- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yeni dogani uyandirmasi cok cok zor canim aklina oyle suler getirme..Nefes alıyor değil mi korkutma bizi şimdi kız
Kızlar benim ilk defa dün
korkma cnm onlar yalancı kasılma artik olacak ara araKızlar benim ilk defa dün kasılmalarım oldu.. çok değişik bişeydi heyecanlandım valla
cnm hayirlisi olsun ins. heyecanla haber bekliyoruz :)Herkese gunaydin. Gec ehic dogrubduzgun uyuyamadim asiri derece rahatsizdim sancim coktu. Karnim kaburgam agriyor sizliyor kasilmalardan artik. 4te randevum var .muhtemelen nst de yine sanci gorucez ve yatis verecek dogum olacakmi bence hayir... biraz gerginim. Evimi toparladim camasir utu bulasik yalasik birakmadim... kendimede canta yaptim hastanede kalirsam yine gecen sefer ihtiyac duydugum seyleri aldim. Insallah bosa hazirlamisimdir ... aksam 5.30 a kadar benden haber alamazsaniz bilinki pink nanayi yedi
ya kabızlık kotu ishal olmayi yeğlerim ,hemoroidim var cunkuBi ara ishale baglamistim ben . Yemek ye ishal meyve ye ishal su ic ishal gecede oluyordu . Suan yok hatta zorlaniyorum
Ayy ama ilk ya çok farklı geldi..hep merak ediyordum nasıl bişey diyekorkma cnm onlar yalancı kasılma artik olacak ara ara
Gözün aydın canım..sağlıkla bebeğini kucağına almışsın maşallahGünaydın kızlar
Gerçi bize gece hiç olmuyor ki gün aysın
Biliyorsunuz cuma günü doğum sancılarım başlayınca apar topar sezeryana alındım. Ben kontrol altında tutacak diye yatış yapılıyor sanırken aslında ekip ameliyathanede beni bekliyormuş. Hastaneye girişim ve doğuma alınışım arası geçen süre 15 dk var mı bilemiyorum. Spinal sezeryan oldum yine. Mide bulantısı için damar yolundan ilaç verdiler. Anestezi uygulama sürecinde ilkinde olduğu gibi yine çok titredim. Doktorum bana sıkıca sarıldı pozisyon aldığımda ve sakinleştim. İğne, tüm kalbimle söylüyorum sinek ısırığından farksız. Sonra sonda takıldı. Sıfır acı. Uzandım. Ayaklarına sıcaklık geliyor mu tatlım dedi. GelmiştiBacağımı kaldırmamı söyledi doktorum. Bunu 4 kere tekrarladı. 4.de kaldıramadım. Ama bu esnada hep bacağımı, ayaklarımı ovuşturuyor. O an için ne büyük nimet. Tabi 14 Şubat olduğu için ameliyathane sohbetleri çok eğlenceliydi. Günün 13.doğumuna girmişti doktorum. Sevgilisi evde onu bekliyordu, minik bir özür diledim. Rahatlayınca ameliyat daha güzel geçiyormuş. Sonra baktım ben bayılırım diyen eşim doğuma girmiş. Kesi atıldığında midem bulandı, anında Nabzım da yükseldi. Hemşire derin derin nefes al ve kendini sıkıntıya sokma dedi. Bulantı geçti. Doktorum o esnada bebeğin kanala girdiğini, biraz çekiştireceğini, korkmamalı söyledi. Zaten korkulacak birşey yoktu. Dakikalar içinde yukarıdan bize bakıyordu bebeğim. Sapsarı doktor teyze, simsiyah saçlı benim minnak. 36 hafta 4 günlük, 47cm 2830 gr bir parmak çocuk. Küvöze girmedi, ilk gece oksijen maskesi taktılar sadece. Hemen emdi. İkinci gece uyumayınca yetmiyor deyip mama takviyesi yaptık. Çok pişmanım. Şimdi yine ilk çocukta olduğu gibi şiş ve ağrılı göğüslerle uğraşıyorum. Miniğim bitiremiyor sütü. Büyük oğlum da hastaydı o gece, aklım 2 parça Çok şükür evimizdeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Normal doğum mu düşünüyorsun peki kuzum ? Ikınınca daha kötü olacak hemoroid korkuyorumya kabızlık kotu ishal olmayi yeğlerim ,hemoroidim var cunku
gözün aydın canımKızlar cumartesi gece suyum gelmişti
3 gibi hast gittik
Sabah 9 gibi suni sancı taktılar 3 cm den sonra epidural istedim epidural normal doğum yaptım saat 14 .55 de
Çok şüküriyiyiz
Bugün de taburcu olduk.
Şimdi biraz uyuyayım
Aradaki ayrıntıları ara ara yazarım
maşallah canım.. bebeğin haftasına göre kilo ve boyu çok iyi.. Gözün aydın tekrardanSayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/
Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah. Mama için hiç üzülme. Sütün çoksa sağ öyle ver. İlk zamanlar boşaltamıyorlar.Günaydın kızlar
Biliyorsunuz cuma günü doğum sancılarım başlayınca apar topar sezeryana alındım. Ben kontrol altında tutacak diye yatış yapılıyor sanırken aslında ekip ameliyathanede beni bekliyormuş. Hastaneye girişim ve doğuma alınışım arası geçen süre 15 dk var mı bilemiyorum. Spinal sezeryan oldum yine. Mide bulantısı için damar yolundan ilaç verdiler. Anestezi uygulama sürecinde ilkinde olduğu gibi yine çok titredim. Doktorum bana sıkıca sarıldı pozisyon aldığımda ve sakinleştim. İğne, tüm kalbimle söylüyorum sinek ısırığından farksız. Sonra sonda takıldı. Sıfır acı. Uzandım. Ayaklarına sıcaklık geliyor mu tatlım dedi. GelmiştiBacağımı kaldırmamı söyledi doktorum. Bunu 4 kere tekrarladı. 4.de kaldıramadım. Ama bu esnada hep bacağımı, ayaklarımı ovuşturuyor. O an için ne büyük nimet. Tabi 14 Şubat olduğu için ameliyathane sohbetleri çok eğlenceliydi. Günün 13.doğumuna girmişti doktorum. Sevgilisi evde onu bekliyordu, minik bir özür diledim. Rahatlayınca ameliyat daha güzel geçiyormuş. Sonra baktım ben bayılırım diyen eşim doğuma girmiş. Kesi atıldığında midem bulandı, anında Nabzım da yükseldi. Hemşire derin derin nefes al ve kendini sıkıntıya sokma dedi. Bulantı geçti. Doktorum o esnada bebeğin kanala girdiğini, biraz çekiştireceğini, korkmamalı söyledi. Zaten korkulacak birşey yoktu. Dakikalar içinde yukarıdan bize bakıyordu bebeğim. Sapsarı doktor teyze, simsiyah saçlı benim minnak. 36 hafta 4 günlük, 47cm 2830 gr bir parmak çocuk. Küvöze girmedi, ilk gece oksijen maskesi taktılar sadece. Hemen emdi. İkinci gece uyumayınca yetmiyor deyip mama takviyesi yaptık. Çok pişmanım. Şimdi yine ilk çocukta olduğu gibi şiş ve ağrılı göğüslerle uğraşıyorum. Miniğim bitiremiyor sütü. Büyük oğlum da hastaydı o gece, aklım 2 parça Çok şükür evimizdeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
cok ileri degil hemoroid ılımlı benim kanadığını pek hatırlamam masallah:) ben normal dusunuyorum ilki de normaldi ama o bölgede varisim var bacaklarım da varis dolu bi bakacak perşembe günü bklmNormal doğum mu düşünüyorsun peki kuzum ? Ikınınca daha kötü olacak hemoroid korkuyorum
Kilosu iyi dogdu cok sukur ama keske yanimda olsaydı.. oglen görüşümüz olacak insallah durumu iyidir ve yanimiza verirler. Sütümde hic gelmiyor nerdeyseMaşallah boyu ve kilosu ne güzel. Aramızda 1 gün vardı, doğumlar da 3 gün arayla oldu. Bizimkisi parmak bebe mübarek. Küveze de önlem amaçlı almışlardır. En kısa sürede toparlar cnm
doğru ilk olunca korkar insan ,panik yapma daha çok kasılır oyle olunca en rahat ettiğin pozisyonda dinlen hemenAyy ama ilk ya çok farklı geldi..hep merak ediyordum nasıl bişey diye
Vay gelir mi gelir senin kuzu o zamanevet cnm bklm ne zaman dogurcaz 24 şubatta 38+2 olcam istiyorum o gün cunku babasının dogum gunu :)
Doğuralım da giriverelim sıcacık banyolara canımAy ben de çok severim sıcak suyu.Hamilelikte hasret kaldım vallahi
Kuzucum ilk gebeliğim benim inan sana süt için tavsiye vermek isterdim ama bence bu yazını okurken çok farklı bir rahatlık geldi bana, sen en kısa zamanda halledeceksin inşallah bu süreciGünaydın kızlar
Benimde kanamalı değil kuzum ama şişiyor işte ağrısı fena oluyor bilirsincok ileri degil hemoroid ılımlı benim kanadığını pek hatırlamam masallah:) ben normal dusunuyorum ilki de normaldi ama o bölgede varisim var bacaklarım da varis dolu bi bakacak perşembe günü bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?