2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Esimi aradim oda gidelim dedi bekliyorum esimi ins bisi yoktur
Geçmiş olsun ağrın sızın yoksa sorun çıkmıyor genelde.Sakin kalmaya çalış.Bazen olabilirmiş.Ben ilk zamanlar geçiriyordum böyle.Ayrıntılı ultrasonda başka doktora gittik.Ben heyecanlıyım birşey çıkacak diye.Doktora dedim kanamalı sıkıntılı bir hamilelikti rahatladım bir şey yok çok şükür dedim.Doktor gayet ciddi kanama geçirilmeyen hamilelilik mi olurmuş dedi.Ben de gayet ciddi olur ilkinde hiç geçirmedim dedim.

Benim yürümem yasak ben nasıl doğurcam acaba diye düşünmüyor drğilim
Benimde öyle valla korkma ama eltiminde rahim kisaligi vardi benim gibi yatti hep 36 haftada doktor ilaci Birakti tamam artik yürüyebilirsin serbestsin dedi okadar yatmaya zorlandi tabi ilk günler hep agrilari oldu ama alismisti 1 haftada . 38+5 te dogum yapti. Benim kisalik daha az ben onun kadar yatamiyorum biraz hareketliyim o sebeplede kalinlasmiyor hic ayni devam ediyor. Heralde ilaci biraksam cok zorlanmam diyorum kendimce

Ne güzel dedin canım benim inşallah biz de o haftaları sağlıkla görürüz Benim açıklık vardı ama en son ölçtüğünde doktorum 34mm dedi, ameliyata girerken ne kadara düşmüştü bilmiyordum ama. İnşallah beni de doktorumun serbest bıraktığı, sağlıklı sıhhatli günler gelir

Insaallah goruruz o gunleri bende umutluyum bakalm benimde 25 mm 6 haftadir ayni cok sukur ne incelme ne kalinma var aynen devam ediyoruz :)

İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın? Bende nefsime engel olamıyorum tatlıya karşı koyamıyorum. Bu konuda eşimde sağolsun hergün tatlı alıp geliyor duba gibi yapcak beni meyveyle çok aram yok birtek muz yiyorum hergün diğer türlü biri keserse yerim yoksa aramam

Insaallah goruruz o gunleri bende umutluyum bakalm benimde 25 mm 6 haftadir ayni cok sukur ne incelme ne kalinma var aynen devam ediyoruz :)
Olcak olcak Allahın izniyle canım, kuzularımız kucağımıza o melek halleriyle sağlıklı bir şekilde gelince de bu günleri hiç yaşamamış olacağız inşallah

bende normalde hiç sevmem çay hamileliğin başından beri deli gibi içesim var ama aldığım demir emilimini azaltmasın diye hafta 2 bardak içiyorum sadece ama aklım hep çayda
Ben severim çayı.Şimdi de gündeki iki üç fincan içiyorum.Demir ilacı verdi doktor çay süt içme çok istiyorsan yatmadan iç dedi.İçemiyorum demir ilacını da napayım.

Evet bende oyle bu 3.gebeligim ilk 2 gebeligimde hic gecirmedim bir damla bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…