Bende de hala duruyor geçmedi kuzumKızlar bu hamılelıkte oluşan gobek cızgısı bende hala gecmedı 47.gun bugun
Ne kadarlık oldunuz canım bende 4.ayda dusunuyorum ama mama degıl corba vs gıbiTabi canım ek gıda dediğim zaten mamayla muhallebiler devam sütleri sonra yavaş yavaş püre yoğurt çorbalar.
3.ay yaptiricam cnm
Mide gazini cikarmal da onemli cnmGüzel anneler merhaba, 30 günlük bebeğim var ve aşırı kusuyor. Fışkırır şekilde değil ama her emmesinden sonra mutlaka kusuyor. Uykusundan uyaniyorsu gibi de kusuyor kesik şeklinde de süt olarak da. Bi önerisi olan var mı.emzirirken başını yüksekte de tutuyorum . Korona korkusundan doktora da götürmek istemiyorum
1 seneyi bulabiliyor geçmesi cnm bu genel en son tarih daha once de geçebilir ama gececekKızlar bu hamılelıkte oluşan gobek cızgısı bende hala gecmedı 47.gun bugun
Canım bende de var sankı ama suan yenı dogum yaptık sut bezesı olabılır. Biraz daha zaman gecsın bende gıderım bır dra suan salgın dan dolayı zaten kımıldayamam.Kızlar ya benim sağ memede kahve kısmın biraz daha üstünde sert bi kitle var 1 2 haftadır daha once yoktu hani süt birikmesi desem ağrı sızı yok bebek memeyi emiyo sonra sağıyorum ama o kitle var ağrı olsa mastit dicem bastırıoö ezmeye çalısıom yok sağa sola gidio yada iyice dibe gidio Allah korusun kötü birsey değildir degil mi
Bilmiyorum ki 33 günlüğüz işte pazartesi sağlık ocağına gideceğiz 1. Ay aşısı için o zaman soracağımO nezaman kı suan sız bizden kucuksunuz
2.ay bendede gecmedi cnm normal 6.aya kadar devam :)Kızlar bu hamılelıkte oluşan gobek cızgısı bende hala gecmedı 47.gun bugun
Benimkide çok belirgin göbek deliği bile kapkara çok çirkin duruyorKızlar bu hamılelıkte oluşan gobek cızgısı bende hala gecmedı 47.gun bugun
Aynen gebelıkte yok gıbıydı karın. Gergin olduğundan mıs Demekkı gobek delıgıde aynı sekıldeBenimkide çok belirgin göbek deliği bile kapkara çok çirkin duruyor
Olur oyle seyler cnm uzulme hic sonucta bilerek yaptigin birsey dehil ya.esinin anlayisli olmasini beklerdim ki esler hepsi oyleKizlar ben cok kotuyum tepetaklak oldum. Cisinde bir sey yok cok sukur 1 defa oldu ama tabi takipteyim... kakasinda sadece mukus kalmisti tum dokuntusude gecmisti. Az once kaka yapti mukuslu ve kanli kaka. Elimi ayagim tutmuyor. Bugun kabul gunum herhalde . Esimlede tartistik. Alerji diye diye alerji yapmisim cocugu. Bir suru agladim hala agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum. Ben uzulunce takip et ne yedin degisik bisey mi yedin diyor. Hani 2.cocuk rahatti
Neden 4. Ayda ek gıdaya başlayacaksınız ki?Ne kadarlık oldunuz canım bende 4.ayda dusunuyorum ama mama degıl corba vs gıbi
Peeling yap canım ben yapa yapa baya açtım renginiBenimkide çok belirgin göbek deliği bile kapkara çok çirkin duruyor
Göbeğimde kaldı birazcık hala yumuşak sertleşir inşallahPeeling yap canım ben yapa yapa baya açtım rengini
Güle güle kullanın canımTrendyoldan aldım ben şundan. Daha gelmedi ama umarım memnun kalırız fiyat olarak uygundu
Her mamayı veremezsin canım. Senin diyetin boşa gider. Bu arada kahvaltılık gevrekleri deneyebilirsin. Suyla pek lezzetli olmuyorlar ama ben kuru dut, gün kurusu falan ekliyorum. Çıtır çıtır da yenebiliyor. Yulaflisi var bende, süt de yapıyor. Bu meyvelerden emin değilsen cips niyetine sade yiyebilirsin.Aynısından var kuzum ama tutturamadım dün akşamşimdi emiyor bakalım inşallah güzel emer ve dün geceki gibi sorun yaşamayız inşallah memeye götürünce çığlık kıyamet ağladı Stresten o an sütte gelmedi benden yatarak emzirmeyi fln denedim yok her mamayı verebilir miyim bilmiyorum canım süt alerjisinden şüpheleniyo doktor ben de diyetteyim o yüzden
Evet canım hem sağlam hem de oyuncakları gerçekten bebeklerin dikkatini çekiyor. Maymunu müzikli, ışıklı.Gazı azalırsa az az başlarız yemeye
Hala duruyor mu sağlam çıktı mı?
Hala sapasağlam yani?
Canım 21 buz gibi değil mi ben 24 ten aşağı düşürmüyorum doktor öyle dedi bize 24 te iki kat penye giydiriyom bir de çorap
Allah razı olsun herkese yardımcı oluyorsun
Nice sağlıklı, mutlu yaşları olsun inşallah.Cok tesekkur edriz teyzeleri
Sağol canım ya iyi ki varsın valla deneyimlerin, tavsiyelerin bana çok iyi geliyorHer mamayı veremezsin canım. Senin diyetin boşa gider. Bu arada kahvaltılık gevrekleri deneyebilirsin. Suyla pek lezzetli olmuyorlar ama ben kuru dut, gün kurusu falan ekliyorum. Çıtır çıtır da yenebiliyor. Yulaflisi var bende, süt de yapıyor. Bu meyvelerden emin değilsen cips niyetine sade yiyebilirsin.
Canım benim insan bir anda görünce üzülüyo ama çok yakın arkadaşımın da bebeğinşn kakasından kan gelmişti, diyet yaptı süt ve süt ürünlerine, ilk başta sadece ben varım sanıyordum ama sonra bir sürü bebek duydum dedi, doktorlarda aynısını söylüyor. Biz seninle beraber geleceğiz bu sürecin üstesinden ben de kan yok ama döküntü var mukus var, eşler hep aynı. Bizimki de ben doktora götürmek istedim diye bir sürü şey söylüyo, kafanı taktın alerjiye diyo onlar da bir iç güdü yok işte kütük gibiler en azından benimki öyle, bebeği ona bıraktığım her an uyutmaya çalışıyo gündüzleri mesala, azcık ağlasın beni çağırıyor ama ben çaresi kaldığımda ağladığımda tuhaf tuhaf davranıyorm oluyor boşver hiç üzme kendini. Hatasını anlar inşallah. Ne yemiştin bugün kuzumKizlar ben cok kotuyum tepetaklak oldum. Cisinde bir sey yok cok sukur 1 defa oldu ama tabi takipteyim... kakasinda sadece mukus kalmisti tum dokuntusude gecmisti. Az once kaka yapti mukuslu ve kanli kaka. Elimi ayagim tutmuyor. Bugun kabul gunum herhalde . Esimlede tartistik. Alerji diye diye alerji yapmisim cocugu. Bir suru agladim hala agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum. Ben uzulunce takip et ne yedin degisik bisey mi yedin diyor. Hani 2.cocuk rahatti
Biz 33 günlüğüz 40da kesicem inşallah ama şu tetenozu da sormam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?