2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence esler girmemeli ya :) ben istemezdim

Bence de zorlama canım. Çünkü cidden sonrasında eş ilişkisi kalmıyormuş bazılarında çok ters tepki oluyor. İstemiyorsa girmesin bencede

Canim cok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Allah yar ve yardimciniz olsun canim safi ismiyle sifa versin rabbim annenize size tum sifa bekleyenlere insallah
Cok sukur canim Allah nasip etmis gercekten mucize olmus 6 yil aradan sonra hemde ikiz
M Mucizelerinibekleyen sana sa annene de çok geçmiş olsun. Senin için herşeyin hayırlısı olsun
Geçmiş olsun, umarım her şey yoluna girer.
Hepinize cok tesekkur ederim
Kiz kardesim isinden izin alamayinca istifa etti geldi istanbulda oturuyor,ben izmirdeyim
Bu isi bir yilda bulmuştu ben söylememiştim o yuzden esim haber vermis istifayi basmis gelmis sagolsun biraz icim rahatladi artik annem ona emanet insallah cabucak iyilesir

Saglikla mutlulukla büyütün
bol bol sut olur zamanla bebek emdikce
Kilosu da cok guzel masallah

Oy kuzularimiza ya

Kızlar bugun Iyı degılım mide bulantım var ve carpintim ayriyeten hep uyuma ıstegı cook zorlanıyorum oturup kalkarken niye boyle olabilir
Ben de bugün iyi değilim . Midem bulanıyor ve kalbim güm güm boğazımdan çıkacak gibi oldu . Tansiyonum yüksek çıktı biraz . Kahvaltıyı ağır yaptım ondan sanırım . Sonra düştü tansiyon . Ama kafam tam düzelmedi.

Kızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilim Büyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden

Kızlar hepinize merhaba ben şimdiye kadar epiduralle normal Doğum yaparım diye hayal ediyordum son kontrole gidişimde doktor bizim hastanede epidural uygulanmıyor dedi. Biraz korku kapladı içimi ilk çocuğum olacak inşallah, daha önce yapanlar normal Doğum çok mu zor?

Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim kolaylıkla atlatırsın

Kızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Ben dun hastaneye yatmistim ya. Hastane bavulumu bozmak istememis esim. Nasilsa bebek dogmaz die.
Lcwden onden dugmeli pijama takimi almis. Dun verdi, hastanede giydim

Canım zaten epidural olsa bile belli bir doğum sancısı çekiyorsun. Yani ben çok regli ağrısı çektiğim için doğum sancısı zor gelmemişti. Korkma, ben eğer bu da normal olursa epidural istemiyorum. Ki onun da riskleri var kişiden kişiye değişiyor, baş ağrısı, bel ağrısı gibi. Normal doğuracaksan neden o riske giresin ki?

Mide bulantisi oglenden beri benimde var cnm hala gecmedi.

Aynen oyle o koltuktan obur koltuga debelenıyorum resmen son haftalar Allah yardımcımız olsun. Allahtan kuzumun hareketleri Iyı yoksa hastaneye giderdim valla iyi degılım cunku. Bebek sankı cok cok asagida bacaklarıma degıyor karnım afedersiniz birini bir yana birinı dıger yana acıp oturuyorm

Allah tez zamanda evlerine gitmeyi nasip etsin 3 minik meleğe
Saglikla buyusunler insallah

Valla canim ha bi gun once ha bi gun sonra. Bi anda olmasi belki de panik yapmadan dogumuna sebep olur. Snein icin daha iyidir. Oglunun da sifasini versin Rabbim. Ama hayirlsii olsun. Evladin da sag salim dunyaya gelsin ins, onceligimiz bu. bizi de haberdar et yine.

Ne güzel düşünmesi. Biz son yıllarda almıyorduk ama bu sene beklemiştim.
Yani bence bunu pek kafana takma derim. Iliskinizdeki bi aliskanlik olmadigi icin, gül vermeyi tercih etmis adam. Yine eli bos gelmemis en azindan.
Bence asıl odaklanmamiz gereken noktayi kacirmayalim ,,,,,, dogum hediyesi ne alcak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…