2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar dun aksam cok destek oldunuz hepinize cok tesekkur ederim.. agrilar icinde yorgunluktan uyuyakalmisim.. hepiniz ayri destek olduniz.. iyiki varsiniz..!!!
tavsannesi
calliope
Demirrrrr
N nazyamm
R Renklirenkli
Krmzibasliklikiz
Hasatzamani
mineyup27
Amine Busra
selozy
S seryu
Lostinparadise
M MMihrimah
D destina3
M Mucizem26619
B Beto2012
E Ekyzdn03
yabanci hayat
Lalala1771
Tek tek tesekkur etmek istedim.. Dun gercekten artik yoruldugumu hissettim bebek cikacak gibi,tekme degil kipirtilar,bastirmalar,zorlanmalar gibi.. artik gun asiri olmaya baslayinca icimdeki huzursuzlugu oaylasmakzorunda hissettim ozellijle tecrubeli ve son haftalarindaykeb yasayanlar varmiydi diyerekten...
olmasi gerekenleri soylediniz ne olabilecegi konisunda endiseye kapilmamami dusundunuz.. beni korkutur diye soylememezlik yapmayin, herseyden once hekim oldugum icin yani en fazla dogururum diye bakiyorum olaya zaten mevzu o
ama ben tecrubesizligimi sizin tecrubelerinizle olgunlastiriyorum.. hepinizi opuyorummmm muck muck
Hersey istedigimiz bekledigimiz gibi gerceklesemeyebilir, hazirlikli olmayi ogrenmem lazim benimde... gercekten iki bebek tasimak zorr.. Allah yardimcimiz olsun

1 tane 10 lu 2 tane 5 li ama yanlarina yedek corap eldiven zibin ve battaniye aldim 1 er tane ne olur ne olmaz.

Çok tatlı sın sen sende öpüldün çokk

Ben hala 1 hadi 1.5 kilodayim ve artik size ozenmeye basladim.. iki hafta sonra kontrolum var bakalim bebekler insallah yeterli besleniyordur.
Ben hergun yatmadan balla sütü karıştırıp içiyorum. Normal meyveler harici günde 2 adet muz yiyorum ekstra olarak onlar aldırıyor bence canım bana kiloyu dene istersen . Sen almıyorsundur bebeklerin alıyordur kilo en güzeli

Cok tatlisin, ne demek, hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayiz, bildigimizi yaziyoruz, bilmedigimiz oluyor birbirimizden ogreniyoruz. Kacinci hamilelik olursa olsun oncekinde olmayan seylerle karsilastigimiz oluyor, fikir aliyoruz. Insallah hep beraber saglikla vakitlice alicaz bu kuzulari kucagimiza

Battaniye olarak ne tip battaniye goturmuştunuz peki bu kalın olanlardanmı yoksa penye gbi olanlardan mı?

bebeğin kilosu normalse az değil canım hatta çok güzel..doğumdan sonra hamile kaldığın kilonun altına bile düşebilirsin
Hiç almayan bile oluyor canım yada kilo veren. Oyuzden hic takma kafana
3 kilo aldim cnm
Ben hala 1 hadi 1.5 kilodayim ve artik size ozenmeye basladim.. iki hafta sonra kontrolum var bakalim bebekler insallah yeterli besleniyordur.
Bebek haftasıyla çok şükür uyumlu gidiyor ama ben almıyorum diye kafaya takmıştım. Ama sizlerde de almayan da alan da olduğunu görünce rahatladım açıkçası
Demekki bünyeyle alakalı. Ablam da 12 kilo almış bende onun gibi olcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…