- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Kuzum Rabbim yardımcın olsun inşallah, bir çırpıda kolay bir doğum olsun inşallah, hem haftan da iyi çok şükür sağlıkla gelsin kuzucuk gelirse deKızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Tesekkurler canımI Istanbul_3444444 evet canım benim var plesanta yaşlanmam bol bol su işi, havuç suyu ve deveci armudu önermişti bana doktorum, bebeğimiz kilo aldıkça bir sorun olmuyormuş
Canimmmmm ❤❤❤Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Canım sağ salim kavuş bebeklerineKızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Canım bence eşinin kıymetini bilKızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Bebise babynest aldik :) bizim sevgilimiz o artikKızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Hediye alacağını hiç sanmıyorum. Olmadı kendi kendime alırım.Yani bence bunu pek kafana takma derim. Iliskinizdeki bi aliskanlik olmadigi icin, gül vermeyi tercih etmis adam. Yine eli bos gelmemis en azindan.
Bence asıl odaklanmamiz gereken noktayi kacirmayalim ,,,,,, dogum hediyesi ne alcak ??
Bi de itiraf etmek istiyorum ki,labellevie ben esime dogum hediyesi aldim bugun vallahi
Benim esim camasir sermedi hic su ana kadar, dogru durust yemek yapmaz normalde, hele eline hic supurge fln almamistir.
Ilk gebeligimde yemegi, salatasi vs vs ugrasirdim, tatlisina kadar. Kuruyemisi ne zmaan geitrceksin derdi bana. Ya da meyve tabagini bi gun hazirlamicak olsam, bugun meyve yemiyor muyuz derdi dusun yani hamileydim. Hicbir anlayisini gormedim, cok strese girdigim gunler oldu. Bunlarin haricinde ailesinin surekli maddi beklentilerinden tut da, hepsini evimde haftalarca agirlamami fln bekledi benden. Ama esimi her daim cok sevdim, cok da duskunumdur.
Bu gebeligimde, cok stresli gecti benimle alakali olarak. . Cok sikintilarim oldu fiziki. Yeri geldi yemegimi yapti, eline kucuk supurgeyi aldigini gordu bu gozler, kuruyemisimi onume koydu, ne biliym camasir serdi fln. Bunlar kocam icin ultra olaylar ole diyim.
Bende bunu odullendirmek istedim acikcasi. Kendim icin asla vermicem bi paraya saat aldim. Rabbim nasip ederse, dogumumu yapip eve bebegimizle geldigimizde, tesekkur edip vermeyi dusunuyorum.
Aynı benim eşim, inanmıyorum. Ben önceki hamileliğimde balık yemem gerekiyor diye annesi de seviyormuş balık, 4 kilo hamsi aldı kalabalığız diye. Benden başka ayıklamasını bilen de yok, 8-9 aylık falandım tek başıma ayıkladım, pişirdim. Bilmiyorum benim de sıkıntılı olsa yapar mı?Bi de itiraf etmek istiyorum ki,labellevie ben esime dogum hediyesi aldim bugun vallahi
Benim esim camasir sermedi hic su ana kadar, dogru durust yemek yapmaz normalde, hele eline hic supurge fln almamistir.
Ilk gebeligimde yemegi, salatasi vs vs ugrasirdim, tatlisina kadar. Kuruyemisi ne zmaan geitrceksin derdi bana. Ya da meyve tabagini bi gun hazirlamicak olsam, bugun meyve yemiyor muyuz derdi dusun yani hamileydim. Hicbir anlayisini gormedim, cok strese girdigim gunler oldu. Bunlarin haricinde ailesinin surekli maddi beklentilerinden tut da, hepsini evimde haftalarca agirlamami fln bekledi benden. Ama esimi her daim cok sevdim, cok da duskunumdur.
Bu gebeligimde, cok stresli gecti benimle alakali olarak. . Cok sikintilarim oldu fiziki. Yeri geldi yemegimi yapti, eline kucuk supurgeyi aldigini gordu bu gozler, kuruyemisimi onume koydu, ne biliym camasir serdi fln. Bunlar kocam icin ultra olaylar ole diyim.
Bende bunu odullendirmek istedim acikcasi. Kendim icin asla vermicem bi paraya saat aldim. Rabbim nasip ederse, dogumumu yapip eve bebegimizle geldigimizde, tesekkur edip vermeyi dusunuyorum.
Aynen valla bende istememBence esler girmemeli ya :) ben istemezdim
Oyle adama bi sey denmez arkadasim da.Benim esimde hizmete bayılır aileden de oyle gormus cunku bu neden ile Cok görmüyrum. Cunku insan ailede nasıl buyurse onu doğru olarak kabul edermıs aynen seninki gıbı yemek masası kalkar aşkım Bı kahve yada cayımız hazırmıolsun Yani basımda otursunda ben baska bısey istemem dısarı cıkmaz Cok evcımendır ee evde oturan adamda ne yapacak isteyecek tabi onume gelsin o neden ile hıc gocunmuyrum.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun. Sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah.Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Insallah canim Allah safi ismi ile sifa versin insallahHepinize cok tesekkur ederim
Kiz kardesim isinden izin alamayinca istifa etti geldi istanbulda oturuyor,ben izmirdeyim
Bu isi bir yilda bulmuştu ben söylememiştim o yuzden esim haber vermis istifayi basmis gelmis sagolsun biraz icim rahatladi artik annem ona emanet insallah cabucak iyilesir
Epiduralle doğuranlar hep çok memnun iyiki öyle bir şey var diyorlar ondan istiyorum açıkçası doktorum şey dedi epiduralin açılmayı yavaşlatma sezaryene sebep olma ihtimali var ama yine de bana hani o çok sancılı dönemde rahatlayabileceği bi şey gibi geliyordu. Bi de ben ağır adet ağrıları olduğunda hemen ağrı kesici alırdım öyle çok dayanıklı bi insan değilim galibaCanım zaten epidural olsa bile belli bir doğum sancısı çekiyorsun. Yani ben çok regli ağrısı çektiğim için doğum sancısı zor gelmemişti. Korkma, ben eğer bu da normal olursa epidural istemiyorum. Ki onun da riskleri var kişiden kişiye değişiyor, baş ağrısı, bel ağrısı gibi. Normal doğuracaksan neden o riske giresin ki?
Valla ilk bebegimizi kaybettik. Bunda da, kasilmalarim basladi erkenden, acikligim da ayni sekilde. Doktor bile strese girdi bizim yzuumuzden acikcasi. Kasilma nedenlerimin tel nedeninin moral oldugunu anladi kendisi. Bu riski alamazdi bence hicbir erkek tekrar gibi geliyorAynı benim eşim, inanmıyorum. Ben önceki hamileliğimde balık yemem gerekiyor diye annesi de seviyormuş balık, 4 kilo hamsi aldı kalabalığız diye. Benden başka ayıklamasını bilen de yok, 8-9 aylık falandım tek başıma ayıkladım, pişirdim. Bilmiyorum benim de sıkıntılı olsa yapar mı?
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnşallah sağlıcakla kucağına al bebeğini, çok az kaldı. Önemli olan o, yoksa hediye fasa fiso.Valla ilk bebegimizi kaybettik. Bunda da, kasilmalarim basladi erkenden, acikligim da ayni sekilde. Doktor bile strese girdi bizim yzuumuzden acikcasi. Kasilma nedenlerimin tel nedeninin moral oldugunu anladi kendisi. Bu riski alamazdi bence hicbir erkek tekrar gibi geliyor
Benim bir arkadaşım öyle doğurdu. Sancı olmadığı için ne zaman ıkınması gerektiğini doktor söylüyormuş, şimdi ıkın diye. Bana gereksiz geldi.Epiduralle doğuranlar hep çok memnun iyiki öyle bir şey var diyorlar ondan istiyorum açıkçası doktorum şey dedi epiduralin açılmayı yavaşlatma sezaryene sebep olma ihtimali var ama yine de bana hani o çok sancılı dönemde rahatlayabileceği bi şey gibi geliyordu. Bi de ben ağır adet ağrıları olduğunda hemen ağrı kesici alırdım öyle çok dayanıklı bi insan değilim galiba
Ayy kuzum haber ver bize de hadi hakkında hayırlısı olsunn.Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?