2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ilişki rahimi hareketlendirdigi icin kasilma yapiyor canim son ayda o yuzdende dogumu tetikliyor ,senin vaktin varsa dikkt et yinede magnezyum icince hemen gecirir mi ? Kasiklardan gelirse agrin takip et istersen
Kasiklarim ilk dakikalarda acaip agridi resmen dik duramadim bile zaten yatiyorum butun aksamdir ama bi duzelme yok gibi ictim simdi gecirir umarim

melismelom sayfada sorun var sanirim yarisini cevaplanmislardan goruyorum bugün ,kaçırmışım gerçektende kotu olmus ozel ustelik kendi bakamadigi icin acildeki doktora filan yönlenirseydi en azindan icin rahtlardi gercekten bazi doktorlari anlamak cok.zor ins.iyidir annesi persembe rahatlarsin❤

Misafir neden kabul ediyorsunuz ki? Yeni doğum yapmış insana hemen gidilir mi? Çok sinir bozucu.

Benim de hamilelikte çıktı tiroidim.4,5 çıktı değerim doktor önce 25 mg verdi inmeyince 50 mg oldu.1,5 larda şimdi.Hamilelikten sonra baktırıcam tekrar İnşallah gerek olmaz bir daha.
Cnm gecen hafta benim de 4.5 di tiroid ilk defa karşılaşıyorum ben de yarım ilaç kullanıyorum 1 haftadır bana nabzim yüksek inmiyor diye verdi şimdi de aynı nabiz seni nabzinda sorun var mi

Benim tam tersi tavan
1 hafta 10 gunu buluyor oyle sık sık degil.tabiki bizde korkuyoruz ama doktor devam diyor
Yok canım ya his yok bende normalde tavandır benim de kendime hayret ediyorum.Kanama var diye gittiğimizde doktor sordu ağır mı taşıdın yoruldun mu ilişkiyi sormaktan utandı ama öyle bir baktı ki eşimle aynı anda başka bir şey olmadı inan ki dedikGerçekten de olmamıştı bir de olsaydı eşim benim ben eşimin beynini yer dururduk.İki bebek kaybettik daha önce ilişki yüzünden değil ama yine de hassasız bu konuda.

Hıc uykum yok dengem şaştı gunduz ara ara kestiriyorum sanırım ondan

Aynen oyle oldu bazen cok sinir leniyorum bagiriyorum sonra cok uzuluyorumins canim ya guzelce bi alissin ins meemeye de buyuk sorunum kalkicak

yani açılma olması ihtimali var mı? baskı tarzında da mı hissetmedin canım?
yok bi gün once aksam kizim cok hareket etti ama dönüp dönüp aşağıya vurdu o an agridi baya bi yapti bunu ama ertesi sabah hic hareket yoktu ben korktum baya bekledik hala yok dr a gittik orada öğrendik net ye bağladılar düzensiz sanci cikti sonra açıklığa bi bklm dediler bakti 3 cm açılma vardi

Benimde onceden yoktu simdi hormonlardan galiba
Bizde 1 bebek kaybettik o korkular hic gitmiyor insanin ustunden

Cnm gecen hafta benim de 4.5 di tiroid ilk defa karşılaşıyorum ben de yarım ilaç kullanıyorum 1 haftadır bana nabzim yüksek inmiyor diye verdi şimdi de aynı nabiz seni nabzinda sorun var mi

Yok nabızda birşey.Yalnız iki kere tansiyonum 8’e düşmüştü.Arada çarpıntım oluyor ama geçiyor hemen.

Aynen oyle oldu bazen cok sinir leniyorum bagiriyorum sonra cok uzuluyorumins canim ya guzelce bi alissin ins meemeye de buyuk sorunum kalkicak
Darısı başımıza inşallah hemencik kapsin memislerini benim yeğenim 4 yaşında uzakta olduğumuz halde surekli Umut dogunca anneannem beni sevmicek mi diyormuş ablama kizin napsin cok normal kuzum alisacak zamanla daha cok minnak kizma annesi

Anam nasil durdun kiz almadan

Oğlumdan var 3-5 kıyafet.
Onlara güvendim, ama yıkamadım daha.
Kıza düzgün bir şeyler almam lazım tabii.

Benim de oğlumdan kalan var ama bi döküp bakmadım daha.
E bi de kız kıyafeti de olsun 2-3 en azından.
Büyük eşyalarla uğraşmadık Allah'tan, onun rahatlığı bu belki de.

Benim de bu hafta bitecek İnşallah ben de 36 lardayım tek benim sanıyordum bitirmeyen benden de rahatlar varmış
Benden rahatı gevşektir
Ben ilkinde de çantamı hazırlayıp 3 gün sonra doğuma gitmiştim.
Bunda öyle yapmam inşallah.
Bitir sen de bitir.
Baksana şubat annesi her yer.

Valla iyi durmussun kuzum sen bence artik biran once basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…