2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aklimda bulunsun o zaman :)

Aspirin kan sulandirici mantikli aslinda ama tehlikelide allah korusun dogum esnasina denk gelirse riskli olur.. doktorsuz kesinlikle zaten icilmemeli

Bende jkalkan almadim ped aldim... ya ne bilum gogus ucumda yok zaten hic bi zaman belli olmuyodu.. olmazda sutum aktigi gibi sagmam lazim zaten ikizlere sut mu dayanir ihtiyac olursa alirim bende
Seni kurutacaklar :) birini saga birini sola yatirirsin kafanada takarsin huniyi :)

Begendigim doktora gidemiyorum. Şuan gittigim doktorda pek icime sinmiyor. Ne sorsam ne soylesem dalga gecer gibi surekli gülüyor, gerçi somurtsa da iyi olmazdi. Ama net aciklamalar yapmıyor sormak zorunda kalıyorum bende herseyi. Sonra ölçüm yazan kagit vermiyor, kalp atisi olan kagidi veriyor cok lazimmis gibi. Ne yapsam bilemiyorum bu saatten sonra kac doktor degistircemki daha

Aspirin kan sulandirici mantikli aslinda ama tehlikelide allah korusun dogum esnasina denk gelirse riskli olur.. doktorsuz kesinlikle zaten icilmemeli
O yuzden doktora sor dedim, belirli haftaya kadar icmesini soylerler zaten. Erken dogum olursa allah korusun gittigi hastaneyede mutlaka soylemeli

Bende oyle dr lari sevmiyorum insan randevudan cikinca sinir olur.

Seni kurutacaklar :) birini saga birini sola yatirirsin kafanada takarsin huniyi :)
Hehehehehehe he valla sut gelse uyuyosalarda sagarin devamli artik pompalar gogsumde kafamda huni guldurdun beni de yaa o halim gozumun onune gelemiyor hoc hayalini kuramiyorum bebeklerimle Allahim ne olur gerceklessin o guzel gunler venim icinde ozlemle yanip tutusuyorum

Bende jkalkan almadim ped aldim... ya ne bilum gogus ucumda yok zaten hic bi zaman belli olmuyodu.. olmazda sutum aktigi gibi sagmam lazim zaten ikizlere sut mu dayanir ihtiyac olursa alirim bende
Boyle dusunup boşa stres yapiyosun.ne zayif kadinlar 2 sene emziriyor. En basiti afrikadaki kadinlar, yiyecek yok, su yok. Rizki veren Allah.

Arkadasimin yegenleri ikiz. Masallah 8 aydir sadece emmişler + ek gidaya gecmisler. Hic mama vermedi yemesine cok dikkat ediyor kendi kg aldi ama umursamiyor dedi.

Kizimda emzirmek cok istedim, icimde hâla yaradir. 113 kg ile dogum yaptim kocaman memelerden 3 gun sut gelmedi. Sonrada hep mama meme devam ettik en sonunda sut uzuntuden tamamen kesildi. Burda aslinda yedigin içtiğin sutun kalitesini, yagliligini etkiler. Asil uretim beyinden oluyor. Uzuntu stres en buyuk dusman. Bu sefer bende emzirmek cok istiyorum. Ama dunyanin sonuda degil yasadim gordum...

İste emin degilim. Mutlu hissetmiyorum çıktığımda. Oysaki diger doktor asiri iyi, herseyi kendi acikliyor. Ama muayene bile iki katı. Birisi 60 digeri 120
60 likta dr secenegin yokmu cnm sonucta dr icine sinmesi gerekli

İnsallah insallah oyledir devamli demekten sikildim ama gogus ucu anomalisi var dogustan yok bende plastik cerrahlara gittim kimlere gitmedim... en son evlenmeden once gittim estetikciye meme ucu yapsinlar diye sonrada ameliyatlaribi izledim iyice dokuyu bozuyorlar doktora da sordum bebek dogurduktab sonra gel dedi.. iki sene gecti hamile kalamadim insallah simdi bakalim denildigi gibi olacak mi.. merakla ve biraz endiseliyim.. yani dunyanin sonu degil ama anne sutu kadar degerli bisi yok.. almasalarda sutu sagarakta olsa yavrularimi buyutmek istiyorum.. bakalim Stres yapmiyorum herseye tamamim ben.. olacagi varsa olur yani..

Emniyet kemerini yerlestir. Gobek kismi arkanda kalacak sekilde ust kismini gecir kendine. Hamileyken obur turlu sakincali zaten
Bu şekilde kemer kullanmakla kullanmamak arasinda hic fark yok camdan bile firlayabilirsiniz allah korusun ben 13 yildir ambulansta calisiyorum cok gebe trafik kazasina gittim kemeri dogru takin rahatsiz ediyorsa kemerle gobeginizin arasina yumusak bisey koyun evinden ciktiktan 10 sn 3 metre sonra 1.vireste kaza yapan gebeye gittim kemer takili değildi ve cok zorluk yasadi acil doguma alındı kemer takin arkadaslar bisey olmaz demeyin

Dualarimiz seninle stres yapmamak elde degil allah yardimcin olsun belkide daha az kanlandigi icin geriden geliyodur yakalar insallah kardeslerini

Ben ilk doğumunda kullandim canim cok rahat ettim kullan at harika bisey ilk zmanalr icin. Ama arkadas sezeryan icin sormuş onu bilemedim

Hadi yaa. Kizim icmiyor diye nesquikli sut iciyorum bende dr bugun 640 gr deyince ben pek inanmadim
Olabilir tabikii neden olmasın bir tombik minnosumuz gelebilir ağırlığını sevsinler yaaa
Benim usgde kızım 3.450 falan gorunuyordu yanilma payi olmuss amaa bi yanak ve dudakla dogdu ki yuzunu goren 4 kilo sanardi hâlâ öyle bir süre bayan yanak olarak kaldı lakabı
Çanta alırken arabaya asılan aparatlılardan almak daha mantıklı değil mi? Doğum yapmış anneler cevaplar mısınız
Tabiki kuzum saraylılar buyuk kolaylik ama aparat ayriyetten satılan birşey de olduğu icin özellıkle aparatlida almayada gerek yok
Ama cırt cirtlilari tavsiye etmem zamanla tutmuyor

Kizlar bende de aynı durum geçen hafta daha net hissediyordum bu hafta çok azaldi daha hafif hissediyorum neden bilmiyorum

Ben bu kelebek kanadi gibi hareketlerinin sonunda aksam ilk defa vurdugunda göbeğimin dışından bakıldığında vurduğu yerin hareket ettiğini gordum bence yukarı çıkıp büyüdüğü için o evrede hareketleri azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…