusunu birakti, eve gelirken yolda uyuyakaliyor bazi gunler. Cise gitmeden uyuduğu için de yatağına birakiveriyor, 2 kat alez seriyorum ikisini de yas aliyorum. Sansliysak yapmadan önce oturtuyoruz tuvalete ama bazen oyle kutuk gibi uyuyor ki yok yani. Cisli carsaf yikamaktan icim sisti, bi de oglan gelince cisli sayisi ikiye çıkacak.
Ben kullanıyorum göbekten yapıyorum, bacakdan daha kolay geliyor göbek, zaten yağ dokusuna geliyor bebeğe gelmez küçücük iğne sonuçtaKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben hala göbekten vuruyorum. Bugün vururken korktum bebeğe birşey olur mu diye?
Ben hep göbekten yapıyorum. Bacaktan vurmayı bilmiyorumValla canım sana şöyle söyliyim ben bacaktan vuramıyom eşim kızıyor artık bacaktan yap diye ama istemsizce sanki bacaktan vurunca bebeğe gitmicekmiş gibi bi his oluyor o yüzden göbekten devam
Yok canım yok 7 kat alttaymış bebek Öyle duydum en azındanBen hep göbekten yapıyorum. Bacaktan vurmayı bilmiyorumkoldan da beceremem. Eşim iğneden korkar ondan bir beklentim de yok. Bacak kol göbek hepsi bebeğe gider de iğne bebeğe kadar gitmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?