2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kullanmakta sıkıntım yok. Ben tüp denerken doğal oldu o ay. Dr um tüp bebek dr u. O verdi iğneyi iki günde bir. İğnenin tamamını göbeğime sokuyorum iğne kısa ama aklıma düştü işte bebeğime bişi olur mu diye bide göbek gerildiği için artık sıkıştırıp yapamıyorum direk göbeğe sokuyorum iğneyi. O yüzden sordum herkes benim gibi mi yapıyor diye. Bebeğe ulaşmaz dini o iğne

Yok canım yok 7 kat alttaymış bebek Öyle duydum en azından
Evet 7 kat altta ama ileride tekme atınca göbeğin o halini düşününce de sanki hemen altında gibi düşünüyorum ister istemez
Benim bacaktan vurmayı öğrenip bacağa geçmem lazım hergün stres yaşamaktansa

Yok ulasmaz ama iyice geriliecek ilerki haftalarda kolunu denesene .. o igneden mi bilmiyorum oksapar bende kullaniyordum... cok fena gobgim mosmor oluyordu... kalcamin ustunede progrstan vurulmaktan oturamiyordum.. ama sen once hemsireye kolundan vurdur gör sonra sende kolundan vurul.. ogrenince cok daha kolay gelecek sonra diger koluna vurursun

Teyzoslari ablalalari minnos tosbik findik kurtlarima bez almistim 115-115 kestim muslin bezi yanlarinida yeni aldigim dikis makinemle diktim Sonra pikomu ne anlamam ben zikzak yaptim.. yanlarinada sap taktim emzirme onlugu olarakta kullanmak icin.. arabalarin ustune takmak icin... her turlu buyuk buyuk kullanirim... artan bezlerle yastik yapicam.. bitirim gosteriririm

Eklentiler

• D1364213-6F49-44EB-A766-37AC9F7DA411.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 63
Ayyy Allah saglik versinn napalimm yikncaksa yikncak mecbur... senin kizin kac yasinda? Bizler cok erken ciktik bezden ben 1.5 kardeslerim 1 yasinda.. gece de artik bilmiyorum

Ayyy Allah saglik versinn napalimm yikncaksa yikncak mecbur... senin kizin kac yasinda? Bizler cok erken ciktik bezden ben 1.5 kardeslerim 1 yasinda.. gece de artik bilmiyorum
Temmuzda 3 bitti, bezi bırakalı 2 ay falan oldu, gece de takmiyoruz, istemiyor kesinlikle. Normalde sorun yasamiyoruz da arabada uyuyakalırsa kaciriyor. Bu aralar da cok sık uyuyakaliyor, her gun makine calisiyor evde mecbur.

Kiz harika olmuş bayıldım guzel gunlerde kullansınlar inssimdi sen bunları hic dikis kursuna gitmeden yaptin dimi vallahi tebrik ederim

Temmuzda 3 bitti, bezi bırakalı 2 ay falan oldu, gece de takmiyoruz, istemiyor kesinlikle. Normalde sorun yasamiyoruz da arabada uyuyakalırsa kaciriyor. Bu aralar da cok sık uyuyakaliyor, her gun makine calisiyor evde mecbur.
Ayyy annesii bisey daha soyliim sana diger kardesi gelecek biliyor bazen psikolojik cocuklar yapabiliyorlar.. seninki bu dedigimi algilamayabilir ama altina kaciriyorlar ilgi bekliyorlat baska kardesin gelmesine seviniyolat ama bi taraftan daha sevilmeyecgini dusunup birakiveriyorlar

Kiz harika olmuş bayıldım guzel gunlerde kullansınlar inssimdi sen bunları hic dikis kursuna gitmeden yaptin dimi vallahi tebrik ederim

Hehehehe basladim basladim o kdar masraf yaptimki kendime renkli bi ton ip aldim.. bilmiyorum terziye sorayim dedim aldigim ipleri sordugumda bunlari terziler kullanir 5000metre biyunda bir omur yeter sana deyincee artik bayag bisi almisim... bir suru guzel gupurler.. pembeli mavili pamuktan bebeklerin yastiklarina dikersem yuzlerini acitmaz tabi ilerde... nevresim takimi perde ve yastik ve yan koruma ve babynest mi ne diyorlar ondan yapicam bakalim oyle istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…