2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Alakasız olacak ama makinanin markası nedir kaça aldın
memnun musun?
Bende düşünüyorum da

Sezeryanda Kullanisli diyen de var canim degil diyen de bilemedim bendeneden sezeryan şimdiden nasıl belli ikinci mi sizin
Kizlar cok kullanisliymiss
calliope de kullanmis ve tasdikledi simdi aralik ayinda dogum yapan bayanda dedi.. hastane veriyormus ilk etapta .. dependinkiler isr yariyor kiloy olarakta slip degilde yuksek bel olanlari tercih etmek daha iyimis.. kanamasi sonradan azaliyor zatn dedi normal pedlere gecilebilir dedi mesela

Esime dedim sende o gun gri giyineceksin diye :) cekerim popiskosunu sen oyle diyince duygulandim birden saglikla dogsun bi kokusunu icime cekeyim dunya yikilsa umrumda olmaz

Gobegimin alti ciddi sekilde kasiniyorr yirtasim geliyorrr... yirtilacakk sanirimm artik vazelin yag catlak kremi surdum ama artik yapacak bisey kalmadi.. daha 6. Aya giremeden boyleyse kuzularim annenizi cok bozmayiniz lutfenn karin kaslarimda agriyor biraz oturdum makine basinda ama bi saat olmamisti..

Benim dünden beri bacaklarim cok agriyor, napsam nerelere koysam bilemedim. Is yerinde surekli oturmaktan sanirim, aksam olunca agri cokuyor

Gidicem canım en kısa zamanda inşallah bir çözüme kavuşurum

Esime dedim sende o gun gri giyineceksin diye :) cekerim popiskosunu sen oyle diyince duygulandim birden saglikla dogsun bi kokusunu icime cekeyim dunya yikilsa umrumda olmaz
Ayyy poposkosunu yerimmm benn miss kokulu yavrular bunlar yaa insallah kuzucumm Allah tamamina erdirsin kucagimiza alalim.. ya gunler gecmiyorki.. dogduktan sonrada gunler hic gecmesin gunlerim hic bitmesin yavrularimin yaninda diye dusuncem kesin ..

Kasirsan daha fazla catlagin olur cnm aman dikkat et

Ben kullanıyorum ben de bir ara korktum saçma gelsede. Başka kullanan ve doğum yapanlara sordum birşey olmuyor dediler doktora sormuslar.
Bende korkup sormuştum doktora artık kolamı geçsem dye.doktor göbekten devam et onun ucu çok kısa bebeğe ulaşmaz dedi.birde göbeğimi sıkıştırıp tamamını sokuyorum içeri

Ah bir dogsalar sag salim cektigimiz butun her seyi unutucaz onlarin kokusu yeter.

Kasirsan daha fazla catlagin olur cnm aman dikkat et
Aaaaa kasimiyim hic.. cok tatli kasiniyor cunki.. ama karnim iyice gerildi benim gunden gune birgun oncekine gore kendini belli ediyor.. tombiklerim buyuyor buyuyorda analarini yirtmadan yavas yavas olsa nese canlari saolsunn

Aaaaa kasimiyim hic.. cok tatli kasiniyor cunki.. ama karnim iyice gerildi benim gunden gune birgun oncekine gore kendini belli ediyor.. tombiklerim buyuyor buyuyorda analarini yirtmadan yavas yavas olsa nese canlari saolsunn
Sen 2× sin cnm senin normal :) kremleri ihmal etme derim catlaklara faydasi olmasada kasintini bi nebze rahatlatir.

Bende korkup sormuştum doktora artık kolamı geçsem dye.doktor göbekten devam et onun ucu çok kısa bebeğe ulaşmaz dedi.birde göbeğimi sıkıştırıp tamamını sokuyorum içeri
Aynen ben de öyle vuruyorum . Zaten öyle birşey olsa doktorlar uyarirdi . Ama işte insanin içi rahat etmiyor . Aklımızda deli sorular malesef

Bana arada nabzim yukseliyor gibi geliyor. Ama cevremde kimse de ölçen alet yok. İki gündür tansiyon 12 7 cikti. Benim normalim 10a 6 dır. Ben bunu yukselişe geçmiş sayiyorum. Turşuyu fazla kaçırdım bu aralar. Birden çok kg aldim. Vucut kaldiramadi sanki. Cok agirlasmis hissediyorum. Sonal aylarda napcam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…