2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benim bi arkadasimin kizi bi sabah tutturmus bi ayaginda spor ayakkabi digerinde terlik giyicem
diye babasida oyle giydirip cikarmis sokaga... onunlami kavga edicem diyordu

Som haftaya kadar daha şekillenir bence kuzum, inşallah idrarında da olumsuz bir şey çıkmaz güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar hastane çıkışı setlerinden kaç tane goturceksiniz hastaneye? Ben bi tane 10 lu set yaptırdım bebegime 2 tanede 5 li set alsam yetermi ? Bide içlerine doğunca atlet zıbında giydiriomuyuz onlardan da hastaneye goturmek lazımmı?

Bende ki 29 aylik cadi da bir tik geriden geliyo. Benim istedigimi giycem. Elbiseyi corapsiz giycem icine badi giymicem. Ya da corap cikarcam yelek giymicem hep bu sekilde savas veriyoruz. Seneye ne olcak bilmiyorum
Benimki 8 yaşında ama 4 yaşından beri öyle.Ben zaten seç istediğini giy diyorum.Mont giymek istemez.Yok onun altına uymadı.Bir ara da göbeği açık isterim diye tutturmuştu beş yaşındaydı.

Ya ben 5 kilo civarında aldım az değil mi kızlar? Şu ana kadar 7 almam gerekiyordu sanırım. Bende bunu taktım kafaya
Ben ilk aylar hiç kilo almadım bu ay 5 kilo almışım bir ayda . bebeğin gramı azdı haftasına göre bende fazla yedim galiba şuanda bebek normal haftasına göre ama ben çok kilo aldım. Bebegin normalse hic sikinti yok

Ben de iki ayda 7 klio alınca şekerden şüphelendi.Çıkmadı şükür.Tatlıyı yasakladı

Yanına battaniye eklersen olabilir.Battaniye çok lazım oluyor.Emzirdiğin anda kusuyor kirleniyor üstü başı.Silmekle geçmiyor kokuyor çünkü.İlkinde 3 tane 10 lu 3 tane beşli set ancak yetmişti bana ki bir gece kalmıştım.

Ben 3 tane hastane çıkışı götürücem sezeryanda 2 gece kalıyorum 3. Gün çıkıyorsun diğer doğumlarımda da 3 tane götürmüştüm yetmişti hastane evime yakın eğer ihtiyaç olursa da eşim getirir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…