2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tabi canım ek gıda dediğim zaten mamayla muhallebiler devam sütleri sonra yavaş yavaş püre yoğurt çorbalar.
Ne kadarlık oldunuz canım bende 4.ayda dusunuyorum ama mama degıl corba vs gıbi

3.ay yaptiricam cnm
Mide gazini cikarmal da onemli cnm

Canım bende de var sankı ama suan yenı dogum yaptık sut bezesı olabılır. Biraz daha zaman gecsın bende gıderım bır dra suan salgın dan dolayı zaten kımıldayamam.

Olur oyle seyler cnm uzulme hic sonucta bilerek yaptigin birsey dehil ya.esinin anlayisli olmasini beklerdim ki esler hepsi oyle

Her mamayı veremezsin canım. Senin diyetin boşa gider. Bu arada kahvaltılık gevrekleri deneyebilirsin. Suyla pek lezzetli olmuyorlar ama ben kuru dut, gün kurusu falan ekliyorum. Çıtır çıtır da yenebiliyor. Yulaflisi var bende, süt de yapıyor. Bu meyvelerden emin değilsen cips niyetine sade yiyebilirsin.

Evet canım hem sağlam hem de oyuncakları gerçekten bebeklerin dikkatini çekiyor. Maymunu müzikli, ışıklı.

Sağol canım ya iyi ki varsın valla deneyimlerin, tavsiyelerin bana çok iyi geliyor Denerim tabiki kuzum, bu araada alerji uzmanına gittik biz o tavuğu açtırdı diyette 4. Gün bugün, yüzde döküntü kakada mukus var ama artmıyor dünde emmek istemedi baya ama devam ediyorum bakalım biraz daha 10 gün dene dedi kaldı 6 gün, bıraksam eşim kızacak

Canım benim insan bir anda görünce üzülüyo ama çok yakın arkadaşımın da bebeğinşn kakasından kan gelmişti, diyet yaptı süt ve süt ürünlerine, ilk başta sadece ben varım sanıyordum ama sonra bir sürü bebek duydum dedi, doktorlarda aynısını söylüyor. Biz seninle beraber geleceğiz bu sürecin üstesinden ben de kan yok ama döküntü var mukus var, eşler hep aynı. Bizimki de ben doktora götürmek istedim diye bir sürü şey söylüyo, kafanı taktın alerjiye diyo onlar da bir iç güdü yok işte kütük gibiler en azından benimki öyle, bebeği ona bıraktığım her an uyutmaya çalışıyo gündüzleri mesala, azcık ağlasın beni çağırıyor ama ben çaresi kaldığımda ağladığımda tuhaf tuhaf davranıyorm oluyor boşver hiç üzme kendini. Hatasını anlar inşallah. Ne yemiştin bugün kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…