- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Oyy ben okadar anlayamiyorum daha ama dun farketmeden yuz ustu yatmisim yarim da olsa. Baktim hemen kipirdiyor rahat edemedi heralde ustune ciktim cocuugun dedim geri dondum artik oyuzdenmi kipirdadi yoksa denkmi geldi bilemiyorum :)bende öyleyim valla acıttım mı seni özür dilerim diyorum sürekli hiç rahat yatamıyorum.bide artık ayakları tam yanıma geliyor çok fazla yan yatınca hemen kıpırdatmaya başlıyor.ezcem çocuğu
Benimse bazen oluyo artik yastiksiz hic yatamiyorum. Yakinda gobegimin altina da yastik koyarımOyy ben okadar anlayamiyorum daha ama dun farketmeden yuz ustu yatmisim yarim da olsa. Baktim hemen kipirdiyor rahat edemedi heralde ustune ciktim cocuugun dedim geri dondum artik oyuzdenmi kipirdadi yoksa denkmi geldi bilemiyorum :)
Ben de öyle diyordum da ilk çocuğumuzdan sonra bulduğumuz yerde uyumaya başladık vallaAyyy o agriyoa donerken uyusurkeb kocamda olmazsa yanimda aglarim yalnizliktankocamsiz aslaaa.. diyemem sanirim oyle bisi.. herhalde desem beni dinleyip giderde ☺
Benim kızım da hareketli ders anlatırken benimki de hareketleniyorBenim bu oğlan baya hareketli ben ilk hamilelikte bu kadar sürekli hareket hatırlamıyorum ve garip geliyor. Her zaman tekme gibi değil ama bir dönme bir itme bir titretmeböyle ders anlatırken yada biri ile konuşurken dikkatimi dağıtıyor
Ole deme beybisi yahuValla size helal olsun girerim girerim yazmazsınız bi akşam müsafirlige giderim 15 sayfa birikirbenim gütmemimi beklediniz
Onlarda güzel bişey tabıkı cok şükür. Yanı akıntı mı su mu çelişkisine düştüysen için rahatlamıştır. Fitili kullanacakmısın? Doktoruna mı gideceksin ?Malesef. Suyu iyi açıklık yok dedi
Burda yaptıran vardı saglık ocagındaKızlar açlık tokluk şekeri tahlillerini aile hekimi ücretsiz yapıyormu biliyor musunuz?
Doktorum zayıf olduğum için şeker yüklemesi için açlık tokluk şekerine bakalım gerek görürsek yükleme yaparız şeklinde konuşmuştu
Ayaz almis hep :) aman alsin zaten.2.yuklemeyi yapmicak soyleseydi ben istemezdim son yarim saat kotu olmustum artik.Beslenmeme dikkat edicem simdilik o kadar pogaca borek tatli yok :)
Ben avent natural almıştım canım anne memesıne yakın diye, birde lansinoh aldım ondanda memnun kaldımKizlar minik bi sorum olcak. Cogunuz alisveris yaptiniz ama ben baslamadim malum.
Philips avent anti colic biberon ve ayni marka anti colic yenidogan biberon seti die ayirmis. Yenidogan ve tek biberonun gorunusu de farkli. Trendyoldan baktim..sizce hangisini almali ki ?
Bi de philips avent anti colic biberon ve philips avent natural biberon varcesit cesit olunca kafam karisti da, yardimci olursaniz iyi olcak.
Doktoruma şuan gidemem. 10 gun once gitmistim. Sekwr yüklemesi icin 2 hafta sonraya devlette randevum var. Surekli bakiyorum öne cekmeye caliscam. Fitili kullanırım belki faydasi olurOnlarda güzel bişey tabıkı cok şükür. Yanı akıntı mı su mu çelişkisine düştüysen için rahatlamıştır. Fitili kullanacakmısın? Doktoruna mı gideceksin ?
Kuzum bebekler usurler ama dedigin gibi kat kat giydirmekte iyi degilKizlar bebekler usurlerrrrr.. bana oyle diyorlar hep.. kat kat giydirmekte mantikli degil velli derecede sonucta ev tutulacak lakinnn.. yeni dogan bebekler ozellikle ilk ay hareketsiz sadece sut icip uyuyor.. yani usurler zibin altindan ayakli pantolonmu onun adi neyse onu giydirdikten sinra ustune corap patik felan giydirmek lazimmis.. ama bol bolll tenine cildine rahatsiz etmeden bosbol.. karnini ayaklarini sicak tutmak gaz probleminde bebiside rahatlatiyor..
İçlik dedigim şey yani canım tulumun altına ayaklı veya ayaksız alt giydircekmiyiz bazı tulumlarda öyle inceki ama dedigin gibi hep penye battaniyeye sarılı olur.. kadife tulum bakıyorum bazen sonra diyorumki kalınmı olur acaba marta
valla benim gittigim saglik ocagi aclik sekere 3 aylik sekere bakti ama tokluk sekerine biz bakmiyoruz dedi.. yukleme yi de sormadim zaten...Kızlar açlık tokluk şekeri tahlillerini aile hekimi ücretsiz yapıyormu biliyor musunuz?
Doktorum zayıf olduğum için şeker yüklemesi için açlık tokluk şekerine bakalım gerek görürsek yükleme yaparız şeklinde konuşmuştu
Evet yapıyor. Aile hekiminize ya da hemşirenize sorabilirsiniz.Her yerde aynı mı bilmiyorum ama saat 10 a kadar tahliller gönderildiği için sabah erkenden açlık şekerine baktırdım. Hemen yakında kahvaltımı yaptım. 1 saat sonra 10 olmadan tekrar kan verdim tokluğa baktırdımKızlar açlık tokluk şekeri tahlillerini aile hekimi ücretsiz yapıyormu biliyor musunuz?
Ahh canim gecmis olsun guzel bir diyetle kontrol altina alabilecegin birsey canini sikma hicUykusuzluk ve yorgunluktan sinirlilige bagladim artikmalum ailem burdaydi gitti pazar temizlik yaptim aksamina esim rahatsizlandi hastaneye gittik bugunde seker yuklemesini yaptirdik.Bebisim 1140 gr.cikti ama sekerim cikti aclik 90 tokluk 1.saat 188 cikti 2.saati 159 du.Yememe icmeme dikkat edicem artik.esim ise yetiseceginden dolayi kv delere geldim gozumden uyku akiyor.
Oyoyoyy masaallaah tosbiklere aferim onlara, annelerini mutlu ediyorlar daha simdiden gozun aydin canimBebeklerimmm masallahlari varmis tosbagalarcok iyilermis rahim kapaliymis.. amniyon sivisi iyi durumdaymis.. agirliklari 975 e 985 olmus.. gecen hafta 7 yuz kusur demisti canimi sikmisti bir haftada 200 gram almislar Allh Allah artik daha kilo kismina takilmicam kizlar bunu artik teyit ettim.. organlari herbiseyi iyiydi dr tek tek bakti valla. Karninda sertlesmeler var dedim gunde 4-5 kez oluyor deyince yani bebekler toplanip yada bir bebek bilemiyorum bir yere gekio sertlesiyor gobek cevrem deyince magnezyum diasporal sase verdi... biz cok mutlu ayrildik kizlarr darisi size ha bu arada devletteki 15 gunde bir gel diyor.. ozeldeki bir ay sonra girusuruz dedi
Off bizde kardes modu sonuna kadar acikhamileliğimin başından beri eşimle kardeş kardeş yatıyozgeçenlerde sarılarak yatalım özledim dedim.sabah diyor heryere yastık koymuşun denedim ama ulaşamadım sana sarılmaya
Ama bence uslup cok incitici zaten en basindan bir sorun olsa dahi boyle mi anlatilir. Caninin sikilmasinda o kadar haklisin ki ama ben inaniyorum ki tamamen uslupla alakali baska bir doktora gorunsen? Bence en en tecrubelimiz sensin kendinide en guzel kendin telkin edebilorsin. 18inde bakacagiz ki guzel haberlerle buradasin.Kızlar biraz keyifsizim bu ara. Detaylı icin kontrole çağırmışlardı. İlk gittiğimde yanı 20+4 de bebeğim 318 gr çıkmıştı. Bir yorum yapmadı bu konuda. Bu gün 22+4 teyiz 451 gr olmuş. Gelişimi geriden geliyor haberin var mi dedi. Bana da öyle geliyor diyebildim sadece. Halbuki 500 gr geçmeliydi. Bir de kalbinde hafif bir açıklık gördüm rapora yazıyorum nasıl olsa fetal eko çektireceksin dedi. Ona da sıkıldım. Şimdi araligin 18 ini bekliyorum fetal eko için
Kızlar ya dr moralimi bozdu. Ben dedim hareketleri çok aşağıda hissediyorum. Dediki suyu aşağıda çünkü baskı hissetmen normal. Çok dolaşma yat dedi progestan iğne ve fitil verdi. Rahim kapalı ama sıkı takip edilmen lazım senin dedi. Korktum açıkçası bişi de diyemedim idrarı verdim eve geldim. Sizde böyle olan var mı?
Arkadaşlar kızım ağustosta doğdu ilk ay annemler yelek giydirdiler çocuk üşür diye.Şimdi Martta doğacak illa ki giydiririmKuzum bebekler usurler ama dedigin gibi kat kat giydirmekte iyi degil
Ayakli ic zibin giydirdikten sonra ayagina birsey yetiyor kendimiz nasil giyiniyorsak sadece 1 kat fazlasini giydiricez.
Kulotlu corap falan ben hic kullanmadim hem kan akisi icin hemde hava almasi icin
Giydiricez canim ayakli ic zibin giyecek minnaklarimiz
Aile hekimimin hemşiresi istersen gelip burda yaptırabilirsin demişti bana da doktoruma sorucam.Kızlar açlık tokluk şekeri tahlillerini aile hekimi ücretsiz yapıyormu biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?