2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Ay o ilk günler mahmurluğu ❤
Yerim.
Sütümü çay kaşığına sıkmıştım, dudaklarını aralayıp vermiştik, doğumun ertesi günü akşama kadar neredeyse hiç uyandıramadık.

Maşallah boyu ve kilosu ne güzel. Aramızda 1 gün vardı, doğumlar da 3 gün arayla oldu. Bizimkisi parmak bebe mübarek. Küveze de önlem amaçlı almışlardır. En kısa sürede toparlar cnm

Gözünüz aydın olsun. Maşallah size

Benimde 9da cok heycanliii

Bence genetik bu isler. Ilk hamilelikte hic birsey sürmedim catlamada olmadi. Bakalim bu sefer nasil olcak, henüz catlaklik gözükmüyor. Sadece üst bacaklarda var.
Belki de canım yüksek ihtimal genetik

Alıyor kuzum hareketleri varda uykudan uyanıp emme moduna geçemiyor.
Bezini aç diye duydum bir yerlerden uyanması için.Bemim kız da aynıydı zor mama içiriyordum doktor uyarmıştı mutlaka en azından 3 saatte bir mama vericen diye benimki emmiyordu sağdığım sütü de içmiyordu.

Günaydın kızlar
Gerçi bize gece hiç olmuyor ki gün aysın
Biliyorsunuz cuma günü doğum sancılarım başlayınca apar topar sezeryana alındım. Ben kontrol altında tutacak diye yatış yapılıyor sanırken aslında ekip ameliyathanede beni bekliyormuş. Hastaneye girişim ve doğuma alınışım arası geçen süre 15 dk var mı bilemiyorum. Spinal sezeryan oldum yine. Mide bulantısı için damar yolundan ilaç verdiler. Anestezi uygulama sürecinde ilkinde olduğu gibi yine çok titredim. Doktorum bana sıkıca sarıldı pozisyon aldığımda ve sakinleştim. İğne, tüm kalbimle söylüyorum sinek ısırığından farksız. Sonra sonda takıldı. Sıfır acı. Uzandım. Ayaklarına sıcaklık geliyor mu tatlım dedi. Gelmişti Bacağımı kaldırmamı söyledi doktorum. Bunu 4 kere tekrarladı. 4.de kaldıramadım. Ama bu esnada hep bacağımı, ayaklarımı ovuşturuyor. O an için ne büyük nimet. Tabi 14 Şubat olduğu için ameliyathane sohbetleri çok eğlenceliydi. Günün 13.doğumuna girmişti doktorum. Sevgilisi evde onu bekliyordu, minik bir özür diledim. Rahatlayınca ameliyat daha güzel geçiyormuş. Sonra baktım ben bayılırım diyen eşim doğuma girmiş. Kesi atıldığında midem bulandı, anında Nabzım da yükseldi. Hemşire derin derin nefes al ve kendini sıkıntıya sokma dedi. Bulantı geçti. Doktorum o esnada bebeğin kanala girdiğini, biraz çekiştireceğini, korkmamalı söyledi. Zaten korkulacak birşey yoktu. Dakikalar içinde yukarıdan bize bakıyordu bebeğim. Sapsarı doktor teyze, simsiyah saçlı benim minnak. 36 hafta 4 günlük, 47cm 2830 gr bir parmak çocuk. Küvöze girmedi, ilk gece oksijen maskesi taktılar sadece. Hemen emdi. İkinci gece uyumayınca yetmiyor deyip mama takviyesi yaptık. Çok pişmanım. Şimdi yine ilk çocukta olduğu gibi şiş ve ağrılı göğüslerle uğraşıyorum. Miniğim bitiremiyor sütü. Büyük oğlum da hastaydı o gece, aklım 2 parça Çok şükür evimizdeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤

benim cok canımı yakmıştı canim hic kullanamadim malesef

yatmaya nerde vaktimiz olacak

Rabbim şifa versin canim insallah 37-38 e kadar saglikla durur bebegin
Allah razi olsun canim. Bu gece yine sabahi zor ettim kasilmalardan gogus kafesim karnim aciyor artik. Dursun die dua etmiyorum ginul isterki dursun biraz daha ama belliki bebegimde cok daraldi hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin insallah diyorum

Alttan muayenenin bir zararı olur mu doğumu tetiklemesi gibi falan... tırsıyorum her şeyden ya
Yok yok hic bisey olmaz. Vallahi dogurmak oyle kolay deil . Ben 5gun hastanede yattim gunde defalarca acilma varmi die baktilar ki oylede ciddi baktilarki yani bastira bastira 1 damla leke bile gelmedi kaldiki dogumu tetiklesin... ama bazilarinda hafif lekelenme oluyormus oda normal. Ben size soyliim bosuna koruduk bunca zaman kocisten

cnm ins gönlüne gore dogum olur bebek icin de senin icinde stressiz ve rahat olsun ,bebisinin de kalp atislari iyi olsun ins,bekliyoruz iyi haberlerini
Hayırlısı canım bebek iyiyse açılma ve sancı olmazsa çıkabilirsin de hastaneden belli olmaz.Ne olursa olsun sağlıklı olun da ikiniz gerisini boşver.
Ayy uzuldum simdi canim ya insallah duzelir ya
Günaydın
Hepinize teşekkür ederim şimdi yine nst çekilecek bekliyorum gece 4 buçukta çekilen nst iyi çıktı inşallah sorun yok deyip çıkarırlar
Bu olayfan çıkardığım ders haftanız ne olursa olsun kendi hastane çantanız pijamanız iç çamaşırınız ped (alttan muayeneden sonra lekelenme olabiliyot) terlik vs hep arabada olmalıymış bugün 38+0 olduk değil benim çantam bebeğin çantasını pusetini vs bile arabaya koymuş gece eşim
Ayrıca travay doğum odalarındaki rutinleri de öğrenmiş oldum.

Neden mama verdiğine pişman oldun canım? Meğerse yetiyormuymuş? Nasıl anladın tüyo ver bana da

Her ne sekilde (supriz yada planli ) dogum yapip bebeklerine kavusanlara hayran oluyorum. Masallah . Evede gelmissiniz ne kdr guzel . Abiside cabucak iyilesir insallah

Gecmis olsun canim. Simdi nasilsiniz. Stres sanciyi cok etkiliyor malesef bu bi gercek

Bi ara ishale baglamistim ben . Yemek ye ishal meyve ye ishal su ic ishal gecede oluyordu . Suan yok hatta zorlaniyorum

Marta kaç kişi kalacak veya kalacağız meraktayım artık

O nasıl şey ya ertesi gün dümdüz karın.
2 hafta hamile kıyafeti giydim ben.
Doğumdan sonra şoktaydım bu karınsa bebek nerde diye
valla bende hic beklemiyodum her goren sasiriyordu. Bide ben evimde deildim normal kiyafetimde yoktu alisverise cikmistim . Bunda kesin gitmicek yaa cunku kardesimin dugunu var bedenim bana giciklik yapcak

Günaydın herkese... Gece uyuyamayanlara benden de selam olsun. Tam 2 saat döndüm durdum... Bugün doğum yapanlara yapacaklara kolaylıklar diliyorum

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı olur inşallah endişelenme. Herşey güzel olacak rayına girecek. Sen iyi ol sen güçlü ol bebeğinde çocuğunda iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…