2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence bu kayınvalidelerin ortası yok inan, biz bebeği öğrendiğimizde onlardaydık beşik bakmaya odanın şeklini değiştirmeye başladı, ben de bu yaz kendi evimizde olacağız burada çok kalmayız dedim ağlamaya başladı. Kuzum doğumdan sonra dönemin bitmesine yaklaşık 2 ay kalıyor kimse vermezki o kadar rapor. Araba kredisi ödemiyor olsaydık ücretsize ayrılırdım

çok sağol canım anlattı herseyi dr. Yaptığı sancı durdurucu iğne açılma yapabilirmiş enfeksiyon olmadın diye antibiyotik fln da yaptı. Takip etcez bakalım 36 görürürüm inş
Kuzucum cok gecmis olsun ya.. guzel haberler vereceksin insallah.. stres sikinti yapmayasin olurmu.. bizede don.. aklim snde yaaa
çok sağol tatlım
kenvotir gecmis olsun iyiki gitmissin ilac kullaniyor muydun acaba magnezyum klsiyum gibi kasilmalar olmasin diye istirahat verir belki
magnezyum hafta 3 fln içiyodum düzenli kullanmıyordum kalsiyum vermedi ekstra. Sağol canım geçicek inşallah
Çok geçmiş olsun açılma olmaması çok iyi.İnşallah ilaçlar sancıları durdurur canım.
inşallah çok sağool
Tıp ilerledi o anlamda. Sertlesme olan karni, puding kivamina getiren bi suru ilac var. Onemli olan gec kalmamakti. Iyi bi tokoliz tedavisi yapilacak ona. Cok sukur kenvotir farketti bunu. En az 1 ay sonra dogurur yani o derece.
Evet dr un erken haftada sancısı olan 3.sü hastasıymışım biri 37de doğum yapmış biri şuan 34 deymiş. Senide anlatcam öyle korkma diyor.

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Şubata kadar dayanıcam inşallah

Ah canim ya. Olan sana oluyor bu arada iste

Sana da bu dusunceler yakisir arkadasim. Kutlarim. Mutlu haberlerini ver bize

Ben de bazen sert çıkabiliyorum kuzum, diyorum kş sarılık olmaması için sık emzirme şartmış ben uyandırıp emziririm engellerim inşallah diyorum, bebek uyanmıyorsa uyandırmana gerek yok diyo, başıma ebe kesildi benim kv, kp jiç karışmaz bişeye çok da konuşmaz adaam bezmiş bence artık.kv nin her şeh hakkımda bir fikri var en iyisini bilir

Oyyy kuzummm benim zikkimin kokunu icsinler!! E nasi araba kullaniyor esin icmiyor sanirim Allah korusun bide onla ugrasmasinlar.. kv den takdiri sayen dusunmus o tarafini valla.. gulerler kizz oyoe bisi yapsa aman sana bisi soylim mi herbisey gelip gecici o guzel bildir bacakli totoslarini yedigim dunyaya gelince annesi hersey cok guzel olacak.. Allahtan sana bisi olmadi sinir stresi tetiklemez mi ? Stres sinir moralsizlik baş düşmani.. agiz kurulugu felan oluyorsa anlaki sekerin yukseldi... ya bugunde oyle boyle gecti oyle dusun.. sanada bebekler gibi bakiyorlar oyle dusun.. ne olmus bir gun cikmislarda felan geç geç takilma sakin sonra kalp kirarsin pisman olursun kocanda o ailenin parcasi ne olursa olsun.. oldu bitti.. afedersin .... var uzaga gidiyorlar ama demekki gezilecek yerler oralarmis bazi seyleri uzatmamak cok daha saglikli.. benim yuzumden belli oluyor sinirliligim bir turlu sakinlesemiyorum.. umarim sen daha profesyonelsindir.. cunku onun gelmesi sana ilac olmustur.. kuzum suanda agirlasmadik daha agirlascamiz haftalar gelmedi ... aman kacirma cok sana batmadiklari surece bazi seyleri

Gerçekten çocuğu bırakıp kendine vakit ayırmak çok iyi geliyor çocuğu bırakıp kaçıyorsun ya nefes alıyorsun sanki hapishaneden yeni çıkmış mahkum Sevinç’i yaşıyorsun

Keske o an sen ondan fazla aglasaydin hickira hickira

Teşekkür ederim kızlar. Aslonda pek poz vermezdi ama bugün sevindirdi bizi Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah
Maşallahh ne güzel poz vermiş
Cok sanslisin, ne guzel poz yakalamissiniz ❤❤❤ masallah
Ya bence normal ki gr bebegin. Senin adinin alrindaki yerde 960 gr diyor, kaldi ki doktorunun cihazindan fark olmustur bence canim. Gule gule buyusun karninda usluca
Yaaaa ne güzel bi fotografff.nasıl büyümüşler yaa

Bak o konuyu bi suredir okuyorum. Soyle ki, yenidogan bebek cok uyurmus. Sen onu en gec ama en gec 2 saatte bir uyandirmaliymissin. Avcunun iciyle oynayinca, bezini acinca veya ayaklarini ovunca uyanirlarmis.
Ve gogsunden yagli sutun gelmesi 15 dk emildikten sonra olurmus. Sutun yetmezse de gereksiz inadin faydasi olmamakla beraber, arada meme arada mama seklinde, saeiligin onune gecilebilirmiss. Bi de, topuk kanini 2 kezden fazla aldirmak da sarilik degerini yukseltirmis. Bunlar okuyup anladiklarim.
Aman kaynana birakma, savasman gerekirse kacinma valla. Esini de uyar bunlar hakkinda bilgilendir.

Ayyyy coook sukurrr ne ignesi vurdular canim biliyormusun ismini duzenli kullanacagin bir ilac varmi yada igne? Yoksa sancilaninca mi gideceksin? Sen ne guzel basta onlemini aldin.. oyle dusun...

Yiyebilirmiyim?

Yaa aslinda o da farkinda bence ayip yaptiginin o kadarini dusunuyosa ,esindeki gercekten iyi cesaret seni gazlamak istemiyoum ama oku oku kendi kendimi sisirdim sinirden gülüyorum yani gercekten bu kaynanalar insani deli ediyor hem herseyde olmak istiyolar hemde gelip bi kosede oturmak esindekide gercektem iyi cesaret hamile halimle beni birakip gezmeye gitcekler onu cenemle yerdim heralde

Bir hemsire olarak hen aydinlatmak isterim cunlu bebis cok uyandirdim ve topuk kani cok aldim :) ilk yenidogan bebeklerin yuzde 40 50 si acikinca aglamaz senin uyandirip 2 saatte 1 emzirmen gerekir.uyuyor ac degil dersin ama o acliktan,halsizlikten oyledir farkina varmazsin.bebislerin bir kismi alt degistirmeyi sevmez.odadan bebek aglamasi geliyor sanarsiniz ki bebege isgence ediyorlar bi gidiyorsun sadece altini degistiriyorlar :) bir de ayak tabanlarina islak mendil surmek eger ise yaramazsa biraz daha sert surtmek islak mendili uyandirir.topuk kani almaya gondermeden bebisi emzirirseniz topuktan kan daha hizli cikiyor defalarca delinmiyor.topuktan kan almak sarilil degerini yukseltip yukseltmedigi soru isareti diyorum :)

Gerçekten çocuğu bırakıp kendine vakit ayırmak çok iyi geliyor çocuğu bırakıp kaçıyorsun ya nefes alıyorsun sanki hapishaneden yeni çıkmış mahkum Sevinç’i yaşıyorsun
Aynen aynen, zaten senede 1 bilemedin 2 hafta var bu sansim, insallah disari cikacak halim olur da biraz degisiklik olur bize de.

Gazlicak bi durum yok canim rahat ol, ben herseyin farkindayim.
Allah dagina gore kar veriyor heralde diyorum artik. Bi gun fena isircam o olcak sonunda.

Kasılmam arttı canım gece uykudan uyandırdı. Karın duvarım acıdı resmen sabah olunca dr a mesaj attım gel bugun dedi.sancıyı hissetmedim kasılmadan gittim nst de çıktı sancı
Iyi ki firsat bulup bize de yazdin canim, artik son 3 ay hepimizin basina gelebilir, en azindan hepimiz kasilmalar konusunda daha dikkatli oluruz. Sen de vaktiyle hastaneye gittin ya cok sukur, insallah vakitlice gelecek bebisin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…