- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Evet cnm osmaniyedeyim :) sende baslamissin gezmelere :)Günaydın kızlarr.
İllere geçtik mi @Hasatzamani Sen Osmaniye de misin bugün
3 kilo aldim cnmKizlar kilo durumunuz nasıl kac kilo aldiniz ben toplamda 10 kilo almışım da
1 tane 10 lu 2 tane 5 li ama yanlarina yedek corap eldiven zibin ve battaniye aldim 1 er tane ne olur ne olmaz.Arkadaşlar hastane çıkışı setlerinden kaç tane goturceksiniz hastaneye? Ben bi tane 10 lu set yaptırdım bebegime 2 tanede 5 li set alsam yetermi ? Bide içlerine doğunca atlet zıbında giydiriomuyuz onlardan da hastaneye goturmek lazımmı?
Ben hala 1 hadi 1.5 kilodayimKizlar kilo durumunuz nasıl kac kilo aldiniz ben toplamda 10 kilo almışım da
En son 7 kiloydu ama 8 olmuştur kesin
Çok şükür canımBen de iki ayda 7 klio alınca şekerden şüphelendi.Çıkmadı şükür.Tatlıyı yasakladı
11 kilo aldım
Maşallah canım
Çok tatlı sın senKizlar dun aksam cok destek oldunuz hepinize cok tesekkur ederim.. agrilar icinde yorgunluktan uyuyakalmisim.. hepiniz ayri destek olduniz.. iyiki varsiniz..!!!
tavsannesi
calliope
Demirrrrr
N nazyamm
R Renklirenkli
Krmzibasliklikiz
Hasatzamani
mineyup27
Amine Busra
selozy
S seryu
Lostinparadise
M MMihrimah
D destina3
M Mucizem26619
B Beto2012
E Ekyzdn03
yabanci hayat
Lalala1771
Tek tek tesekkur etmek istedim..Dun gercekten artik yoruldugumu hissettim bebek cikacak gibi,tekme degil kipirtilar,bastirmalar,zorlanmalar gibi.. artik gun asiri olmaya baslayinca icimdeki huzursuzlugu oaylasmakzorunda hissettim ozellijle tecrubeli ve son haftalarindaykeb yasayanlar varmiydi diyerekten...
olmasi gerekenleri soylediniz ne olabilecegi konisunda endiseye kapilmamami dusundunuz.. beni korkutur diye soylememezlik yapmayin, herseyden once hekim oldugum icin yani en fazla dogururum diye bakiyorum olaya zaten mevzu o ☺
ama ben tecrubesizligimi sizin tecrubelerinizle olgunlastiriyorum.. hepinizi opuyorummmm muck muck☺☺
Hersey istedigimiz bekledigimiz gibi gerceklesemeyebilir, hazirlikli olmayi ogrenmem lazim benimde... gercekten iki bebek tasimak zorr.. Allah yardimcimiz olsun
Ben hergun yatmadan balla sütü karıştırıp içiyorum. Normal meyveler harici günde 2 adet muz yiyorum ekstra olarak onlar aldırıyor bence canım bana kiloyu dene istersen . Sen almıyorsundur bebeklerin alıyordur kilo en güzeliBen hala 1 hadi 1.5 kilodayimve artik size ozenmeye basladim.. iki hafta sonra kontrolum var bakalim bebekler insallah yeterli besleniyordur.
Bize de kreste kavga etmeyin getirin biz burda degistiririz dediler de yine de insanin icine sinmiyor oyle cikartmak.benim bi arkadasimin kizi bi sabah tutturmus bi ayaginda spor ayakkabi digerinde terlik giyicem
diye babasida oyle giydirip cikarmis sokaga... onunlami kavga edicem diyordu
Cok tatlisin, ne demek, hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayiz, bildigimizi yaziyoruz, bilmedigimiz oluyor birbirimizden ogreniyoruz. Kacinci hamilelik olursa olsun oncekinde olmayan seylerle karsilastigimiz oluyor, fikir aliyoruz. Insallah hep beraber saglikla vakitlice alicaz bu kuzulari kucagimizaKizlar dun aksam cok destek oldunuz hepinize cok tesekkur ederim.. agrilar icinde yorgunluktan uyuyakalmisim.. hepiniz ayri destek olduniz.. iyiki varsiniz..!!!
tavsannesi
calliope
Demirrrrr
N nazyamm
R Renklirenkli
Krmzibasliklikiz
Hasatzamani
mineyup27
Amine Busra
selozy
S seryu
Lostinparadise
M MMihrimah
D destina3
M Mucizem26619
B Beto2012
E Ekyzdn03
yabanci hayat
Lalala1771
Tek tek tesekkur etmek istedim..Dun gercekten artik yoruldugumu hissettim bebek cikacak gibi,tekme degil kipirtilar,bastirmalar,zorlanmalar gibi.. artik gun asiri olmaya baslayinca icimdeki huzursuzlugu oaylasmakzorunda hissettim ozellijle tecrubeli ve son haftalarindaykeb yasayanlar varmiydi diyerekten...
olmasi gerekenleri soylediniz ne olabilecegi konisunda endiseye kapilmamami dusundunuz.. beni korkutur diye soylememezlik yapmayin, herseyden once hekim oldugum icin yani en fazla dogururum diye bakiyorum olaya zaten mevzu o ☺
ama ben tecrubesizligimi sizin tecrubelerinizle olgunlastiriyorum.. hepinizi opuyorummmm muck muck☺☺
Hersey istedigimiz bekledigimiz gibi gerceklesemeyebilir, hazirlikli olmayi ogrenmem lazim benimde... gercekten iki bebek tasimak zorr.. Allah yardimcimiz olsun
3 kilo mu Allahım o ne güzel öyle3 kilo aldim cnm
Az kalmışş canım seninde Hedef Adana mıAy ne güzel ben de bir geçebilsem illere
13 kilo canımKizlar kilo durumunuz nasıl kac kilo aldiniz ben toplamda 10 kilo almışım da
3 tane 10 lu set mi goturcen canım?Ben 3 tane hastane çıkışı götürücem sezeryanda 2 gece kalıyorum 3. Gün çıkıyorsun diğer doğumlarımda da 3 tane götürmüştüm yetmişti hastane evime yakın eğer ihtiyaç olursa da eşim getirir diye düşünüyorum
Evet Düzce'deyiz bakalımEvet cnm osmaniyedeyim :) sende baslamissin gezmelere :)
Battaniye olarak ne tip battaniye goturmuştunuz peki bu kalın olanlardanmı yoksa penye gbi olanlardan mı?Yanına battaniye eklersen olabilir.Battaniye çok lazım oluyor.Emzirdiğin anda kusuyor kirleniyor üstü başı.Silmekle geçmiyor kokuyor çünkü.İlkinde 3 tane 10 lu 3 tane beşli set ancak yetmişti bana ki bir gece kalmıştım.
Ben 1 penye 1 nohut battaniye 1 örgü battaniye götürmüştümBattaniye olarak ne tip battaniye goturmuştunuz peki bu kalın olanlardanmı yoksa penye gbi olanlardan mı?
Ben ilk aylar hiç kilo almadım bu ay 5 kilo almışım bir ayda . bebeğin gramı azdı haftasına göre bende fazla yedim galiba şuanda bebek normal haftasına göre ama ben çok kilo aldım. Bebegin normalse hic sikinti yok
bebeğin kilosu normalse az değil canım hatta çok güzel..doğumdan sonra hamile kaldığın kilonun altına bile düşebilirsin
Ben 3 tane hastane çıkışı götürücem sezeryanda 2 gece kalıyorum 3. Gün çıkıyorsun diğer doğumlarımda da 3 tane götürmüştüm yetmişti hastane evime yakın eğer ihtiyaç olursa da eşim getirir diye düşünüyorum
Hiç almayan bile oluyor canım yada kilo veren. Oyuzden hic takma kafana
3 kilo aldim cnm
Bebek haftasıyla çok şükür uyumlu gidiyor ama ben almıyorum diye kafaya takmıştım. Ama sizlerde de almayan da alan da olduğunu görünce rahatladım açıkçasıBen hala 1 hadi 1.5 kilodayimve artik size ozenmeye basladim.. iki hafta sonra kontrolum var bakalim bebekler insallah yeterli besleniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?