2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayırlı olsun canımAllah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Tek tarafliysa gercek kasilma degildir cnm

Evet bu senin diye veriyorlar.Epiduralde en azından çıktığını görürüm uyumam bir de.Uyumak beni korkutmuştu ayılmak da.Hayırlısı bakalım anestezi uzmanı karar verecek doktorum epidural iyi olur diyor.

Bugünkü kontrolümde bebeğimin gelişiminde herhangi bı sıkıntı çıkmadı çok şükür.ntsye bağladılar sancı çıkmadı.plasentam aşagıdaydı yukarı çıkmış.normal doğum yapabılırısn dedi.ben hala doğum seklıne karar veremedimdoktorum bir de plasenta yaşlanması başlamış ama onemlı değil dedi.plasenta yaşlanması yaşayan var mı

Ana olmak zor gerçekten hakları niçin ödenmez anlayabiliyorum
Sırf doğurmak taşımak da değil bakımı bak kaç yaşına geldim hamileyim ağır geçiyor diye yazdan beri annem babam yanımda.Evle çocukla herşeyle ilgileniyorlar sağolsunlar.Çalışırken de çocuğuma baktılar yemek iş ilgilendiler hep.Ben ne yapsam ödeyemem annemin babamın hakkını.

Gözünüz aydın hayırlısıyla evlerine de gelirler minikler İnşallah

Umarım en kısa zamanda toparlar. Sağlıkla mutlulukla büyüsünler.

Gözün aydın canım, Rabbim tez zamanda evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhayırlı sağlıklı analı babalı ömürleri olsun inşallah

Dik oturamıyorum sankı kaburgalarım batıyor muhakkak arkaya belimi yaslayıp yastık alıp ayaklarımı uzatarak yayvan oturmam lazım ayy sığamıyorum hıcbıyere

Muhteşeemmm

Allah analı babalı buytmek nasıp etsin ınsallah sağlıcakla buyutun canım

Gözün aydın canımm Sağlıkla büysünler

Epidural normal doğum yapan varmı aranızda? Kafam karışmaya başladı acaba normal yapabilirmiyimki diye

Canım sorulduysa kusura bakma ben de okur okumaz alıntıladım;
İlk doğumunda hiçbir sancı ve açıklık yokken tamamen suniyle mi doğumun oldu?
Kaç hafta kaç günlükken oldu doğumun?
Bir de devlet miydi? Önceki ve şimdiki?

Benim ilki spinal yapıldı. Bebeğin doğum anına şahit olmak çok güzel bir duygu. Bebeği gördüğüm ilk an ağlamıştım. Bir sorun yoksa genel anestezi olmamak doğum için güzel.Şimdi ki doğum şekline karar verildi mi

Genelde de ilk yurume falan zor oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…