2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kuzum benim ne demek yardımcı olabılıyosak ne mutlu bende bi cok sorumun cevabını sizde buluyorum iyiki varsınızz aynı seyleri aynı hisleri yasadıgım birileri olması cok guzel

10lu 5li takımlar almadım ben almam gerekıyomu oglumda da almamştim yani kıyafet battaniye zıbın ayrı ayrı almştim hep.. ama herkes alıyo galiba o takımlardan bi bakayım bu sefer

Canım benim bilebildiğimiz kadar destek olmaya çalışıyoruz. Benim ilk olduğu için bende sizlerden çok şey öğrenip kendimi rahatlatıyorum. Bunu hep söylüyorum iyiki varsınız. Dün akşam mesela hapşırıp idrar kaçırdığımda sizler olmasaydınız acile gitmiştim acaba suyum mu geldi diye. Böyle böyle birbirimizi rahatlata rahatlata inşallah vaktinde doğuma gidecez

10lu 5li takımlar almadım ben almam gerekıyomu oglumda da almamştim yani kıyafet battaniye zıbın ayrı ayrı almştim hep.. ama herkes alıyo galiba o takımlardan bi bakayım bu sefer
Ben de herkes alıyor diye aldım canım ya bildiğimden değil. Ben ne gerekiyor bilmediğimden onlunun içinde olanları bakıp beşlide eksik olanları tamamlıyorum onlu gibi yapıyorum.
Ayrı ayrı tüm parçaları tamamladıysan illa onlu olmasına gerek yoktur heralde.

Battaniye olarak ne tip battaniye goturmuştunuz peki bu kalın olanlardanmı yoksa penye gbi olanlardan mı?
Penye gibi olanlar.Bebek kıyafetlerini giyince illa ki battaniyeye sarılıyor tutarken.Bir de kızım 3350 gr doğdu.Aldığım takımlardan ikisi büyük geldi.Annem gidip daha küçüğünü bulmuştu.Küçük te doğmadı 0-3 ay aldım güya ama bir kısmı büyük gelmişti.Ona da dikkat etmek lazım.

Aslında ne gerektiğini unutmuşum kızlar.O yüzden onlu takım alıcam iki taneHepsi içinde ya.Gerisini diğer şekilde ayarlarım.

kızlar iyi günler, nasılsınız, dünden beri giremiyorum inşlh herşey yolundadır. Kızlar hemen birşey sorup kaçacam iç zıbın olarak nasıl aldınız kısa kol mu uzun mu örnek gösterir misiniz çok kararsız kaldım

Benim bütün öyle alttan ayakları çıkacak gibi hissediyorum. İnsan bir an kendini kötü hissediyor. Okuldaydım zaten şimdi eve geldim dinleniyorum

Body mi canım zıbın alt oluyor.Body ben yarım kol alıcam martta doğacak sonuçta.Üç aydan sonrakileri kolsuz alıcam bodyleri.Zıbınları da ilk ayaklı üç ay sonra ayaksız alıcam.

Çok takılmıyorum zaten doktorda normal genetik olabilir sonradan düzelebilir yapısal o dedi ama işte kusursuz olsun her şey isteriz ya en ufak şeyde aaa niye diyoruz

Kizlar geriden okuyorum ama benimde 12 haftadan beri carpintim var nabzim ensemde boğazımda atiyor iki kere kardiyolojiye gittim eko yapildi holter takildi doktor kullandığın ilaclar ve ikiz olmasi sebep oluyor dedi hareket halinde degil yatarken de oluyor bu arada holterdede 14.haftada 55 ile 145 arasi çıktı ilerleyen zamanlarda daha da artti kardiyolog sonunda ilac basladi sabah akşam beloc içiyorum ilac kullanmazsan kronik hale gelir dogumdan sonra da devam eder dedi bende korktum bife kalp hastasi olmak istemiyorum ritim bozuklugu falan kalici hale dönebilirmis iciyorum mecburen

Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyor.Hele sen bizim yaşadıklarımızın iki katını yaşayabilirsin iki can taşıyorsun.Burda herkes birbirine destek oluyor ne güzel.Doktoruma herşeyi soramıyorum.Yaşadıklarımı burda başkalarının da yaşadığını öğrenince normalmiş deyip içim rahatlıyor.Benim ikinci hamileliğim ama kızımda hiçbir sorun yaşamadım.Bu hamileliğimde ilk defa hamile giyim.Bazı şeyleri unutmuş da olabilirim 8 yıl geçti çünküEndişelerin de normal hepimizde var zaten.Kimisi dile getiriyor kimisi dile getirmiyor.Güzel şeyler düşün.Evlat gibi bir sevgi yok hayatta.İnşallah yaşamana az kaldı

Benimde nabzim hep 135 140 larda. Dedigin gibi boğazım da resmen, özellikle uzandiğim zaman çok kötü oluyorum.
Kardiyolojiye de gitmedim, Sen böyle deyince korktum şimdi sürekli hale gelir mi yaa
benimde ikiz ve kansizlik var.

Korkma canım bi ara eko cektirsen iyi olur simdi ekg de atriyel fibrilasyon diye bir ritm var normalde kalp atışları hep esit zaman araliginda olur ama bu ritmde zaman araliklari esit degildir ve genclerdede gorulur bende meslekde çokça karsilastigim için biraz pimpirik davrandim seni panikletmek istemem hrm ikiz hemde duphaston sebep oluyormus dogumdan sonra birakicam hapi

İdrar sonucum çıkmış şimdi baktım da epitel hücre ve lökosit artmış görülüyor
Lökosit değerin kaç kuzum? Yanma gibi felan bir şikayetin var mıydı? Düzenleme: alttaki mesajlarından gördüm sayı oranını kuzum idrar yolu enfeksiyonun başlamış antibiyotikle geçer canım stres yapma hatta imkanın varsa idrar kültürü istesin doktorun o tedavi için daha net sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…