Kasiklarim ilk dakikalarda acaip agridi resmen dik duramadim bile zaten yatiyorum butun aksamdir ama bi duzelme yok gibi ictim simdi gecirir umarimIlişki rahimi hareketlendirdigi icin kasilma yapiyor canim son ayda o yuzdende dogumu tetikliyor ,senin vaktin varsa dikkt et yinede magnezyum icince hemen gecirir mi ? Kasiklardan gelirse agrin takip et istersen
Misafir neden kabul ediyorsunuz ki? Yeni doğum yapmış insana hemen gidilir mi? Çok sinir bozucu.@aijoo canım gözün aydin cok sevindim
Hayirlisiyla sende dogum yaptinbenim gunler cok yogun geciyo kizlar 4 yasindaki kizim.beni baya zorluyo. Eve gelen giden is güç bitmiyo. Oglum da inat ediyo bazen memeyi tutmuyo o sira bide evde birileri varsa resmen cildiriyorum ilk cocuk da bi tek.o oldugu için rahat rahat ilgileniyordum. Ama simdi kime yetecegimi sasirdim. Herşeye ragmen yeniden anne olmak cok guzel bu arada hamilelikte yasadigim kemik agrilarim vs hepsi gecti dun gecede yüz ustu yattim nasil ozlemisim anlatamm darisi ins siZlere kizlar
Cnm gecen hafta benim de 4.5 di tiroid ilk defa karşılaşıyorum ben de yarım ilaç kullanıyorum 1 haftadır bana nabzim yüksek inmiyor diye verdi şimdi de aynı nabiz seni nabzinda sorun var miBenim de hamilelikte çıktı tiroidim.4,5 çıktı değerim doktor önce 25 mg verdi inmeyince 50 mg oldu.1,5 larda şimdi.Hamilelikten sonra baktırıcam tekrar İnşallah gerek olmaz bir daha.
Yok canım ya his yok bende normalde tavandır benim de kendime hayret ediyorum.Kanama var diye gittiğimizde doktor sordu ağır mı taşıdın yoruldun mu ilişkiyi sormaktan utandı ama öyle bir baktı ki eşimle aynı anda başka bir şey olmadı inan ki dedikBenim tam tersi tavan
1 hafta 10 gunu buluyor oyle sık sık degil.tabiki bizde korkuyoruz ama doktor devam diyor
Bizdede oyle 40in cikana kadar herkes gelirMisafir neden kabul ediyorsunuz ki? Yeni doğum yapmış insana hemen gidilir mi? Çok sinir bozucu.
Aynen oyle oldu bazen cok sinir leniyorum bagiriyorum sonra cok uzuluyorumOyy maşallah yüz üstü yatmak mi dedi birimisafirleri kov enden kuzum lohusayim ben gidin de oglusunda zamanla daha cok alisir memene kuzum hayirlisiyla kizinda alisir bu yeni duruma simdi neye uğradığını şaşırmıştim kuzum napsin kiyamam onada
yok bi gün once aksam kizim cok hareket etti ama dönüp dönüp aşağıya vurdu o an agridi baya bi yapti bunu ama ertesi sabah hic hareket yoktu ben korktum baya bekledik hala yok dr a gittik orada öğrendik net ye bağladılar düzensiz sanci cikti sonra açıklığa bi bklm dediler bakti 3 cm açılma vardiyani açılma olması ihtimali var mı? baskı tarzında da mı hissetmedin canım?
Benimde onceden yoktu simdi hormonlardan galibaYok canım ya his yok bende normalde tavandır benim de kendime hayret ediyorum.Kanama var diye gittiğimizde doktor sordu ağır mı taşıdın yoruldun mu ilişkiyi sormaktan utandı ama öyle bir baktı ki eşimle aynı anda başka bir şey olmadı inan ki dedikGerçekten de olmamıştı bir de olsaydı eşim benim ben eşimin beynini yer dururduk.İki bebek kaybettik daha önce ilişki yüzünden değil ama yine de hassasız bu konuda.
Aranmiyorum.ki canim.direk zil caliyorMisafir neden kabul ediyorsunuz ki? Yeni doğum yapmış insana hemen gidilir mi? Çok sinir bozucu.
Cnm gecen hafta benim de 4.5 di tiroid ilk defa karşılaşıyorum ben de yarım ilaç kullanıyorum 1 haftadır bana nabzim yüksek inmiyor diye verdi şimdi de aynı nabiz seni nabzinda sorun var mi
Gunduz de uyuyamiyiyorum gece de tatli uykularim kalmadi nedenseHıc uykum yok dengem şaştıgunduz ara ara kestiriyorum sanırım ondan ☺
Evt aynen geçmiş olsuna. Kimisi kisa oturuyor kimisi uzunBizdede oyle 40in cikana kadar herkes gelir
Darısı başımıza inşallah hemencik kapsin memisleriniAynen oyle oldu bazen cok sinir leniyorum bagiriyorum sonra cok uzuluyorumins canim ya guzelce bi alissin ins meemeye de buyuk sorunum kalkicak
Anamnasil durdun kiz almadan
Benim de oğlumdan kalan var ama bi döküp bakmadım daha.33+2 bende hiç yapmadm
Kıyafet Kızımdan kalanlar var baya
Hastane çıkısı teyzemiz verdi tertemiz 2 3 defa giyilmiş
2 3 parçada anneanneden geldi
Kıyafet hiç almıcam şuan ihtiyaç olursa alırm ki olmaz gibi baya var çünkü
Bi sabun Tozu alcm kıyafetleri yıkamak için
Bide bez ıslak mendil emzik
Geri kalan herşey var
Benden rahatı gevşektirBenim de bu hafta bitecek İnşallah ben de 36 lardayım tek benim sanıyordum bitirmeyen benden de rahatlar varmış
Benimde onceden yoktu simdi hormonlardan galiba
Bizde 1 bebek kaybettik o korkular hic gitmiyor insanin ustunden
Emzirme bahanesiyle gec odana canim napicaksin iste lohusa kadina mana aranmazEvt aynen geçmiş olsuna. Kimisi kisa oturuyor kimisi uzun
Valla iyi durmussun kuzum sen bence artik biran once basla
Oğlumdan var 3-5 kıyafet.
Onlara güvendim, ama yıkamadım daha.
Kıza düzgün bir şeyler almam lazım tabii.
Benim de oğlumdan kalan var ama bi döküp bakmadım daha.
E bi de kız kıyafeti de olsun 2-3 en azından.
Büyük eşyalarla uğraşmadık Allah'tan, onun rahatlığı bu belki de.
Benden rahatı gevşektir
Ben ilkinde de çantamı hazırlayıp 3 gün sonra doğuma gitmiştim.
Bunda öyle yapmam inşallah.
Bitir sen de bitir.
Baksana şubat annesi her yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?