2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Masallah canim ne guzel olmus bak suni sanciya ragmen,uyusturulur diye duymustumda yasayan birinin soylemesi daha inandırıcı oluyor vitaminlerle cok cabuk toparlar ins

Kızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm

Altini acmayi denedin mi bezini degistirirken genlede uyaniyorlar ,uyanmazsa sutunu bikac damla dudaklarina akit islansin cnm belki uyurkende emer yada islakliginada uyanabiliyor cok kucuk daha yorgundur o da

Kızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Daha yenidoğan annesi o uyanır merak etme biraz daha ugraş

Kizlar bir arkadşım manüel süt sağma pompası verdi hic kullanmamış ben de daha önce kullanmadım emzirdim acaba manuel kullanıp da memnun olan var mı
benim cok canımı yakmıştı canim hic kullanamadim malesef
Yapmayın oyle kızlar gerekirse 40 gun yatın yiyin için. Aslında dogumdan sonra gebelik bitmiyor Bı 40 gun daha devam hatta daha uzun sure yatmaya devam dermisim
yatmaya nerde vaktimiz olacak
Merakli degilim canim. Benim ciddi sancilarim var 180 190a vuran . Bebek sikintiya girecek die korkuyorum. Hayirlisi ile biran evvel dogurmak istiyorum o yuzden . Yoksa delimiyim 36 da dogurup sarilik emme problemi yasayayim
Rabbim şifa versin canim insallah 37-38 e kadar saglikla durur bebegin

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın burnunu iyice sık meleğin uyansın da emsin anneciğinii

Nerdeymış hangi ulke canım
Ben Turkiyede yok diye biliyorum
Bende oyle ama simdi var diyorlar
Kızlar dünya sağlık örgütünün online sitesinde Türkiye de olmadığı gözüküyor. Bir vaka kesin tespit edilse girerlerdi diye düşünüyorum. Ben de virüsü kafaya takan biri olarak takip ediyorum sürekli PeRRieR yalnız değilsin canım
Bak sitesi bu. Burdan takip et edeceksen sağlık bakanlığı komisyonu bile burdan bakıyordu geçen haberlede gördüm

sarılık olmadi dimi cnm ,göz bebeğinin etrafındaki beyaz yerlere bak bi eğer sarımtrak olmaya başlamışsa bi dr a gidin

Ya böyle elimde falan kaşıdım minik minik dokundum ama yok bık bık dıyor uyumaya devam ediyor. Emmiyor
göğsünden sık kaşıkla ver ama cocugun kafası yukarıda olsun cnm sütun tadını alinca yalanır emmek ister

bi de sag göğsünü biberonla vermeye calis

Oyy miniğimmm böyle yazınca ilk kızım geldi aklıma oda uyanmıyodu sarılık olmuştu
Ne yap et uyandır kuzm doyması lazm sarılık olur yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…