2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ben gittim ama lendi dr uma degil eve yakin dev hast ne soyle bi ultrason ile rahim in tek bi yerine bakti spiral taktırdım ben ,sey duymuştum dogumdan sonra bazen rahim de yapisikliklar oluyormus o yuzden gidilsin diyorlar iste kist var mı bakıyorlar benim oyle bakmadı 1 ay sonra tekrar alet oturmuş mu diye bakacak iste

Suna bak yaa ne illet bisey tekrar gecmis olsun canim. Canim dr la ben gorusemedim esim gorusmustu . Boyle devam ederse bidaha goturecek gibiyim zaten bakalim . Dikkat ediyorum cnm surekli el yikiyorum
Yusra da surekli bez degistirmekten psikolojim bozuldu. Her bez kakaliydi. 6 aylikti. Bana gecmedi ama o donem anneme gittik kardesim ishal olmustu

Suna bak yaa ne illet bisey tekrar gecmis olsun canim. Canim dr la ben gorusemedim esim gorusmustu . Boyle devam ederse bidaha goturecek gibiyim zaten bakalim . Dikkat ediyorum cnm surekli el yikiyorum
Yusra da surekli bez degistirmekten psikolojim bozuldu. Her bez kakaliydi. 6 aylikti. Bana gecmedi ama o donem anneme gittik kardesim ishal olmustu

Kızlar benjm bebısım gece uyumuyor gunduz uyuyor Niye boyle. Geceyi gunduzmu zannediyor acaba Gecesi gunduzu degıstı derler bızde

Biz asimizi olduk umarim ates yapmaz 6.100 kilomuz
maşallah ona ,cnm sen de hemsiresin teyzem d3 neredeyse 20 yıllık ebe hemsire gelince 1 cay kasigi calpol ver dedi asidan sonra biraz da su tabi tatli ya aklinda olsun

maşallah ona ,cnm sen de hemsiresin teyzem d3 neredeyse 20 yıllık ebe hemsire gelince 1 cay kasigi calpol ver dedi asidan sonra biraz da su tabi tatli ya aklinda olsun
Senin arkadaşların nasıl oldu cnm testleri pozitif çıkmıştı durumları nasıl

Doğsun doğsun derken böyle hayal etmemiştik
Bnada 2 hafta sonra gel demişti doktorum ben gitmedim bence gerek yok ya kendini iyi hissediyorsan

Ohhh içimi o kadar rahatlattın ki Allah senden razı olsun canım bizdede tek belirti mukus yoksa kakası normal başka da bişey yok Allahtan. Vücududa bi oluyor bi geçiyor değişik

Bu ara yapmaya basladi, ablasindan cok cekmistim bunda da cekcem gibi uyutmuyor valla zombi gibiyim ikisi sirayla uyaniyo tam delirmelik
Bizimkinde hep var bide ağzı açık uyuyor ya ağzı kuruyor yalanıp duruyor
Allah yardımcın olsun valla canım ben tek çocukla hiç bişeye yetişemiyorum sizi düşünemiyorum

Kaşıkla çok başarısız olduk kuzum 40ml sütün yarısı mideye yarısı dışarı gitti bugün de fincanla deneyeceğim bakalım, bir de kaşık biberon siparişi vercem

Kaşıkla çok başarısız olduk kuzum 40ml sütün yarısı mideye yarısı dışarı gitti bugün de fincanla deneyeceğim bakalım, bir de kaşık biberon siparişi vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…