2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkese gunaydin. Gec ehic dogrubduzgun uyuyamadim asiri derece rahatsizdim sancim coktu. Karnim kaburgam agriyor sizliyor kasilmalardan artik. 4te randevum var .muhtemelen nst de yine sanci gorucez ve yatis verecek dogum olacakmi bence hayir... biraz gerginim . Evimi toparladim camasir utu bulasik yalasik birakmadim... kendimede canta yaptim hastanede kalirsam yine gecen sefer ihtiyac duydugum seyleri aldim. Insallah bosa hazirlamisimdir ... aksam 5.30 a kadar benden haber alamazsaniz bilinki pink nanayi yedi

cnm hayirlisi olsun ins. heyecanla haber bekliyoruz :)

Gözün aydın canım..sağlıkla bebeğini kucağına almışsın maşallah .. kalan sütü pompayla sağ o seni rahatlatır..

gözün aydın canım

maşallah canım.. bebeğin haftasına göre kilo ve boyu çok iyi.. Gözün aydın tekrardan

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah. Mama için hiç üzülme. Sütün çoksa sağ öyle ver. İlk zamanlar boşaltamıyorlar.

Normal doğum mu düşünüyorsun peki kuzum ? Ikınınca daha kötü olacak hemoroid korkuyorum
cok ileri degil hemoroid ılımlı benim kanadığını pek hatırlamam masallah:) ben normal dusunuyorum ilki de normaldi ama o bölgede varisim var bacaklarım da varis dolu bi bakacak perşembe günü bklm

Maşallah boyu ve kilosu ne güzel. Aramızda 1 gün vardı, doğumlar da 3 gün arayla oldu. Bizimkisi parmak bebe mübarek. Küveze de önlem amaçlı almışlardır. En kısa sürede toparlar cnm
Kilosu iyi dogdu cok sukur ama keske yanimda olsaydı.. oglen görüşümüz olacak insallah durumu iyidir ve yanimiza verirler. Sütümde hic gelmiyor nerdeyse

Günaydın kızlar Bebişlerine kavuşanlara hayırlı olsun, allah bize de kolay ve sağlıklı bir Doğum nasip etsin :)

Nişanı gelen var mı??

Kuzucum ilk gebeliğim benim inan sana süt için tavsiye vermek isterdim ama bence bu yazını okurken çok farklı bir rahatlık geldi bana, sen en kısa zamanda halledeceksin inşallah bu sürecikuzuna kavuştun ne güzel yanında mis mis uyuyo

cok ileri degil hemoroid ılımlı benim kanadığını pek hatırlamam masallah:) ben normal dusunuyorum ilki de normaldi ama o bölgede varisim var bacaklarım da varis dolu bi bakacak perşembe günü bklm
Benimde kanamalı değil kuzum ama şişiyor işte ağrısı fena oluyor bilirsin dün gece bir iki kere sancı girdi vajinama doğru canım fena acıdı dedim acaba sezeryan mı olsam nasıl dayanacağım sancılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…