Bende eskiden beri hep vardır ama şimdi ıslatacak şekilde oluyorBnde hic akinti olmuyor . Dogumda tum gozyasi bitmis herhaldekurudu gariban
Kizlar 1000 aydan daha hayirli olan Kadir Gecemiz mubarek olsun ❤
Yavrularimizin bahti acik olsun. Hepsi Allaha iyi birer kul, bize iyi birer evlat, vatana iyi birer birey olsunlar.
Huyu ve kendileri guzel esleri, evlatlari olsun.
Rabbim ayaklarina tas degdirmesin cumlemizin evladinin.
Nazarlardan korusun.
Aile butunlugumuzu bozmasin.
Hicbir cocuk ne annesiz ne de babasiz kalmasin. Amin
Su mubarek gunde dua edemedigim hatta beddua edemesem de, Rabbime havale ettigim tek bi kisi var, o da kv. Rabbim esimle eski huzurumuzu versin, kv ye ragmen ne diyim
Adet oldum mu onu da anlamadım. Lekelenme sormadım canım normal akıntı sordum
B Beto2012 gecen gun pipisinin ucu yapismis normalde ellemek cok dogru degil biliyorum ama uzuldum siyirip birakrim 2 3 sefer onun omcesimdede cisini yapmisti isemez dedim kisa sure. Alti acik bemde egildim aguu guu guu guldurmeye calisiyorum karnimda bi sicaklikbi baktim isiyo sen misin çükümle oynayan all sana dedi
Gitmedim canım korkudan benim eskiden de vardı hep aa şimdi çok gibi her seferinde çamaşırım ıslanıyorDoktra gitmis miydin dogumdan sonra cnm? Iste ikiside bitti adetle simdilik yok adete yakin cok artardi bakalim simdi nasil olucak
Bendede kaşıntı yanma yok ama hafif kokulu evet kesin enfeksiyon yaa doktorada gitmedim hiç sirkeli suyla mı silsekBenim ara ara oluyor. Ama biraz koku var. Enfeksiyon mu bilmiyorum ama kaşıntı falan yok. Doktora da gidemedim hiç kontrole. Sizde de koku oluyor mu?
Valla acıyor ama nasılsa uyur diye dusunuyo. Bir saatlik yolda bile en fazla 15 dk uyuyo. O kadar sinir bozucu ki anlatamam. Hep anasının ısrarları yüzünden..Canım ne demek 12 saat yol şaka gibi
Hele iki ay aşısından sonra sakın izin verme
Bu sıcakta 12 saat klima açsan hasta olur açmasan terden isilik olur
Eşin hiç mi acımıyo el kadar bebeye
Dimi sanki onları tanıyınxa nolcaksa. Bide laf sokuyor seni hiç tanımıyorlar. Görmediler... Ben istemiyorum ki.. o mevlidde ben dedim diye cıktı. Eylül ekim fibi mevlid yapıcam sende gelirsin dedim bi görüşmede.ondan sonra adanada mevlid cıktı ortaya..Topluluktan, kalabaliktan uzak durun diyorlar o mevlid pesinde. Komsularini tanimak cok önemli sanki.
Ya ben bi kere yazın gittim klimanın karsısından kalkamadım. Gece klimasız yatıyorlar ben yatamadım eşim kapstıyor ben açıyordum.. o zaman anlamıstım niye güneşe ateş ediyorlar diye. Bebeği klimanın karsısında durduramam ki. Akıl selim iş değil. Sırayla geliyorlar valla lohusalıktan sonra sıyırcambi de kac saatlik yol çocukla perişan iyi göze almis,ben osmaniyeliyim ,anne baba tarafım adanada mersinde hep dun 42 derecenmiş tam gidilmez el kadar bebe piser dokuntu geçirir
Valla lohusalıkta sarı renkli geldi sonea zaten adet oldum bugun bitiyor bakalım yarın nasıl gelecek..Ben oldummu onu da anlamadım. Normal akıntıyı sordum canım
Geçmiş olsun canım, içim yandı bebişine.2 bez ile düzelme evresini geçmişiz maalesef atel zorunlu şuan. Kundak sıkı yapılıyordu ve bacaklarını açmaya çalıştıkça ilerlemiş maalesef
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...Kızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konulducumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var
Bilmiyorum ki silelim miBendede kaşıntı yanma yok ama hafif kokulu evet kesin enfeksiyon yaa doktorada gitmedim hiç sirkeli suyla mı silsek
Bu kvlerin hayırlı bi işi yok mu arkadaş. Basbas bağırıyorlar kundak zararlı diye.sen yapsan nasıl başını yerdi şimdi kesin sesi çıkmıyordur..Evet kalça usg de belli oldu ben farkedip götürdüm yoksa daha götürülmezdi covidden dolayıdoktor kundak dedi sebebine kv sağolsn kundak yaptı hep şimdi yavrum çekiyor acısını
Yarin gidicem kuzu dua edin kotü bısey cıkmasınNette görmüştüm parça geliyosa doktora gitmelisin canım
Aslinda emzirdigimiz icin akinti olmuyorBende eskiden beri hep vardır ama şimdi ıslatacak şekilde oluyor
Kestircez
Banada doktor elleme dedi ama yapışıyo napimm o zaman nasıl çişini yapacak? Kıyamıyorum yapıştığında sıyırıyorum sadece
Anaaamm masallahhuzerine tekrar yattık 10.15 de kalktik :)
Sana noldu tilililiYarin gidicem kuzu dua edin kotü bısey cıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?