2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet te benim 140 lara falan ulaşıyor
Doktorum kardiyoloji yollamışti ama gitmedim

Ben 140 - 150 okuyordu diye endokrinoloji- dahiliye ve kardiyolga gittiydim.. kardiyolog ekg ye gonderdi.. e normal cikti.. endokrinoloji aldigin hormon haplarindan demisti bana ben o zaman cok yuklu miktarda hormon kullaniyordum.. ama bu 3. Trimesterda kizlar tansiyona cok dikkat edin onemli..

en yüksek 100 olması gerekiyormuş zaten
normaldir seninki de.
Bana da bir anda oluyo kalbim çarpıyor hızlı hızlı kendimi biraz kötü hissediyorum.
Şah damarın bile hızı hızlı atiyo
Evet asıl o anda denemem lazim. Sayenizde ogrenmis okdum tesekkur ederim.

Bebis bu gecede depara kalkti yandim artik, ayni ablasi gibi olcak belli

Aynen tansiyon da cok onemli
tuza dikkat

Kızlar, detaylı ultrason sonucumu hala doktora gösterememiştim.
Ultrasonu çeken doktor da herhangi bir olumsuzluktan bahsetmeyince acele etmedim açıkçası. Cuma günü gidicem doktoruma.

Şimdi öylesine bakayım dedim de raporda sol uterin notch şeklinde yazıyor. İnternette baktım da ilerleyen haftalarda gelişim geriliğine sebep olabileceği yazıyor bu durumun. Bu durumla karşılaşan var mı? Kendi doktoruma gidene kadar içim rahatlasa hiç fena olmaz

Yaaaa neymis oooo kuzucukk gulecen kesinn... girdiginiz su gundeb sonra sonnn 7 gun falan mi diyecektin.. ay bilemedimm neymis uyumadan soyle catlarim Hasatzamani
Hahahaha aynen evet son 7 gun :) her gun gebelik takvimini 3 4 kez acar bakarim :)

Buyuk ihtimalle bikac gun babam falan kalacagi icin evde her turlu giyicem

Uzun sure birakmak iyi degil ama gogus pediyle emzirme sutyeni gerekmez canim ,icine koyunce göğüs ucunu komple ortuyor aventinkinden hastanede emzirme odasina koymuslar alip kullaninca cok rahat gelmisti eve cikarken hemen almistim bende ama sutun sizinca hemen değiştirmek lazim kuru kalmali

Internete bakmakla hayatinin hatasini yapiyorsun cnm iyi birsey soyledigine rastlamadim internetin yok dediyse yoktur cnm

Emzirme sutyeni yada emzirme atletine gogus pedi koyunca normal sutyen gibi oluyor ucu belli olmuyor. Ama süt ziyan olmasin dersen (bazen akiyor) kalkan kullanmak lazim zaten
Su anlik kalkan alasim gelmedi acikcasi dogumdan sonra duruma gore alirim dedim cnm gogus pedi ile idare ederim

Dip notlar cok onemli bilgi saolun

Anladigim kadarıyla kordondaki çentikten bahsediyor. Benim kizimda çentik vardi. Ve 40 haftaya gore biraz zayif dogdu 2900 dogdu... O zamanlar ben cok kg aldim, bir turlu bebege kg aldiramadim. Burada bir arkadasa doktoru aspirin vermişti. Mutlaka doktoruna detayli sor, aspirinin fayda edip etmeyecegini net ogren. Ben bilseydim denemek isterdim. Bana o zaman doktorum sadece surekli sola yat demisti

Su anlik kalkan alasim gelmedi acikcasi dogumdan sonra duruma gore alirim dedim cnm gogus pedi ile idare ederim

Bende jkalkan almadim ped aldim... ya ne bilum gogus ucumda yok zaten hic bi zaman belli olmuyodu.. olmazda sutum aktigi gibi sagmam lazim zaten ikizlere sut mu dayanir ihtiyac olursa alirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…