Ay sor kız sor ben unuttum sormayı . Bizi de aydınlat amakötü bişey değildir de neden olduğunu merak ettim garip geldi
Tabi heşeyin fazlası zarar. Kararında kullanmak gerekiyor. Minicik burun delikleri oluyor. İşini kolaylaştırıyor insanın. İnşallah gerek kalmaz amaSurekli serum.fizyolojikle acmakda iyi degil bi dr demisti bana vucut alisiyormus o zaman daha kolay tikanmalara neden oluyormus gunde 3 4 kez zararli demisti 1 kez yapin gibisinden komusmustu
O kadar inces dusuncelisin ki, o anda kime yuk olsam die dusunmek yerine, kendi arabamiz kapinin onunde dursun da, o sancili halimle bas bas bagirip, eli gunu rahatsiz edecegin yere, kendim sure sure giderim diyorsun. Ama kac yasindaki koca insanlar, sunun yarisini dusunecek anlayisa sahip degil. Yuh onlara. Bu korkuyu ben de yasiyorum iste. O kadar uzaga gittiklerinde aklima gelen ilk sey, acaba sancim olursa, hastaneye ne sekilde, nasil, kiminle giderim die plan yapiyorum.Ya bu hamilelik hormonlar fenaa... zaten tikilmisiz evin altina bende neye sinir oldum hamilelikte biliomusun... simdi kv kp kocam gezdiriyor ama lan bu araba evin altinda dursun bari belki bisi olur cikar giderim... aksama kadar sizi evdemi beklicem ben.. babasi alsin arabalarini nereye gidiyorsa gitsinler cikmalari gelmis ya... evde rehin kaliyordum... sen dinlen ( ayagimiza bag olma gibi anliyordum, sinir oluyordum) ayy cok fenayim bende... bak benimde sertlesmem 6 dan beri her saat oluyor... vall Allah yardimcimiz olsun..
Ben eşimle 3 sene aynı sınıfı paylaştım kuzum, daha sonra ben Van a atandım o Gaziantep’e, eş durumuyla yanına geldim aynı okulu seçtim. Bir gün bile pişman olmadım aynı okulda olmaktan, zaten okulda çok göremiyorduk birbirimizi, o sigara kullanıyor ben kullanmayınca. Gözümün önünde olmadı güzeldiAyyy ne sanslisiniz guzelmi kotumu bilmiyorum bizde esimle ayni yerdeydik pek guzeldi ama
Evimiz cok islek bi yerde. Sahile de yakiniz baya. Her gun disari yuruyuse, gezmeye cikiyor kp, kvAz bak hele sen anladin benim ne sinir cektigimi... yaa ben sana bisi diyimmi senin icini nasil bir insan oldugun aslinda naifsin belki kizginsin ama yaptiklari pek bisi yok suanda iyice saat gecip yalniz kalinca bunaldin sinir oldun farkindayim... amaaann bi gunde onlr ana ogul basbasa olsunlr.. oglu anasinin gonlunu alior oyle dusun.. kadinda hapis degil ya orda azicik gezsinkuzumm sen dua et biz doyduk deyip sen keske oturup yeseydin demiyorlar yeminle bicakla saldirasim geliyordu benimde... biraz saat gec olmus bennolsam onlari beklemz masayida yapmazdim kendi yemegimi yer yatardim asagiya o ki hareket edemiyorum yok disariya cikamiyorum.. evde istirahat etmek icin birakmislar kalkipta kendime gore ne canim cekiosa yapr yerdim.. gelende ne yapiosa yapsin yesin... cinlendim yine
Kuzum strese girme ne olur, bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar. Senin kayınpederin içki kullanıyor benim kendi babam, çok çektirdi bize şimdi annem yanımda babam gelecek haftaya 10 günlüğüne felan ama o kadar korkuyorum ki burada alkol alır da millete sataşır diyeO kadar inces dusuncelisin ki, o anda kime yuk olsam die dusunmek yerine, kendi arabamiz kapinin onunde dursun da, o sancili halimle bas bas bagirip, eli gunu rahatsiz edecegin yere, kendim sure sure giderim diyorsun. Ama kac yasindaki koca insanlar, sunun yarisini dusunecek anlayisa sahip degil. Yuh onlara. Bu korkuyu ben de yasiyorum iste. O kadar uzaga gittiklerinde aklima gelen ilk sey, acaba sancim olursa, hastaneye ne sekilde, nasil, kiminle giderim die plan yapiyorum.
Cockuk dogsun, ben de alir cocugumj cikarim. Gezdiremezse ölur sanki.
Bi de bana seker yuklemesi zamani, evde icilmeyecek demi die sordu hala sikti canimi. Babasiyla sofrada icecekmis zikkim icesiceler. Asla dedim. Evlendigimizden bu yana bole. Gecen kac yuz lira para odedik, disarda icmelerine zaten gık demiyorum.
Seker yuklemesi stresten de yuksek cikiyormus, diger gruptan ogrendim.
Azcik anlayis diyorum baska da bi sey diyemiyorum su insanlara. Bi suru foto cekinmisler, ayip olmasin hepsini paylasmayalim diyo kv. Cekinmeyi biliyor, gezmeyi biliyor, ama paylasmak ayip. Niye ? Cunku gelinine yardimci olmaya gitti ama fellik fellik geziyor, ki gelin o gezmede yok. Hopladi sinirim. Üf tmm sustum
Maşallahh ne güzel poz vermişKızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Miniğim 900 gr olmuş. Doktor biraz küçük olucak ama problem değil dedi. Sanırım 1000 gram falan olması gerekiyormuş bu haftada. Aman sağlıklıya gerisi önemli değil. Birde dil çıkarttı bizeşuraya resminide bırakayım Eki Görüntüle 2562810 Eki Görüntüle 2562811
Cok sanslisin, ne guzel poz yakalamissiniz ❤❤❤ masallahKızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Miniğim 900 gr olmuş. Doktor biraz küçük olucak ama problem değil dedi. Sanırım 1000 gram falan olması gerekiyormuş bu haftada. Aman sağlıklıya gerisi önemli değil. Birde dil çıkarttı bizeşuraya resminide bırakayım Eki Görüntüle 2562810 Eki Görüntüle 2562811
Yaaaa ne güzel bi fotografff.nasıl büyümüşler yaaKızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Miniğim 900 gr olmuş. Doktor biraz küçük olucak ama problem değil dedi. Sanırım 1000 gram falan olması gerekiyormuş bu haftada. Aman sağlıklıya gerisi önemli değil. Birde dil çıkarttı bizeşuraya resminide bırakayım Eki Görüntüle 2562810 Eki Görüntüle 2562811
Kv de evlere senlik yaniKuzum strese girme ne olur, bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar. Senin kayınpederin içki kullanıyor benim kendi babam, çok çektirdi bize şimdi annem yanımda babam gelecek haftaya 10 günlüğüne felan ama o kadar korkuyorum ki burada alkol alır da millete sataşır diyeannem babam çok kalmasın diye gidelim biz diyo, o gidince de kayınvalidem gelecek çok hazmetmiyorum, çok ısrarcı yapmacık bir insan, bebeğimi benden daha çok sahiplendi doğumdan sonra hiç gitmek istemiyor yanımdan ben de kalmasını istemiyorum. Yaz tatillerini hep onlarda geçirmemizi istiyor nerdeyse 2 ay kalıyoruz onlarda eşim anlamıyo bu konuda beni eşim benim anneme babama çok saygılı ben de onun hatrına mecburen suscam ama şimdiden içim içimi yiyor
Kuzum inan duygularıma tercüman oldun, bizimki de tutturdu tuz sürcem diye ben diyorum ki hayır sürmek istemiyorum ben hala ısrar ediyo azcık değdiririz diyeKv de evlere senlik yanisenin cocugun oldugunu bi kavrayabilseymis. Allaaam ya. Onlar hamile, onlar lohusa, sen alttan alacaksin gibi bi beklenti var. Su eslerimiz icin yaptigimiz fedakarligin haddi hesabi yok, ama ayni davranisi goremiyor olusum zaman zaman cildirtiyo beni.
Benim sansima bugun haberlerde, kv kp hastanelerde bebek egitimi verildigi, sariliga karsi sari ortu ortmenin, pekmezli emzik vermenin yanlis oldugunj anladim diyen de bi kadin cikti. Icimden sukredip, araya bi kac da laf soktum. Daha iyi hissettirdi.
Önemli değil 2 si olacak olursa egerBence bir hafta bekle en az yada erken testler var onlari kullan ben aylarca acaba mi dedim senin umidini kirmak istemem ama hicbirindede hamile degildim.. stresten adet olamamisim normalde adetlerim cok duzenliydi.. ne zaman cocuk istedim adet gunlerim sasti.. kusura bakma yardim olamadim ama
Aynen tatlım burası artık dert ortağımız oldu birlikte üzülüyor birlikte seviniyoruz. Ben haftaya kontrole gittiğimde soracağım doktorumaSeni kenvotirle karistirdim canim sikildi... kizcagizin megerse sancisi varmis diye... cok uzuldum sonra.. eger sikintilniyirsan doktoruna danis canim.. her ne olursa olsun!! Burda biz yasadgimiz tecrubeyi duydugumuz bilgiyi paylasiyoruz.. ben doktor degilim sonucta.. sadece isterim iyi olmaniKenvotir sancilaninca cok etkilendim hic beklemiyordum.. burda hepiniz benim kardesim gibi oldunuz... birine bisey olsa Allah korusun cok fena olurum... neys cok aukur onunda hicbiseyi yoktur insallah benninaniyorum hicbisey olmicak dualarim onunla.. oyle yani kuzucuk... burda ne sorarsak soralim doktorumuz herbiseyinizi bilsin
Kuzum aslında ben doktorumdan rapor alacaktım ama 32. Haftadan sonda geçerli olmuyor yazmışşar burada, pazartesi günü eşim müdür yardımcımızla bir konuşacak bakalım, aynı okulda çalışıyoruz biz eşimle. Bakalım düzgün bir bilgi alırız inşallah
O kadar inces dusuncelisin ki, o anda kime yuk olsam die dusunmek yerine, kendi arabamiz kapinin onunde dursun da, o sancili halimle bas bas bagirip, eli gunu rahatsiz edecegin yere, kendim sure sure giderim diyorsun. Ama kac yasindaki koca insanlar, sunun yarisini dusunecek anlayisa sahip degil. Yuh onlara. Bu korkuyu ben de yasiyorum iste. O kadar uzaga gittiklerinde aklima gelen ilk sey, acaba sancim olursa, hastaneye ne sekilde, nasil, kiminle giderim die plan yapiyorum.
Cockuk dogsun, ben de alir cocugumj cikarim. Gezdiremezse ölur sanki.
Bi de bana seker yuklemesi zamani, evde icilmeyecek demi die sordu hala sikti canimi. Babasiyla sofrada icecekmis zikkim icesiceler. Asla dedim. Evlendigimizden bu yana bole. Gecen kac yuz lira para odedik, disarda icmelerine zaten gık demiyorum.
Seker yuklemesi stresten de yuksek cikiyormus, diger gruptan ogrendim.
Azcik anlayis diyorum baska da bi sey diyemiyorum su insanlara. Bi suru foto cekinmisler, ayip olmasin hepsini paylasmayalim diyo kv. Cekinmeyi biliyor, gezmeyi biliyor, ama paylasmak ayip. Niye ? Cunku gelinine yardimci olmaya gitti ama fellik fellik geziyor, ki gelin o gezmede yok. Hopladi sinirim. Üf tmm sustum
Kuzum inan duygularıma tercüman oldun, bizimki de tutturdu tuz sürcem diye ben diyorum ki hayır sürmek istemiyorum ben hala ısrar ediyo azcık değdiririz diye
Ya canim ne tatlisin ya guldurdun beniCanım doğumdan sonra rapor aldan olmuyor mu? 32den sonra çık doğum iznine. Doğum izni bittikten sonra da dönemi raporla tamamlama şansı yok mu?
Ayyy bana zaten kv demeyin, sinirlerim zıplıyorbenimki de doğumdan sonrası için gap turu planı yapmış. Eşim de hayırdır bebek geliyor sen nereye falan dedi. 40ı çıkacak zaten o zamana, herkesin bebek için seferber mi olması lazım dedi ki ilk torunu hayır ondan bir şey beklediğimden değil de insanın yine de siniri bozuluyor
Bende de oluyor uyuşma mecbur biraz sırt üstü yatıp geri sola yada sağa yatıyorumYok cnm bn sola yatmasam da sol tarafım yine de uyuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?