- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Ya ben okadar kasmiyim diyorum kan ilacimi iciyorum en az yarim saat sonra kahvaltimi yapiyorum caysiz asla durmama 3 bardak sabah 3 bardak aksam icerim doktorumda hic uyarmiyor bu konuda. Bebis biraz zayif gibi sizinkiler nasil bilmiyorum ama gununden kucuk cikiyor benimki yani dun 26+0 da 805 gramdi bana az gibi geldi acaba bundan dolayimidirkiBen severim çayı.Şimdi de gündeki iki üç fincan içiyorum.Demir ilacı verdi doktor çay süt içme çok istiyorsan yatmadan iç dedi.İçemiyorum demir ilacını da napayım.
Hayirli haberlerle gel insaallahYoldayiz gidiyoruz acile
Hiç etmiyorum ben valla yiyorum allah ne verdiyse canım ne istediyseDikkat ediyomusun sen :)
Allah aşkına çayın ne zararı olacak ben o kadar kasmıyorum kendimi ilk 3 ay dikkat etttim ama şimdi içiyorumYa ben okadar kasmiyim diyorum kan ilacimi iciyorum en az yarim saat sonra kahvaltimi yapiyorum caysiz asla durmama 3 bardak sabah 3 bardak aksam icerim doktorumda hic uyarmiyor bu konuda. Bebis biraz zayif gibi sizinkiler nasil bilmiyorum ama gununden kucuk cikiyor benimki yani dun 26+0 da 805 gramdi bana az gibi geldi acaba bundan dolayimidirkiBirde gec uyaniyorum baya gece uyuyamiyorum sabah uyanamiyorum ama ara ogunlerimi sut ve meyvemide eksik etmiyorum
Ben hic dikkat etmedim o konuda yaAllah
Allah aşkına çayın ne zararı olacak ben o kadar kasmıyorum kendimi ilk 3 ay dikkat etttim ama şimdi içiyorum
valla ben de öyle canım ne istediyse yiyip içiyorum tek kırmızı çizgimiz dip balıkları ve etin iyi pişmiş olması oldu onun haricinde her şey yiyip içiyorumBen hic dikkat etmedim o konuda ya
Ya ben okadar kasmiyim diyorum kan ilacimi iciyorum en az yarim saat sonra kahvaltimi yapiyorum caysiz asla durmama 3 bardak sabah 3 bardak aksam icerim doktorumda hic uyarmiyor bu konuda. Bebis biraz zayif gibi sizinkiler nasil bilmiyorum ama gununden kucuk cikiyor benimki yani dun 26+0 da 805 gramdi bana az gibi geldi acaba bundan dolayimidirkiBirde gec uyaniyorum baya gece uyuyamiyorum sabah uyanamiyorum ama ara ogunlerimi sut ve meyvemide eksik etmiyorum
Ben gunde 2 3 iciyorum :)bende normalde hiç sevmem çay hamileliğin başından beri deli gibi içesim var ama aldığım demir emilimini azaltmasın diye hafta 2 bardak içiyorum sadece ama aklım hep çayda
Arkadaşım yürüyünce bende belde ağrı vs oluyordu. Dr a gittim dinlenmen lazım kesinlikle yürüme vs dedi. Bence kontrolünde sorduktan sonra ona göre karar ver yürümeye.Evet ya artık hergün kesin yürüyüşe çıkıcam yoksa böyle olmayacak doğuramam bile bu şekilde.
Kesinlikle hemen git vakit kaybetme. İnşallah bişi çıkmaz ama hemen gitHanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
İyiym şükür bende canımm yemek yapmakla uğraşıyorumİyiyiz canım çok şükür sen nasılsın? Bende nefsime engel olamıyorum tatlıya karşı koyamıyorum. Bu konuda eşimde sağolsun hergün tatlı alıp geliyor duba gibi yapcak benimeyveyle çok aram yok birtek muz yiyorum hergün diğer türlü biri keserse yerim yoksa aramam
Sömestr gider diye biliyorum. Bize 5 değil de 3 hafta eklenir doğum sonrasına. Inisiyatif kullanılıyor mu onu bilmiyorum. Genel olarak kural bu.Ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum şubatın iki haftası devam edeceğim yanı ayın 14 ü gibi ayrılacağım sömestr iznimden gitmez değil mi ya aktif olarak çalışıyorum suanda
MalesefSömestır tatili doğum sonrasına aktarılmıyor mu
Bence somestr tatilinden once calisabilir raporu alabilirse.. okul tatile baslamadan persembe cuma calirsa somestr tatili onada tatil olur.. somestr donusu olan pazarteside de calisamazsa rapor alir olur biter... rapor alinca dogum izninden gidiyor bunu ogrendim... yada calisamaz raporu tekrar alir... bu kadar basitSömestr tatilinde izinli de olsan izinsiz de olsan aktif çalışmadığın için sonraya atamıyorsun. Memurlar.nette öyle yazıyor.
Yani onu doktor sana daha iyi soyler ama duzenli kanama oluyormusun hamilelikte bazen bazen... kanamanin rengi onemli miktari onemli... ultrasonda muhakkak bakilmasi lazim kesedemi ayrilma var.. yoksa neden kanama oluyorki..Agrim sancim yok dun biraz pazarda dolandim ayakta kaldim okadar ondan olabilirmiki
Malesef o kadar basit değil ve benceyle yürümüyor. Aktarabilmenin şartları var ve bunlardan biri aktif olarak çalışmak. Öğretmenler sömestr ve yaz tatillerinde izinli sayılıyorlar. Seminer dönemi olsaydı olurdu ama öğretmen tatilde evinde. Ha okul idaresi ya da milli eğitim bu konuda bir şey yapabiliyor mu onu bilmiyorum ve sanmıyorum da.Bence somestr tatilinden once calisabilir raporu alabilirse.. okul tatile baslamadan persembe cuma calirsa somestr tatili onada tatil olur.. somestr donusu olan pazarteside de calisamazsa rapor alir olur biter... rapor alinca dogum izninden gidiyor bunu ogrendim... yada calisamaz raporu tekrar alir... bu kadar basit
Benim de canım bu hamilelikte çok çay çekiyor hemde böyle demli demli açık çay kandırmıyor normalde çay seven bi insan değildimbende normalde hiç sevmem çay hamileliğin başından beri deli gibi içesim var ama aldığım demir emilimini azaltmasın diye hafta 2 bardak içiyorum sadece ama aklım hep çayda
Naptın arkadaşım dr ne dedinormalde regli olmam grerktiği tarihlerde çok az bende de oluyordu. B u ay olmadı. Vücut afallıyormuş arada. ama yinede doktora git. baksınlar bebeğe.
Kizimda 25 kiloyla bitirdim, bu sefer takmiyorum, gidiyor dogumdan sonra, sıkma canını bunun icin.ben de 10 kilo aldımmmm( canım sıkılıyor bazen ama sonra da aman bebeğim sağlıklı olsun önemli değil diyorumm
Bu kadarciksa cok sukur.. ama doktoruna gidin bir soyleyin ultrasonda bir bakilsin mevcut durumunuzu bi degerlendirsinHanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?