2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arada hak ediyorlar nazı buğuzu azicik anlasinlar bakalim

Bnde ilk hamilelkte hiç böyle değildim o yüzden çok güzel geçmişti
Ama bu çok başka eşimn de anlayışsız olduğunu anladım
Tarştktan sonra çok pişman oluyorum keşke sussaydım diyorum

İshal olsam bebe mi geliyor diye panik olurum.
Hep mi böyle?

Kızlar cokkk şiddetli kulağım ağrıyor 3 tane 3 saat arayla parol içtim banamisin demedi yarın kbb gideceğim öneriniz varmi

Bazi günler öyle oluyor. Cok yersem oluyor genelde.

Kızlar cokkk şiddetli kulağım ağrıyor 3 tane 3 saat arayla parol içtim banamisin demedi yarın kbb gideceğim öneriniz varmi
Zeytin yagini isit, icine bir dis sarimsak dogra. Bir iki tur ocakta cevir, sonra yag sogunca pamuga bandir ve yagini iyice sık, kulagina damlamasin. Pamuguda kulagina tika,sabaha kadar beklet.

Uykuylar haram oldu

Kusmam yok çok şükür seninki daha zor canm ya
İlk oglumdaki sürece göre bu bal börek geliyor bazı açılardan, bazı açılardan da daha zor.. her hamilelik kendine özel az kaldı arkadaşım inşallah kalan kısmı da bitecegiz hayırlısıyla.. yanımda kolonya bulunduyorum rahatsız olduğumda ellerime sürüp onu kokluyorum kötü olmamak için, hoslandigin bir koku varsa deneyebilirsin biraz ferahlatiyor

Aynen kuzum epiduralsiz oldu. Epidural istiyecek kadar ölüp bitmedim ben sanxı sırasında. Dikişlerim için mikrop kapmaması için sanırım batixon tarzı bir ilaç verdiler onu sürüyorum tuvalrt sonrası. Vitamin tarzı birşeyler verdi.
Dikişler atılırken evet uyuşturuyorlar pek birşey hissetmiyorsun.

Maşallah canım gözün aydın haftasına göre kilolu doğmuş kısa zamanda toparlar inşallah. Sütünü de verirsin inşallah bol sütün olsun.

Gözün aydın canım. Aynı gün doğdu bizimkiler :) rabbim sağlık versin ikisinede kolay gelain sanada.

Kızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Alt pijamasini çıkar arkadaşım ususun biraz, ağzını açmaya çalış, burnunu sık ama biraz acıtacak şekilde. Canı acır diye üzülme emsin ki sarılık olmasin, şuan emmesi çok daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…