2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
1 cm falandır hani onu cok saymiyorlar ya son haftalarda normal geliyor onlara

Evetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin

Eger benim normal olsaydı bende hep yururdm ıs felan yapardım durmazdım herhalde yanı yine yapıyorum tabi ama cokta kasmıyorum yuruyus vs. Ama yinede iyiyim galiba bugun 2200 e yakın adım atmısım sizin kaç oluyor gunluk adım sayılarınız kızlar?
Gebelıgın ilk 4 5 ayında Cok haretlydım bir yuruyus bir yuruyus ödem olur korkusuna hergun carsı muhakkak yapıyordum alısverıs felan ağır posetler bile tasıdığım olmustu eve gelince pişman oluyordm gerı alırken farketmıyordum cunku

Oy minnoslar da gelmis hos gelmis, 3 guzellik en kisa surede evinize kavusursunuz umarim

Çok geçmiş olsun canım

Allah yardimciniz olsun sana guc kuvvet versin. Miniklerimize de guc kuvvet versin hızlıca buyusunler

Gözünaydın canım. Sağlık sıhhatli tez vakitte evlerine gelsin kızların. Analı babalı büyüsünler

Benimki bu aralar barbie karlar prensesi oyuncağı istiyor. Elsa'nın kardeşi olacakmış. Benimki 4 buçuk olmak üzere. Istediği barbieyi alıp abla olma hediyesi olarak vermeyi düşünüyorum.
O yaşlarda olsa benimki de kanardı da artık bıraktı oyuncakları.Varsa yoksa tablet arada bir lol bebek istiyor o da bebeği görene kadar.Okul açıldığından beri oynamıyor bebeklerle.Ben liseye kadar oynamıştım da yeni nesil farklı.

Bence de doktor öyle diyorsa zorlama canım normal doğumu.Sen hazırlıklarını tamamla sezeryan olacaksa gün verir sana zaten.

Sezryan icin mi diyor normal icin mi canim ikisindede hos gerci hic birseyler gormuyor belki paniklemistir belli olmasin diye diyordur :)
Senin doktorun degil miydi testi tekrarlattiriyorsun diye kziip cocugu almak isteyen sen ustune dusmekle en iyisini yapmissin ins.güzelce dogar

Canım gözün aydın. İnşallah yakın zamanda tüm bebeklerin iyi olur Hayırlı olsun

Ya acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim
Öksürük genelde anestezide oluyor ağıza takıyorlar ya bir aparat.Spinalde yok o.Spinalde o hissizlik beni telaşlandırır mı onu düşünüyorum ben de.

Canım benim de 32.haftada doktorum kordon boynunda ama gevşek şekilde dedi.bugün kontrolüm vardı.kordon boynunda mı hala dedim.net görülmüyor su an dedi.cocukların çoğunda boynunda kordon dolanması oluyor dedi

Gözün aydin canım en yakin zamanda çıkar bebeklerin inşallah kucagina gelirler kac kilo dogdular kuzum kaçıncı hafta da dogdu güzel kızların

Öksürük genelde anestezide oluyor ağıza takıyorlar ya bir aparat.Spinalde yok o.Spinalde o hissizlik beni telaşlandırır mı onu düşünüyorum ben de.
Genelde ben hiç bi şey bilmiyorum yaa ağzı falan koydular mı anestezi doktoru kilo mu sordu haydi iyi uykular dedi tık diye gittim uyandığımda da ağlayan bebeği dayamışlar mememe emzirmeye çalışıyordu hemşireler çok tuhaftı yaa bebeğe karşı da bi tuhaf hissetmiştim sanki benim değil gibi zamanla alıştım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…