2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben severim çayı.Şimdi de gündeki iki üç fincan içiyorum.Demir ilacı verdi doktor çay süt içme çok istiyorsan yatmadan iç dedi.İçemiyorum demir ilacını da napayım.
Ya ben okadar kasmiyim diyorum kan ilacimi iciyorum en az yarim saat sonra kahvaltimi yapiyorum caysiz asla durmama 3 bardak sabah 3 bardak aksam icerim doktorumda hic uyarmiyor bu konuda. Bebis biraz zayif gibi sizinkiler nasil bilmiyorum ama gununden kucuk cikiyor benimki yani dun 26+0 da 805 gramdi bana az gibi geldi acaba bundan dolayimidirki Birde gec uyaniyorum baya gece uyuyamiyorum sabah uyanamiyorum ama ara ogunlerimi sut ve meyvemide eksik etmiyorum

Allah
Allah aşkına çayın ne zararı olacak ben o kadar kasmıyorum kendimi ilk 3 ay dikkat etttim ama şimdi içiyorum

Cay sadece senin vucudundaki demiri etkiler canim dolaylı olarak bebeginde tabi ama kilosunu hic etkilemezki ben surekli iciyorum sabah dedigin gibi 2 aksamda aklima estikce ustelik ben kupayla icerim hep ilk hamileligimdede ictim ilaclarla arsina zaman koydukca sorun olmaz zaten cogu seyi tuketetemiyoruz yesil cay kahve asitli seyler cay bari bize kalsin diyorum

Ya ben 61 le hamile kaldım şimdi 65,5 oldum. Az değil mi ya. Gerçi akşamları mide yanmasından yiyemiyorum. Birde önceden akşamları çok abur cubur yerdim. Onları kesince vücut şaşırdı galiba
Beb
Evet ya artık hergün kesin yürüyüşe çıkıcam yoksa böyle olmayacak doğuramam bile bu şekilde.
Arkadaşım yürüyünce bende belde ağrı vs oluyordu. Dr a gittim dinlenmen lazım kesinlikle yürüme vs dedi. Bence kontrolünde sorduktan sonra ona göre karar ver yürümeye.

İyiym şükür bende canımm yemek yapmakla uğraşıyorum benim eşim hiç öyle aramaz tatlı anca haftasonu dısarı cıkarsak dayanamaz yeriz önceden bende cok meyve yemezdım şimdi evde cocuk olunca alıştım elim hep meyveye gidiyo

Ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum şubatın iki haftası devam edeceğim yanı ayın 14 ü gibi ayrılacağım sömestr iznimden gitmez değil mi ya aktif olarak çalışıyorum suanda
Sömestr gider diye biliyorum. Bize 5 değil de 3 hafta eklenir doğum sonrasına. Inisiyatif kullanılıyor mu onu bilmiyorum. Genel olarak kural bu.

Sömestr tatilinde izinli de olsan izinsiz de olsan aktif çalışmadığın için sonraya atamıyorsun. Memurlar.nette öyle yazıyor.
Bence somestr tatilinden once calisabilir raporu alabilirse.. okul tatile baslamadan persembe cuma calirsa somestr tatili onada tatil olur.. somestr donusu olan pazarteside de calisamazsa rapor alir olur biter... rapor alinca dogum izninden gidiyor bunu ogrendim... yada calisamaz raporu tekrar alir... bu kadar basit

Agrim sancim yok dun biraz pazarda dolandim ayakta kaldim okadar ondan olabilirmiki
Yani onu doktor sana daha iyi soyler ama duzenli kanama oluyormusun hamilelikte bazen bazen... kanamanin rengi onemli miktari onemli... ultrasonda muhakkak bakilmasi lazim kesedemi ayrilma var.. yoksa neden kanama oluyorki..

Malesef o kadar basit değil ve benceyle yürümüyor. Aktarabilmenin şartları var ve bunlardan biri aktif olarak çalışmak. Öğretmenler sömestr ve yaz tatillerinde izinli sayılıyorlar. Seminer dönemi olsaydı olurdu ama öğretmen tatilde evinde. Ha okul idaresi ya da milli eğitim bu konuda bir şey yapabiliyor mu onu bilmiyorum ve sanmıyorum da.

bende normalde hiç sevmem çay hamileliğin başından beri deli gibi içesim var ama aldığım demir emilimini azaltmasın diye hafta 2 bardak içiyorum sadece ama aklım hep çayda
Benim de canım bu hamilelikte çok çay çekiyor hemde böyle demli demli açık çay kandırmıyor normalde çay seven bi insan değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…