- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Hayırlı olsun canımEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Spinalde belden iğne yapıyorlar ya epiduralde iğne yapıyorlar ama katater takıyorlarmış ağrın olunca ilaç vermek için.Aradaki farkı ben böyle anladım.Peki spinalle epidural arasindaki fark be onu anlamis diilim
Degdirsemde dogursam :)Kendine bi nazar degdircen hasat bida degdircen yani
Tek tarafliysa gercek kasilma degildir cnmKızlar ya kasılmanın gerçek mi yoksa yalancı mı olduğunu nası anlayacağız daha doğru kasılmamı nası anlayacağız. Sağ tarafımda toplanıyor 20 dakka öyle kalıp geçiyor bu kadar uzun kasılma olur mu yoksa pozisyon mu değiştiriyor anlamadım
Evet bu senin diye veriyorlar.Epiduralde en azından çıktığını görürüm uyumam bir de.Uyumak beni korkutmuştu ayılmak da.Hayırlısı bakalım anestezi uzmanı karar verecek doktorum epidural iyi olur diyor.Genelde ben hiç bi şey bilmiyorum yaa ağzı falan koydular mı anestezi doktoru kilo mu sordu haydi iyi uykular dedi tık diye gittim uyandığımda da ağlayan bebeği dayamışlar mememe emzirmeye çalışıyordu hemşireler çok tuhaftı yaa bebeğe karşı da bi tuhaf hissetmiştim sanki benim değil gibi zamanla alıştım açıkçası
Benim de önde gidiyor doktor sezaryen olur bu şartta dediÇatının durumuna göre doktorun en iyi kararı verecektir bence
Sırf doğurmak taşımak da değil bakımı bak kaç yaşına geldim hamileyim ağır geçiyor diye yazdan beri annem babam yanımda.Evle çocukla herşeyle ilgileniyorlar sağolsunlar.Çalışırken de çocuğuma baktılar yemek iş ilgilendiler hep.Ben ne yapsam ödeyemem annemin babamın hakkını.Ana olmak zor gerçekten hakları niçin ödenmez anlayabiliyorum
Gözünüz aydın hayırlısıyla evlerine de gelirler minikler İnşallahEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Umarım en kısa zamanda toparlar. Sağlıkla mutlulukla büyüsünler.Evetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Gözün aydın canım, Rabbim tez zamanda evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Evetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Gözün aydın canımm Sağlıkla büysünlerEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Canım sorulduysa kusura bakma ben de okur okumaz alıntıladım;30 sayfa okumadan yazayım dedim .
Fırsat olmuyor.
Kaşıntım var kaşıntım var diyordum
Pazartesi verdiğim test çarşamba dr aradı Safra asitin artmaya başlamış dedi.
Ilaca başladık cuma günü gel alalım dedi Dedim kızım hasta biraz toparlansin bende hazırlanayım.
Salı günü muayene olucam büyük ihtimalle doğum olucak önümüze hafta suni sancı ile
Dün de evde genel temizlik oldu bütün gün ayakta idim ama kendi gelmez büyük ihtimalle 37+1 bugün
Bebek kıyafetleri yıkamıştım ütülememiştim bugün Yarın onları halledip valize koyucam
Ilk doğumda suni sancı ile oldu 3gun ama o zaman bi anda olunca sersem gibiydim olayın şokun dan
Şimdi de biraz panik olmadım değil umarım sağlıkla gelir
Hafta sonu da bi sıkıntı olmadan geçer.
Dr bebegin hareketlerini takip et dedi çok şükür hareket ediyor gün içinde
Rabbim korusun
Benim ilki spinal yapıldı. Bebeğin doğum anına şahit olmak çok güzel bir duygu. Bebeği gördüğüm ilk an ağlamıştım. Bir sorun yoksa genel anestezi olmamak doğum için güzel.Şimdi ki doğum şekline karar verildi miGenelde ben hiç bi şey bilmiyorum yaa ağzı falan koydular mı anestezi doktoru kilo mu sordu haydi iyi uykular dedi tık diye gittim uyandığımda da ağlayan bebeği dayamışlar mememe emzirmeye çalışıyordu hemşireler çok tuhaftı yaa bebeğe karşı da bi tuhaf hissetmiştim sanki benim değil gibi zamanla alıştım açıkçası
Genelde ben hiç bi şey bilmiyorum yaa ağzı falan koydular mı anestezi doktoru kilo mu sordu haydi iyi uykular dedi tık diye gittim uyandığımda da ağlayan bebeği dayamışlar mememe emzirmeye çalışıyordu hemşireler çok tuhaftı yaa bebeğe karşı da bi tuhaf hissetmiştim sanki benim değil gibi zamanla alıştım açıkçası
Yok canım iyiyim sancı falan yok evde takılıyom. Annemi çağırdım kv ben annem buzluğa birşeyler yaptık attık hazırlık öyle.Oh cnm harikasin . Peki gittinmi bidaha cnm ne durumdasin
Aynen kız bizimkiler bizle dalga geçiyorKız sen gel yanıma birlikte bekleyelim bizim sıpalar bizi uğraştırıcak bak diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?