2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canımm, mucizelerin artık seninle İnşallah kısa sürede de kucağında olacaklar Rabbim mutlu, uzun bir ömür nasip etsin

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün 3 ünü de
İnşallah tez zamanda evlerine gelsinler

Gule gule buyusunler canim ❤❤❤ kocaman, mutlu bi aile olun ins.

Canım gözün aydın tebrik ederim. En kısa zamanda küvezden çıkarlar Allahın izniyle. Bebişlerinin mis kokusuna sağlıkla kavuş inşallah.

Canim 1917pinkterest arkadasimizda vardi sanirim.

Bebek ve yetişkin patik satışı yapıyorum ilgilenirseniz resim atabilirim

Doktor genel anestezi dedi yine aynı doktorum epidural seçeneğini de sundu ama bende çok heyecanlıyım dedim bazen kalp atışları çok hızlanırsa hastayı geri uyutmaya çalışıyoruz dedi bu da genel olacak büyük bi ihtimalle

Aynen öyle benim annem yanımda çocuğumla ilgileniyor evimin işini yapıyor karnımdaki bebeğimi bile düşünüyor beslenmeme dikkat etmemde yardımcı oluyor

Kızlar bugun Iyı degılım mide bulantım var ve carpintim ayriyeten hep uyuma ıstegı cook zorlanıyorum oturup kalkarken niye boyle olabilir

Masallah hayirli olsun

Bende genel istedim ama cigerlerin kotu hala bronsitin etkisi var yapamayiz dedi. Ve acil bi durumda spinalde olamazsin dikkatli ol dedi .cunku kan sulandirici kullandigim icin aniden suyun gelirse genele almamiz gerekir dedi. Bu durumda genelde sakincali dedi . dua et erkenden gelmesin dedi . insalalh ekstrem bi durum olmaz.

Evet zorluyor ama yürüdükçe iyileşme hızlanıyor
Yaaa bennoglumda okadar mutlu olmustum ki inanin hemen ayaga kalkmistim .okadar mutlu ve heyecanliydimki acimi hic dusunmemistim . fotografci bile dediki normal dogum yapanlar bile boyle ayaklanmamis sen nasil ayaga kalktin . hepsini yatakta cekiyorum sen ayakta bir suru poz verdin dedi . bende iyiyim ben yaaa modundaydim . oglum 4 senenin ve bir kaybin uzerine olunca leyla gibiydim . vucudumdaki agrinin farkinda diiildim.nasil serotonin salgilandiysa vucdumdaki ariyi bile hissetmez olmustum .

Dualarımız ailenizle birlikte arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…