2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
E bebekte arattım ama bulamadım rica etsem görselini koyabilir misiniz
Benimki prenses ama merakımdan baktım buymuşş

Eklentiler

• 68B29E89-901C-46BD-8A20-76F285265D0F.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 36
Bende basladim nequik dolapta var icmiyodum.. sutude sade savmiom bari nesguikli kandirim kendimi
Bende sütü sade icemiyorum diye bu kucuk okul sutleri oluyoya kakaolu onlardan aliyodum sonra toz nesquik geldi aklima ondan aliyorum laktozsuz sut aliyorum miss gibi yatmadan once iciyorum esim cok guluyo bana cocuk gibi sut iciyorm dye

Gecmis olsun canim, ben dogumdan sonra hormonal degisimden dolayi urtiker sorunu yasadim. Tedavisi baya uzun surdu ama gecti çok sukur. Ihmal etme cildiyeye git mutlaka, belki hormonlardandir bisey cikmaz ama en azindan aklinda soru isareti kalmaz.

Kesinlikle çok mantıklı. Oğlumda pahalı birşey almıştım. Sonra kardeşime verdim. Şimdi de uygun fiyatlı birşey aldım. Askı kısımlarına da dikkat ettim açıkçası
Asma aparati oluyor genelde iclerinde ben alirken vardi ama interntten sipars verrsenz olmayabiliyo

Ahaha portakal suyunu ben sizin icin test ederim kizlar normalde hayatta aramazdim ama bu hamilelikte surekli canim taze sıkılmış portakal suyu cekiyor, su an icin pek bi fark yok bebede ama 24ten sonra bakalim degisecek mi

Ahaha portakal suyunu ben sizin icin test ederim kizlar normalde hayatta aramazdim ama bu hamilelikte surekli canim taze sıkılmış portakal suyu cekiyor, su an icin pek bi fark yok bebede ama 24ten sonra bakalim degisecek mi
Yarasin fistik. Hem rastgele bi yerde degil doktorlarin paylasim yaptigi bi yerde okudum. Illa ki faydasini gorursun. Afiyet olsun

Tabi aynen.. ben rahat olan annelerin yapisina karsiyim.. cocuklar isemis mi afedersin kirmis mi dokmus mu?? Ya torunlari icin dedelern anneannelerin babannelerin canlarini feda edecegini dusunerek yaziyorum ama ben sesten hoslanmayan biriyim sahsen.. cocuktur bu altinada kaciriri oraya burayada yapar ama devamli isemesi tuhaf.. sen alirsin onlemini sizdirmis olur onu anlarim... cocuk tv karsisinda tv izlerken uyuyakalmis saatlerce sn durmus telefonuna bakarsan cocugun sen huyunu biliyosun ( size demiyorum bunu ) cocugunun e altina kacirsalar kaynanam ne der bilemiyorum ama bi kac kere olsa ven mahcup olurum kendimi biliyorum ondan devamli peslerinde olurum... isi gucude yemegi temizligi kim yaparsa yapsin pek ilgilenmek istemem cocuklarimla ilgilenirim..

Cok cok saol valla bulamamistim ara ara.
Bi kac gun once buna bakıyordum ben de, sadece islak mendilden cikiyormus, anneme dedim evde bi suru havlu var kumas var ne diye dert ediosun dedi. Ertesi gun kameradan gosteriyor bana 8 tane yaptım yeter mi diye bakalim ise yarayacak mi yoksa firlatip atacak mi hinzirlar

Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben hala göbekten vuruyorum. Bugün vururken korktum bebeğe birşey olur mu diye?
Valla canım sana şöyle söyliyim ben bacaktan vuramıyom eşim kızıyor artık bacaktan yap diye ama istemsizce sanki bacaktan vurunca bebeğe gitmicekmiş gibi bi his oluyor o yüzden göbekten devam

Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben hala göbekten vuruyorum. Bugün vururken korktum bebeğe birşey olur mu diye?
Alla alla niye korkuyosun doktorun vermiyormu sana?? Demekki kullanman gerekiyorki veriyor dr. Benim kanamamdan sonra doktor kesti kan sulandirici isini ... bebegin beslenmesi ve aylik gelisimide normal olunca uzun suredir kullanmiyorum.. ama sen tup bebeklimisin tatlim?? Eger igne bebege batar duye dusunuyosann oooo kuzucuk o igne kisa dibine kadar sokamiyisun can yakiyo zaten.. ama kisacik insulin ignesi gibi.. canini sikma hocbiseycik olmaz... kolunada yapabilirsin ustten yada bacagina

Tabi canim o apayri bi konu. Bu aralar cisten baya muzadaripim zaten, bizim kiz kreste ogle uykusunu birakti, eve gelirken yolda uyuyakaliyor bazi gunler. Cise gitmeden uyuduğu için de yatağına birakiveriyor, 2 kat alez seriyorum ikisini de yas aliyorum. Sansliysak yapmadan önce oturtuyoruz tuvalete ama bazen oyle kutuk gibi uyuyor ki yok yani. Cisli carsaf yikamaktan icim sisti, bi de oglan gelince cisli sayisi ikiye çıkacak.

Yaa seninki apayri Allah yardimcin olsun helede su halinle ugrasiyosun hemde cisten cikarma donemi.. Allah yardimcin olsun.. gorumcelik yaptim az once biraz bizim yenge cok rahattir.. artik cocuklarinin isemedigi yer kalmadi annem babamda torunlarina cok duskun zaten yilda 50 gun goruyorlar.. isesede kirsada bisey demiolar ama afacanin biri cook yaramaz kafa kalmiyor artik kimsede sn gunlere dogru artik uzulerek artik annemlerde gittigimde kimsede kafa kalmiyor.. he yengenin elinde telefon dedeye babanneye birakmis dede babanne hem yemek yapcak hem cocuk bakcak onlat sikayetci degil ama ven sikayetciyim.. cocuklarinla ilgilensene diyorum cikdiriyorum diyorum e vende titizim elimd olan bisy degil oraya isemis buraya isemis koydede isemis... issigi yataklari iyoe birakmis cekmis gotmis .. ee insaf yani ya biz cok iyiyiz ama onun rahatligini asla tasvir etmiyorum. Yuzunede siyluyorum ben rahatim napim diyor

Valla canım sana şöyle söyliyim ben bacaktan vuramıyom eşim kızıyor artık bacaktan yap diye ama istemsizce sanki bacaktan vurunca bebeğe gitmicekmiş gibi bi his oluyor o yüzden göbekten devam
Ben hep göbekten yapıyorum. Bacaktan vurmayı bilmiyorum koldan da beceremem. Eşim iğneden korkar ondan bir beklentim de yok. Bacak kol göbek hepsi bebeğe gider de iğne bebeğe kadar gitmez dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…