2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebeğim çişini yaparken ağlıyordu. Yarını bekleyemedim çocuk cerrahisine gittik. Sünnet derisi kızarmış. Ondan ağrı duyuyomuş. Krem verdi doktor. Kendime çok kızdım geçen hafta farketmiştim neden gitmedim doktora diye

Ağlama canım ben gitmeyeceğim bebek açıdan çok etkileniyormuş de istiyorsan sen git de sen kal evde sonuna kadar diren

Bence hiç yorulma eşin ne yaparsa yapsın seyahat yasağı devam ediyor izin alamaz

Bizimde nirvana da gaz aguline basladik daha cok sikistirdi. Ama kaka yapmaya basladi hergun. Belji bu sekilde gaz atmayada başlar

Ne demek anlat tabi 6 gun hastanede yattik dile kolay

Ne guzel dua etmissin canim benim Allah razı olsun. Bende cocuklar uyurken bir yasin okuyabildim hepimize bagisladim

Aşıyı beklemem de şuan içinşehirlerarası riskli yani. Kimin hasta tazıyıcı oldugu belli değil. Kendimi umursamam da bebeğim dahs önemli.
Ben memlekete gitmek cok istiyorum. Ama bu demek degilki insanlarla goruscem hoydur hoydur gezcem. Bir bahceye cikabilmek icin istiyorum. Babamin evi var koyde. Ama babannemlere bile sokulmam. Evine girmem. Aramizda mesafe bırakırım gerekirse maske takarim. Sakin o hataya dusup gitme oralara herkes bizim gibi hafif geciremeyebilir. Bebeklerimiz en riskli gruptan

Ben yapabilecegimizi dusunmuyorum artik kaldi o iş. Cunku kışa 2. Dalga bekleniyor. Ve daha ağır gecirmesi bekleniyor. Ben suan gecirdigimiz halde tedirginim. Annemle kaynanamla gorusuyorum ama hala maske takmaya el yikamaya cok dikkat ediyoruz

O dediklerini yapsam olay olur cidden. Gelmemizi isteyen güruh brnim endişelerimi anlayamaz malesef...

Valla bidaha yaşatmasın inşallah.

Kendi kendime yapayım o zaman başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…