Kullanmakta sıkıntım yok. Ben tüp denerken doğal oldu o ay. Dr um tüp bebek dr u. O verdi iğneyi iki günde bir. İğnenin tamamını göbeğime sokuyorum iğne kısa ama aklıma düştü işte bebeğime bişi olur mu diyeAlla alla niye korkuyosun doktorun vermiyormu sana?? Demekki kullanman gerekiyorki veriyor dr. Benim kanamamdan sonra doktor kesti kan sulandirici isini ... bebegin beslenmesi ve aylik gelisimide normal olunca uzun suredir kullanmiyorum.. ama sen tup bebeklimisin tatlim?? Eger igne bebege batar duye dusunuyosann oooo kuzucuk o igne kisa dibine kadar sokamiyisun can yakiyo zaten.. ama kisacik insulin ignesi gibi.. canini sikma hocbiseycik olmaz... kolunada yapabilirsin ustten yada bacagina
Evet 7 kat altta ama ileride tekme atınca göbeğin o halini düşününce de sanki hemen altında gibi düşünüyorum ister istemezYok canım yok 7 kat alttaymış bebek Öyle duydum en azından
Yok ulasmaz ama iyice geriliecek ilerki haftalarda kolunu denesene .. o igneden mi bilmiyorum oksapar bende kullaniyordum... cok fena gobgim mosmor oluyordu... kalcamin ustunede progrstan vurulmaktan oturamiyordum.. ama sen once hemsireye kolundan vurdur gör sonra sende kolundan vurul.. ogrenince cok daha kolay gelecek sonra diger koluna vurursunKullanmakta sıkıntım yok. Ben tüp denerken doğal oldu o ay. Dr um tüp bebek dr u. O verdi iğneyi iki günde bir. İğnenin tamamını göbeğime sokuyorum iğne kısa ama aklıma düştü işte bebeğime bişi olur mu diyebide göbek gerildiği için artık sıkıştırıp yapamıyorum direk göbeğe sokuyorum iğneyi. O yüzden sordum herkes benim gibi mi yapıyor diye. Bebeğe ulaşmaz dini o iğne
Hiç duymadım canım onuDevlet hastanesinde Ayhan beye iyi diyorlar
Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun canım tekrardan
Allah razı olsun canım benim, çok sağol amin inşallahCsnım çok çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla kıcağına zamanında almayı nasp etsin
Zaten randevu bulmak epey sıkıntıHiç duymadım canım onu
Sezeryanda Kullanisli diyen de var canim degil diyen de bilemedim bendeYaa bende depend aldım siz deyince. Ama sezeryan olacak benimki. Sezeryanda kullanılmıyor muuyanlış mı aldım şimdiiii
Ayyy Allah saglik versinn napalimmTabi canim o apayri bi konu. Bu aralar cisten baya muzadaripim zaten, bizim kiz kreste ogle uykusunu birakti, eve gelirken yolda uyuyakaliyor bazi gunler. Cise gitmeden uyuduğu için de yatağına birakiveriyor, 2 kat alez seriyorum ikisini de yas aliyorum. Sansliysak yapmadan önce oturtuyoruz tuvalete ama bazen oyle kutuk gibi uyuyor ki yok yani. Cisli carsaf yikamaktan icim sisti, bi de oglan gelince cisli sayisi ikiye çıkacak.
Kibris beybisi. Neden ki
Hiccc yakin degilizKibris beybisi. Neden ki
OyyyHiccc yakin degilizne kadar yakinizdir diye sorduydum
Temmuzda 3 bitti, bezi bırakalı 2 ay falan oldu, gece de takmiyoruz, istemiyor kesinlikle. Normalde sorun yasamiyoruz da arabada uyuyakalırsa kaciriyor. Bu aralar da cok sık uyuyakaliyor, her gun makine calisiyor evde mecbur.Ayyy Allah saglik versinn napalimmyikncaksa yikncak mecbur... senin kizin kac yasinda? Bizler cok erken ciktik bezden ben 1.5 kardeslerim 1 yasinda.. gece de artik bilmiyorum
Kiz harika olmuş bayıldım guzel gunlerde kullansınlar insTeyzoslari ablalalari minnos tosbik findik kurtlarima bez almistim 115-115 kestim muslin bezi yanlarinida yeni aldigim dikis makinemle diktimSonra pikomu ne anlamam ben zikzak yaptim.. yanlarinada sap taktim emzirme onlugu olarakta kullanmak icin.. arabalarin ustune takmak icin... her turlu buyuk buyuk kullanirim... artan bezlerle yastik yapicam.. bitirim gosteriririm
Ayyy annesii bisey daha soyliim sana diger kardesi gelecek biliyor bazen psikolojik cocuklar yapabiliyorlar.. seninki bu dedigimi algilamayabilir ama altina kaciriyorlar ilgi bekliyorlat baska kardesin gelmesine seviniyolat ama bi taraftan daha sevilmeyecgini dusunup birakiveriyorlarTemmuzda 3 bitti, bezi bırakalı 2 ay falan oldu, gece de takmiyoruz, istemiyor kesinlikle. Normalde sorun yasamiyoruz da arabada uyuyakalırsa kaciriyor. Bu aralar da cok sık uyuyakaliyor, her gun makine calisiyor evde mecbur.
İstanbul cnm
Ben kullanıyorum ben de bir ara korktum saçma gelsede. Başka kullanan ve doğum yapanlara sordum birşey olmuyor dediler doktora sormuslar.Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben hala göbekten vuruyorum. Bugün vururken korktum bebeğe birşey olur mu diye?
Kiz harika olmuş bayıldım guzel gunlerde kullansınlar inssimdi sen bunları hic dikis kursuna gitmeden yaptin dimi vallahi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?