Ay o ilk günler mahmurluğu ❤Kızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Maşallah boyu ve kilosu ne güzel. Aramızda 1 gün vardı, doğumlar da 3 gün arayla oldu. Bizimkisi parmak bebe mübarek. Küveze de önlem amaçlı almışlardır. En kısa sürede toparlar cnmSayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/
Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi
Gözünüz aydın olsun. Maşallah sizeKızlar cumartesi gece suyum gelmişti
3 gibi hast gittik
Sabah 9 gibi suni sancı taktılar 3 cm den sonra epidural istedim epidural normal doğum yaptım saat 14 .55 de
Çok şüküriyiyiz
Bugün de taburcu olduk.
Şimdi biraz uyuyayım
Aradaki ayrıntıları ara ara yazarım
Benimde 9da cok heycanliiiBu gün ravdevum var çok merak ediyorum miniğim kaç kilo oldubakalım vitamin ve yediklerim işe yaradı mı yoksa sadece banamı yaradı yine en son 30 haftalıkken 1200dü az gelmişti bana
Hadi bakalım kızmmm 2000 yaklaşmış olmanı umuyorum
Belki de canım yüksek ihtimal genetikBence genetik bu isler. Ilk hamilelikte hic birsey sürmedim catlamada olmadi. Bakalim bu sefer nasil olcak, henüz catlaklik gözükmüyor. Sadece üst bacaklarda var.
Bezini aç diye duydum bir yerlerden uyanması için.Bemim kız da aynıydı zor mama içiriyordum doktor uyarmıştı mutlaka en azından 3 saatte bir mama vericen diye benimki emmiyordu sağdığım sütü de içmiyordu.Alıyor kuzum hareketleri varda uykudan uyanıp emme moduna geçemiyor.
Allah razi olsun canim. Bu gece yine sabahi zor ettim kasilmalardan gogus kafesim karnim aciyor artik. Dursun die dua etmiyorum ginul isterki dursun biraz daha ama belliki bebegimde cok daraldi hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin insallah diyorumbenim cok canımı yakmıştı canim hic kullanamadim malesef
yatmaya nerde vaktimiz olacak
Rabbim şifa versin canim insallah 37-38 e kadar saglikla durur bebegin
Yok yok hic bisey olmaz. Vallahi dogurmak oyle kolay deilAlttan muayenenin bir zararı olur mu doğumu tetiklemesi gibi falan... tırsıyorum her şeyden ya
Son 35 sayfayı okumadım
Kendime nazar değdirdim kızlar bebekler iyi olsun gerisi boş
Bugün akşam 7 de kontrolüm var dr nst de kalp atışlarını düşük buldu 3 kez nst çekildi
Kontrol amaçlı hatış verdi
Travay doğum odasında saatlerdir nst bağlı yatıyorum
Şiödi doğum servisine yatırdılar 2-3 saatte bir nst çekilecek eşim de eşyalarımı almaya gitti
O kadar korktum ki çok şükür şu an kalp atışları iyi çıkıyor
inş sabah çıkarırlar hastaneden aklım çıktı ya bişey olursa diye
Acil sezeryan olabilirsin belki diye bişey de yemem içmem yasak
sanırım stres yaptım sancılar 50-60 ları gördü bazen düzensiz ama, belime kasıklarıma ağrı girdi
cnm ins gönlüne gore dogum olur bebek icin de senin icinde stressiz ve rahat olsun ,bebisinin de kalp atislari iyi olsun ins,bekliyoruz iyi haberlerini
Hayırlısı canım bebek iyiyse açılma ve sancı olmazsa çıkabilirsin de hastaneden belli olmaz.Ne olursa olsun sağlıklı olun da ikiniz gerisini boşver.
GünaydınAyy uzuldum simdi canim ya insallah duzelir ya
Neden mama verdiğine pişman oldun canım? Meğerse yetiyormuymuş? Nasıl anladın tüyo ver bana daGünaydın kızlar
Gerçi bize gece hiç olmuyor ki gün aysın
Biliyorsunuz cuma günü doğum sancılarım başlayınca apar topar sezeryana alındım. Ben kontrol altında tutacak diye yatış yapılıyor sanırken aslında ekip ameliyathanede beni bekliyormuş. Hastaneye girişim ve doğuma alınışım arası geçen süre 15 dk var mı bilemiyorum. Spinal sezeryan oldum yine. Mide bulantısı için damar yolundan ilaç verdiler. Anestezi uygulama sürecinde ilkinde olduğu gibi yine çok titredim. Doktorum bana sıkıca sarıldı pozisyon aldığımda ve sakinleştim. İğne, tüm kalbimle söylüyorum sinek ısırığından farksız. Sonra sonda takıldı. Sıfır acı. Uzandım. Ayaklarına sıcaklık geliyor mu tatlım dedi. GelmiştiBacağımı kaldırmamı söyledi doktorum. Bunu 4 kere tekrarladı. 4.de kaldıramadım. Ama bu esnada hep bacağımı, ayaklarımı ovuşturuyor. O an için ne büyük nimet. Tabi 14 Şubat olduğu için ameliyathane sohbetleri çok eğlenceliydi. Günün 13.doğumuna girmişti doktorum. Sevgilisi evde onu bekliyordu, minik bir özür diledim. Rahatlayınca ameliyat daha güzel geçiyormuş. Sonra baktım ben bayılırım diyen eşim doğuma girmiş. Kesi atıldığında midem bulandı, anında Nabzım da yükseldi. Hemşire derin derin nefes al ve kendini sıkıntıya sokma dedi. Bulantı geçti. Doktorum o esnada bebeğin kanala girdiğini, biraz çekiştireceğini, korkmamalı söyledi. Zaten korkulacak birşey yoktu. Dakikalar içinde yukarıdan bize bakıyordu bebeğim. Sapsarı doktor teyze, simsiyah saçlı benim minnak. 36 hafta 4 günlük, 47cm 2830 gr bir parmak çocuk. Küvöze girmedi, ilk gece oksijen maskesi taktılar sadece. Hemen emdi. İkinci gece uyumayınca yetmiyor deyip mama takviyesi yaptık. Çok pişmanım. Şimdi yine ilk çocukta olduğu gibi şiş ve ağrılı göğüslerle uğraşıyorum. Miniğim bitiremiyor sütü. Büyük oğlum da hastaydı o gece, aklım 2 parça Çok şükür evimizdeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Her ne sekilde (supriz yada planli ) dogum yapip bebeklerine kavusanlara hayran oluyorum. MasallahGünaydın kızlar
Biliyorsunuz cuma günü doğum sancılarım başlayınca apar topar sezeryana alındım. Ben kontrol altında tutacak diye yatış yapılıyor sanırken aslında ekip ameliyathanede beni bekliyormuş. Hastaneye girişim ve doğuma alınışım arası geçen süre 15 dk var mı bilemiyorum. Spinal sezeryan oldum yine. Mide bulantısı için damar yolundan ilaç verdiler. Anestezi uygulama sürecinde ilkinde olduğu gibi yine çok titredim. Doktorum bana sıkıca sarıldı pozisyon aldığımda ve sakinleştim. İğne, tüm kalbimle söylüyorum sinek ısırığından farksız. Sonra sonda takıldı. Sıfır acı. Uzandım. Ayaklarına sıcaklık geliyor mu tatlım dedi. GelmiştiBacağımı kaldırmamı söyledi doktorum. Bunu 4 kere tekrarladı. 4.de kaldıramadım. Ama bu esnada hep bacağımı, ayaklarımı ovuşturuyor. O an için ne büyük nimet. Tabi 14 Şubat olduğu için ameliyathane sohbetleri çok eğlenceliydi. Günün 13.doğumuna girmişti doktorum. Sevgilisi evde onu bekliyordu, minik bir özür diledim. Rahatlayınca ameliyat daha güzel geçiyormuş. Sonra baktım ben bayılırım diyen eşim doğuma girmiş. Kesi atıldığında midem bulandı, anında Nabzım da yükseldi. Hemşire derin derin nefes al ve kendini sıkıntıya sokma dedi. Bulantı geçti. Doktorum o esnada bebeğin kanala girdiğini, biraz çekiştireceğini, korkmamalı söyledi. Zaten korkulacak birşey yoktu. Dakikalar içinde yukarıdan bize bakıyordu bebeğim. Sapsarı doktor teyze, simsiyah saçlı benim minnak. 36 hafta 4 günlük, 47cm 2830 gr bir parmak çocuk. Küvöze girmedi, ilk gece oksijen maskesi taktılar sadece. Hemen emdi. İkinci gece uyumayınca yetmiyor deyip mama takviyesi yaptık. Çok pişmanım. Şimdi yine ilk çocukta olduğu gibi şiş ve ağrılı göğüslerle uğraşıyorum. Miniğim bitiremiyor sütü. Büyük oğlum da hastaydı o gece, aklım 2 parça Çok şükür evimizdeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Gecmis olsun canim. Simdi nasilsiniz. Stres sanciyi cok etkiliyor malesef bu bi gercekSon 35 sayfayı okumadım
Kendime nazar değdirdim kızlar bebekler iyi olsun gerisi boş
Bugün akşam 7 de kontrolüm var dr nst de kalp atışlarını düşük buldu 3 kez nst çekildi
Kontrol amaçlı hatış verdi
Travay doğum odasında saatlerdir nst bağlı yatıyorum
Şiödi doğum servisine yatırdılar 2-3 saatte bir nst çekilecek eşim de eşyalarımı almaya gitti
O kadar korktum ki çok şükür şu an kalp atışları iyi çıkıyor
inş sabah çıkarırlar hastaneden aklım çıktı ya bişey olursa diye
Acil sezeryan olabilirsin belki diye bişey de yemem içmem yasak
sanırım stres yaptım sancılar 50-60 ları gördü bazen düzensiz ama, belime kasıklarıma ağrı girdi
Bi ara ishale baglamistim ben . Yemek ye ishal meyve ye ishal su ic ishal gecede oluyordu . Suan yok hatta zorlaniyorumkizlar sizde de gun icin de dışkılama bi kez normal olup ama gece illa bi ishal gibi oluyor musunuz her gece bi uyanıp ishal gibi oluyorum ,sola yatiyorum cocuk karnimda bi iki figür yapiyor gaz geliyor karnim agriyor hop tuvalet ama ishal
Marta kaç kişi kalacak veya kalacağız meraktayım artık
O nasıl şey ya ertesi gün dümdüz karın.
2 hafta hamile kıyafeti giydim ben.
Doğumdan sonra şoktaydım bu karınsa bebek nerde diye
Normaldi canim. Bide az kilo almistim sadece gobegim vardi bebek cikti gobek gittiNormal miydi ilk doğumun sezeryanda doğum sonrası düz karın duymadım hiç
Mart miMarta kaç kişi kalacak veya kalacağız meraktayım artık
O nasıl şey ya ertesi gün dümdüz karın.
2 hafta hamile kıyafeti giydim ben.
Doğumdan sonra şoktaydım bu karınsa bebek nerde diye
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?