2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nabzini kendinde kontrol edebilirsin bilegine koy atar zaten 1 dk da ne kadar atiyor hesapla cnm

Benim nabzim hala yüksek çıkıyor geçen cuma ölçtüm 140 di.
Doktor da birsey demedi. Tekrar sormayi unuttum

Biraz yuksek cikmasi cok sey ifade etmez soyle soyliyeyim hareketten sonra bakilinca yuksek cikma ihtimali var.Bir de kalp gebelikte normal zamana gore fazla calisiyor.

Herşey yolunda şükür gittik bugün.. Sadece amnio sıvısı biraz fazla dedi amabu nedemek bilmiyorum kanım içinde maltofer verdi drumu çok seviyorum beni çok rahatlatıyor panik halim bitiyor. Anestezici ile bile görüştüm sıkıntımdan dolayı bakalım birdaha ki 1 ay sonra şeker yüklemesi olmayacağım sanırım şekerim normal çıktı. Kalbini beynini güzelce inceledi mevlam yaratıyor işte... içim çok garip oldu bugün. canım kızımm seni çokk seviyorum sağlıkla gell

Benim bir anda arada oluyor. Oyle carpinti gibi degisik bisey hissediyorum. Suan 75 saydim ama suan normalim
en yüksek 100 olması gerekiyormuş zaten
normaldir seninki de.
Bana da bir anda oluyo kalbim çarpıyor hızlı hızlı kendimi biraz kötü hissediyorum.
Şah damarın bile hızı hızlı atiyo

Canım nabzını bileğinden kendin ölç 1 dk tut kaç kere atıyor bak benim mesela tansy düşğk nanzım yüksek 95lerde ama 100 fln hamilelikte normal sanırım

normaldir seninki de.
Bana da bir anda oluyo kalbim çarpıyor hızlı hızlı kendimi biraz kötü hissediyorum.
100 u biraz gecsede sorun olmaz rahat olun :)

normaldir seninki de.
Bnde konurken evde yalnizin aksama esim geliyor bisey anlaticam derken kalbim nefes almama izin vermiyir sanki .. nefesim kendime yetmiyor.. kesiliyorum.. kalbim su enzimlerim yuksekken dakikada 120 yi gecmesi yuksek hadi 125 hamiellerde benimki 130-140 lara cikiyordu... cok sukur nabzim duzeldi.. nasil oldu Allah bilir...

Reactions: Eva
Bugun bisey unutmadim mi sence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…