- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.378
- 158
- 32
Alıyor kuzum hareketleri varda uykudan uyanıp emme moduna geçemiyor.Nefes alıyor değil mi korkutma bizi şimdi kız
Bunlarıda deniyim bakiyim sağol canımAlt pijamasini çıkar arkadaşım ususun biraz, ağzını açmaya çalış, burnunu sık ama biraz acıtacak şekilde. Canı acır diye üzülme emsin ki sarılık olmasin, şuan emmesi çok daha önemli.
Ne kadar doğmuştu, 3000 Gr altı bebeklerin emme refleksi tam gelişmediği için normal diyorlar bu duruma ama uğraştırıyor anneyi ilk 10 gün sonra alisiyorlar. Kolay gelsin bol sütlü günler ve gecelerBunlarıda deniyim bakiyim sağol canım
Aynen kuzum epiduralsiz oldu. Epidural istiyecek kadar ölüp bitmedim ben sanxı sırasında. Dikişlerim için mikrop kapmaması için sanırım batixon tarzı bir ilaç verdiler onu sürüyorum tuvalrt sonrası. Vitamin tarzı birşeyler verdi.
Dikişler atılırken evet uyuşturuyorlar pek birşey hissetmiyorsun.
Kızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Az daha ugras canimKızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Daha yenidoğan annesi o uyanır merak etme biraz daha ugraşKızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
benim cok canımı yakmıştı canim hic kullanamadim malesefKizlar bir arkadşım manüel süt sağma pompası verdi hic kullanmamış ben de daha önce kullanmadım emzirdim acaba manuel kullanıp da memnun olan var mı
yatmaya nerde vaktimiz olacakYapmayın oyle kızlar gerekirse 40 gun yatın yiyin için. Aslında dogumdan sonra gebelik bitmiyor Bı 40 gun daha devamhatta daha uzun sure yatmaya devam dermisim
Rabbim şifa versin canim insallah 37-38 e kadar saglikla durur bebeginMerakli degilim canim. Benim ciddi sancilarim var 180 190a vuran . Bebek sikintiya girecek die korkuyorum. Hayirlisi ile biran evvel dogurmak istiyorum o yuzden . Yoksa delimiyim 36 da dogurup sarilik emme problemi yasayayim
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydınKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Ya kızlar bu corona vırusu takmayayım takmayayım diyorum kulak tıkıyorum ama bir bir arkadasım var her Tlfda aklıma sokuyor simdide İstanbulda varmıs gerekirse cocugumu okula felan gondermıcem diye benimde aklıma soktu kotu dusuncelerı. Tabıkı kimse cocugunu boyle bir durumda okula gondermez zaten o ayrı mesela. Bızım semte yakın bir hastanede bulunmusta bızım burdaki hastaneye sevk edılmıs hastalar.Eşimde o tarafta calısıyor. Durduk yere korkmaya basladım simdi.. Varmı bir duyumunuz İstanbulda bulunmusmu son durum nedir.?
Nerdeymış hangi ulke canım
Ben Turkiyede yok diye biliyorum
Kızlar dünya sağlık örgütünün online sitesinde Türkiye de olmadığı gözüküyor. Bir vaka kesin tespit edilse girerlerdi diye düşünüyorum. Ben de virüsü kafaya takan biri olarak takip ediyorum sürekliBende oyle ama simdi var diyorlar
Tam toougunu kuvvetlice sık canim oyle uyanıyorKızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
hakkımızda hayırlısı 2 çocuklu bi anne olmak da nasil olacak acabaBenimde 20li rakamlar canim bakip bakip heyecanlaniyorum bende
sarılık olmadi dimi cnm ,göz bebeğinin etrafındaki beyaz yerlere bak bi eğer sarımtrak olmaya başlamışsa bi dr a gidinKızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
göğsünden sık kaşıkla ver ama cocugun kafası yukarıda olsun cnm sütun tadını alinca yalanır emmek isterYa böyle elimde falan kaşıdım minik minik dokundum ama yok bık bık dıyor uyumaya devam ediyor. Emmiyor
bi de sag göğsünü biberonla vermeye calisKızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Ayy bende hiç uyuyamıyorum.. sabaha kadar evde geziyorum.. bu akşam yerimi buldum oturma odasında koltukta uyuyabildim şükürUykuylar haram oldu
Kusmam yok çok şükür seninki daha zor canm ya
Oyy miniğimmm böyle yazınca ilk kızım geldi aklıma oda uyanmıyodu sarılık olmuştuKızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Valla yatak diken gibi geliyo bi oraya dön bi burayaAyy bende hiç uyuyamıyorum.. sabaha kadar evde geziyorum.. bu akşam yerimi buldum oturma odasında koltukta uyuyabildim şükür
Bık bık diyorYa böyle elimde falan kaşıdım minik minik dokundum ama yok bık bık dıyor uyumaya devam ediyor. Emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?