Biz 33 günlüğüz 40da kesicem inşallah ama şu tetenozu da sormam lazımKuzum acik kaldikca zaten kendide koreliyor ben bikac kez banyodan sonra taktim baska hic takmiyorum cok uzun kesmedim henüz bikac kez cizdi gecti ,40cikinca kesiyoruz :)
Ben 40 dolmadan cikardim eldivenleri. Yusra da temmuz ayiydi zaten 15 gunden sonra nerdeyse hic takmadik. Tetanoz la ilgisi nedir ben anlayamadimBiz 33 günlüğüz 40da kesicem inşallah ama şu tetenozu da sormam lazım
Allah razı olsun çok zor gercekten. Ne yazıkki bu şekilde ölen bebek çok. O yüzden çok dikkatli olmak lazım .Ayy cok uzuldum gercekten. Basiniz sagolsun. Allah anasina babasina sabirlsr versin, cok zor. Maalesef ben arastirdim, bu sekilde olen bebek sayisi cok fazla.
Bende havalandırıp tekrar takıyorum mecbur kesene kadar.Ben 40 dolmadan cikardim eldivenleri. Yusra da temmuz ayiydi zaten 15 gunden sonra nerdeyse hic takmadik. Tetanoz la ilgisi nedir ben anlayamadim
Gazı azalırsa az az başlarız yemeyeGaliba3 aydan sonra yiyebiliyomuyuz
Hala duruyor mu sağlam çıktı mı?Tiny love güzel. Büyüğünü atıyordum üstüne, çayımı içiyordum.
Hala sapasağlam yani?Büyük oglumda tinylove almistik, zamani gelince bebis icin onu cikarcam
Canım 21 buz gibi değil mi ben 24 ten aşağı düşürmüyorum doktor öyle dedi bize 24 te iki kat penye giydiriyom bir de çorapGeceleri ideal derece 21mis. Kundakliyken belki sicak geldi. Bir iki cay kasigi su ver olmadi.
Allah razı olsun herkese yardımcı oluyorsunbu arada arkadaşlar verem aşısının tutup tutmadığını ilk bebegi olanlar icin diyorum yara oluyor kucuk bi yara iz oluyor o tuttuğunu gösteriyor bazen kabuk tutabiliyor banyo yatırmazsanız enfeksiyon olmaz orasi ,3 gun o yuzden yasak banyo korkmayın yara görürseniz sol omuza yapiyorlar genelde
Valla ben ağzıma koymamGazı azalırsa az az başlarız yemeye
Hala duruyor mu sağlam çıktı mı?
Hala sapasağlam yani?
Canım 21 buz gibi değil mi ben 24 ten aşağı düşürmüyorum doktor öyle dedi bize 24 te iki kat penye giydiriyom bir de çorap
Allah razı olsun herkese yardımcı oluyorsun
Benimki de aynı emmedigu ve uyumadığı sürece heP ağlıyor . Kızım da ayniydi ve malesef o ağlama 6 aydan önce geçmedi. Huysuzluğu da 2 yaşında geçti.Bende Mart annesiyim ☺ 24 martta kucağıma aldım dün bir aylık oldukama inanılmaz zor bir bebek emmediği sürece sürekli ağlıyor ama hiç durmadan ümitle 40’ını bekliyorum dua edin sakinleşsin artık
Dogum sonrası Ne tetnozu canımBiz 33 günlüğüz 40da kesicem inşallah ama şu tetenozu da sormam lazım
Kilo alımı nasıl? Azsa bir sorun olabilir doktora götürmen gerekir benceGüzel anneler merhaba, 30 günlük bebeğim var ve aşırı kusuyor. Fışkırır şekilde değil ama her emmesinden sonra mutlaka kusuyor. Uykusundan uyaniyorsu gibi de kusuyor kesik şeklinde de süt olarak da. Bi önerisi olan var mı.emzirirken başını yüksekte de tutuyorum . Korona korkusundan doktora da götürmek istemiyorum
Canım tecrübeli annesin fakat 6 aydan önce vermek istemediğin mama vereceğin ek gıdadan bin kat iyidirDört buçuk aydan sonra ek gıdaya geçerim herhalde Yavaş yavaş bu gidişle.Çok bol sütüm yok olur da değişir bollaşırsa altı aydan sonra başlarım.
Bebeğin aşısı canımDogum sonrası Ne tetnozu canım
O nezaman kı suan sız bizden kucuksunuzBebeğin aşısı canım
Canım gecmıs olsun yaa kakada kan olunca alerjimi demekmiş.eşin senimi sucluyor yanı bunun ıcınKizlar ben cok kotuyum tepetaklak oldum. Cisinde bir sey yok cok sukur 1 defa oldu ama tabi takipteyim... kakasinda sadece mukus kalmisti tum dokuntusude gecmisti. Az once kaka yapti mukuslu ve kanli kaka. Elimi ayagim tutmuyor. Bugun kabul gunum herhalde . Esimlede tartistik. Alerji diye diye alerji yapmisim cocugu. Bir suru agladim hala agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum. Ben uzulunce takip et ne yedin degisik bisey mi yedin diyor. Hani 2.cocuk rahatti
Tabi canım ek gıda dediğim zaten mamayla muhallebiler devam sütleri sonra yavaş yavaş püre yoğurt çorbalar.Kilo alımı nasıl? Azsa bir sorun olabilir doktora götürmen gerekir bence
Canım tecrübeli annesin fakat 6 aydan önce vermek istemediğin mama vereceğin ek gıdadan bin kat iyidir
Çocuğun kilosu ne olursa 180 günden ek gıdaya başlamayın diyor tüm doktorlar dünya sağlık örgütü Pediyatrist dernekleri
Tabi senin çocuğun istersen bugün başla ek gıdaya
hepimizden Allah razi olsun cnmGazı azalırsa az az başlarız yemeye
Hala duruyor mu sağlam çıktı mı?
Hala sapasağlam yani?
Canım 21 buz gibi değil mi ben 24 ten aşağı düşürmüyorum doktor öyle dedi bize 24 te iki kat penye giydiriyom bir de çorap
Allah razı olsun herkese yardımcı oluyorsun
Bizimki pek yatmayı sevmiyor ama inşallah oynar . Kalitesi hakkında bilgi veririmMemnun kalirsan soyler misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?