2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet kalça usg de belli oldu ben farkedip götürdüm yoksa daha götürülmezdi covidden dolayı doktor kundak dedi sebebine kv sağolsn kundak yaptı hep şimdi yavrum çekiyor acısını
ben kundak kalmadi saniyordum artik,buradan hic kundaklayan da duymamistim yoksa uyarirdim kundak zararli evet cnm

Silmezmiyim gebelik onla gecti benim sifir enfeksiyonla . Kizimda alisti popom aciyo sirkeli suylami silsek diyo
Allah im ya benim ki de bi popo yikayalim bi ayak yikayalim der her gece fiks çiş yapilir ,popo yikanir, diş fircalanir,el yuz yika ,ayak yika yat :)

ah cnm benim ya oy minnagim,ağrı icin krem vermedi mi hani sorsan takip çıkarırken sursem diye

Aman ne kavga edeceksin.
He he de geç, bayramda gitmenin, hele ki İstanbul'dan gitmenin bir yolu yok bildiğim kadarıyla.

Bana cevap verebilen yokmuu

Nasıl siliyorsun her seferinde mi bide
Sirke ile suyi lariarirdim kavamozda banyoda duruyor her wc sen somra makyaj temizleme pamuguma dokup siliyordum . Dr a gitme tabi dr ne anlar benimde gitmem lazim beto kapiya kilit taktircam kapi agzomda sarkan bi arkadas var onu dr la tanistircam

Ay cok guldurdun beni o arkadadtsn bende de var cok cirkin dyruyo

Badem suti veremezsin alerjik cunku. Kuruyemisler 3 yasa kadar çok dikkatli verilmeli. Yusra mamayla buyudu. 15 ay mama verdim sonra çocuk devam sütü verdim 22 aya kadar. Mama tadina alistigi icin normal sütü sevemedi. Hatta bu sene nesquikle denedik ama oyle de icmihor. Ya i nesquikte 2 yastan önce vermedim ben

Son düzenleme:
Aman ne kavga edeceksin.
He he de geç, bayramda gitmenin, hele ki İstanbul'dan gitmenin bir yolu yok bildiğim kadarıyla.
81 ile yasak geldi. Hadi diyelim istanbuldan cikti diger illerde ceza yer. Ustelik hem sokaga cikma yasagini deldigi icin hemde bebegi cikardigi icin ikinizde ayri ayri yersiniz. Esinin parasi coksa denesin pepecurali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…