2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bazi erkeklee oyle oliyo canim. Sanki senin demenle alerjimi olcak cocuk. Anneler anlıyor kim ne derse desin. Eslem bizi görmüyor esim 1 hafta daha bekleyelim dedi ama gecmeyecek zaman bana

Canım doktorun tepki görürsen bırak demediyse sorun yoktur sanırım. 10. Günden sonra kestiğinde bu şikayetlerin olmuyorsa tavuktan olabilir. Ya da tavuktan önce bu şikayetler bitmiş miydi? Tavukla birlikte mı başladı? Bunları doktorunla konuşabilirsin. Benimkinin de mukusu devam ediyor. Döküntü yüzünde var. Erkekleri takma eşimle en şiddetli tartışmalarımızı son 1 aydır yaşıyoruz. Hayatımız birden bire değişiyor, adapte olamıyorlar. Geç dank ediyor onlarda. Dün akşam beni sinirlendirdi. Bebek ağlıyor diye çıktı gerginlik. Büyüğü gösterip ona dua et deyip büyümedim. Sabah gelmiş gece düşününce seni haklı buldum özür dilerim diyor. Yarın bebek aynı şekilde ağlasa aynı gerginlik yine yaşanacak biliyorum. Dank etmesi de yetmiyor. Bosvermeciler, bir şey olmazcilar. Bu konuda da yalnız değilsin canım.

yumuşak ve hareketli ise korkma cnm
Yani memenin üst kısmında yumusak degil elime baya gelıo masaj yapmaya çalısıyorum süt bezesiyse sönsün diye hiç inmiyor meme boşalsa da var hareketli derken tam memenin ortası oldugu için bastırınca meme yumusak o da alta kayıyo ama hissediyorum yinede var genel cerrahiye gitmelimiyim

Biz anneler çok güçlüyüz inan düşününce, ama onlar farkında değiller. Doktor gözlemle konuşalım 15 gün sonra dedi kuzum, sadece mukusu döküntüleri alerji boyutunda değerlendirmiyo bence, sana bişey sorcam kuzum böyle yiye yiye tolere eder mi vücudu alerji varsa eğer, 10 gün denetmesindeki amacı anlamadım pek fazla, o an sormakta aklıma gelmedi

Canım bi acile götür çocuğu sar sarmala dönüşte herşeyi yıkarsın
Bu gece sana geçmez
İnşallah bişeyciği yoktur yavrunun
Bezi de götür ya da fotosunu Çek göster doktora
Mutlaka git

Canım bende de var sankı ama suan yenı dogum yaptık sut bezesı olabılır. Biraz daha zaman gecsın bende gıderım bır dra suan salgın dan dolayı zaten kımıldayamam.
Yani önvesinde olaa anlardım benim kolaltlarımda çıktı kitleler bebek emdikçe ben sağdıkça indi ama onlar ağrılıydı bunda ağrı olmayınca korktum bende nebilim iyice pimpirik oldum

Ne kadarlık oldunuz canım bende 4.ayda dusunuyorum ama mama degıl corba vs gıbi
Biz daha 43 günlüğüz kızımda dört buçuk ayda başlamıştım mama yiyordu sadece.Bir de annemlerle beraberdik hep o ver demişti.Bir de çevremde altı aydan sonra başlayanlar hep sorun yaşamışlardı bebekleri yemiyorlardı yutamıyorlardı.

Canım sakin ol. Ah o lafı dediğinde bezi kafasına geçiremedin mi arkadaşım? Bunların alayı böyle. Boşver sen onu. Kuzum genelde inek sütü alerjisinde görülebiliyor. Doktora gitmen çok iyi olur ama gidemezsen de inek sütü ve dana etini keserek başlayabilirsin. Bizleri haberdar et, gönlünü de ferah tut

Gidicem cnm dr a 5 mayista kontrol vardi. Alerji bolumune yonlendirmesini isticem . Esimim tavri umurumda degil mecbur goturecek me gerekiyosa fazlasini yapacak. Zaten pisman oldu yalakalik yapiyor. Oruc basina vurmustu herhalde birazda . Sut urunlerinden ziyade ben fisrik yemistim ondan supheleniyorum canim

Canım bi acile götür çocuğu sar sarmala dönüşte herşeyi yıkarsın
Bu gece sana geçmez
İnşallah bişeyciği yoktur yavrunun
Bezi de götür ya da fotosunu Çek göster doktora
Mutlaka git
Canim gece sefer alerjinicin gittigimde acilde bisey yapmadi polikinlige getirin alerjiye benzemiyor demisti bide krem tavsiyesi vermisti ..

Bazi erkeklee oyle oliyo canim. Sanki senin demenle alerjimi olcak cocuk. Anneler anlıyor kim ne derse desin. Eslem bizi görmüyor esim 1 hafta daha bekleyelim dedi ama gecmeyecek zaman bana
Kesinlikle canim .en cok bizim canimiz yanar hisey olsa Alalh esirgesin... .sende insallah yaniliyosundir canim.

Bu erkekler hepmi ayni yaa . 5dk tut diye veriyirum ya uyutmaya zorluyo ya yalandi gel arandi gel agladi gel. Ne kdar moralim bozuldu canim bir bilsen hic beklemiyodum kan rabbim dermansiz dert vermesinde tek... bugun sadece 1 tanr fistik yedim onuda esim verdi tadina bak bayatlamismindie cekmecede balkomda posetle kalmis baya ona gore ayiklayacakti dokunir cocuga dedim 1 raneden nolcak dedi .ondam supheleniyorum camim

Canım emin değilim ama bir kere yemeyle kan olmaz diye biliyorum. Daha düzenli ve sürekli yediğin birşeyden kaynaklı olması daha mümkün gibi geliyor. Tabi sen daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…