Cok gecmis olsun canim... Nasil yapti ki kundagi oyle, cok mu sert yapti?Evet kalça usg de belli oldu ben farkedip götürdüm yoksa daha götürülmezdi covidden dolayıdoktor kundak dedi sebebine kv sağolsn kundak yaptı hep şimdi yavrum çekiyor acısını
Banyoya girdiğimde suyla karıştırmadan direk sirkeyle yıkadım.Bir kere yapmam yetti hep ikinciye gerek kalmadı.Nasıl yapmıştın canım her seferinde mi hafta 1 falanmı direk mi suyla karıştırılıp mı?
Kızlar yok mu fikri olan ya aşk olsun neden kimse cevaplamadıKızlar bebişimin diş etleri böyle sivrilmeye başladı acaba diş yatakları mı oluşuyor yoksa bu kızan diş mi çıkarıyoryada başka birşey mi bu tecrübesiz anneyi aydınlatın be
ben kundak kalmadi saniyordum artik,buradan hic kundaklayan da duymamistim yoksa uyarirdim kundak zararli evet cnmEvet kalça usg de belli oldu ben farkedip götürdüm yoksa daha götürülmezdi covidden dolayıdoktor kundak dedi sebebine kv sağolsn kundak yaptı hep şimdi yavrum çekiyor acısını
Allah im ya benim ki de bi popo yikayalim bi ayak yikayalim der her gece fiks çiş yapilir ,popo yikanir, diş fircalanir,el yuz yika ,ayak yika yat :)Silmezmiyimgebelik onla gecti benim sifir enfeksiyonla . Kizimda alisti popom aciyo sirkeli suylami silsek diyo
ah cnm benim ya oy minnagim,ağrı icin krem vermedi mi hani sorsan takip çıkarırken sursem diyeKızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konulducumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var
Aman ne kavga edeceksin.Bugunde ben dert yanayım.
Malum hastalık nedeniyle kaynanamlar gelememişti adanadan. Şimdş tıtturmus bayramda gelin. Kocamda illa gitmek icin yol aruyor. Şu zamanda iki aylık bebekle 12 saatlik yola çıkmayı dusunuyor sırf anası babası için. Çıldırcam ya gerçekten çıldırcam. Aklı basında olan bi büyük der kş oğlum başka zaman gelirsinşz der dimi. Ama yoook illa onların isteği olacak. Ben tee geçen sene daha hamileyken gelemicemi söylemiştim kadun her telefon gorusmemizde bayramda gelin diyo. Sanki 1 saatlik mesafe. Hayır oraya gittik dşyelim bisürğ insan bebeğimizi görmeye gelecek ne dicem yaklasmayın mı? Sinirden ağlıcam zor tutuyorum kendimi.
Sanırım kavga edicem kocamla. Şu hastalık zamanında bu talebi yapmalarına sinir oluyorum. Çok görmek isteyen yasak kalkınca gelir ama olur mu ben gidicem bebkle birlikte bide hizmet edicem. Allahım şu mübarek ramazan gününde bana yaşattıklarına bak ya.. çocuğum aşı olacak ama kocam yola çıkma derdinde. Ki biz istanbuldayız giriş çıkış yasak. Kavga etsem nolur ki..
Hahahaha benimki zatenn uykuyu sevmiyor dotu basi yikasak hepten uykusu kacarAllah im ya benim ki de bi popo yikayalim bi ayak yikayalim der her gece fiks çiş yapilir ,popo yikanir, diş fircalanir,el yuz yika ,ayak yika yat :)
Canım benimkindede var ama bayadır var nwden öle bilmiyorumKızlar yok mu fikri olan ya aşk olsun neden kimse cevaplamadı ☹
Ben kundakliyorum cnm. Ama sadece kollarini sicriyor die . .ben kundak kalmadi saniyordum artik,buradan hic kundaklayan da duymamistim yoksa uyarirdim kundak zararli evet cnm
Nekadar oldu dogum yapaliBenim de aynı çok açık kahve ve koku var doktora da gidemedim.
Pink teyzesi agzini yisin masallahKızlar yok mu fikri olan ya aşk olsun neden kimse cevaplamadı
Nasıl siliyorsun her seferinde mi bideSilmezmiyimgebelik onla gecti benim sifir enfeksiyonla . Kizimda alisti popom aciyo sirkeli suylami silsek diyo
Bana cevap verebilen yokmuuKızlar ya ben kızım ishalmi anlamıyorum hala canım sıkılıyor alerji testi yapmadı dr belli olmuyormuş cıvık yani ön kısmada bulaşıyor ama günde 4 kez ben diyete girdim dr bekleyelim dedi ama ben yapıyorum süt ürünleri tüketmiyorum 3 gündür yine cıvık gibi acaba anne sütü alan bebeklerde ölemi önceden 3 4 kez mama veriyordum bi cevaplayın lütfenn
Aa süper o zaman sağol canım. Tekrar suyla yıkadınmı sirkeli mi kalması lazımBanyoya girdiğimde suyla karıştırmadan direk sirkeyle yıkadım.Bir kere yapmam yetti hep ikinciye gerek kalmadı.
Sirke ile suyi lariarirdim kavamozda banyoda duruyor her wc sen somra makyaj temizleme pamuguma dokup siliyordum . Dr a gitme tabi dr ne anlarNasıl siliyorsun her seferinde mi bide
Ay cok guldurdun beni o arkadadtsn bende de var cok cirkin dyruyoSirke ile suyi lariarirdim kavamozda banyoda duruyor her wc sen somra makyaj temizleme pamuguma dokup siliyordum . Dr a gitme tabi dr ne anlarbenimde gitmem lazim beto kapiya kilit taktircam kapi agzomda sarkan bi arkadas var onu dr la tanistircam
Badem suti veremezsin alerjik cunku. Kuruyemisler 3 yasa kadar çok dikkatli verilmeli. Yusra mamayla buyudu. 15 ay mama verdim sonra çocuk devam sütü verdim 22 aya kadar. Mama tadina alistigi icin normal sütü sevemedi. Hatta bu sene nesquikle denedik ama oyle de icmihor. Ya i nesquikte 2 yastan önce vermedim benFistiklar bi sey sorcam. Simdi, bebeklere 1 yasina girene kadar inek sutu veremicez ya. Marketlerde badem sutu satiliyo, ben iciyorum ve memnunum da. Bebege de icirebilir miyiz ki, bole mamasina fln eklesek ?
Bi de bebekler nesquik icebilir mi die ikinci sorum, ben cok seviyorum da
81 ile yasak geldi. Hadi diyelim istanbuldan cikti diger illerde ceza yer. Ustelik hem sokaga cikma yasagini deldigi icin hemde bebegi cikardigi icin ikinizde ayri ayri yersiniz. Esinin parasi coksa denesinAman ne kavga edeceksin.
He he de geç, bayramda gitmenin, hele ki İstanbul'dan gitmenin bir yolu yok bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?