- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
Hayır yaa doğal florayı bozarsınız hep derler vajinayı temizlemeyin birşey yapmayın diye doktora gidin muayene etsinBilmiyorum ki silelim mi
Heee uf oodumSana noldu tililili
Dogum sonrası kanma ara ara devam ediyor kucuk parca gelıyor bazen. Koyu kahve olsa sadece Cok korkmyacagım ama taze kanda geliyor korkuyorumSana noldu tililili
Benim de aynı çok açık kahve ve koku var doktora da gidemedim.Benim ara ara oluyor. Ama biraz koku var. Enfeksiyon mu bilmiyorum ama kaşıntı falan yok. Doktora da gidemedim hiç kontrole. Sizde de koku oluyor mu?
Olabilir aslında benim mantarıma iyi gelmişti buna da gelir belkiBendede kaşıntı yanma yok ama hafif kokulu evet kesin enfeksiyon yaa doktorada gitmedim hiç sirkeli suyla mı silsek
Ağlama canım ben gitmeyeceğim bebek açıdan çok etkileniyormuş de istiyorsan sen git de sen kal evde sonuna kadar direnValla evde tavırdan anlamıcak. Basıp gidicem o olacak. En temizi. Valla ben her bayram anamlardan ayrıyım bi bayram kutlamadım onlarla. Mola vermeden o yol bitmesi imkansız. Biz gelirken 3-4 kez moral verdiriyorym. Bebekle nasıl olur bilmiyorum. Valla sinirden ağlıcam.
Bence hiç yorulma eşin ne yaparsa yapsın seyahat yasağı devam ediyor izin alamazBugunde ben dert yanayım.
Malum hastalık nedeniyle kaynanamlar gelememişti adanadan. Şimdş tıtturmus bayramda gelin. Kocamda illa gitmek icin yol aruyor. Şu zamanda iki aylık bebekle 12 saatlik yola çıkmayı dusunuyor sırf anası babası için. Çıldırcam ya gerçekten çıldırcam. Aklı basında olan bi büyük der kş oğlum başka zaman gelirsinşz der dimi. Ama yoook illa onların isteği olacak. Ben tee geçen sene daha hamileyken gelemicemi söylemiştim kadun her telefon gorusmemizde bayramda gelin diyo. Sanki 1 saatlik mesafe. Hayır oraya gittik dşyelim bisürğ insan bebeğimizi görmeye gelecek ne dicem yaklasmayın mı? Sinirden ağlıcam zor tutuyorum kendimi.
Sanırım kavga edicem kocamla. Şu hastalık zamanında bu talebi yapmalarına sinir oluyorum. Çok görmek isteyen yasak kalkınca gelir ama olur mu ben gidicem bebkle birlikte bide hizmet edicem. Allahım şu mübarek ramazan gününde bana yaşattıklarına bak ya.. çocuğum aşı olacak ama kocam yola çıkma derdinde. Ki biz istanbuldayız giriş çıkış yasak. Kavga etsem nolur ki..
Kanamamı akıntımıBenim ara ara oluyor. Ama biraz koku var. Enfeksiyon mu bilmiyorum ama kaşıntı falan yok. Doktora da gidemedim hiç kontrole. Sizde de koku oluyor mu?
Bizimde nirvana da gazKızlar 3 ay dolunca gaz problemi çözülüyor diyorlardı. 2 gündür geeçekten büyük oranda azaldı. Geceleri 2-3 defa gaz sancısıyla ağlayarak uyanırdı masaj yapardım dolanırdık öyle gaz çıkarıp kakasını yapardı. 2 gündür gece ağlamaları kesildi. Emziriyorum sonra sallıyorum azcık beşiğinde kendiliğinden elini emerek ağlamadan kendisi yapıyor. Nasıl sevindim anlatamam inşallah bu şekilde sorunsuz devam eder.
Ne demek anlat tabi 6 gun hastanede yattik dile kolayBunların hepsini tek tek söyledim. İyiki yasaklandı bayram ziyaretiyle yine bulasıcaktı herkese dedim. Absrtmaya gerek yok dedi. Bende yanlış değilsemAmine Busra geçirmişti onu örnek verdim biraz tabi abartarak.. hakkını helal et bacım. Dedim bunu yaşamaya gerek var mı? O zaman bi durdu.
Ne guzel dua etmissin canim benim Allah razı olsun. Bende cocuklar uyurken bir yasin okuyabildim hepimize bagisladimKizlar 1000 aydan daha hayirli olan Kadir Gecemiz mubarek olsun ❤
Yavrularimizin bahti acik olsun. Hepsi Allaha iyi birer kul, bize iyi birer evlat, vatana iyi birer birey olsunlar.
Huyu ve kendileri guzel esleri, evlatlari olsun.
Rabbim ayaklarina tas degdirmesin cumlemizin evladinin.
Nazarlardan korusun.
Aile butunlugumuzu bozmasin.
Hicbir cocuk ne annesiz ne de babasiz kalmasin. Amin
Su mubarek gunde dua edemedigim hatta beddua edemesem de, Rabbime havale ettigim tek bi kisi var, o da kv. Rabbim esimle eski huzurumuzu versin, kv ye ragmen ne diyim
Ben memlekete gitmek cok istiyorum. Ama bu demek degilki insanlarla goruscem hoydur hoydur gezcem. Bir bahceye cikabilmek icin istiyorum. Babamin evi var koyde. Ama babannemlere bile sokulmam. Evine girmem. Aramizda mesafe bırakırım gerekirse maske takarim. Sakin o hataya dusup gitme oralara herkes bizim gibi hafif geciremeyebilir. Bebeklerimiz en riskli gruptanAşıyı beklemem de şuan içinşehirlerarası riskli yani. Kimin hasta tazıyıcı oldugu belli değil. Kendimi umursamam da bebeğim dahs önemli.
Direnicem. Ve gitmicem. İsteyen istediğini düşünsün..Ağlama canım ben gitmeyeceğim bebek açıdan çok etkileniyormuş de istiyorsan sen git de sen kal evde sonuna kadar diren
İnşallah....Bence hiç yorulma eşin ne yaparsa yapsın seyahat yasağı devam ediyor izin alamaz
Ben yapabilecegimizi dusunmuyorum artik kaldi o iş. Cunku kışa 2. Dalga bekleniyor. Ve daha ağır gecirmesi bekleniyor. Ben suan gecirdigimiz halde tedirginim. Annemle kaynanamla gorusuyorum ama hala maske takmaya el yikamaya cok dikkat ediyoruzDimi sanki onları tanıyınxa nolcaksa. Bide laf sokuyor seni hiç tanımıyorlar. Görmediler... Ben istemiyorum ki.. o mevlidde ben dedim diye cıktı. Eylül ekim fibi mevlid yapıcam sende gelirsin dedim bi görüşmede.ondan sonra adanada mevlid cıktı ortaya..
O dediklerini yapsam olay olur cidden. Gelmemizi isteyen güruh brnim endişelerimi anlayamaz malesef...Ben memlekete gitmek cok istiyorum. Ama bu demek degilki insanlarla goruscem hoydur hoydur gezcem. Bir bahceye cikabilmek icin istiyorum. Babamin evi var koyde. Ama babannemlere bile sokulmam. Evine girmem. Aramizda mesafe bırakırım gerekirse maske takarim. Sakin o hataya dusup gitme oralara herkes bizim gibi hafif geciremeyebilir. Bebeklerimiz en riskli gruptan
Kendi kendime yapayım o zaman başka çare yok.Ben yapabilecegimizi dusunmuyorum artik kaldi o iş. Cunku kışa 2. Dalga bekleniyor. Ve daha ağır gecirmesi bekleniyor. Ben suan gecirdigimiz halde tedirginim. Annemle kaynanamla gorusuyorum ama hala maske takmaya el yikamaya cok dikkat ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?