2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay sor kız sor ben unuttum sormayı . Bizi de aydınlat ama kötü bişey değildir de neden olduğunu merak ettim garip geldi
sordum bugün canım. Diğer arkadaşta vardı meraeden alıntılayamadım oda inşallah görür. Hıçkırdığı zaman olur dedi doktor. Ne garip dimi. İçimizde telefon titriyormuş gibi

Surekli serum.fizyolojikle acmakda iyi degil bi dr demisti bana vucut alisiyormus o zaman daha kolay tikanmalara neden oluyormus gunde 3 4 kez zararli demisti 1 kez yapin gibisinden komusmustu
Tabi heşeyin fazlası zarar. Kararında kullanmak gerekiyor. Minicik burun delikleri oluyor. İşini kolaylaştırıyor insanın. İnşallah gerek kalmaz ama

O kadar inces dusuncelisin ki, o anda kime yuk olsam die dusunmek yerine, kendi arabamiz kapinin onunde dursun da, o sancili halimle bas bas bagirip, eli gunu rahatsiz edecegin yere, kendim sure sure giderim diyorsun. Ama kac yasindaki koca insanlar, sunun yarisini dusunecek anlayisa sahip degil. Yuh onlara. Bu korkuyu ben de yasiyorum iste. O kadar uzaga gittiklerinde aklima gelen ilk sey, acaba sancim olursa, hastaneye ne sekilde, nasil, kiminle giderim die plan yapiyorum.
Cockuk dogsun, ben de alir cocugumj cikarim. Gezdiremezse ölur sanki.
Bi de bana seker yuklemesi zamani, evde icilmeyecek demi die sordu hala sikti canimi. Babasiyla sofrada icecekmis zikkim icesiceler. Asla dedim. Evlendigimizden bu yana bole. Gecen kac yuz lira para odedik, disarda icmelerine zaten gık demiyorum.
Seker yuklemesi stresten de yuksek cikiyormus, diger gruptan ogrendim.
Azcik anlayis diyorum baska da bi sey diyemiyorum su insanlara. Bi suru foto cekinmisler, ayip olmasin hepsini paylasmayalim diyo kv. Cekinmeyi biliyor, gezmeyi biliyor, ama paylasmak ayip. Niye ? Cunku gelinine yardimci olmaya gitti ama fellik fellik geziyor, ki gelin o gezmede yok. Hopladi sinirim. Üf tmm sustum

Ayyy ne sanslisiniz guzelmi kotumu bilmiyorum bizde esimle ayni yerdeydik pek guzeldi ama
Ben eşimle 3 sene aynı sınıfı paylaştım kuzum, daha sonra ben Van a atandım o Gaziantep’e, eş durumuyla yanına geldim aynı okulu seçtim. Bir gün bile pişman olmadım aynı okulda olmaktan, zaten okulda çok göremiyorduk birbirimizi, o sigara kullanıyor ben kullanmayınca. Gözümün önünde olmadı güzeldi

Evimiz cok islek bi yerde. Sahile de yakiniz baya. Her gun disari yuruyuse, gezmeye cikiyor kp, kv
Evde tikili degiller zaten merak etme. Hafta sonu combo menu oluyor onlara anlican
Sen de beni, kv kp zincir taktim sandin galiba kuzum

Kuzum strese girme ne olur, bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar. Senin kayınpederin içki kullanıyor benim kendi babam, çok çektirdi bize şimdi annem yanımda babam gelecek haftaya 10 günlüğüne felan ama o kadar korkuyorum ki burada alkol alır da millete sataşır diye annem babam çok kalmasın diye gidelim biz diyo, o gidince de kayınvalidem gelecek çok hazmetmiyorum, çok ısrarcı yapmacık bir insan, bebeğimi benden daha çok sahiplendi doğumdan sonra hiç gitmek istemiyor yanımdan ben de kalmasını istemiyorum. Yaz tatillerini hep onlarda geçirmemizi istiyor nerdeyse 2 ay kalıyoruz onlarda eşim anlamıyo bu konuda beni eşim benim anneme babama çok saygılı ben de onun hatrına mecburen suscam ama şimdiden içim içimi yiyor

Cok sanslisin, ne guzel poz yakalamissiniz ❤❤❤ masallah
Ya bence normal ki gr bebegin. Senin adinin alrindaki yerde 960 gr diyor, kaldi ki doktorunun cihazindan fark olmustur bence canim. Gule gule buyusun karninda usluca

Kv de evlere senlik yani senin cocugun oldugunu bi kavrayabilseymis. Allaaam ya. Onlar hamile, onlar lohusa, sen alttan alacaksin gibi bi beklenti var. Su eslerimiz icin yaptigimiz fedakarligin haddi hesabi yok, ama ayni davranisi goremiyor olusum zaman zaman cildirtiyo beni.
Benim sansima bugun haberlerde, kv kp hastanelerde bebek egitimi verildigi, sariliga karsi sari ortu ortmenin, pekmezli emzik vermenin yanlis oldugunj anladim diyen de bi kadin cikti. Icimden sukredip, araya bi kac da laf soktum. Daha iyi hissettirdi.

Kuzum inan duygularıma tercüman oldun, bizimki de tutturdu tuz sürcem diye ben diyorum ki hayır sürmek istemiyorum ben hala ısrar ediyo azcık değdiririz diye

Önemli değil 2 si olacak olursa eger

Aynen tatlım burası artık dert ortağımız oldu birlikte üzülüyor birlikte seviniyoruz. Ben haftaya kontrole gittiğimde soracağım doktoruma

Canım doğumdan sonra rapor aldan olmuyor mu? 32den sonra çık doğum iznine. Doğum izni bittikten sonra da dönemi raporla tamamlama şansı yok mu?

Ayyy bana zaten kv demeyin, sinirlerim zıplıyor benimki de doğumdan sonrası için gap turu planı yapmış. Eşim de hayırdır bebek geliyor sen nereye falan dedi. 40ı çıkacak zaten o zamana, herkesin bebek için seferber mi olması lazım dedi ki ilk torunu hayır ondan bir şey beklediğimden değil de insanın yine de siniri bozuluyor

Kuzum inan duygularıma tercüman oldun, bizimki de tutturdu tuz sürcem diye ben diyorum ki hayır sürmek istemiyorum ben hala ısrar ediyo azcık değdiririz diye
guldurdun beni.
Bizim kp bile bu konuda gorus bildirip, buyukler tuzluyorsa vardir bi bildikleri dedi. Belki sariliga iyi gelir dedi. O kadar yerde yaziyor acliktan oluyor sarilik, mama verilip sik beslendigi surece bi sey olmaz dedim. Dhaa fazlasini nasil demedim, nasil tuttum kendimi hatirlamiyorum. Ama ben yasarken, sikar o is. Postalarim hepsini gorurler

Ya canim ne tatlisin ya guldurdun beni

İyi akşamlar kızlarr ben bütün gün evde tembellik yaptım hiç işe el sürmedim, ama akşam olunca annemle babam gelcez dediler diye evı mutfagı topladım cok yoruldum anneminde beli agrıyo yoldan geldı yormak istemedım.. oyuncaklari topluyorum arkamı dönüyorum yine dagtıyo benim kücük afacan ya sinirlerim bozuldu agladım valla eşimde tee öglen cıktı sonra maça gitti hala yok zaten oda hic yardımcı olmuyo okadar sinirlenıyorumki bi yandan da üzülüyorum. 15te 1 temızlıkci abla gelıyo ama nekadar dayanıyokı bugun bu konuda cok dertlıyım.. kv gelmesin diye suanlık sıkıntı yok idare ediyorum diyorum onada sorunca ama makineye camasir atmak icin bile zor comelıp kalkıyorum şimdi yatıyorum kendimi iyi hissetmedim annem bişeyler yapıyo sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…