2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar 1000 aydan daha hayirli olan Kadir Gecemiz mubarek olsun ❤
Yavrularimizin bahti acik olsun. Hepsi Allaha iyi birer kul, bize iyi birer evlat, vatana iyi birer birey olsunlar.
Huyu ve kendileri guzel esleri, evlatlari olsun.
Rabbim ayaklarina tas degdirmesin cumlemizin evladinin.
Nazarlardan korusun.
Aile butunlugumuzu bozmasin.
Hicbir cocuk ne annesiz ne de babasiz kalmasin. Amin
Su mubarek gunde dua edemedigim hatta beddua edemesem de, Rabbime havale ettigim tek bi kisi var, o da kv. Rabbim esimle eski huzurumuzu versin, kv ye ragmen ne diyim

12 saat yol 2 aylık bebekle bilmiyorum nasıl olur. Eşin biraz anlayışlı olsa keşke eziyet yani bebek içinde. Hem ya hastalık bulaşırsa gelen gider olursa.
Gelen giden kesin zaten. Kv gelirlen haber verin mevlid yapcam seni bebeği herkesle tanıstırcam. Komşularım seni tanımıyo dedi. Şaka gibi biri. Herkesle tanısmak zorundayım sanki

Bende bu sekilde diycem
Eger vebalini aliyorsa, bana bebege ya da kendine bi sey olmayacagini garanti ediyorsa, ok diycem , hadi bavul hazirlayalim diycem. Benim kendi ailem hic gormedi bebegi, ama napiym.
Aşıyı beklemem de şuan içinşehirlerarası riskli yani. Kimin hasta tazıyıcı oldugu belli değil. Kendimi umursamam da bebeğim dahs önemli.

Amiiin inşallah canım.. Rabbim hayırlı insanlarla biraraya getirsin yavrularımızı. Bahtları guzel olsun inşallah..
Kvdene Allah akıl fikir versin..

Kızlar bebişimin diş etleri böyle sivrilmeye başladı acaba diş yatakları mı oluşuyor yoksa bu kızan diş mi çıkarıyor yada başka birşey mi bu tecrübesiz anneyi aydınlatın be

Eklentiler

• E6650EFB-E6DB-4E54-99E8-CC3C072E3F89.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
  • B7B173AF-F3F0-45FF-A88F-5BB3B803B6A1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 44
Endise etme canim. Insallah hicbir sorun yoktur. Doktor zaten anlar. ☺

Amiiiin arkadaşım ... Allah içimizde yara bırakanların kalbine vicdan nasip etsin

Canım ne demek 12 saat yol şaka gibi
Hele iki ay aşısından sonra sakın izin verme
Bu sıcakta 12 saat klima açsan hasta olur açmasan terden isilik olur
Eşin hiç mi acımıyo el kadar bebeye

Aşıyı beklemem de şuan içinşehirlerarası riskli yani. Kimin hasta tazıyıcı oldugu belli değil. Kendimi umursamam da bebeğim dahs önemli.
Asi ciksa bile yaptirma taraftari degilim. Yan etkileri nelerdir daha tam belli degildir. Asi yerine hijyen ve dikkatli davranmak daha mantikli geliyor bana.

Canım ne demek 12 saat yol şaka gibi
Hele iki ay aşısından sonra sakın izin verme
Bu sıcakta 12 saat klima açsan hasta olur açmasan terden isilik olur
Eşin hiç mi acımıyo el kadar bebeye
Babalar anneler gibi düsünebilse keske. Biz kedimizi resmen cocuklari adiyoruz, hep onlarin iyiligini rahatini düsünüyoruz. Babalar orali degil

Kısa kol çıtçıtlı badi giydiriyorum altına da pijama. İki gün önce öyle bir sıcaktı ki çoraplarını bile çıkardım çocuk rahatladı resmen. Gece uyurken de hazır kundağına koyuyorum daha üstünü örtmüyorum. Hava çok sıcak zaten

bi de kac saatlik yol çocukla perişan iyi göze almis,ben osmaniyeliyim ,anne baba tarafım adanada mersinde hep dun 42 derecenmiş tam gidilmez el kadar bebe piser dokuntu geçirir

Avusturya dayim. 4-5 hafta önce k vitamin ve rota oldu. Bu sefer Rota 2.doz diptheri tetanus olcak. Menenjit özele girdigi icin onu yapiyorlar hemen. Ama bir iki hafta arayla yaptircam. Sonraki kontrol nezamn bilmiyorum

Bizimki rotayi hala kapsamıyordu o yuzden sormustum , ilk asisini gelicek hafta olucaz 2tane hep2ser 2ser gidicek .. menenjit sanki burda karsilaniyor icinde var demisti doktorumuz özellikle sordugumda ates halsizlik yapmisti oglumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…