Arada hak ediyorlar nazı buğuzu azicik anlasinlar bakalimBenimki sabırlı çıktı normalde sinirlidir ben bile şaşırıyorum nasıl dayandığına.İlk hamileliğimde böyle değildim hiç çektirmedim bunda çok nazlıyım.Bazen öyle bir bakıyor ki yüzüme şaşkın ne yapacağını şaşırmış halde kendime kızıyorum o zaman da.
Benimde 20li rakamlar canim bakip bakip heyecanlaniyorum bendeayy bebegin dogmasina 18 gun kaldi diyor gebelik programinda cok heyecanliyim gorunce 10 lu rakamları heyecan sardi:)
Bnde ilk hamilelkte hiç böyle değildim o yüzden çok güzel geçmiştiBenimki sabırlı çıktı normalde sinirlidir ben bile şaşırıyorum nasıl dayandığına.İlk hamileliğimde böyle değildim hiç çektirmedim bunda çok nazlıyım.Bazen öyle bir bakıyor ki yüzüme şaşkın ne yapacağını şaşırmış halde kendime kızıyorum o zaman da.
İshal olsam bebe mi geliyor diye panik olurum.kizlar sizde de gun icin de dışkılama bi kez normal olup ama gece illa bi ishal gibi oluyor musunuz her gece bi uyanıp ishal gibi oluyorum ,sola yatiyorum cocuk karnimda bi iki figür yapiyor gaz geliyor karnim agriyor hop tuvalet ama ishal
ayyy amanınnn ne oluyorsa hep bu zilli kızlardan oluyor :) erkek bebekler uysal oluyor. benim.kizim da alt tarafta eseleniyor Allah hayır etsinyok yok bu oglan ilkinden bahsettim
Bazi günler öyle oluyor. Cok yersem oluyor genelde.kizlar sizde de gun icin de dışkılama bi kez normal olup ama gece illa bi ishal gibi oluyor musunuz her gece bi uyanıp ishal gibi oluyorum ,sola yatiyorum cocuk karnimda bi iki figür yapiyor gaz geliyor karnim agriyor hop tuvalet ama ishal
demek ki çok yedim bugun :)Bazi günler öyle oluyor. Cok yersem oluyor genelde.
Zeytin yagini isit, icine bir dis sarimsak dogra. Bir iki tur ocakta cevir, sonra yag sogunca pamuga bandir ve yagini iyice sık, kulagina damlamasin. Pamuguda kulagina tika,sabaha kadar beklet.Kızlar cokkk şiddetli kulağım ağrıyor 3 tane 3 saat arayla parol içtim banamisin demedi yarın kbb gideceğim öneriniz varmi
Acı yedinmi bugün oda yapiyordemek ki çok yedim bugun :)
ilaç kullanmasaydın iyi olurdu canım. havlu ısıtıp kulagina sicak kompres falan deneseydin.Kızlar cokkk şiddetli kulağım ağrıyor 3 tane 3 saat arayla parol içtim banamisin demedi yarın kbb gideceğim öneriniz varmi
İlk oglumdaki sürece göre bu bal börek geliyor bazı açılardan, bazı açılardan da daha zor.. her hamilelik kendine özel az kaldı arkadaşım inşallah kalan kısmı da bitecegiz hayırlısıyla.. yanımda kolonya bulunduyorum rahatsız olduğumda ellerime sürüp onu kokluyorum kötü olmamak için, hoslandigin bir koku varsa deneyebilirsin biraz ferahlatiyorUykuylar haram oldu
Kusmam yok çok şükür seninki daha zor canm ya
Aynen kuzum epiduralsiz oldu. Epidural istiyecek kadar ölüp bitmedim ben sanxı sırasında. Dikişlerim için mikrop kapmaması için sanırım batixon tarzı bir ilaç verdiler onu sürüyorum tuvalrt sonrası. Vitamin tarzı birşeyler verdi.Ilk aylar insanin aklina her bos kalista dogum geliyor canim sen dusunme bosver sadece ogluna kavustugun ani dusun ,emzirmen ona bakmak onun icin o kadr kiymetliki hergun buyuyerek degisiyorlar
Aslinda cok guzel gecirmissin cnm sanirim epidural almadan oldu dogum dikisler yapilirken uyusturuyorlar mi oyle olunca ,dikislerin iyilesmesi icin takviye verdiler mi? Yaninda birileri varsa hic ayaklanmak icin acele etme sonra aciyan senin canin oluyor kim ne derse desin agrim var diyip dinln
Maşallah canım gözün aydın haftasına göre kilolu doğmuş kısa zamanda toparlar inşallah. Sütünü de verirsin inşallah bol sütün olsun.Sayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/
Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi
Gözün aydın canım. Aynı gün doğdu bizimkiler :) rabbim sağlık versin ikisinede kolay gelain sanada.Kızlar cumartesi gece suyum gelmişti
3 gibi hast gittik
Sabah 9 gibi suni sancı taktılar 3 cm den sonra epidural istedim epidural normal doğum yaptım saat 14 .55 de
Çok şüküriyiyiz
Bugün de taburcu olduk.
Şimdi biraz uyuyayım
Aradaki ayrıntıları ara ara yazarım
Topuğu sıkıyorlar diye biliyorum ben tabi insan kıyamaz amaKızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Nefes alıyor değil mi korkutma bizi şimdi kızKızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Alt pijamasini çıkar arkadaşım ususun biraz, ağzını açmaya çalış, burnunu sık ama biraz acıtacak şekilde. Canı acır diye üzülme emsin ki sarılık olmasin, şuan emmesi çok daha önemli.Kızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Ya böyle elimde falan kaşıdım minik minik dokundum ama yok bık bık dıyor uyumaya devam ediyor. EmmiyorTopuğu sıkıyorlar diye biliyorum ben tabi insan kıyamaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?