- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Haha aynen canım hoplayarak uyumayida öğreneceğiz demek ki napalimTekmeler aşağıda olunca titreşim gibi oluyor birde. Arada mesaneye denk geliyor hoplatıyor kuzum annesinititreşimler hoplamalar geceler böyle geçiyor
Günaydın canimGünaydın hanımlar ❤
Benim ilk kızımda yoktu, doktor da uyarmamıştı. Bunda doktor bebeğin duruşundan dolayı çok aşağıda hissedersen endişelenme dedi. Ben de bazen çok aşağıda hareket hissediyorum. Dün akşam oturuyordum. Nerdeyse bacaklarımda hissediyorum ben bu bebişi diyordum kendi kendime. Belki senin de duruştan dolayıdır.Rahim agzina basinc yapiyor tekme atiyormu bebeginiz? Yada yirtip cikcak gibi hissedeniniz var mi? Kendinizi kastiginiz korkuya kaoildiginiz okuyormu? Dogum yapan annelerAmine Busra @Tavsannesi calliope sizde son haftalarinizda yada yasadiniz mi?? Bir fikri olan varmi? Canim sikildi bayag.. dun yoktu gun asiri oluyor... tekrar etmeye basladi..
Ebe fazla sıkma dedi bana, su an heryerimde bant var, cuma cikartip onu takarim. Aradan 4 sene gecti nerdeyse, ben de hatirlamiyorum nasil taktigimiYa ben onu aldım doktor catı agrım vs oluyo diye önerdi ama takamıyorum sıkmaya korkuyorum çok gevsek takıncada işe yaramıyo gibi nasıl yapıcam
Güzel haberlerini verirsin inşallahGünaydın canimgüne erken baslayalanlardanim bugün kontrole geldim
Benim kızım bas asagi duruyordu. Bu bebegimde en son oyle duruyordu. Arada sizlamalar yasiyorumRahim agzina basinc yapiyor tekme atiyormu bebeginiz? Yada yirtip cikcak gibi hissedeniniz var mi? Kendinizi kastiginiz korkuya kaoildiginiz okuyormu? Dogum yapan annelerAmine Busra @Tavsannesi calliope sizde son haftalarinizda yada yasadiniz mi?? Bir fikri olan varmi? Canim sikildi bayag.. dun yoktu gun asiri oluyor... tekrar etmeye basladi..
Benimde tekil gebelik ve kızım 40 hafta da 2900 dogdu. Üstelik benimde hic sancim yoktu. Bebek kanala girmemisti hep yukaridaydiCok saol yazman biseyler bana guc verdi... bioemiyorum kontrolede cok var dertleseyim belki son haftalarinizda benim gibuydiniz diyecem ama sen plates topunda zipluyorum dedin ya
A ha ayni ben isteBenimde tekil gebelik ve kızım 40 hafta da 2900 dogdu. Üstelik benimde hic sancim yoktu. Bebek kanala girmemisti hep yukaridaydi
Ben suni sanci alip normal denedigim icin suyum gelmisti 3 cm ken. Sonra acil sezeryanla dogurdumA ha ayni ben iste
Bende ki 29 aylik cadi da bir tik geriden geliyo. Benim istedigimi giycem. Elbiseyi corapsiz giycem icine badi giymicem. Ya da corap cikarcam yelek giymicem hep bu sekilde savas veriyoruz. Seneye ne olcak bilmiyorumGunaydin kizlar, evdeki kuzusu 3 yas civari olanlara soruyorum, evde elbise terörü yasiyor musunuz? Her sabah yok onun pembesi bununkiyle ayni değil, bu donun üstünde elsa yok anna var, etek giyicem niye kirli, elbise giyicem ama altina corap giymicem..
Sabah 2 saatte ikna edip cikaramiyoruz hanfendiyi, gune yorgun baslama sebebi. Hani babasi ugrasiyor ben dikilemiyorum elbise dolabinin basinda iki saat ama gene de yoruyor yahu.
Maalesef seneye de aynen devam canim, bizde oyle en azindan.Bende ki 29 aylik cadi da bir tik geriden geliyo. Benim istedigimi giycem. Elbiseyi corapsiz giycem icine badi giymicem. Ya da corap cikarcam yelek giymicem hep bu sekilde savas veriyoruz. Seneye ne olcak bilmiyorum
Ay ne güzel ben de bir geçebilsem illereGünaydın kızlarr.
İllere geçtik mi @Hasatzamani Sen Osmaniye de misin bugün
Yapisal seyler bunlar canim, benim de kizimda kafasi govdesine gore önden gidiyordu, 2 hafta fark oldugu zamanlari bilirim. Sonuc, canavar gibi 3,5 yasinda simdi. Eğer hayati organlarinda bi sorun gorseler zaten detaylida soylerlerdi. Yoksa kafasi uzun olmus genis olmus, bunlar cok onemli degil, takma kafana.Kızlar biz kontrolden çıktık şimdi daha önce kafası biraz uzun demişti aklıma takılıyordu haftası ile uyumlu yine biraz uzunboyu kilosu gayet iyi dedi suyu da güzelmiş baskı çok hissediyorum altta diyince idrar istedi bakalım
hep oluyor canım bende :) su gibi bi ıslaklık sürekliŞimdi hapşırdum ve kilotum ıslandı. Çok korktum
idrar mı kaçırdım suyum mu geldi? Devamı gelmedi kızlar size de oluyor mu ya lütfen bilgi verin
Gunaydin kizlar, evdeki kuzusu 3 yas civari olanlara soruyorum, evde elbise terörü yasiyor musunuz? Her sabah yok onun pembesi bununkiyle ayni değil, bu donun üstünde elsa yok anna var, etek giyicem niye kirli, elbise giyicem ama altina corap giymicem..
Sabah 2 saatte ikna edip cikaramiyoruz hanfendiyi, gune yorgun baslama sebebi. Hani babasi ugrasiyor ben dikilemiyorum elbise dolabinin basinda iki saat ama gene de yoruyor yahu.
2 derecede incecik elbiseyle çıkacağına pijamayla cikmasini tercih edebilirimOhoo olmaz mi evden cikamadigimi bile biliyorum bu elbise savasi yuzunden. Kazanan tabiki o oluyor. Pijamayla ciktigini bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?