- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
1 cm falandır hani onu cok saymiyorlar ya son haftalarda normal geliyor onlaraBuarada çatı muaynesi acıtmadı kızlar, merak edenler vardı geçmiş konuşmalarda.
bugün bişeyi daha anlayamadım tam. Doktora açılma varmıydı dedim, çok değil diye cevap verdi. Ne demek şimdi bu?Panikten soramadımda bişe kafam kordon dolanmasına takılınca
ben bugun hep comeldim,yatak altı ,koltuk altı, ranza altı supurdum ,sildim, hafta ici ayrıntılı toz almistim simdi supurme ile kalkmıştır diye yüzeysel yine toz aldim,lavobo ovaladım, alafranga yikadim haftalik temizligimi yaptim artik yarin 37. haftam sancılanan miyim bklm :) çömelmeyse çömelme,eğilmeyse eğilme alasını yaptim beklemedeyim :)
Benimki bu aralar barbie karlar prensesi oyuncağı istiyor. Elsa'nın kardeşi olacakmış. Benimki 4 buçuk olmak üzere. Istediği barbieyi alıp abla olma hediyesi olarak vermeyi düşünüyorum.Benimki 8 yaşında kardeşin hediye getirdi desem inanmaz
Oy minnoslar da gelmis hos gelmis, 3 guzellikEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Çok geçmiş olsun canımKızlar doğum yapan arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah:) oğlum hastanede yatıyor arada okumaya çalıştım ama çok takip edemedim inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza
Allah yardimciniz olsun sana guc kuvvet versin. Miniklerimize de guc kuvvet versin hızlıca buyusunlerEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Gözünaydın canım. Sağlık sıhhatli tez vakitte evlerine gelsin kızların. Analı babalı büyüsünlerEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
O yaşlarda olsa benimki de kanardı da artık bıraktı oyuncakları.Varsa yoksa tablet arada bir lol bebek istiyor o da bebeği görene kadar.Okul açıldığından beri oynamıyor bebeklerle.Ben liseye kadar oynamıştım da yeni nesil farklı.Benimki bu aralar barbie karlar prensesi oyuncağı istiyor. Elsa'nın kardeşi olacakmış. Benimki 4 buçuk olmak üzere. Istediği barbieyi alıp abla olma hediyesi olarak vermeyi düşünüyorum.
Bence de doktor öyle diyorsa zorlama canım normal doğumu.Sen hazırlıklarını tamamla sezeryan olacaksa gün verir sana zaten.Doğum öncesi riski için bişe demedi çünkü çok panik yaptım ben. Hatta önce kordonu söylemedi bile ben tahmin ettim sonra kendi söyledi evet öyle diye. Ultrasonla bakmadan önce çatı muaynesi yaptı, beni normal doğuma ikna etmeye çalışıyodu, çatım çok darmış. Ultrasonuda görünce zaten normal doğuma müsait değilsin şuan hem çatı hem kordon dedi
Eşime istersen doğuma gir ilk ana şahit ol dedim .
Bütün cinsel hayatımızı bitiremem diyor seni öyle görünce
Dedim şeyimin altında beklemicenyukarda bekliceksin çocuğu ilk görürsün dedim
Kararsiz.
Zorlamak da istemiyorum kimisi doğumdan sonra eşiyle ilişkiye yanaşmıyor psikolojik olarak o yüzden bakalım kendi ister mi son anda
Canım gözün aydın. İnşallah yakın zamanda tüm bebeklerin iyi olurEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Öksürük genelde anestezide oluyor ağıza takıyorlar ya bir aparat.Spinalde yok o.Spinalde o hissizlik beni telaşlandırır mı onu düşünüyorum ben de.Ya acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim
Ana olmak zor gerçekten hakları niçin ödenmez anlayabiliyorumBide dikiş bolgesınde yanma oluyor oda kotu. Dusunsene okadar anesteziye ragmen yınede bıseyler hissediyorsun acı vs.
Canım benim de 32.haftada doktorum kordon boynunda ama gevşek şekilde dedi.bugün kontrolüm vardı.kordon boynunda mı hala dedim.net görülmüyor su an dedi.cocukların çoğunda boynunda kordon dolanması oluyor dediBuarada çatı muaynesi acıtmadı kızlar, merak edenler vardı geçmiş konuşmalarda.
bugün bişeyi daha anlayamadım tam. Doktora açılma varmıydı dedim, çok değil diye cevap verdi. Ne demek şimdi bu?Panikten soramadımda bişe kafam kordon dolanmasına takılınca
Peki spinalle epidural arasindaki fark be onu anlamis diilimÖksürük genelde anestezide oluyor ağıza takıyorlar ya bir aparat.Spinalde yok o.Spinalde o hissizlik beni telaşlandırır mı onu düşünüyorum ben de.
Gözün aydin canım en yakin zamanda çıkar bebeklerin inşallah kucagina gelirlerEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Genelde ben hiç bi şey bilmiyorum yaa ağzı falan koydular mı anestezi doktoru kilo mu sordu haydi iyi uykular dedi tık diye gittim uyandığımda da ağlayan bebeği dayamışlar mememe emzirmeye çalışıyordu hemşireler çok tuhaftı yaa bebeğe karşı da bi tuhaf hissetmiştim sanki benim değil gibi zamanla alıştım açıkçasıÖksürük genelde anestezide oluyor ağıza takıyorlar ya bir aparat.Spinalde yok o.Spinalde o hissizlik beni telaşlandırır mı onu düşünüyorum ben de.
Kızıma hamileyken sebepsiz gülerdim mutluydum hep hiç ağlamadım doğumunda sadece.Oğlumda da tam tersi başından beri durduk yere ağlıyorum.Aklıma saçma birşey geliyor ağlıyorum.Ben bu ara hep aglamaklıyım bak gene bagladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?