- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
İğneyi tamamen sokuyor musun göbeğine canımKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben hala göbekten vuruyorum. Bugün vururken korktum bebeğe birşey olur mu diye?
Alakasız olacak ama makinanin markası nedir kaça aldınHehehehe basladim basladim o kdar masraf yaptimki kendime renkli bi ton ip aldim.. bilmiyorum terziye sorayim dedim aldigim ipleri sordugumda bunlari terziler kullanir 5000metre biyunda bir omur yeter sana deyincee artik bayag bisi almisim... bir suru guzel gupurler.. pembeli mavili pamuktan bebeklerin yastiklarina dikersem yuzlerini acitmaz tabi ilerde... nevresim takimi perde ve yastik ve yan koruma ve babynest mi ne diyorlar ondan yapicambakalim oyle istiyorum...
Kizlar cok kullanisliymissSezeryanda Kullanisli diyen de var canim degil diyen de bilemedim bendeneden sezeryan şimdiden nasıl belli ikinci mi sizin
Esime dedim sende o gun gri giyineceksin diye :) cekerim popiskosunu sen oyle diyince duygulandim birden saglikla dogsun bi kokusunu icime cekeyim dunya yikilsa umrumda olmazAniskosu ayaz bebek giyincede popusundan foto cek gurbuz oglanim gule gule giyinsin.. bayildim rengine yaaaaldigim takim olmasa bi bundan bide n11 dogal natural olan kizinkinden alicamda yeter aldiklarim daga para harcayamam ama insanin ici gidiyor ne tatli ben griye bayilirim birde
Hap seklinde kullaniyorum cnm ve bebege zarari olmaz cunku senin kas dokunu gecmiyorKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben hala göbekten vuruyorum. Bugün vururken korktum bebeğe birşey olur mu diye?
Gidicem canım en kısa zamanda inşallah bir çözüme kavuşurumGecmis olsun canim, ben dogumdan sonra hormonal degisimden dolayi urtiker sorunu yasadim. Tedavisi baya uzun surdu ama gecti çok sukur. Ihmal etme cildiyeye git mutlaka, belki hormonlardandir bisey cikmaz ama en azindan aklinda soru isareti kalmaz.
Ayyy poposkosunu yerimmm benn miss kokulu yavrular bunlar yaaEsime dedim sende o gun gri giyineceksin diye :) cekerim popiskosunu sen oyle diyince duygulandim birden saglikla dogsun bi kokusunu icime cekeyim dunya yikilsa umrumda olmaz
Kasirsan daha fazla catlagin olur cnm aman dikkat etGobegimin alti ciddi sekilde kasiniyorryirtasim geliyorrr... yirtilacakk sanirimm artik vazelin yag catlak kremi surdum ama artik yapacak bisey kalmadi.. daha 6. Aya giremeden boyleyse kuzularim annenizi cok bozmayiniz lutfenn karin kaslarimda agriyor biraz oturdum makine basinda ama bi saat olmamisti..
Bende korkup sormuştum doktora artık kolamı geçsem dye.doktor göbekten devam et onun ucu çok kısa bebeğe ulaşmaz dedi.birde göbeğimi sıkıştırıp tamamını sokuyorum içeriBen kullanıyorum ben de bir ara korktum saçma gelsede. Başka kullanan ve doğum yapanlara sordum birşey olmuyor dediler doktora sormuslar.
Ah bir dogsalar sag salim cektigimiz butun her seyi unutucaz onlarin kokusu yeter.Ayyy poposkosunu yerimmm benn miss kokulu yavrular bunlar yaa☺insallah kuzucumm Allah tamamina erdirsin kucagimiza alalim.. ya gunler gecmiyorki.. dogduktan sonrada gunler hic gecmesin gunlerim hic bitmesin yavrularimin yaninda diye dusuncem kesin ..
AaaaaKasirsan daha fazla catlagin olur cnm aman dikkat et
Sen 2× sin cnm senin normal :) kremleri ihmal etme derim catlaklara faydasi olmasada kasintini bi nebze rahatlatir.Aaaaakasimiyim hic.. cok tatli kasiniyor cunki.. ama karnim iyice gerildi benim gunden gune birgun oncekine gore kendini belli ediyor.. tombiklerim buyuyor buyuyorda analarini yirtmadan yavas yavas olsa nese canlari saolsunn
Aynen ben de öyle vuruyorum . Zaten öyle birşey olsa doktorlar uyarirdi . Ama işte insanin içi rahat etmiyor . Aklımızda deli sorular malesefBende korkup sormuştum doktora artık kolamı geçsem dye.doktor göbekten devam et onun ucu çok kısa bebeğe ulaşmaz dedi.birde göbeğimi sıkıştırıp tamamını sokuyorum içeri
Bunlar cok rahat oluyor. Aldiginiza pisman olmazsiniz :)Eki Görüntüle 2553877 bir tanede bundan istedim emzirme atlati geldi kullanisli gibi.yikansin denicem :)
Sacma bi soru olabilir ama bilmedigim icin soruyorum. Bu atlerlerin altina, emzirme sutyeni de giymek gerek degil mi ?Bunlar cok rahat oluyor. Aldiginiza pisman olmazsiniz :)
Giymene gerek yok diye biliyorumSacma bi soru olabilir ama bilmedigim icin soruyorum. Bu atlerlerin altina, emzirme sutyeni de giymek gerek degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?