2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzum Rabbim yardımcın olsun inşallah, bir çırpıda kolay bir doğum olsun inşallah, hem haftan da iyi çok şükür sağlıkla gelsin kuzucuk gelirse de

Bi de itiraf etmek istiyorum ki, labellevie ben esime dogum hediyesi aldim bugun vallahi
Benim esim camasir sermedi hic su ana kadar, dogru durust yemek yapmaz normalde, hele eline hic supurge fln almamistir.
Ilk gebeligimde yemegi, salatasi vs vs ugrasirdim, tatlisina kadar. Kuruyemisi ne zmaan geitrceksin derdi bana. Ya da meyve tabagini bi gun hazirlamicak olsam, bugun meyve yemiyor muyuz derdi dusun yani hamileydim. Hicbir anlayisini gormedim, cok strese girdigim gunler oldu. Bunlarin haricinde ailesinin surekli maddi beklentilerinden tut da, hepsini evimde haftalarca agirlamami fln bekledi benden. Ama esimi her daim cok sevdim, cok da duskunumdur.
Bu gebeligimde, cok stresli gecti benimle alakali olarak. . Cok sikintilarim oldu fiziki. Yeri geldi yemegimi yapti, eline kucuk supurgeyi aldigini gordu bu gozler, kuruyemisimi onume koydu, ne biliym camasir serdi fln. Bunlar kocam icin ultra olaylar ole diyim.
Bende bunu odullendirmek istedim acikcasi. Kendim icin asla vermicem bi paraya saat aldim. Rabbim nasip ederse, dogumumu yapip eve bebegimizle geldigimizde, tesekkur edip vermeyi dusunuyorum.

Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Canimmmmm ❤❤❤
Ayyh cok sevindim. Aklim sende kaldi. Allah anali babali buyutsun. Hemencecik ciksin kuveden tosbik agrin sizin kalmasin tez zmanda gecsin ins.

Canım sağ salim kavuş bebeklerine
Sen sancıları hissetmiyor musun?
Bir de nst deki sancılar kaçlarda çıkıyor?
Kızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Canım bence eşinin kıymetini bil ben en son 5 yıl önce sevgiliyken işe başladığım için orkide almıştım eşimden
Şimdi de doğumda alacak bir orkide
Öyle 5 yılda bir bizde ....

Yani bence bunu pek kafana takma derim. Iliskinizdeki bi aliskanlik olmadigi icin, gül vermeyi tercih etmis adam. Yine eli bos gelmemis en azindan.
Bence asıl odaklanmamiz gereken noktayi kacirmayalim ,,,,,, dogum hediyesi ne alcak ??
Hediye alacağını hiç sanmıyorum. Olmadı kendi kendime alırım.

Benim esimde hizmete bayılır aileden de oyle gormus cunku bu neden ile Cok görmüyrum. Cunku insan ailede nasıl buyurse onu doğru olarak kabul edermıs aynen seninki gıbı yemek masası kalkar aşkım Bı kahve yada cayımız hazırmı olsun Yani basımda otursunda ben baska bısey istemem dısarı cıkmaz Cok evcımendır ee evde oturan adamda ne yapacak isteyecek tabi onume gelsin o neden ile hıc gocunmuyrum.

Aynı benim eşim, inanmıyorum. Ben önceki hamileliğimde balık yemem gerekiyor diye annesi de seviyormuş balık, 4 kilo hamsi aldı kalabalığız diye. Benden başka ayıklamasını bilen de yok, 8-9 aylık falandım tek başıma ayıkladım, pişirdim. Bilmiyorum benim de sıkıntılı olsa yapar mı?

Oyle adama bi sey denmez arkadasim da.
Benimki bende hic supurge eline almamisken , annesinin evine gittgimizde, balkonu daginikti. Aldi eline suourgeyi, tertemiz yaptir, kutular, esyalar ne varsa cicek fibi yapti orayi ben sok oldum. Bu adam mi benim.kocam die ?

Ya da sadece haftanin bi gunu, esimden once cikiyordum evden. Yorgani duzelt de oyle cikiver evden derdim, bunu bile yapmazdi. Nasilsa aksam yatcaz gene die. Ve yazlari annesine gittgimizde, askeri nizamda nevresimimizi toplardi. Ben gene soklardaaa

Bana mutfakta elini surmeyen adam, annesinin balkonundaki.meyveleri rahatca komposta yapabilsin die, cekirdeklerini cikardi tek tek yikadi fln. Ben gene sokkkk

Bana kv dedi ki bi gun, oglumu cok simartmissin, benim oglum bole degildi dedi.
Dusun !! Ben esimi cok sevdim de ondan bi sure, kendisinin fazla sevilmesini bunyesi kaldiramadi. Agir geldi adama yeni yeni alisti demek

Insallah canim Allah safi ismi ile sifa versin insallah

Epiduralle doğuranlar hep çok memnun iyiki öyle bir şey var diyorlar ondan istiyorum açıkçası doktorum şey dedi epiduralin açılmayı yavaşlatma sezaryene sebep olma ihtimali var ama yine de bana hani o çok sancılı dönemde rahatlayabileceği bi şey gibi geliyordu. Bi de ben ağır adet ağrıları olduğunda hemen ağrı kesici alırdım öyle çok dayanıklı bi insan değilim galiba

Valla ilk bebegimizi kaybettik. Bunda da, kasilmalarim basladi erkenden, acikligim da ayni sekilde. Doktor bile strese girdi bizim yzuumuzden acikcasi. Kasilma nedenlerimin tel nedeninin moral oldugunu anladi kendisi. Bu riski alamazdi bence hicbir erkek tekrar gibi geliyor

Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
Kac kilo dogdu canim kac gun kalacakmis kuvozde

Geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnşallah sağlıcakla kucağına al bebeğini, çok az kaldı. Önemli olan o, yoksa hediye fasa fiso.

Benim bir arkadaşım öyle doğurdu. Sancı olmadığı için ne zaman ıkınması gerektiğini doktor söylüyormuş, şimdi ıkın diye. Bana gereksiz geldi.

Ayy kuzum haber ver bize de hadi hakkında hayırlısı olsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…