Korkma annesi hep takipte ol. Ama ates varsa serum bağlanması gerekebilir. Cunku sodyum potasyum dusebilir. Dr ile irtibatta ol canimKizlar bizim kulucka donemi yeni basliyor sanirim . Dun kaka sayisi artti kusma artti hafif atesi var. Yeni yeni cikiyor ortaya
Bizde 10 günü buldu ama korkma gececek insallahInsallahh canim .1haftada yine ii .dun bi komsumuz 20 gunde iyilesti dedi 2.5yasinda yakalanmis kizi
ben gittim ama lendi dr uma degil eve yakin dev hast ne soyle bi ultrason ile rahim in tek bi yerine bakti spiral taktırdım ben ,sey duymuştum dogumdan sonra bazen rahim de yapisikliklar oluyormus o yuzden gidilsin diyorlar iste kist var mı bakıyorlar benim oyle bakmadı 1 ay sonra tekrar alet oturmuş mu diye bakacak isteOkuyorum okumaz olur muyum. Hatta bazen youtubedan yasin amenerrasülü vs açıyorum dinliyoruz. Büyük ihtimalle kolik bazı şeyleri ona benziyor. Bu hafta atak haftasıymış bakalım geçsin yine göreceğiz. Haftaya doktora götürcem bu kalça usg göz vs için. Neler dicek mersk ediyorum.
buarada 40ından sonra doktor bana da gel demişti muayene edicekti beni. Giden var mı ya? Gerek var mı hanımlar?
Yusra da surekli bez degistirmekten psikolojim bozuldu. Her bez kakaliydi. 6 aylikti. Bana gecmedi ama o donem anneme gittik kardesim ishal olmustuSuna bak yaa ne illet bisey tekrar gecmis olsun canim. Canim dr la ben gorusemedim esim gorusmustu . Boyle devam ederse bidaha goturecek gibiyim zaten bakalim . Dikkat ediyorum cnm surekli el yikiyorum
Yusra da surekli bez degistirmekten psikolojim bozuldu. Her bez kakaliydi. 6 aylikti. Bana gecmedi ama o donem anneme gittik kardesim ishal olmustuSuna bak yaa ne illet bisey tekrar gecmis olsun canim. Canim dr la ben gorusemedim esim gorusmustu . Boyle devam ederse bidaha goturecek gibiyim zaten bakalim . Dikkat ediyorum cnm surekli el yikiyorum
maşallah ona ,cnm sen de hemsiresin teyzem d3 neredeyse 20 yıllık ebe hemsire gelince 1 cay kasigi calpol ver dedi asidan sonra biraz da su tabi tatli ya aklinda olsunBiz asimizi olduk umarim ates yapmaz 6.100 kilomuz
Masallah bizde olduk asilari 5700 olmusuz bizdeBiz asimizi olduk umarim ates yapmaz 6.100 kilomuz
Yusra da surekli bez degistirmekten psikolojim bozuldu. Her bez kakaliydi. 6 aylikti. Bana gecmedi ama o donem anneme gittik kardesim ishal olmustu
Senin arkadaşların nasıl oldu cnm testleri pozitif çıkmıştı durumları nasılmaşallah ona ,cnm sen de hemsiresin teyzem d3 neredeyse 20 yıllık ebe hemsire gelince 1 cay kasigi calpol ver dedi asidan sonra biraz da su tabi tatli ya aklinda olsun
Doğsun doğsun derken böyle hayal etmemiştikOkuyorum okumaz olur muyum. Hatta bazen youtubedan yasin amenerrasülü vs açıyorum dinliyoruz. Büyük ihtimalle kolik bazı şeyleri ona benziyor. Bu hafta atak haftasıymış bakalım geçsin yine göreceğiz. Haftaya doktora götürcem bu kalça usg göz vs için. Neler dicek mersk ediyorum.
buarada 40ından sonra doktor bana da gel demişti muayene edicekti beni. Giden var mı ya? Gerek var mı hanımlar?
Ohhh içimi o kadar rahatlattın ki Allah senden razı olsun canımBenim bebeğimde de var o isilik gibi döküntülerden. Kakası da mukuslu. Gittiğim dr prof gazide. Aynı şeyi sordum. Bana internet doktorculuğu oynama. Hepsi normal. Kakada kan var mı dedi. Yok dedim. Tamam o zaman dedi. Cildi hassas dedi. ☺
Bizimkinde hep var bide ağzı açık uyuyor ya ağzı kuruyor yalanıp duruyorBu ara yapmaya basladi, ablasindan cok cekmistim bunda da cekcem gibi uyutmuyor valla zombi gibiyim ikisi sirayla uyaniyo tam delirmelik
Kaşıkla çok başarısız olduk kuzum 40ml sütün yarısı mideye yarısı dışarı gitti bugün de fincanla deneyeceğim bakalım, bir de kaşık biberon siparişi vercemBiz fincan ve kaşığı kilo alamadığı dönem kullandık , sarılık zamanı yani, çok faydasını gördüm canım. O zamanlar daha sakindi bebeler, çok zorlanmıyordum. Şimdi elleri kolları durmuyor, kaşıkla ilacı zor veriyorum. İnşallah kolaylıkla içer sütünü prenses
Kaşıkla çok başarısız olduk kuzum 40ml sütün yarısı mideye yarısı dışarı gitti bugün de fincanla deneyeceğim bakalım, bir de kaşık biberon siparişi vercemBiz fincan ve kaşığı kilo alamadığı dönem kullandık , sarılık zamanı yani, çok faydasını gördüm canım. O zamanlar daha sakindi bebeler, çok zorlanmıyordum. Şimdi elleri kolları durmuyor, kaşıkla ilacı zor veriyorum. İnşallah kolaylıkla içer sütünü prenses
Tamam canım çok sağol materni markasını buldum, kendi sitesinde çok daha uygunTrendyoldan almıştım uygun fiyata bir bak istersen
Max 3 saate uyaniyor eslem. Sarilik varken vir jez 4 saat uyumustuKızlar Happy Kids uygulamasında böyle birşey yazıyor ne kadar doğru sizce ? gece kendisi uyanmazsa ben kaldırmasam mı artık Ne düşünüyorsunuz
Kasik biberon isine yarar canım. Fincanda zor olabilir belkiKaşıkla çok başarısız olduk kuzum 40ml sütün yarısı mideye yarısı dışarı gitti bugün de fincanla deneyeceğim bakalım, bir de kaşık biberon siparişi vercem
Ne testi canim anlamadımAmine Busra sen tekrar test vermeye gittin mi
Evet yaptırdık canimAmine Busra cnm sizinde bugundu dimi 2.ay asiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?