2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şimdi benim anlamadıgım bu magnezyum kasılmalarımız olmasın diyemi yoksa biz onları hissetmeyelım rahat olalım diyemi

Benim yatarken arada böle vc mi yapcakmış gibi bi his oluyo anidenn nereye vuruyosa. Öncekinde de son zamanlarda tam tuvaletteyken cıkcak gibi hissederdimm büyümüştü tabı ozamanlar şimdi senin iki tane bide en az birer kilodan öyle bi baskı hissetmen banada normal geldı canım doktora danışmışmıydın hiç bunu

Ya ben onu aldım doktor catı agrım vs oluyo diye önerdi ama takamıyorum sıkmaya korkuyorum çok gevsek takıncada işe yaramıyo gibi nasıl yapıcam

Şimdi hapşırdum ve kilotum ıslandı. Çok korktum
idrar mı kaçırdım suyum mu geldi? Devamı gelmedi kızlar size de oluyor mu ya lütfen bilgi verin

Ooo canım bende hep oluyor kilo da arttikca sıkı bir hapşırık da alttan da gidiyor hele o an da idrara sıkışık isem vay halime

Evet canim ben dusunuyorum. Hatta hastaneden cikmadan soracagim yenidogan sunneti oluyorsa yaptirip cikacagim ki sonradan daha zor olur diye dusunuyorum zaten metanetli biri degilim hazir annem bende kaliyorken hallolsun diyorum

İnşallah karşılaşmayız böyle bir durumla, karşılaşırsak da bol bol sütümüz gelir de besleyiveririz bebekleri☺
Amin canim insallah

Bizimkinin değeri tam sınırdı doktor gerek yok dedi tedavi için hep uyuyordu yavrum

Su ana kadar arkadaslarimin bebeklerinde de duydugum kadari ile deger bakimindan az ya da cok, sarilik gecirmeyen bebek duymadim. Herkeste birazda olsa olmus. Insallah bu bebiklerde sorun yasamayiz

Şimdi hapşırdum ve kilotum ıslandı. Çok korktum
idrar mı kaçırdım suyum mu geldi? Devamı gelmedi kızlar size de oluyor mu ya lütfen bilgi verin

Kacirmissindir canim su gelmesi oyle olmuyor diye biliyorum. Tutamadigin idrar gibi durmuyor demisti bi arkadasim

Su geldimi, yumurta aki gibi yapiskan oluyor. Az geldiyse idrardir, suyun gelmis olsaydi daha fazla olurdu.
Ooo canım bende hep oluyor kilo da arttikca sıkı bir hapşırık da alttan da gidiyor hele o an da idrara sıkışık isem vay halime
Kacirmissindir canim su gelmesi oyle olmuyor diye biliyorum. Tutamadigin idrar gibi durmuyor demisti bi arkadasim
Kızlar çok tşk ederim. Dediğiniz gibi idrardı sanırım. Zaten devamı da gelmedi şükür ki

Aynen canım sarımsı bir renk ti bnmkide

Doktor yazdiysa sen al yinede canim bnce en azindan 3 4hafta kullan böylece bebislerin daha cok icerde kalirlar zaten bu kasilma gelirse oyle hissedemiycek bisey olmaz magnezyum icsende hissedersin dogumdaki su anda yasadigimiz gibi olmaz bu simdiki yalanci kasilmalari ertelemk icin icmemiz gereken , ayaklarini sicak tutmayida dene belkide farketmeden usuyorsundur onun agrisidr ..tum gece oglum yari uyanıkti kizimda icerden vurdu durdu karnim tas gibiydi magnezyum icmeme ragmen erkn gibi geliyor banada bugun kontrolüm var bakalim doktor ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…