- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Aklimda bulunsun o zaman :)Uzun sure birakmak iyi degil ama gogus pediyle emzirme sutyeni gerekmez canim ,icine koyunce göğüs ucunu komple ortuyor aventinkinden hastanede emzirme odasina koymuslar alip kullaninca cok rahat gelmisti eve cikarken hemen almistim bende ama sutun sizinca hemen değiştirmek lazim kuru kalmali
Anladigim kadarıyla kordondaki çentikten bahsediyor. Benim kizimda çentik vardi. Ve 40 haftaya gore biraz zayif dogdu 2900 dogdu... O zamanlar ben cok kg aldim, bir turlu bebege kg aldiramadim. Burada bir arkadasa doktoru aspirin vermişti. Mutlaka doktoruna detayli sor, aspirinin fayda edip etmeyecegini net ogren. Ben bilseydim denemek isterdim. Bana o zaman doktorum sadece surekli sola yat demisti
Seni kurutacaklar :) birini saga birini sola yatirirsin kafanada takarsin huniyi :)Bende jkalkan almadim ped aldim... ya ne bilum gogus ucumda yok zaten hic bi zaman belli olmuyodu.. olmazda sutum aktigi gibi sagmam lazim zaten ikizlere sut mu dayanirihtiyac olursa alirim bende
O yuzden doktora sor dedim, belirli haftaya kadar icmesini soylerler zaten. Erken dogum olursa allah korusun gittigi hastaneyede mutlaka soylemeliAspirin kan sulandirici mantikli aslinda ama tehlikelide allah korusun dogum esnasina denk gelirse riskli olur.. doktorsuz kesinlikle zaten icilmemeli
Bende oyle dr lari sevmiyorum insan randevudan cikinca sinir olur.Begendigim doktora gidemiyorum. Şuan gittigim doktorda pek icime sinmiyor. Ne sorsam ne soylesem dalga gecer gibi surekli gülüyor, gerçi somurtsa da iyi olmazdi. Ama net aciklamalar yapmıyor sormak zorunda kalıyorum bende herseyi. Sonra ölçüm yazan kagit vermiyor, kalp atisi olan kagidi veriyor cok lazimmis gibi. Ne yapsam bilemiyorum bu saatten sonra kac doktor degistircemki daha
Hehehehehehe he valla sut gelse uyuyosalarda sagarin devamli artik pompalar gogsumde kafamda huniSeni kurutacaklar :) birini saga birini sola yatirirsin kafanada takarsin huniyi :)
Boyle dusunup boşa stres yapiyosun.ne zayif kadinlar 2 sene emziriyor. En basiti afrikadaki kadinlar, yiyecek yok, su yok. Rizki veren Allah.Bende jkalkan almadim ped aldim... ya ne bilum gogus ucumda yok zaten hic bi zaman belli olmuyodu.. olmazda sutum aktigi gibi sagmam lazim zaten ikizlere sut mu dayanirihtiyac olursa alirim bende
İste emin degilim. Mutlu hissetmiyorum çıktığımda. Oysaki diger doktor asiri iyi, herseyi kendi acikliyor. Ama muayene bile iki katı. Birisi 60 digeri 120Bende oyle dr lari sevmiyorum insan randevudan cikinca sinir olur.
Super o zman.Giymene gerek yok diye biliyorum
Tmmdir. Sadece ucunu kapatici bi sey lazim olcak demek. Pentide meme ucu kapatici die bi sey vardi. Plastik gibi gorunuyordu. Olmazsa ole bi sey alirim.Ilk baslarda evdeyken giymiyordum ben.
60 likta dr secenegin yokmu cnm sonucta dr icine sinmesi gerekliİste emin degilim. Mutlu hissetmiyorum çıktığımda. Oysaki diger doktor asiri iyi, herseyi kendi acikliyor. Ama muayene bile iki katı. Birisi 60 digeri 120
İnsallah insallah oyledir devamli demekten sikildim ama gogus ucu anomalisi var dogustan yok bende plastik cerrahlara gittim kimlere gitmedim... en son evlenmeden once gittim estetikciye meme ucu yapsinlar diyeBoyle dusunup boşa stres yapiyosun.ne zayif kadinlar 2 sene emziriyor. En basiti afrikadaki kadinlar, yiyecek yok, su yok. Rizki veren Allah.
Arkadasimin yegenleri ikiz. Masallah 8 aydir sadece emmişler + ek gidaya gecmisler. Hic mama vermedi yemesine cok dikkat ediyor kendi kg aldi ama umursamiyor dedi.
Kizimda emzirmek cok istedim, icimde hâla yaradir. 113 kg ile dogum yaptim kocaman memelerden 3 gun sut gelmedi. Sonrada hep mama meme devam ettik en sonunda sut uzuntuden tamamen kesildi. Burda aslinda yedigin içtiğin sutun kalitesini, yagliligini etkiler. Asil uretim beyinden oluyor. Uzuntu stres en buyuk dusman. Bu sefer bende emzirmek cok istiyorum. Ama dunyanin sonuda degil yasadim gordum...
Bu şekilde kemer kullanmakla kullanmamak arasinda hic fark yok camdan bile firlayabilirsiniz allah korusun ben 13 yildir ambulansta calisiyorum cok gebe trafik kazasina gittim kemeri dogru takin rahatsiz ediyorsa kemerle gobeginizin arasina yumusak bisey koyun evinden ciktiktan 10 sn 3 metre sonra 1.vireste kaza yapan gebeye gittim kemer takili değildi ve cok zorluk yasadi acil doguma alındı kemer takin arkadaslar bisey olmaz demeyinEmniyet kemerini yerlestir. Gobek kismi arkanda kalacak sekilde ust kismini gecir kendine. Hamileyken obur turlu sakincali zaten
Dualarimiz seninle stres yapmamak elde degil allah yardimcin olsun belkide daha az kanlandigi icin geriden geliyodur yakalar insallah kardesleriniKizlar detayli ultrasyonda ucuzlerimin tek yumurta ikizlerimden 1i burun ve bacak kemigi kucuk cikti ve diger 2kardesinden 2hafta geride cikti amiyo test adi galiba su alma Yani onerdi Fakat drum buyuk risk bu dedi hepsini kaybedebiliriz dedi yaptirmayacagiz Man verdim down sendromu varmi diye bakilsin dedi Dr.
Ultrasondan 3saatsonra drumla randevumuz vardi o 3saat esim stres yapti ay bilmiyorum ins hersey yolundadir moralim bozuk bildiklerinizi paylasirmisiniz Kendi Dr olabilir dedi hepsi ayni kiloda olacak die bisey yok dedi Aglasamesim benden beter hastalandi resmen duaedin bana lutfen 10gun sonra kan sonucu cikacak 2hafta sonra tekrar detayli bakilacak obebegime ins buyur gelisir RABBIM Sen tum bebeklere Saglik ver saglikla kucagimiza almamizi nasip et AMiN
Ben ilk doğumunda kullandim canim cok rahat ettim kullan at harika bisey ilk zmanalr icin. Ama arkadas sezeryan icin sormuş onu bilemedimKizlar cok kullanisliymiss
@calliope de kullanmis ve tasdikledi simdi aralik ayinda dogum yapan bayanda dedi.. hastane veriyormus ilk etapta .. dependinkiler isr yariyor kiloy olarakta slip degilde yuksek bel olanlari tercih etmek daha iyimis.. kanamasi sonradan azaliyor zatn dedi normal pedlere gecilebilir dedi mesela
Olabilir tabikii neden olmasın bir tombik minnosumuz gelebilir ağırlığını sevsinler yaaaHadi yaa. Kizim icmiyor diye nesquikli sut iciyorum bendedr bugun 640 gr deyince ben pek inanmadim
Tabiki kuzum saraylılar buyuk kolaylik ama aparat ayriyetten satılan birşey de olduğu icin özellıkle aparatlida almayada gerek yokÇanta alırken arabaya asılan aparatlılardan almak daha mantıklı değil mi? Doğum yapmış anneler cevaplar mısınız
Kizlar bende de aynı durum geçen hafta daha net hissediyordum bu hafta çok azaldi daha hafif hissediyorum neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?