2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok haklisin canim ya cok sagolkac yasindaki cocuklar kiskaniyor benim.kizim. daha küçük napsin cok hakli yavrum

Ben kızımda sezeryan tarihimden bir gün önce çantamı hazırlamıştım.Şimdi düşününce cahillik mi rahatlık mı hiç erken gelebileceği gelmemiş aklıma.Şimdi de hazırlıklar iki hafta öncesi ancak bitecek.Korku sardı beni İnşallah erken gelmeye kalkmaz diye

Son 35 sayfayı okumadım
Kendime nazar değdirdim kızlar bebekler iyi olsun gerisi boş
Bugün akşam 7 de kontrolüm var dr nst de kalp atışlarını düşük buldu 3 kez nst çekildi
Kontrol amaçlı hatış verdi
Travay doğum odasında saatlerdir nst bağlı yatıyorum
Şiödi doğum servisine yatırdılar 2-3 saatte bir nst çekilecek eşim de eşyalarımı almaya gitti
O kadar korktum ki çok şükür şu an kalp atışları iyi çıkıyor

inş sabah çıkarırlar hastaneden aklım çıktı ya bişey olursa diye
Acil sezeryan olabilirsin belki diye bişey de yemem içmem yasak
sanırım stres yaptım sancılar 50-60 ları gördü bazen düzensiz ama, belime kasıklarıma ağrı girdi

cnm ins gönlüne gore dogum olur bebek icin de senin icinde stressiz ve rahat olsun ,bebisinin de kalp atislari iyi olsun ins,bekliyoruz iyi haberlerini

Valla çok yıprandım ya bazen anlayış göstermiyo uzadıkça uzuyo tartışma
Benimki sabırlı çıktı normalde sinirlidir ben bile şaşırıyorum nasıl dayandığına.İlk hamileliğimde böyle değildim hiç çektirmedim bunda çok nazlıyım.Bazen öyle bir bakıyor ki yüzüme şaşkın ne yapacağını şaşırmış halde kendime kızıyorum o zaman da.

şimdi ki bebisten bahsetmiyorsun demi ?

kizlar sizde de gun icin de dışkılama bi kez normal olup ama gece illa bi ishal gibi oluyor musunuz her gece bi uyanıp ishal gibi oluyorum ,sola yatiyorum cocuk karnimda bi iki figür yapiyor gaz geliyor karnim agriyor hop tuvalet ama ishal

Hayırlısı canım bebek iyiyse açılma ve sancı olmazsa çıkabilirsin de hastaneden belli olmaz.Ne olursa olsun sağlıklı olun da ikiniz gerisini boşver.

Yok canım hep kabızım iki üç günde bir ancak

Ayy uzuldum simdi canim ya insallah duzelir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…