2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de az önce eşime diyordum, küçüğünü daha çok sakınmalı, takip etmeliyiz. Bonibonlar, küçük oyuncaklar vs tehlike çok. Birkaç gün önce büyüğü oyun halısını kurdurdu. Biz de kurduk, hevesini atsın dedik. Dün tekrar kaldırdık. Küçüğünü koyarsak yanında yerde oturacağız mecburen. Dediğin gibi büyükler zorlaştırıyor.

Tırnakları kesip törpü yap yoksa sivriliği gitmiyor. İlk günler çok çiziyor yüzünü ama sonra alışıyor. Aç bence artık ellerini farketmesi mutluluk sebebi
Ya burdan birisi tetenoz olmadan kesmeyin demiş ondan korktum.
Zaten eldivenlerini çıkarınca çok korkuyor saldırıyor kazağımı falan yakalasa parmaklarını kırıcak gibi yapışıyor korkudan

bu arada arkadaşlar verem aşısının tutup tutmadığını ilk bebegi olanlar icin diyorum yara oluyor kucuk bi yara iz oluyor o tuttuğunu gösteriyor bazen kabuk tutabiliyor banyo yatırmazsanız enfeksiyon olmaz orasi ,3 gun o yuzden yasak banyo korkmayın yara görürseniz sol omuza yapiyorlar genelde

Su hic vermedim canim bugun baslayayom bari .ayy ins dis deildir .
başla cnm idrarın su azlığından dansitesi yani yoğunluğu artar dolayısıyla ph i asidik olur ve yakar yani illa enfeksiyondan kaynaklanmaz kızarıklık bebeğimiz cok pişik oluyorsa az su iciyorsunuzdur bebege de su verebilirsiniz oyle durumda

Ya ben çok korkuyorum da uYuyamiyorum . Kuzenimin 35 günlük bebegi vefat etti geçen hafta. Boğazına kusmuk kaçmış gece. Uyurken farketmemisler . O yüzden az sesi çıksa hemen sicrayp kaldırıyorum bebegi .
Ayy cok uzuldum gercekten. Basiniz sagolsun. Allah anasina babasina sabirlsr versin, cok zor. Maalesef ben arastirdim, bu sekilde olen bebek sayisi cok fazla.

Ben gunluk 1-2 cay kasigi su veriyorum ama su yazini okuyunca bi sey sormak istiyorum canim. Bezindeki cis baya kokuyo asidik gibi, pisik olmado tam ama kizariyo birazcik da. Acaba suyu mu artirsam, benim bebegim baya mama yiyo cunku

Güzel anneler merhaba, 30 günlük bebeğim var ve aşırı kusuyor. Fışkırır şekilde değil ama her emmesinden sonra mutlaka kusuyor. Uykusundan uyaniyor su gibi de kusuyor kesik şeklinde de süt olarak da. Bi önerisi olan var mı.emzirirken başını yüksekte de tutuyorum . Korona korkusundan doktora da götürmek istemiyorum

Emzirirken kafası vücuduna göre daha yukarıda emzirebilirsin bir de ben reflü yatağı kullanıyorum kusma yaşamadık hiç

Fisher Price in var onlardan ben de şöyle ışıklı sesli bişey olsun diyorum ama bakcaz bakalım
Trendyoldan aldım ben şundan. Daha gelmedi ama umarım memnun kalırız fiyat olarak uygundu

Eklentiler

• E0BD2AC2-5A33-4E0B-8F57-4FFD77855B4A.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ya benim sağ memede kahve kısmın biraz daha üstünde sert bi kitle var 1 2 haftadır daha once yoktu hani süt birikmesi desem ağrı sızı yok bebek memeyi emiyo sonra sağıyorum ama o kitle var ağrı olsa mastit dicem bastırıoö ezmeye çalısıom yok sağa sola gidio yada iyice dibe gidio Allah korusun kötü birsey değildir degil mi

Ben gunluk 1-2 cay kasigi su veriyorum ama su yazini okuyunca bi sey sormak istiyorum canim. Bezindeki cis baya kokuyo asidik gibi, pisik olmado tam ama kizariyo birazcik da. Acaba suyu mu artirsam, benim bebegim baya mama yiyo cunku
sen mama yiyorsa artır cnm kabız da olabilir cunku,kızarıklık varsa dedigim gibi asit olabilir idrarı

yumuşak ve hareketli ise korkma cnm

Ya burdan birisi tetenoz olmadan kesmeyin demiş ondan korktum.
Zaten eldivenlerini çıkarınca çok korkuyor saldırıyor kazağımı falan yakalasa parmaklarını kırıcak gibi yapışıyor korkudan

Kuzum acik kaldikca zaten kendide koreliyor ben bikac kez banyodan sonra taktim baska hic takmiyorum cok uzun kesmedim henüz bikac kez cizdi gecti ,40cikinca kesiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…