- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bence esler girmemeli ya :) ben istemezdimEşime istersen doğuma gir ilk ana şahit ol dedim .
Bütün cinsel hayatımızı bitiremem diyor seni öyle görünce
Dedim şeyimin altında beklemicenyukarda bekliceksin çocuğu ilk görürsün dedim
Kararsiz.
Zorlamak da istemiyorum kimisi doğumdan sonra eşiyle ilişkiye yanaşmıyor psikolojik olarak o yüzden bakalım kendi ister mi son anda
Benim gonlumden gecen tarihlerden bir tanesi :)20.02.2020 de doğurur muşumarasan bulamazsin bu tarihi
Bence de zorlama canım. Çünkü cidden sonrasında eş ilişkisi kalmıyormuş bazılarında çok ters tepki oluyor. İstemiyorsa girmesin bencedeEşime istersen doğuma gir ilk ana şahit ol dedim .
Bütün cinsel hayatımızı bitiremem diyor seni öyle görünce
Dedim şeyimin altında beklemicenyukarda bekliceksin çocuğu ilk görürsün dedim
Kararsiz.
Zorlamak da istemiyorum kimisi doğumdan sonra eşiyle ilişkiye yanaşmıyor psikolojik olarak o yüzden bakalım kendi ister mi son anda
Çok geçmiş olsun canım sesin çıkmayınca herhalde acil doğum yaptın diye düşündüm.Hepsi üst üste gelmiş.Annenin durumu nasıl oldu ne zaman çıkacak çıktığında iyi olacak mı?Bunlara göre bakıcıyı annene değil de kendin için tutsan daha iyi olabilir.Eşin ne anlayacak çocuk bakımından.İnşallah annen çabucak iyileşir
Canim cok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Allah yar ve yardimciniz olsun canim safi ismiyle sifa versin rabbim annenize size tum sifa bekleyenlere insallah
Cok sukur canim Allah nasip etmis gercekten mucize olmus 6 yil aradan sonra hemde ikiz
M Mucizelerinibekleyen sana sa annene de çok geçmiş olsun. Senin için herşeyin hayırlısı olsun
Allah öyle bir güç kuvvet veriyorki sen bile inanamayacaksın canım hiç üzme kendini şimdiden
benim halam tüp bebekle 3 üz bebek sahibi oldu ilk haftadan sonra tek başına baktı bebeklerine eşi bile bakmıyordu düşün hiç uyumadığını söylüyordu
dua et bol bol anneciğine de geçmiş olsun
Hepinize cok tesekkur ederimGeçmiş olsun, umarım her şey yoluna girer.
Saglikla mutlulukla büyütünKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Oy kuzularimiza yaEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Ben de bugün iyi değilim . Midem bulanıyor ve kalbim güm güm boğazımdan çıkacak gibi oldu . Tansiyonum yüksek çıktı biraz . Kahvaltıyı ağır yaptım ondan sanırım . Sonra düştü tansiyon . Ama kafam tam düzelmedi.Kızlar bugun Iyı degılım mide bulantım var ve carpintim ayriyeten hep uyuma ıstegı cook zorlanıyorum oturup kalkarken niye boyle olabilir
Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim kolaylıkla atlatırsınKızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Mide bulantisi oglenden beri benimde var cnm hala gecmedi.Kızlar bugun Iyı degılım mide bulantım var ve carpintim ayriyeten hep uyuma ıstegı cook zorlanıyorum oturup kalkarken niye boyle olabilir
I Istanbul_3444444 evet canım benim var plesanta yaşlanmam bol bol su işi, havuç suyu ve deveci armudu önermişti bana doktorum, bebeğimiz kilo aldıkça bir sorun olmuyormuşCanim1917pinkterest arkadasimizda vardi sanirim.
Ben dun hastaneye yatmistim ya. Hastane bavulumu bozmak istememis esim. Nasilsa bebek dogmaz die.Kızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Canım zaten epidural olsa bile belli bir doğum sancısı çekiyorsun. Yani ben çok regli ağrısı çektiğim için doğum sancısı zor gelmemişti. Korkma, ben eğer bu da normal olursa epidural istemiyorum. Ki onun da riskleri var kişiden kişiye değişiyor, baş ağrısı, bel ağrısı gibi. Normal doğuracaksan neden o riske giresin ki?Kızlar hepinize merhaba ben şimdiye kadar epiduralle normal Doğum yaparım diye hayal ediyordum son kontrole gidişimde doktor bizim hastanede epidural uygulanmıyor dedi. Biraz korku kapladı içimi ilk çocuğum olacak inşallah, daha önce yapanlar normal Doğum çok mu zor?
Ben de bugün iyi değilim . Midem bulanıyor ve kalbim güm güm boğazımdan çıkacak gibi oldu . Tansiyonum yüksek çıktı biraz . Kahvaltıyı ağır yaptım ondan sanırım . Sonra düştü tansiyon . Ama kafam tam düzelmedi.
Mide bulantisi oglenden beri benimde var cnm hala gecmedi.
Allah tez zamanda evlerine gitmeyi nasip etsin 3 minik meleğeEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Ne güzel düşünmesi. Biz son yıllarda almıyorduk ama bu sene beklemiştim.Ben dun hastaneye yatmistim ya. Hastane bavulumu bozmak istememis esim. Nasilsa bebek dogmaz die.
Lcwden onden dugmeli pijama takimi almis. Dun verdi, hastanede giydim
Valla canim ha bi gun once ha bi gun sonra. Bi anda olmasi belki de panik yapmadan dogumuna sebep olur. Snein icin daha iyidir. Oglunun da sifasini versin Rabbim. Ama hayirlsii olsun. Evladin da sag salim dunyaya gelsin ins, onceligimiz bu.Kızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Yani bence bunu pek kafana takma derim. Iliskinizdeki bi aliskanlik olmadigi icin, gül vermeyi tercih etmis adam. Yine eli bos gelmemis en azindan.Ne güzel düşünmesi. Biz son yıllarda almıyorduk ama bu sene beklemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?