- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Ya kuzum benim ne demekKizlar dun aksam cok destek oldunuz hepinize cok tesekkur ederim.. agrilar icinde yorgunluktan uyuyakalmisim.. hepiniz ayri destek olduniz.. iyiki varsiniz..!!!
@Tavsannesi
@calliope
Demirrrrr
@nazyamm
R Renklirenkli
Krmzibasliklikiz
@Hasatzamani
@mineyup27
@aijoo
@selozy
S seryu
@Lostinparadise
@MMihrimah
D destina3
@Mucizem26619
@Beto2012
@Ekyzdn03
@yabanci hayat
@Lalala1771
Tek tek tesekkur etmek istedim..Dun gercekten artik yoruldugumu hissettim bebek cikacak gibi,tekme degil kipirtilar,bastirmalar,zorlanmalar gibi.. artik gun asiri olmaya baslayinca icimdeki huzursuzlugu oaylasmakzorunda hissettim ozellijle tecrubeli ve son haftalarindaykeb yasayanlar varmiydi diyerekten...
olmasi gerekenleri soylediniz ne olabilecegi konisunda endiseye kapilmamami dusundunuz.. beni korkutur diye soylememezlik yapmayin, herseyden once hekim oldugum icin yani en fazla dogururum diye bakiyorum olaya zaten mevzu o
ama ben tecrubesizligimi sizin tecrubelerinizle olgunlastiriyorum.. hepinizi opuyorummmm muck muck
Hersey istedigimiz bekledigimiz gibi gerceklesemeyebilir, hazirlikli olmayi ogrenmem lazim benimde... gercekten iki bebek tasimak zorr.. Allah yardimcimiz olsun
Canım benim bilebildiğimiz kadar destek olmaya çalışıyoruz. Benim ilk olduğu için bende sizlerden çok şey öğrenip kendimi rahatlatıyorum. Bunu hep söylüyorum iyiki varsınız. Dün akşam mesela hapşırıp idrar kaçırdığımda sizler olmasaydınız acile gitmiştim acaba suyum mu geldi diye. Böyle böyle birbirimizi rahatlata rahatlata inşallah vaktinde doğuma gidecezKizlar dun aksam cok destek oldunuz hepinize cok tesekkur ederim.. agrilar icinde yorgunluktan uyuyakalmisim.. hepiniz ayri destek olduniz.. iyiki varsiniz..!!!
@Tavsannesi
@calliope
Demirrrrr
@nazyamm
R Renklirenkli
Krmzibasliklikiz
@Hasatzamani
@mineyup27
@aijoo
@selozy
S seryu
@Lostinparadise
@MMihrimah
D destina3
@Mucizem26619
@Beto2012
@Ekyzdn03
@yabanci hayat
@Lalala1771
Tek tek tesekkur etmek istedim..Dun gercekten artik yoruldugumu hissettim bebek cikacak gibi,tekme degil kipirtilar,bastirmalar,zorlanmalar gibi.. artik gun asiri olmaya baslayinca icimdeki huzursuzlugu oaylasmakzorunda hissettim ozellijle tecrubeli ve son haftalarindaykeb yasayanlar varmiydi diyerekten...
olmasi gerekenleri soylediniz ne olabilecegi konisunda endiseye kapilmamami dusundunuz.. beni korkutur diye soylememezlik yapmayin, herseyden once hekim oldugum icin yani en fazla dogururum diye bakiyorum olaya zaten mevzu o ☺
ama ben tecrubesizligimi sizin tecrubelerinizle olgunlastiriyorum.. hepinizi opuyorummmm muck muck☺☺
Hersey istedigimiz bekledigimiz gibi gerceklesemeyebilir, hazirlikli olmayi ogrenmem lazim benimde... gercekten iki bebek tasimak zorr.. Allah yardimcimiz olsun
Düzceye razıyım şu andaAz kalmışş canım seninde Hedef Adana mıAy Adana'ya çok var daha ben İstanbul'da ineyim hahahah
Ben de herkes alıyor diye aldım canım ya bildiğimden değil. Ben ne gerekiyor bilmediğimden onlunun içinde olanları bakıp beşlide eksik olanları tamamlıyorum onlu gibi yapıyorum.10lu 5li takımlar almadım benalmam gerekıyomu oglumda da almamştim yani kıyafet battaniye zıbın ayrı ayrı almştim hep.. ama herkes alıyo galiba o takımlardan bi bakayım bu sefer
Penye gibi olanlar.Bebek kıyafetlerini giyince illa ki battaniyeye sarılıyor tutarken.Bir de kızım 3350 gr doğdu.Aldığım takımlardan ikisi büyük geldi.Annem gidip daha küçüğünü bulmuştu.Küçük te doğmadı 0-3 ay aldım güya ama bir kısmı büyük gelmişti.Ona da dikkat etmek lazım.Battaniye olarak ne tip battaniye goturmuştunuz peki bu kalın olanlardanmı yoksa penye gbi olanlardan mı?
Aslında ne gerektiğini unutmuşum kızlar.O yüzden onlu takım alıcam iki taneBen de herkes alıyor diye aldım canım ya bildiğimden değil. Ben ne gerekiyor bilmediğimden onlunun içinde olanları bakıp beşlide eksik olanları tamamlıyorum onlu gibi yapıyorum.
Ayrı ayrı tüm parçaları tamamladıysan illa onlu olmasına gerek yoktur heralde.
Benim bütün öyle alttan ayakları çıkacak gibi hissediyorum. İnsan bir an kendini kötü hissediyor. Okuldaydım zaten şimdi eve geldim dinleniyorumYa kizlar sizede soriiim benim sikintilarim artmaya basladigini hissediyirum.. cok utanarak soyluyorum ama vajinamdan akip gelecekmis gibi patirtilar hareketler ittirmeler hissediyorum... yasayaniniz varmi arada?? Yada asagida hisseden bayanlar? Boyle seyler yasayaniniz varmi?? Bebekler zorlar seni asagidan demisti doktor ama .. afedersiniz korkumdan seyimi kasip sikiyorum cikcaklar diye korkuo.. sonra bebegime zarar mi verdim diye deli deli dusunuyorum.. var mi yasayaniniz?
Body mi canım zıbın alt oluyor.Body ben yarım kol alıcam martta doğacak sonuçta.Üç aydan sonrakileri kolsuz alıcam bodyleri.Zıbınları da ilk ayaklı üç ay sonra ayaksız alıcam.kızlar iyi günler, nasılsınız, dünden beri giremiyorum inşlh herşey yolundadır. Kızlar hemen birşey sorup kaçacamiç zıbın olarak nasıl aldınız kısa kol mu uzun mu örnek gösterir misiniz çok kararsız kaldım
Ben de 8 kilo almışımKizlar kilo durumunuz nasıl kac kilo aldiniz ben toplamda 10 kilo almışım da
Çok takılmıyorum zaten doktorda normal genetik olabilir sonradan düzelebilir yapısal o dedi ama işte kusursuz olsun her şey isteriz ya en ufak şeyde aaa niye diyoruzYapisal seyler bunlar canim, benim de kizimda kafasi govdesine gore önden gidiyordu, 2 hafta fark oldugu zamanlari bilirim. Sonuc, canavar gibi 3,5 yasinda simdi. Eğer hayati organlarinda bi sorun gorseler zaten detaylida soylerlerdi. Yoksa kafasi uzun olmus genis olmus, bunlar cok onemli degil, takma kafana.
Kizlar geriden okuyorum ama benimde 12 haftadan beri carpintim var nabzim ensemde boğazımda atiyor iki kere kardiyolojiye gittim eko yapildi holter takildi doktor kullandığın ilaclar ve ikiz olmasi sebep oluyor dedi hareket halinde degil yatarken de oluyor bu arada holterdede 14.haftada 55 ile 145 arasi çıktı ilerleyen zamanlarda daha da artti kardiyolog sonunda ilac basladi sabah akşam beloc içiyorum ilac kullanmazsan kronik hale gelir dogumdan sonra da devam eder dedi bende korktum bife kalp hastasi olmak istemiyorum ritim bozuklugu falan kalici hale dönebilirmis iciyorum mecburenAnladm cnm bi doktoruna sor bi doktora gorun istersen saglik ocaginda uzun zamandir kan vermediysen git bi tum degerlerine ozellikle t3 t4 ve troid h . Karaciger enzimleri (alt, ast, ggt) ve kan sayimi bari idrarda ama idrarini verirkende pecete ve guzelce seyini temizlicen biseyle git bazen bulasma oluyor.. bi rutin kontrolunu yaptir.. cunku 27. Haftalardayiz nabiz tansiyon artik onemli olmaya baslayan haftalara giriyoruz.. tedirgin ol diye degil onlemini alman gerekiyorsa bastan al diye.. ama ozel hastanede yaptirirsin ama hastanede oda senin tercihindir... bende şok a gelmisti kalorifer ustlerine koyulan o dediginden aldim bu hafta.. ama buranin havasi kuru zaten.. kendim bi kap su koyuyorum... basimin ucunada tuzlu su biyerde okumustum iyi geliyor diye.. ama yinede havayi bunlarla cok kurumasada aslinda odaya nemlendirici alinaa iyi olucak bebek icinde onemli... ama alamadim pahali geldi iş gorurmu bilemedim yorumlarini begenmedim biraz daha uygun olanlarinin pahalisada pahali yani... bebeklerim isterse onlar icin alicam ama
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyor.Hele sen bizim yaşadıklarımızın iki katını yaşayabilirsin iki can taşıyorsun.Burda herkes birbirine destek oluyor ne güzel.Doktoruma herşeyi soramıyorum.Yaşadıklarımı burda başkalarının da yaşadığını öğrenince normalmiş deyip içim rahatlıyor.Benim ikinci hamileliğim ama kızımda hiçbir sorun yaşamadım.Bu hamileliğimde ilk defa hamile giyim.Bazı şeyleri unutmuş da olabilirim 8 yıl geçti çünküKizlar dun aksam cok destek oldunuz hepinize cok tesekkur ederim.. agrilar icinde yorgunluktan uyuyakalmisim.. hepiniz ayri destek olduniz.. iyiki varsiniz..!!!
@Tavsannesi
@calliope
Demirrrrr
@nazyamm
R Renklirenkli
Krmzibasliklikiz
@Hasatzamani
@mineyup27
@aijoo
@selozy
S seryu
@Lostinparadise
@MMihrimah
D destina3
@Mucizem26619
@Beto2012
@Ekyzdn03
@yabanci hayat
@Lalala1771
olmasi gerekenleri soylediniz ne olabilecegi konisunda endiseye kapilmamami dusundunuz.. beni korkutur diye soylememezlik yapmayin, herseyden once hekim oldugum icin yani en fazla dogururum diye bakiyorum olaya zaten mevzu o ☺
ama ben tecrubesizligimi sizin tecrubelerinizle olgunlastiriyorum.. hepinizi opuyorummmm muck muck☺☺
İdrar sonucum çıkmış şimdi baktım da epitel hücre ve lökosit artmış görülüyorSom haftaya kadar daha şekillenir bence kuzum, inşallah idrarında da olumsuz bir şey çıkmaz güzel haberlerini bekliyorum❤
Benimde nabzim hep 135 140 larda. Dedigin gibi boğazım da resmen, özellikle uzandiğim zaman çok kötü oluyorum.Kizlar geriden okuyorum ama benimde 12 haftadan beri carpintim var nabzim ensemde boğazımda atiyor iki kere kardiyolojiye gittim eko yapildi holter takildi doktor kullandığın ilaclar ve ikiz olmasi sebep oluyor dedi hareket halinde degil yatarken de oluyor bu arada holterdede 14.haftada 55 ile 145 arasi çıktı ilerleyen zamanlarda daha da artti kardiyolog sonunda ilac basladi sabah akşam beloc içiyorum ilac kullanmazsan kronik hale gelir dogumdan sonra da devam eder dedi bende korktum bife kalp hastasi olmak istemiyorum ritim bozuklugu falan kalici hale dönebilirmis iciyorum mecburen
Ne kadar artmis canim, sayisal deger var mi gecmis olsun.İdrar sonucum çıkmış şimdi baktım da epitel hücre ve lökosit artmış görülüyor
Epitel hücresi 8 lökosit 35 referans aralığı <4Ne kadar artmis canim, sayisal deger var mi gecmis olsun.
Korkma canım bi ara eko cektirsen iyi olur simdi ekg de atriyel fibrilasyon diye bir ritm var normalde kalp atışları hep esit zaman araliginda olur ama bu ritmde zaman araliklari esit degildir ve genclerdede gorulur bende meslekde çokça karsilastigim için biraz pimpirik davrandim seni panikletmek istemem hrm ikiz hemde duphaston sebep oluyormus dogumdan sonra birakicam hapiBenimde nabzim hep 135 140 larda. Dedigin gibi boğazım da resmen, özellikle uzandiğim zaman çok kötü oluyorum.
Kardiyolojiye de gitmedim, Sen böyle deyince korktum şimdi sürekli hale gelir mi yaa
benimde ikiz ve kansizlik var.
Lökosit değerin kaç kuzum? Yanma gibi felan bir şikayetin var mıydı? Düzenleme: alttaki mesajlarından gördüm sayı oranını kuzum idrar yolu enfeksiyonun başlamış antibiyotikle geçer canım stres yapma hatta imkanın varsa idrar kültürü istesin doktorun o tedavi için daha net sonuç verirİdrar sonucum çıkmış şimdi baktım da epitel hücre ve lökosit artmış görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?