Canımm, mucizelerin artık seninleEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün 3 ünü deEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Ya bana da sezeryan demedi tabi ama böyle devam ederse sezeryan olur doğru gider dedicanım bence fazla değil normal çünkü benim 33+0da haftada 2650... bana da baya önde gidiyor dedi ama sezeryan falan demedi
Gule gule buyusunler canim ❤❤❤ kocaman, mutlu bi aile olun ins.Evetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Yani suan kaçıncı haftadasın ve bebiş kaç kilo cnmKuzum korkma benimde 12 günde 550 gr almıştı 35 36. Haftalar hizli kilo alma haftaları normal yani bir süre sonra yavaşlayacak zaten kilo alımı
Canım gözün aydın tebrik ederim. En kısa zamanda küvezden çıkarlar Allahın izniyle. Bebişlerinin mis kokusuna sağlıkla kavuş inşallah.Evetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
CanimBugünkü kontrolümde bebeğimin gelişiminde herhangi bı sıkıntı çıkmadı çok şükür.ntsye bağladılar sancı çıkmadı.plasentam aşagıdaydı yukarı çıkmış.normal doğum yapabılırısn dedi.ben hala doğum seklıne karar veremedimdoktorum bir de plasenta yaşlanması başlamış ama onemlı değil dedi.plasenta yaşlanması yaşayan var mı
Evet zorluyor ama yürüdükçe iyileşme hızlanıyorGenelde de ilk yurume falan zor oluyormu
Bebek ve yetişkin patik satışı yapıyorum ilgilenirseniz resim atabilirimYa bence kalın almalisin bu sene kis bi gelemedi bence marta soguk olabilir havalar. Yani en azindan uzun kollu olsun hepsi. Soguk olursa yelek ve patigi olsun . gerci yeni dogani sıkı giydiriyorsun. Birde benim kız olacak ben kalin giydiririm ya. Ben iki uc tane kadife ve kapitoneli takim aldim .dunde 3 lu aldim yelkli takimlar var oyle kullanisli biseylerde alabilrsin. Ama benim subat sonu ben hep kalin aldim yani . bi kac tanede orgu yelegim var .yeterli olur sanirim .triko corap bile aldim.
Doktor genel anestezi dedi yine aynı doktorum epidural seçeneğini de sundu ama bende çok heyecanlıyım dedim bazen kalp atışları çok hızlanırsa hastayı geri uyutmaya çalışıyoruz dedi bu da genel olacak büyük bi ihtimalleBenim ilki spinal yapıldı. Bebeğin doğum anına şahit olmak çok güzel bir duygu. Bebeği gördüğüm ilk an ağlamıştım. Bir sorun yoksa genel anestezi olmamak doğum için güzel.Şimdi ki doğum şekline karar verildi mi
Aynen öyle benim annem yanımda çocuğumla ilgileniyor evimin işini yapıyor karnımdaki bebeğimi bile düşünüyor beslenmeme dikkat etmemde yardımcı oluyorSırf doğurmak taşımak da değil bakımı bak kaç yaşına geldim hamileyim ağır geçiyor diye yazdan beri annem babam yanımda.Evle çocukla herşeyle ilgileniyorlar sağolsunlar.Çalışırken de çocuğuma baktılar yemek iş ilgilendiler hep.Ben ne yapsam ödeyemem annemin babamın hakkını.
Valla ii fikir bnmde kasilma devam hemde tam gaz ama agri yokAynen kız bizimkiler bizle dalga geçiyorpink sen ben üçümüz oturalım bir yerde bunlar gelene kadar
Masallah hayirli olsunEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Bende genel istedim ama cigerlerin kotu hala bronsitin etkisi var yapamayiz dedi. Ve acil bi durumda spinalde olamazsin dikkatli ol dedi .cunku kan sulandirici kullandigim icin aniden suyun gelirse genele almamiz gerekir dedi. Bu durumda genelde sakincali dedi . dua et erkenden gelmesin dedi . insalalh ekstrem bi durum olmaz.Doktor genel anestezi dedi yine aynı doktorum epidural seçeneğini de sundu ama bende çok heyecanlıyım dedim bazen kalp atışları çok hızlanırsa hastayı geri uyutmaya çalışıyoruz dedi bu da genel olacak büyük bi ihtimalle
Bunun bi plan oldugunu biliyordumDegdirsemde dogursam :)
Yaaa bennoglumda okadar mutlu olmustum ki inanin hemen ayaga kalkmistim .okadar mutlu ve heyecanliydimki acimi hic dusunmemistim . fotografci bile dediki normal dogum yapanlar bile boyle ayaklanmamis sen nasil ayaga kalktin . hepsini yatakta cekiyorum sen ayakta bir suru poz verdin dedi . bende iyiyim ben yaaa modundaydim . oglum 4 senenin ve bir kaybin uzerine olunca leyla gibiydim . vucudumdaki agrinin farkinda diiildim.nasil serotonin salgilandiysa vucdumdaki ariyi bile hissetmez olmustum .Evet zorluyor ama yürüdükçe iyileşme hızlanıyor
Dualarımız ailenizle birlikte arkadasimEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
38+2 deyim 3200 kilo canim 1 haftada 120 gr almis artik yavaşlıyor kilo alımlarıYani suan kaçıncı haftadasın ve bebiş kaç kilo cnm
Sen bilirsin cnm kisisel tercih biz yaptirdik :)Bebek çikolata si yaptirmayacaktim ama yaptıran mi diye düşündüm kızımda okulda dağıtır mutlu olur belki
A çikolata ve hacı şerif galiba genelde yaptıranlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?