2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ya ben kızım ishalmi anlamıyorum hala canım sıkılıyor alerji testi yapmadı dr belli olmuyormuş cıvık yani ön kısmada bulaşıyor ama günde 4 kez ben diyete girdim dr bekleyelim dedi ama ben yapıyorum süt ürünleri tüketmiyorum 3 gündür yine cıvık gibi acaba anne sütü alan bebeklerde ölemi önceden 3 4 kez mama veriyordum bi cevaplayın lütfenn

Fistiklar bi sey sorcam. Simdi, bebeklere 1 yasina girene kadar inek sutu veremicez ya. Marketlerde badem sutu satiliyo, ben iciyorum ve memnunum da. Bebege de icirebilir miyiz ki, bole mamasina fln eklesek ?
Bi de bebekler nesquik icebilir mi die ikinci sorum, ben cok seviyorum da

Ya inanın tükendim artık kızım hiç uyumuyor. 2 aylık bebek nasıl bu kadar az uyur aklım almıyor

Eki Görüntüle 2637290 Eki Görüntüle 2637291

Henuz erken ama yazilanlar hosuma gitti kizlar ins.bi bayan paylasmis
Canim bizimle paylastigin icin cok tesekkur ederim. Zira bu aralar kizima davranislarimi kontrol edemiyorum. Kizim cok hircin. Bense onu sakinlestireyim, yaptiklarina kizmayayim diye cabalarken, kendimi daha da ofkeli ve daha da yorulmus buluyorum.. Bu kitabin ismi nedir? Bulabilirsem alip okumak isterim.

Bak ne guzel iyi ki beklemeden gitmissin canim. Kendine kizma. Farkedip hemen caresine bakmissiniz ya onemli olan o. Artik daha rahat olur kuzucuk insallah ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…