2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim ilk kızımda yoktu, doktor da uyarmamıştı. Bunda doktor bebeğin duruşundan dolayı çok aşağıda hissedersen endişelenme dedi. Ben de bazen çok aşağıda hareket hissediyorum. Dün akşam oturuyordum. Nerdeyse bacaklarımda hissediyorum ben bu bebişi diyordum kendi kendime. Belki senin de duruştan dolayıdır.

Ya ben onu aldım doktor catı agrım vs oluyo diye önerdi ama takamıyorum sıkmaya korkuyorum çok gevsek takıncada işe yaramıyo gibi nasıl yapıcam
Ebe fazla sıkma dedi bana, su an heryerimde bant var, cuma cikartip onu takarim. Aradan 4 sene gecti nerdeyse, ben de hatirlamiyorum nasil taktigimi

Benim kızım bas asagi duruyordu. Bu bebegimde en son oyle duruyordu. Arada sizlamalar yasiyorum

Cok saol yazman biseyler bana guc verdi... bioemiyorum kontrolede cok var dertleseyim belki son haftalarinizda benim gibuydiniz diyecem ama sen plates topunda zipluyorum dedin ya
Benimde tekil gebelik ve kızım 40 hafta da 2900 dogdu. Üstelik benimde hic sancim yoktu. Bebek kanala girmemisti hep yukaridaydi

Gunaydin kizlar, evdeki kuzusu 3 yas civari olanlara soruyorum, evde elbise terörü yasiyor musunuz? Her sabah yok onun pembesi bununkiyle ayni değil, bu donun üstünde elsa yok anna var, etek giyicem niye kirli, elbise giyicem ama altina corap giymicem..
Sabah 2 saatte ikna edip cikaramiyoruz hanfendiyi, gune yorgun baslama sebebi. Hani babasi ugrasiyor ben dikilemiyorum elbise dolabinin basinda iki saat ama gene de yoruyor yahu.

Bende ki 29 aylik cadi da bir tik geriden geliyo. Benim istedigimi giycem. Elbiseyi corapsiz giycem icine badi giymicem. Ya da corap cikarcam yelek giymicem hep bu sekilde savas veriyoruz. Seneye ne olcak bilmiyorum

Yapisal seyler bunlar canim, benim de kizimda kafasi govdesine gore önden gidiyordu, 2 hafta fark oldugu zamanlari bilirim. Sonuc, canavar gibi 3,5 yasinda simdi. Eğer hayati organlarinda bi sorun gorseler zaten detaylida soylerlerdi. Yoksa kafasi uzun olmus genis olmus, bunlar cok onemli degil, takma kafana.

Ohoo olmaz mi evden cikamadigimi bile biliyorum bu elbise savasi yuzunden. Kazanan tabiki o oluyor. Pijamayla ciktigini bilirim

Ohoo olmaz mi evden cikamadigimi bile biliyorum bu elbise savasi yuzunden. Kazanan tabiki o oluyor. Pijamayla ciktigini bilirim
2 derecede incecik elbiseyle çıkacağına pijamayla cikmasini tercih edebilirim
Yazlıkları dolabin en ust rafina sakladim, simdi onu kesfetti sandalye cekip tirmaniyor. Off off.. Bakcakmis hepsine. Bi de sabahin körü , cekiyor sandalyesini dolabin onune, oturup dakikalarca bos bos elbiselerine bakiyor. Ne giysem diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…