- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Gelen giden kesin zaten. Kv gelirlen haber verin mevlid yapcam seni bebeği herkesle tanıstırcam. Komşularım seni tanımıyo dedi. Şaka gibi biri. Herkesle tanısmak zorundayım sanki12 saat yol 2 aylık bebekle bilmiyorum nasıl olur. Eşin biraz anlayışlı olsa keşke eziyet yani bebek içinde. Hem ya hastalık bulaşırsa gelen gider olursa.
Aşıyı beklemem de şuan içinşehirlerarası riskli yani. Kimin hasta tazıyıcı oldugu belli değil. Kendimi umursamam da bebeğim dahs önemli.Bende bu sekilde diycem
Eger vebalini aliyorsa, bana bebege ya da kendine bi sey olmayacagini garanti ediyorsa, ok diycem , hadi bavul hazirlayalim diycem. Benim kendi ailem hic gormedi bebegi, ama napiym.
Amiiin inşallah canım.. Rabbim hayırlı insanlarla biraraya getirsin yavrularımızı. Bahtları guzel olsun inşallah..Kizlar 1000 aydan daha hayirli olan Kadir Gecemiz mubarek olsun ❤
Yavrularimizin bahti acik olsun. Hepsi Allaha iyi birer kul, bize iyi birer evlat, vatana iyi birer birey olsunlar.
Huyu ve kendileri guzel esleri, evlatlari olsun.
Rabbim ayaklarina tas degdirmesin cumlemizin evladinin.
Nazarlardan korusun.
Aile butunlugumuzu bozmasin.
Hicbir cocuk ne annesiz ne de babasiz kalmasin. Amin
Su mubarek gunde dua edemedigim hatta beddua edemesem de, Rabbime havale ettigim tek bi kisi var, o da kv. Rabbim esimle eski huzurumuzu versin, kv ye ragmen ne diyim
5.30saat dile kolayevet sonunda kizim yine odasında yatmaya başladı 1 de yatmıştım bi uyandim oğlumun mikirtisiyla saat 6.30 :) cok guzel bi uykuydu
Endise etme canim. Insallah hicbir sorun yoktur. Doktor zaten anlar. ☺Teşekkür ederim. Bizim doğumda bişey söylenmedi sonradan olan bir şey olabilir heralde. Çarşamba günü gidicez Çarşamba günü olmaz şimdi bana. Aklıma takılıp duruyor neyi var neden ağlıyor diye
Amiiiin arkadaşım ... Allah içimizde yara bırakanların kalbine vicdan nasip etsinKizlar 1000 aydan daha hayirli olan Kadir Gecemiz mubarek olsun ❤
Yavrularimizin bahti acik olsun. Hepsi Allaha iyi birer kul, bize iyi birer evlat, vatana iyi birer birey olsunlar.
Huyu ve kendileri guzel esleri, evlatlari olsun.
Rabbim ayaklarina tas degdirmesin cumlemizin evladinin.
Nazarlardan korusun.
Aile butunlugumuzu bozmasin.
Hicbir cocuk ne annesiz ne de babasiz kalmasin. Amin
Su mubarek gunde dua edemedigim hatta beddua edemesem de, Rabbime havale ettigim tek bi kisi var, o da kv. Rabbim esimle eski huzurumuzu versin, kv ye ragmen ne diyim
Bugunde ben dert yanayım.
Malum hastalık nedeniyle kaynanamlar gelememişti adanadan. Şimdş tıtturmus bayramda gelin. Kocamda illa gitmek icin yol aruyor. Şu zamanda iki aylık bebekle 12 saatlik yola çıkmayı dusunuyor sırf anası babası için. Çıldırcam ya gerçekten çıldırcam. Aklı basında olan bi büyük der kş oğlum başka zaman gelirsinşz der dimi. Ama yoook illa onların isteği olacak. Ben tee geçen sene daha hamileyken gelemicemi söylemiştim kadun her telefon gorusmemizde bayramda gelin diyo. Sanki 1 saatlik mesafe. Hayır oraya gittik dşyelim bisürğ insan bebeğimizi görmeye gelecek ne dicem yaklasmayın mı? Sinirden ağlıcam zor tutuyorum kendimi.
Sanırım kavga edicem kocamla. Şu hastalık zamanında bu talebi yapmalarına sinir oluyorum. Çok görmek isteyen yasak kalkınca gelir ama olur mu ben gidicem bebkle birlikte bide hizmet edicem. Allahım şu mübarek ramazan gününde bana yaşattıklarına bak ya.. çocuğum aşı olacak ama kocam yola çıkma derdinde. Ki biz istanbuldayız giriş çıkış yasak. Kavga etsem nolur ki..
Canım ne demek 12 saat yol şaka gibiÖğrendik onu ama yok yol bulucam dedi. Valla dua ediyorum inşallah bulamaz o yolu.nefret ediyorum her bayram dönemi aynı sıkıntıö ben hiç ailemle bayram geçiremiyorum. Neden aynı şehirdeyiz diye. Her bayram 2 hafta ordayız bu zamana kadar canım cıktı. Lafını soktum geçen annen kızım diye diye tüm işleri bana kitliyor dedim. Seni kızı gibi seviyor dicektim sevmesin anasunı satayım. Anam iş kitlemiyor be.
Yok kavga edicem çocuk bide aşı olcak bu perşembe. Kendi gitsin ben gitmem.
Topluluktan, kalabaliktan uzak durun diyorlar o mevlid pesinde. Komsularini tanimak cok önemli sanki.Gelen giden kesin zaten. Kv gelirlen haber verin mevlid yapcam seni bebeği herkesle tanıstırcam. Komşularım seni tanımıyo dedi. Şaka gibi biri. Herkesle tanısmak zorundayım sanki
Asi ciksa bile yaptirma taraftari degilim. Yan etkileri nelerdir daha tam belli degildir. Asi yerine hijyen ve dikkatli davranmak daha mantikli geliyor bana.Aşıyı beklemem de şuan içinşehirlerarası riskli yani. Kimin hasta tazıyıcı oldugu belli değil. Kendimi umursamam da bebeğim dahs önemli.
Babalar anneler gibi düsünebilse keske. Biz kedimizi resmen cocuklari adiyoruz, hep onlarin iyiligini rahatini düsünüyoruz. Babalar orali degilCanım ne demek 12 saat yol şaka gibi
Hele iki ay aşısından sonra sakın izin verme
Bu sıcakta 12 saat klima açsan hasta olur açmasan terden isilik olur
Eşin hiç mi acımıyo el kadar bebeye
Kızlar bu sıcak havalarda bebeğinize özellikle geceleri ne giydiriyorsunuz? Ben hasta olcak diye korkuyorum. Gündüzleri kısa kollu ve şort giydiriyorum 3 gündür. Gecede aynı kısa kollu yatırıp üstüne incecik penye örtü örtüyorum. Ama sabaha karşı emzirmek için aldığımda çok terlemişti birde eşim camı üstten açmış üşür diye korktum hemen üstünü değiştim. Bugünde ince penye tulum giydirdim bu gece sanki daha serin geldi. Terler mi acaba bu seferde hasta olur mu bilemedim ya.
uzerine tekrar yattık 10.15 de kalktik :)5.30saat dile kolay
bi de kac saatlik yol çocukla perişan iyi göze almis,ben osmaniyeliyim ,anne baba tarafım adanada mersinde hep dun 42 derecenmiş tam gidilmez el kadar bebe piser dokuntu geçirirBunların hepsini tek tek söyledim. İyiki yasaklandı bayram ziyaretiyle yine bulasıcaktı herkese dedim. Absrtmaya gerek yok dedi. Bende yanlış değilsem @aijoo geçirmişti onu örnek verdim biraz tabi abartarak.. hakkını helal et bacım. Dedim bunu yaşamaya gerek var mı? O zaman bi durdu.
Adet oldum mu onu da anlamadım. Lekelenme sormadım canım normal akıntı sordumAdetten sonra kesildi cnm oncesinde 2 3gundd bir lekelenme oluyordu
Nette görmüştüm parça geliyosa doktora gitmelisin canım
Avusturya dayim. 4-5 hafta önce k vitamin ve rota oldu. Bu sefer Rota 2.doz diptheri tetanus olcak. Menenjit özele girdigi icin onu yapiyorlar hemen. Ama bir iki hafta arayla yaptircam. Sonraki kontrol nezamn bilmiyorum
Ben oldummu onu da anlamadım. Normal akıntıyı sordum canımBen adet oldum bugün bitiyor gibi yaptı ama yarın napıcak bekliyorum.
Normal akıntı sordum canım rennksiz olanIlk iki hafta sürdü, birdahada olmadi. Adette olmadim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?