Geçmiş olsun ağrın sızın yoksa sorun çıkmıyor genelde.Sakin kalmaya çalış.Bazen olabilirmiş.Ben ilk zamanlar geçiriyordum böyle.Ayrıntılı ultrasonda başka doktora gittik.Ben heyecanlıyım birşey çıkacak diye.Doktora dedim kanamalı sıkıntılı bir hamilelikti rahatladım bir şey yok çok şükür dedim.Doktor gayet ciddi kanama geçirilmeyen hamilelilik mi olurmuş dedi.Ben de gayet ciddi olur ilkinde hiç geçirmedim dedim.Esimi aradim oda gidelim dedi bekliyorum esimi ins bisi yoktur
canım drun özel de miydi.watsaptan göndersene bunu onaHanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
bende normalde hiç sevmem çay hamileliğin başından beri deli gibi içesim var ama aldığım demir emilimini azaltmasın diye hafta 2 bardak içiyorum sadece ama aklım hep çayda1 haftadir karanfilli çay içiyorum çay sevmeyen ben :)
Benimde öyle vallaBenim yürümem yasakben nasıl doğurcam acaba diye düşünmüyor drğilim
Ay bisey yoktur insaallah doktora gittinmiHanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
Ne güzel dedin canım benim inşallah biz de o haftaları sağlıkla görürüzBenimde öyle vallakorkma ama eltiminde rahim kisaligi vardi benim gibi yatti hep 36 haftada doktor ilaci Birakti tamam artik yürüyebilirsin serbestsin dedi okadar yatmaya zorlandi tabi ilk günler hep agrilari oldu ama alismisti 1 haftada . 38+5 te dogum yapti. Benim kisalik daha az ben onun kadar yatamiyorum biraz hareketliyim o sebeplede kalinlasmiyor hic ayni devam ediyor. Heralde ilaci biraksam cok zorlanmam diyorum kendimce
Bende 62-63 arasi ciktigim yolda suan 71 olmus bulunmaktayimNapalım yaaaa kaç kere hamile kalacazzz yiyek gitsinnnn @minnakminnakpanda @Altibirlik61 @Hasatzamani @Renklirenkli @Demirrrrr @calliope @Lalala1771 @esrbhr @Tavsannesi ismini yazamadıgım tüm kızlar yiyn gitsin
Insaallah goruruz o gunleri bende umutluyum bakalm benimde 25 mm 6 haftadir ayni cok sukur ne incelme ne kalinma var aynen devam ediyoruz :)Ne güzel dedin canım benim inşallah biz de o haftaları sağlıkla görürüz ☺ Benim açıklık vardı ama en son ölçtüğünde doktorum 34mm dedi, ameliyata girerken ne kadara düşmüştü bilmiyordum ama. İnşallah beni de doktorumun serbest bıraktığı, sağlıklı sıhhatli günler gelir☺
Sömestır tatili doğum sonrasına aktarılmıyor muBiz sömestr tatilini doğum sonrasına aktaramıyormuşuz. Kızım eylülde doğmuştu. Yaz tatili olduğu için aktaramamıştım. Bu sefer de sömestr alıyor biz öğretmenlerin 2 haftasını.
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın? Bende nefsime engel olamıyorum tatlıya karşı koyamıyorum. Bu konuda eşimde sağolsun hergün tatlı alıp geliyor duba gibi yapcak beniNasılsınız kızlar bende açlığa hic gelemiyorum midem bulanıyo başım dönüyo hemen, bugün biraz geç kalktım zor kavuştum kahvaltıyasekersiz ve az tuzlu yemeye dikkat etmeye başladım genel olarak ama meyveye sınır koyamıyorum tatlıda haftada 1 falan azcık
Ya ben normalde çayı çok severdim.Ama hamileliğimde çaydan soğudum.Hiç içmiyorumbende normalde hiç sevmem çay hamileliğin başından beri deli gibi içesim var ama aldığım demir emilimini azaltmasın diye hafta 2 bardak içiyorum sadece ama aklım hep çayda
Olcak olcak Allahın izniyle canım, kuzularımız kucağımıza o melek halleriyle sağlıklı bir şekilde gelince de bu günleri hiç yaşamamış olacağız inşallahInsaallah goruruz o gunleri bende umutluyum bakalm benimde 25 mm 6 haftadir ayni cok sukur ne incelme ne kalinma var aynen devam ediyoruz :)
Evet genelde öyle oluyormuş sevdiğinden tiksinip sevmediğini istermişYa ben normalde çayı çok severdim.Ama hamileliğimde çaydan soğudum.Hiç içmiyorum
Bence yoktur. İçiniz rahat olsun.Esimi aradim oda gidelim dedi bekliyorum esimi ins bisi yoktur
Kilo olarakta aynıymışız kızzzBende 62-63 arasi ciktigim yolda suan 71 olmus bulunmaktayimAsla yemekten taviz veremiyorum tatli cikolata ne varsa yiyorum. Engel olamiyorum . Yapcak bisey yok
Ben severim çayı.Şimdi de gündeki iki üç fincan içiyorum.Demir ilacı verdi doktor çay süt içme çok istiyorsan yatmadan iç dedi.İçemiyorum demir ilacını da napayım.bende normalde hiç sevmem çay hamileliğin başından beri deli gibi içesim var ama aldığım demir emilimini azaltmasın diye hafta 2 bardak içiyorum sadece ama aklım hep çayda
InsaallahOlcak olcak Allahın izniyle canım, kuzularımız kucağımıza o melek halleriyle sağlıklı bir şekilde gelince de bu günleri hiç yaşamamış olacağız inşallah ❤
Dikkat ediyomusun sen :)Kilo olarakta aynıymışız kızzz
Evet bende oyle bu 3.gebeligim ilk 2 gebeligimde hic gecirmedim bir damla bileGeçmiş olsun ağrın sızın yoksa sorun çıkmıyor genelde.Sakin kalmaya çalış.Bazen olabilirmiş.Ben ilk zamanlar geçiriyordum böyle.Ayrıntılı ultrasonda başka doktora gittik.Ben heyecanlıyım birşey çıkacak diye.Doktora dedim kanamalı sıkıntılı bir hamilelikti rahatladım bir şey yok çok şükür dedim.Doktor gayet ciddi kanama geçirilmeyen hamilelilik mi olurmuş dedi.Ben de gayet ciddi olur ilkinde hiç geçirmedim dedim.
Yoldayiz gidiyoruz acileAy bisey yoktur insaallah doktora gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?