2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bende öyleyim valla acıttım mı seni özür dilerim diyorum sürekli hiç rahat yatamıyorum.bide artık ayakları tam yanıma geliyor çok fazla yan yatınca hemen kıpırdatmaya başlıyor.ezcem çocuğu
Oyy ben okadar anlayamiyorum daha ama dun farketmeden yuz ustu yatmisim yarim da olsa. Baktim hemen kipirdiyor rahat edemedi heralde ustune ciktim cocuugun dedim geri dondum artik oyuzdenmi kipirdadi yoksa denkmi geldi bilemiyorum :)

Oyy ben okadar anlayamiyorum daha ama dun farketmeden yuz ustu yatmisim yarim da olsa. Baktim hemen kipirdiyor rahat edemedi heralde ustune ciktim cocuugun dedim geri dondum artik oyuzdenmi kipirdadi yoksa denkmi geldi bilemiyorum :)
Benimse bazen oluyo artik yastiksiz hic yatamiyorum. Yakinda gobegimin altina da yastik koyarım

Benim kızım da hareketli ders anlatırken benimki de hareketleniyor

Kızlar açlık tokluk şekeri tahlillerini aile hekimi ücretsiz yapıyormu biliyor musunuz?

Doktorum zayıf olduğum için şeker yüklemesi için açlık tokluk şekerine bakalım gerek görürsek yükleme yaparız şeklinde konuşmuştu

Burda yaptıran vardı saglık ocagında

Ayaz almis hep :) aman alsin zaten.2.yuklemeyi yapmicak soyleseydi ben istemezdim son yarim saat kotu olmustum artik.Beslenmeme dikkat edicem simdilik o kadar pogaca borek tatli yok :)

En iyisi canim sen cogu seyi zaten yemiyodun hatırladığım ins cok zor olmaz senin icin, aslinda hepimizin yapmasi gereken bnde yemiycem diyorum ama sonra yiyip yiyip pişman oluyorum anca

Ben avent natural almıştım canım anne memesıne yakın diye, birde lansinoh aldım ondanda memnun kaldım

Onlarda güzel bişey tabıkı cok şükür. Yanı akıntı mı su mu çelişkisine düştüysen için rahatlamıştır. Fitili kullanacakmısın? Doktoruna mı gideceksin ?
Doktoruma şuan gidemem. 10 gun once gitmistim. Sekwr yüklemesi icin 2 hafta sonraya devlette randevum var. Surekli bakiyorum öne cekmeye caliscam. Fitili kullanırım belki faydasi olur

Kuzum bebekler usurler ama dedigin gibi kat kat giydirmekte iyi degil
Ayakli ic zibin giydirdikten sonra ayagina birsey yetiyor kendimiz nasil giyiniyorsak sadece 1 kat fazlasini giydiricez.
Kulotlu corap falan ben hic kullanmadim hem kan akisi icin hemde hava almasi icin

Giydiricez canim ayakli ic zibin giyecek minnaklarimiz

valla benim gittigim saglik ocagi aclik sekere 3 aylik sekere bakti ama tokluk sekerine biz bakmiyoruz dedi.. yukleme yi de sormadim zaten...

Evet yapıyor. Aile hekiminize ya da hemşirenize sorabilirsiniz.Her yerde aynı mı bilmiyorum ama saat 10 a kadar tahliller gönderildiği için sabah erkenden açlık şekerine baktırdım. Hemen yakında kahvaltımı yaptım. 1 saat sonra 10 olmadan tekrar kan verdim tokluğa baktırdım

Ahh canim gecmis olsun guzel bir diyetle kontrol altina alabilecegin birsey canini sikma hic

Oyoyoyy masaallaah tosbiklere aferim onlara, annelerini mutlu ediyorlar daha simdiden gozun aydin canim

hamileliğimin başından beri eşimle kardeş kardeş yatıyoz geçenlerde sarılarak yatalım özledim dedim.sabah diyor heryere yastık koymuşun denedim ama ulaşamadım sana sarılmaya
Off bizde kardes modu sonuna kadar acik ilk zamanlar gobegim falan cikmamisti ama gobegim ciktikca esimde bende isteksizlestik bir ara haftada bir onun icin zorladim kendimi ama simdi libidom alinmis gibi neyseki kocamda oylede korkuyorum bebise zarar veririz diye diyor bende rahat ediyorum

Ama bence uslup cok incitici zaten en basindan bir sorun olsa dahi boyle mi anlatilir. Caninin sikilmasinda o kadar haklisin ki ama ben inaniyorum ki tamamen uslupla alakali baska bir doktora gorunsen? Bence en en tecrubelimiz sensin kendinide en guzel kendin telkin edebilorsin. 18inde bakacagiz ki guzel haberlerle buradasin.

Suyu asagida ne demek bilemedim kuzum ama bu doktorlarin tavri insani deli ediyor.
Soyle yapsan bir daha gorunsen ve simdiden sormak istediklerini kagida not alsan unutmazsin. Ben ilk gebeligimde boyle yapiyordum. Hem progestan koruma amacli stres olma hic

Ay kizlar bugun masallahiniz varmis hepsini okuyup alintilayamadim. Bugun benimde kontrolum vardi hemde seker yuklemem yapildi. 50 gr lik yukleme yapildi aclik 76 cikti 1 saat sonra olani bilmiyorum cunku 3 te gittim. 5 te hastaneden cikmistim tam kan sayimida yapildi. Yarin bakacagim0 sonuclara artik icecek o kadar saat ac kalmama ragmen hic yan etki yapmadi. Bebis 850 gr olmus gelisimi gayet iyi pipisi hala duruyor dedi kizim cok hasta onuda kbb ye goturdum %100 geniz eti var dedi. Ve rontgen cekilecek enfeksiyon gectikten sonra. Dilerim kotu birseyle karsilasmaz ve bugunleri atlatiriz duaniza ihtiyacimiz var hic uyumuyoruz 2 gecedir. Nobetlesiyoruz esimle burun tamamen tikali nefes alamadigi her an uyandiriyoruz.

Arkadaşlar kızım ağustosta doğdu ilk ay annemler yelek giydirdiler çocuk üşür diye.Şimdi Martta doğacak illa ki giydiririm

Aile hekimimin hemşiresi istersen gelip burda yaptırabilirsin demişti bana da doktoruma sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…