2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben sana soylum sen git ozel hastaneleri aastir calisan hamile annelerin dogum izni bittikten sonra ucretsiz izne ayrilamayan tum annelere gelsin:
Simdi psikologlar var ozellerde... arastircaksin ben burda bir tane buldum.. doktora gidiyorsun ben lohusaliktan ciktim ama psikolojim bozuldu diyorsun enerjim yok diyorsun iste sana bir anket veriyor ... ankette olumsuz tum siklari isaretliyorsun ( olumu dusunuyorum haric ve bi kac bisi daha) ama doktoruna bebegimin oldugunu ve calisamicagimi bunkonuda bana rapor vermeniz gerektigini soyluyosun doktora ve teste 500 to yatiricam bende oyle oyle artik maasimida alacam.. yaoacak bisi yok... bi sicilume deli dememislerdi diye takikiyirum arjadasa.. lohusalik cikisi depresyon normal yani kadinlar icin.. sorun olmaz diye dusunuyorum ben.. tabi baska bir carede kendi kadin dogum doktorum.. onada gitsem beni kirmaz verir diye dusunuyorum ameliyat sonrasi komplikasyon olustu diyerekten bi kac ay da ondan alirim.. son zamanlarda gorusmek lazim doktorlarla... sen yaz tatiline kadarsi cok sanslida olabilirsin bana gore ben napiyim yaz tatilimde yok.. o kayinvalidenede cok kizdim niye bu kadar karisiyorlar ya

Tekrar tekrar ayni seyi yazmisim nasil.okuduysam artik

Ben bunlarin hepsini burdan ogrendim. Bizim grupta bu konu acilana kadar, baya zaman gececekti. Islak mendille silmek de iyi fikirmis.
Cogu uyuyor nasilsa bebek die, uyandirmamis ve sarilik olmuslar. Bilirubin degerleri artmis, fototerapi gormusler hepsi yazik. Ne guzel bu bilgilere sahip olmak. Arada paylas bizimle boyle iste. Benim ihtiyacim var acikcasi hemsirem

Gazlicak bi durum yok canim rahat ol, ben herseyin farkindayim.
Allah dagina gore kar veriyor heralde diyorum artik. Bi gun fena isircam o olcak sonunda.

bak az kafan dagilsin hastaenden eve geldik ilk dogumumda oglende kaynanamgil geldi kp de diyorki esime aksam napcan bugun mac var gel beraber izleyelim ? Dusunebiliyo musun eve yeni gelmisiz ilk bebegi olmus tutmuş mac izliyceklermis cocuk uyur nasilsa zaten diyolar mac izlemeye giddrse onu eve almam daha bugun ciktik hastaneden diye tersledim bende insani durup durup patlatiyor

Dogum sonrasi bilgim var baya da aklima gelmiyor ki :) 1.5 sene bebis ve lohusa baktim ben baya bilgilendim o konuda cnm :) aklimiza takilirsa bildigim birseyse aoylerim tabikide :) ha mamaya asla karsi olmayin kar zarar iliskisi diye dusunun sarilik olmaktansa mama verilsin daha iyi.mesela bebelac bebislerde cok gaz yapiyor.

Offff
Nasil agzina maci alip da teklif edebildin be hey kendini bilmez kp tüh sana tüh
Agzina saglik az bile demissin

Topuk kani alınınca niye yükselıyomuşkıı peki kaç kere alıyolar onu bebegi götürüp duruyolar napıyolar o an napıyolar ilkinde kacırdım herşeyi

Aynen ayri ayri randevu almakta zor oluyor hiçbirinin zamani birbirini tutmuyor benim tek detaylilarim baska yerde oluyor ozel izin gereken laboratuvar olmaliymis daha once cok hata yapildigi icin yasaklamislar klinikleri su hastane randevularinida doguma kadar ayarlayabilirsem icim rahat edicek ,,
Turkiyeye gitmisken yinede bi kontrol olursun canim farkli gorus alarak aklinda ne varsa aradan cikmista olur ben biraz pimpirikli oluyorum bu hamilelik surecinde insan unutuyorda onu sor bunu sor derken yarisini

Ayyy evet bu konuda bilen bilgili arkadaslar anlatsin... ya bide bende sunu ogrendim ilk basta sutun su kismi geliyirmus ikinci kismi yagli olan kismi ya... emzirirken anliyosunnzaten bosaltamiyor bazen yorukuyor bebek yine uyuyor ya geri kalan mi mesela makineyle cek.. bir sonrakine onu icir sonra diger memene gec.. asil yag enerji vitamin ikinci kisimdaymis.. bebek su icmis gibi oluyor sonra erken acikiyor ama uyudugu icinde pek uyanmiyir bizde doydugunu saniyoruz...

Allah razi olsun senden.
Mesela ben dogum cantama bi tane mama koycam. Aptamillerden dusunuyorum. Hangisini aliym yenidogan icin ? Biberonla vercem demi o mamayi da ?

Kızlar bu yalancı sancı olayı kasılma tarzında mi oluyor ya ?
bugün rahimde böyle kasılma oluyor 3 5 saniye sürüp normale dönüyor. Sizde de oldu mu

Topuk kani alınınca niye yükselıyomuşkıı peki kaç kere alıyolar onu bebegi götürüp duruyolar napıyolar o an napıyolar ilkinde kacırdım herşeyi
Normalde bir kez ya da iki kez aliniyormus topuk kani. Ama bebegin sarilik degerinin anlasilmasi icin alinmis, artik foto terapiye gerek var mi yok mu die, o kan azaldikca da deger yuksek cikarmis. Ole yazdilar ben de gizlice okudum ses etmeden

Gecmis olsun canım guzel haberlerini bekliyoruz bize yaz mutlaka

Ilk normal kan aliniyor cnm kan degerlerine ve kan grubuna bakiliyor bunu bazi hastaneler topuktan bazilari da bebisin el ustunden aliyor.daha sonra en az 12 saat sonra da topuktan kan aliniyor saglik bakanligina gidiyor bir suru hastalik bakiliyor ondan bir de 2.topuk kani icin saglik ocagina yonlendiriyorlar dogumdan 1 hafta sonra sanirsam.

Onada soyle aciklik getireyim cnm :) sutun yagli kismi son sutte diyorlar bebis ilk sutu icerse.daha cabuk acikiyor kalan sutu makineyle sagip verebilirsin.

Bi sorum daha var
K vitamini kesinkes yapilmali mi bebege ? Ya da hepatit b fln ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…