- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Babiskomuzu bekliyoruz
oda gorsun nasil asilacagini ogrensin, aksesuarlariyla birlikte hepsini kutusuna geri koyacam
ama yerim ben onu yaa masaallah ismide cok guzelmis duru ismini bende begeniyorumDuru Ada büyümüş teyzeleri maşallah 933 gram olmuş . Bize gülücükler attı. sizlere selamı var
Şimdi benim anlamadıgım bu magnezyum kasılmalarımız olmasın diyemi yoksa biz onları hissetmeyelım rahat olalım diyemiDoktora soyledigimde toplanmalarim fazlaydi simdi yok gibi... bebekler erken gelirse magnezyumdan dolayi hissedemem felan su gelir yada kizim dogum kanalina girer onu normal digurmak zorunda kalirim derkeb digeride makat gelisi onu cikaramasam ne olur bilemedim... bide sezeryan mi olayimya sertlesmeler yine doktoruma dedigim gibi artinca baslarim ne bilim istemedim kullanmak... kafama gore is yaoiyorum aslinda belkide evet oyle..
Ama kasilmalarimi hissedemeyipte baslarsa dogum diye korktugumdan isin asli
Cevize ve bala alerjisi yoksada dokunurmuki bende düşündümde bunu bilemedımKac yasinda oglun? Alerjen olabilir ben kizima denemek istedim ama korkuma yapamiyorum
Cevize ve bala alerjisi yoksada dokunurmuki bende düşündümde bunu bilemedımKac yasinda oglun? Alerjen olabilir ben kizima denemek istedim ama korkuma yapamiyorum
Benim yatarken arada böle vc mi yapcakmış gibi bi his oluyo anidenn nereye vuruyosa. Öncekinde de son zamanlarda tam tuvaletteyken cıkcak gibi hissederdimm büyümüştü tabı ozamanlar şimdi senin iki tane bide en az birer kilodan öyle bi baskı hissetmen banada normal geldı canım doktora danışmışmıydın hiç bunuRahim agzina basinc yapiyor tekme atiyormu bebeginiz? Yada yirtip cikcak gibi hissedeniniz var mi? Kendinizi kastiginiz korkuya kaoildiginiz okuyormu? Dogum yapan anneler @aijootavsannesi @calliope sizde son haftalarinizda yada yasadiniz mi?? Bir fikri olan varmi? Canim sikildi bayag.. dun yoktu gun asiri oluyor... tekrar etmeye basladi..
Ya ben onu aldım doktor catı agrım vs oluyo diye önerdi ama takamıyorum sıkmaya korkuyorum çok gevsek takıncada işe yaramıyo gibi nasıl yapıcamHah aldiysan bence bi dene, rahmin asagiya verdigi yuku ne kadar azaltirsan o kadar rahat edersin. Benim de bel agrim var, arada cati agrim da oluyor. Ebe fizyoterapi bandi yapistirdi bugun ama simdilik bi faydasi yok. 3 gun kalabilir bant dedi. Sonra bel kemerine gecicem ben de. Yoksa bu agrilarla gecmez 3 ay.
Kizlarrr minnoslarimin kapi susu geldi
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Diger teliginiz tacimiz oglusumun beresi kizimin sac bandi herbiseyimizde cokkk begendim sizinlede duygularimi oaylasmak istedim
2. Çocuğa hamile iken çıktı mı kolestaz??
Şimdi hapşırdum ve kilotum ıslandı. Çok korktum
idrar mı kaçırdım suyum mu geldi? Devamı gelmedi kızlar size de oluyor mu ya lütfen bilgi verin
Erkek anneleri bebelerinizi sünnet ettirecek misiniz?Herkes daha bebekken yaptırıyor.Bir arkadaşımın oğlu sürekli idrar enfeksiyonu yaşıyordu 2 yaşında doktor sünnet önerdi.Doktorum bikaç haftalık olsun sorun olmaz dedi.Hem küçükken ağrı çok hissetmezlermiş bebekler.
Amin canim insallahİnşallah karşılaşmayız böyle bir durumla, karşılaşırsak da bol bol sütümüz gelir de besleyiveririz bebekleri☺
Bizimkinin değeri tam sınırdı doktor gerek yok dedi tedavi için hep uyuyordu yavrum
Şimdi hapşırdum ve kilotum ıslandı. Çok korktum
idrar mı kaçırdım suyum mu geldi? Devamı gelmedi kızlar size de oluyor mu ya lütfen bilgi verin
Su geldimi, yumurta aki gibi yapiskan oluyor. Az geldiyse idrardir, suyun gelmis olsaydi daha fazla olurdu.
Ooo canım bende hep oluyor kilo da arttikca sıkı bir hapşırık da alttan da gidiyor hele o an da idrara sıkışık isem vay halime
Kızlar çok tşk ederim. Dediğiniz gibi idrardı sanırım. Zaten devamı da gelmedi şükür kiKacirmissindir canim su gelmesi oyle olmuyor diye biliyorum. Tutamadigin idrar gibi durmuyor demisti bi arkadasim
Bende uyandımBu arada yine sabahın erkeninde uyandım. Bu nolacak böyle bilmiyorum
Herkese günaydın uykucularrrr
Bilmiyorum ki canım normalmiş daha erken haftalarda bile gelirmişGeçen bana da göğsümün ucu ıslanmış gibi geldi.Soracaktım doktora unuttum.Erken değil mi daha?
Aynen canım sarımsı bir renk ti bnmkideBende gecende gordum yagliyordum kendimi biraz kasimis da olabilirim .. raki gibi hafif acik sari cok az bi sivi geldi.. sen soykeyince aklima geldii.. daha gogsumun ucuna dokunmadim uyari felan almasin diye... konustuk ya yine gigus ucun kasinmaya basladiAllahim noluyor bana... keske eskisi gibi erkenden uykum gelse...
Tamam canım rahatladım çok sağol kzumYaşayan arkadaşlarım olmuştu canım ara ara süt gibi ıslaklık
Doktora soyledigimde toplanmalarim fazlaydi simdi yok gibi... bebekler erken gelirse magnezyumdan dolayi hissedemem felan su gelir yada kizim dogum kanalina girer onu normal digurmak zorunda kalirim derkeb digeride makat gelisi onu cikaramasam ne olur bilemedim... bide sezeryan mi olayimya sertlesmeler yine doktoruma dedigim gibi artinca baslarim ne bilim istemedim kullanmak... kafama gore is yaoiyorum aslinda belkide evet oyle..
Ama kasilmalarimi hissedemeyipte baslarsa dogum diye korktugumdan isin asli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?