Geçen benimde aynı oldu iki gün sürdü perişan etti biziO ne cnım yaşimdi uyuttum gündüz 1 den beri uyumadı 5 dk uyudu kalktı saatlerce uyanık kaldı iftardan beri de acaip ağladı durdu. Doktorumuza mesaj attk bioganıa alın demiş iyice huzursuz olursa muaneye getirin demiş
Benim doktorum ağlasa da mama vermeyeceksin dedi. Atak dönemini çok zor geçirdik süt yok memede diye nasıl sinirleniyorduYok ben p
Yok ben parmagımla ayırmazsam sabaha kadar emer aynı memeyi ben yutkunma kesilince az daha bekleyip diger memeye alıyorum ancak uykusu gelsin kendi bıraksın ama bazen iki memeyi yesede uykuya dalmıyor aranıyor ozman mama takviye yapıyorum mecburen
İyiki bilgilendirdiniz bende geçen 2-3 günkü huzursuzluğu niye diye kafa patlatıyoruz eşimle. İyiki var kadınlar klübü40 haftanin uzerine 5 hafta olduysa atak haftadır
Su gun sunu yapicam diye bolerseniz yetisiyor cnm.mesela ben bugun supurge vileda yapicam eve yarin toz alicam evde dun utulerimi yaptim oyle olunca yetisiyor bence :)Benim karşı koMsum var evi bal dök yala nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Bebegi 2 aylık daha. Ya ben çok beceriksizim ya da onlar çok hamarat :)
Gunaydin sanada mart annesi :)GÜNAYDIIIINNmutfagımda guguk kusu eslıgınde kahvemi yudumlarken sesssiiiiz bir İstanbul sabahından sizlere kocaaaa bir GÜNAYDIN mart annelerim
Bunu demekten dilimde tuy bitti :) gaz cnm gaz havlu isit koy karnina gaz ilacini verKızlar ben kötüyüm sürekli ağlıyor uykudan uyanır uyanmaz birde karnından sesler geliyor
Teşekkür ederim yorum için, altina battaniye felan sererek telafi edilebilir ince olmasi zaten, plastigi cok hafif urun saglam degil gibi yorumlar yapılmış, bunlar kafamı karistirmisti benim. bol eğlenceli vakitler geçirir minnos yavrunuz umarimPinkpinkblue
Oyun halimiz bugün geldi. Alt kismi biraz ince ama yorumlarda gormustum bilerek aldim. Gayet güzel biz beğendik
Eriyorum canım damla da fayda etmiyor vali aBunu demekten dilimde tuy bitti :) gaz cnm gaz havlu isit koy karnina gaz ilacini ver
TilililiGunaydin sanada mart annesi :)
Kiraz çekirdeğini koydum karnına geçen ben de. Ayağına da koydum. Sonra rahatlayıp uyudu.Kızlar ben kötüyüm sürekli ağlıyor uykudan uyanır uyanmaz birde karnından sesler geliyor
Ayy valla ben katilirimHep birlikte diyet yapmayami baslasak ne dersiniz? Birbirimize destek oluruz.
Eşim damla aldı geldi verdik uyuyor canım şükür
Gündüz 1den beri uyumadı benimde hiç aklıma gelmedi damla aldırmak pink sağolsun akıl ettirdi bağırsakları gurul guruldu hep
Sonuc olarak cocugunda kafasi karisti fazladan mapus yattiNe günlerdi yaa
Hayır bi 16 bi 18 bide 20 yapıyodum deliler gibi
AyyyySorma cok fena haldeyiz.
Aşi sabahi oylece ciktik evden. Sonra goz doktoruna gitmek gerekince yusrayi babannesine biraktik. O da ac karna bir dolu su içip kusmuş. Dedesi yedek anahtarla bize gelip kiyafet almış. Başimdan asagi kaynar sular indi. Mutfak masasi sahur daki haliyle öylece duruyordu. Oturma odasi misafir odasi cocyk odasi hepsi ayri dağınıktı :/
Sahurda esim yatak odasina geldi camiacti noldu dedim cisli bez kokusu var diyoÇocuklu insanlara evleriniz niye dağınık derdim benimki daha 2 aylık olmadı hep dagınık
Gercekten bademcik gibiKızlar fırsat bulup giremiyorum çok birikmiş oluyor .
Kızım bütün gün tv ye bağımlı kalıyor bazen birlikte puzzle yapiyoruz saklambaç vs ama bütün gün çoğunlukla tv telefon oyun istiyor bizde vakit bulamıyoruz ona çok üzülüyorum.
Neyse geçen gün aynayla vajina baktım birkaç kişi yazmıştı ele bir şey geliyor diye .
Benim ele bir şey değilde sanki açıklık fazla ve içerde bademcik gibi şey gözüküyor
2.normal doğum du bu.
Benim çatı ağrısı gibi agrım oluyor yatakta sağ sola vs dönerken
Beni de yazin yaaaHep birlikte diyet yapmayami baslasak ne dersiniz? Birbirimize destek oluruz.
Benim büyük kızım ağzına emziğini verirdim, eme eme uyurdu. Küçüğüne bakınca büyüğü melekmis, ne kolay buyutmusum onu diyorum. Sallanmayi sevmezdi. Sadece alerjisi, kusması vardı. Onun dışında melekti ya. Küçüğü çok cırlak.Varmış varmış bize düşmez tabi öyle bebeler
Valla süper olur belki o gazla veririzHep birlikte diyet yapmayami baslasak ne dersiniz? Birbirimize destek oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?